scigaczek1 20.03.07, 16:23 Do czego moze sie przyczepic policja w motocyklu przy zatrzymaniu do kontroli drogowej?,w aucie to wiadomo:),i co sprawdza jak juz nas zlapie i zatrzyma?.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubek145 Re: kontrola drogowa IP: *.dsl.pipex.com 20.03.07, 17:39 podstawy: OC i przeglad, swiatla, potem jak maja sprzet to glosnosc wydechu i jakosc spalin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo-SE Re: kontrola drogowa IP: *.18.185.213.se-ld.res.dyn.perspektivbredband.net 20.03.07, 18:36 Stan ogumienia i czy nie ma ewentualnych wycieków oleju i oczywiście sam kierujacy - papiery Odpowiedz Link Zgłoś
jebat Re: kontrola drogowa 20.03.07, 19:02 Właśnie - papiery. Mogą się przyczepić do braku "Lejcy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: kontrola drogowa IP: *.subscribers.sferia.net 20.03.07, 22:27 Dokumenty rzecz oczywista, reszta- w zależności od nastroju policjanta, jak się uprze to i tak coś znajdzie, Odpowiedz Link Zgłoś
dragon600 Re: kontrola drogowa 21.03.07, 07:12 Pierwsze na co patrzą to czy masz zagiętą blachę. Pozostała częćś kontroli zależy właśnie od tego. Jak masz zagietą (albo ślady po zaginaniu) to spodziewaj się kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: kontrola drogowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 09:00 jo mom slady po zaginaniu i jakos nigdy nie robili klopotu z tego powodu , jedyne raz sie zapytal jakis oszolom ile razy jeszcze bede ja zaginac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: kontrola drogowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:58 Policjanci którzy mnie zatrzymywali sprawdzali tylko dokumenty ale już o numer ramy nie śmieli zapytać . . . a sami nie wiedzą gdzie szukać bo wiecie nom każde moto ma gdzie indziej tabliczke znamionową ;-) a wstyd im się zapytać chyba -- no i dobrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: kontrola drogowa 22.03.07, 20:41 mi się raz udało...wyskoczyłem do cetrum wioski załatwić jakieś gówienko jak wyjeżdżałem, było 15 do 16(do zamkinięcia punktu usługowego:P), zauważyłem że z tyłu lampy nie dają takiego światła jak powinny...no ale że czasu było mało to... no i akurat pech chciał że tego dnia priewszy raz zatrzymali mnie neibiescy...moto im się spodobało kultura dokumenty w porządku podszedł gliniarz zapytał czy motocykl jest napewno sprawny ja tylko uśmieszek zyczyl mi szerokiej drogi i do widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś