Dodaj do ulubionych

kontrola drogowa

20.03.07, 16:23
Do czego moze sie przyczepic policja w motocyklu przy zatrzymaniu do kontroli
drogowej?,w aucie to wiadomo:),i co sprawdza jak juz nas zlapie i
zatrzyma?.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kubek145 Re: kontrola drogowa IP: *.dsl.pipex.com 20.03.07, 17:39
      podstawy: OC i przeglad, swiatla, potem jak maja sprzet to glosnosc wydechu i jakosc spalin.
      • Gość: Pablo-SE Re: kontrola drogowa IP: *.18.185.213.se-ld.res.dyn.perspektivbredband.net 20.03.07, 18:36
        Stan ogumienia i czy nie ma ewentualnych wycieków oleju i oczywiście sam kierujacy - papiery
    • jebat Re: kontrola drogowa 20.03.07, 19:02
      Właśnie - papiery.
      Mogą się przyczepić do braku "Lejcy".
      • Gość: baba_zanetti Re: kontrola drogowa IP: *.subscribers.sferia.net 20.03.07, 22:27
        Dokumenty rzecz oczywista, reszta- w zależności od nastroju policjanta, jak się
        uprze to i tak coś znajdzie,
    • dragon600 Re: kontrola drogowa 21.03.07, 07:12
      Pierwsze na co patrzą to czy masz zagiętą blachę.

Pozostała częćś kontroli zależy właśnie od tego.
      Jak masz zagietą (albo ślady po zaginaniu) to spodziewaj się kłopotów.
      • Gość: jo Re: kontrola drogowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 09:00
        jo mom slady po zaginaniu i jakos nigdy nie robili klopotu z tego powodu , jedyne raz sie zapytal jakis oszolom ile razy jeszcze bede ja zaginac..
        • Gość: Pacu3 Re: kontrola drogowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:58
          Policjanci którzy mnie zatrzymywali sprawdzali tylko dokumenty ale już o numer
          ramy nie śmieli zapytać . . . a sami nie wiedzą gdzie szukać bo wiecie nom każde
          moto ma gdzie indziej tabliczke znamionową ;-) a wstyd im się zapytać chyba --
          no i dobrze :P
    • edwin.sk Re: kontrola drogowa 22.03.07, 20:41
      mi się raz udało...wyskoczyłem do cetrum wioski załatwić jakieś gówienko jak wyjeżdżałem, było 15 do 16(do zamkinięcia punktu usługowego:P), zauważyłem że z tyłu lampy nie dają takiego światła jak powinny...no ale że czasu było mało to...
      no i akurat pech chciał że tego dnia priewszy raz zatrzymali mnie neibiescy...moto im się spodobało kultura dokumenty w porządku podszedł gliniarz zapytał czy motocykl jest napewno sprawny ja tylko uśmieszek zyczyl mi szerokiej drogi i do widzenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka