Dodaj do ulubionych

Macie porade i wniosek odemnie In the end zagadka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:11
Wiec kto czytal moje ostatnie posty na forum wiedzial ze mam pewien problem ze
na niskich obrotach po zapaleniu swiatel mi zaczely obroty chodzic nie rowno i
chcial gasnac problemu natomiast nie bylo od 2-10tys obrotow od 10tys
niechcial sie wkrecac ale tylko na swiatlach. I wyobrazcie sobie, ze doszedlem
do rozwiazania tej zagadki.

Jak kogos ciekawi co bylo moze sie wypowiedziec pozniej wam napisze odpowiedz
Obserwuj wątek
    • plons Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag 04.05.07, 12:19
      jak na moj gust moze byc wiele rozwiazan ale podejrzewam, ze prawda bedzie
      bardzo zaskakujaca ;p
      • Gość: Dzakas Dobra wypowiem sie pozniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:27
        Ocenie tylko czy jeszcze dochodza jakies posty czy nie bo chce dac szanse
        wszystkim.pzdr
    • andreas750 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag 04.05.07, 13:06
      Dzakas, przewidziałeś jakies nagrody za rozwiazanie zagadki?
    • Gość: pietrunio Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: 195.205.191.* 04.05.07, 16:13
      a) maciek sie zamkął w łazience
      b) chomik który napędza silnik jest już stary nie daje rady wkręcać sie na 10
      tysięcy
      c) ba moje oko to żarówki( zawsze jest tak ze wielkie zagadki istnieją z powodu
      błachostki)
      • plons Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag 04.05.07, 17:09
        to byl zdecydowanie chomik....zmieniles mu karme na lepsza???;]
        a tak na powaznie to bardzo jestem ciekaw co bylo przczyna
        szerokiej
    • jebat Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag 04.05.07, 16:49
      Skoro nie paliwo, o którym już kiedyś wspominałem to...
      Jak dla mnie to chyba jakieś małe zwarcie-może być żarówka.
      Widzę to następująco:
      Przy niskich obrotach alternator nie dawał odpowiedniego ładowania
      co skutkowało nierówną pracą-ewidentnie gdzieś prund dawał nogę.
      A przy 10k jedno i drugie znowu się równoważyło. Czy jakoś tak.
      Nie chce mi się tego dalej opisywać.

Kuba
      • plons Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag 04.05.07, 19:14
        dzakas czekam na odp a i tak nic wiecej sie tu chyba nie pojawi
        szerokiej
        • Gość: baba_zanetti Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.subscribers.sferia.net 04.05.07, 23:06
          wreszcie dolałeś wody do akumulatora??? ewentualnie kostka od regulatora
          napięcia.
    • Gość: Potek Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.mofnet.gov.pl 05.05.07, 09:18
      Stawiam na Tolka Banana :-), a tak poważnie wygląda mi to na niedrożność układu
      paliwowego.
    • Gość: okular Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:31
      :-))))) też stawiam na chomika
      • Gość: Pacu3 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:05
        Regulator napięcia
        Zaśniedziałe złącza
        Zamienione fajki :P
        Nie zapłaciłeś rachunku za prąd i odcinają ( tak jak neostrada gdy przekroczyło
        się transfer 7Gb )

a może motocykl jest bardzo inteligenty i wiedząc co go czeka, chciał popełnić
        samobujstwo ?
    • jebat Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag 06.05.07, 16:42
      Coś kolega chyba jest leniwy i nie chce wstukać odpowiedzi
      albo...
      Chomik w końcu zdechł i kolega pcha sprzęta
      a gdy dotrze do domu to kompa nie uruchomi
      dziś niedziela i może być kłopot z nabyciem "nowego napędu"
      a wentyl na procku też się musi kręcić...

-
      • Gość: baba_zanetti Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:54
        Chyba sie jednak okazało że to nie to co Dzakas wymyślił hehehehe....
    • Gość: Dzakas Hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 20:53
      Odpowiedz dam pozneij po tym moto weteranie bo jeszcze musze dojsc do wniosku
      czy to to:d a teraz nie bede jezdzil bo spalilem dzis lacza i nie mam juz jak
      jak cos to filmik wam podesle:D ale i tak odnioslem skutek na mokrym asfalcie
      bez bierznika postawilem na gume;D
      • Gość: Pacu3 Re: Hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:05
        Czujecie .. ? no czujecie ? ja czuje !

Coś tu śmierdzi ... Dżakasowi chyba sie z uszu kopci tak ściemnia :P
        • Gość: pietrunio Re: Hehe IP: 195.205.191.* 07.05.07, 19:43
          i nastanie nowy sezon nim dzakas odpowie
          co przydarzyło sie jemu i jego krowie
          • Gość: Pacu3 Re: Hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:58
            Dzakas nie wie jednak co było przyczyną ( chociaż forumowicze mu podali wiele
            możliwości :P ) i teraz mu głupio pewnie :P
            Dzakas bądz mężczyzna przyznaj się !! :P
    • Gość: Pacu3 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:38
      Ten temat nie moze umrzec !! Dzakasa musi nam zdradzić tajemnice !! :P nie
      pozwólmy więc zginąć temu wątkowi :)
    • Gość: ZX6R Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.toya.net.pl 09.05.07, 13:02
      Dzakas, Dzakas, Dzakas.....!!!
      • Gość: kubek145 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.dsl.pipex.com 09.05.07, 13:43
        a) moze to elektryka, gdzies przewod masowy zasniedzial/obluzowal sie, jak ma/niema obrotow to styka badz nie..
        b) cos z podawaniem pradu na swiece, przerwa na nich, stare przewody
        c) paprochy w gaznikach
        d) zlosliwosc rzeczy martwych (jesli problem niema rozwiazania to go niema ;])
        • Gość: pietrunio Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: 195.205.191.* 09.05.07, 14:44
          Wątek nie odchodz! Pacu rób mu usta usta ja zajme sie resztą, dzakas nie damy
          odejść, naród sie piekli!!!
          • Gość: Pacu3 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:24
            Poczekaj już lecę po sprężarkę :D i dopiero wtedy będzie można reanimować :D
            • Gość: Pacu3 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:42
              Reanimujemy wątek czuje puls tak czuć puls ledwo ledwo ale może się uda i
              przeżyje :P
              • Gość: lysout Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:48
                napawa mnie strachem mysl, ze dzakas w koncu napisze co sie stało, ze moto nie
                działało, ale nikt i tak nie zrozumie co to było..
                • Gość: kubek145 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.ukonline.co.uk 12.05.07, 12:57
                  czy on caly czas naprawia ten motor??
                  • Gość: Pacu3 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:26
                    cyt Dzakasa "Jak kogos ciekawi co bylo moze sie wypowiedziec pozniej wam napisze
                    odpowiedz"

tak ciekawi wszystkich i już jest to "PÓŻNIEJ" wiec napisz :D
                    • Gość: pietrunio Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: 195.205.191.* 12.05.07, 17:28
                      zaraz wysle do niego doktora moze zaslabl z wrazenia po odkryciu usterki

dzakas poprostu moto na wode nie jedzi!!!
                      • Gość: Pacu3 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 14:32
                        bzzz bzz bzbz bzzz bzzzz buuu bzz

NO CO ???

odkurzam wątek ! :P
                        • Gość: baba_zanetti a więc IP: *.subscribers.sferia.net 13.05.07, 19:49
                          hihi Dzakas czekamy
                          • Gość: Pacu3 Re: a więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 00:01
                            Dzakas co się stało ? shit może mu motocykl eksplodował ? pojechaliście po
                            ambicji i może z zapałką chomików w baku szukał ? :P
                            • Gość: kubek145 Re: a więc IP: *.dsl.pipex.com 14.05.07, 14:56
                              a wiec to na zawsze pozostanie zagadka, a watek przerodzi sie w watek widmo, straszacy od czasu do czasu :D
                              • Gość: pietrunio Re: a więc IP: 195.205.191.* 14.05.07, 15:03
                                niedługo zobaczymy problem dzakasa w telewizji

sensacje XXI z synem Wołoszańskiego

dzakas ma po prostu szlaban na komputer i nic nie napisze
                                • Gość: Pacu3 Archiwum X-yz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:31
                                  Jednym słowem archiwum X-yz nie długo zajmie się tym pewnie fux morder i dana
                                  skali :P

Zaczynam śledzić programy w TV :P
                                  • Gość: pietrunio Re: Archiwum X-yz IP: 195.205.191.* 14.05.07, 16:20
                                    a ja TRWAM w nadziei że dzakas cos napisze
    • irish76 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag 15.05.07, 12:27
      Dzakas
      daj mi do siebie maila bo chcialem cos sie spytac o ile masz jeszcze jakies
      graty ze swojej cb450
      pozdr
      • Gość: Pacu3 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 23:16
        Jak moglem tego nie zauważyć przeca sam temat postu "Macie porade i wniosek
        odemnie In the end zagadka" mówi ( chociaż jakąś dziwną łamaną polszczyzną :P )

IN DI EN zagadka :P no to mamy zagadkę :P znaczy się odpowiedzi nie będzie :P
        • irish76 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag 19.05.07, 17:51
          i tak nic nie rozumiem
          Dzakas
          jestes tam?
    • Gość: jvg Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:29
      jak dla mnie to założyłeś żarówki od stara albo jelcza i się okazały zamocne jak
      na twoją starawą elektryke

chociaż chomika niewykluczam
    • Gość: jvg Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:26
      a my nadal czekamy na odpowiedź...
      • Gość: baba_zanetti Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.subscribers.sferia.net 23.05.07, 09:33
        the end zrobiła chyba Honda:)
        • Gość: Pacu3 Re: Macie porade i wniosek odemnie In the end zag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:20
          Tiaa pewnie wygłodniały chomik zagryzł Dzakasa :-/
    • Gość: Dzakas Wiec tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:37
      Myslalem, ze to wina akumulator bo mi sie ulamalo ogniwko ale jednak jeszcze nie
      wiem albo swiece albo akumulator w kazdym badz razie cebra chodzi bez zarzutow
      troche przygod mialem po drodze podczas mojej nie obecnosci ale jest git;D W
      najblizszym czasi wymieniam uszczelniacze w lagach swiece filtr olej a
      wymienilem lozysko tylnieog kola i opone niedawno:D

A gdzie sie podziewalem jak widac na fotce;D

www.bikepics.com/members/blady86/personal/

Trzymta sie biczes i udnaego wieczorku:D
      • Gość: siekiera77 Re: Wiec tak IP: *.aster.pl 14.06.07, 04:51
        dzieki za życzenia
        diku
        wieczorek byl udany :-D
        pora spać
        pozdr dla ludzia pracy ;D
      • Gość: lysout Re: Wiec tak IP: *.centertel.pl 14.06.07, 08:30
        Gość portalu: Dzakas napisał(a):

> Myslalem, ze to wina akumulator bo mi sie ulamalo ogniwko ale jednak jeszcze ni
        > e
        > wiem albo swiece albo akumulator....

Oj warto było poczekać te 6 tygodni na rozwiązanie jednej z największych zagadek
        ludzkości ;)
        • Gość: baba_zanetti Re: Wiec tak IP: *.subscribers.sferia.net 14.06.07, 09:30
          ten komin pasowałby do CBR... :D
      • Gość: wojtexc Re: Wiec tak IP: 165.72.200.* 14.06.07, 09:41
        stawiales go na gumy? traktorki fajnie wchodza ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka