raf28 27.06.03, 14:12 Siemano!Moto kawasaki ZR-7S - jak sądzicie, czy jest to dobry wybór jak dla świeża upieczonego posiadacza kat.A? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simon.phoenix Re: kawa ZR-7S 10.07.03, 21:58 Nie jest zły, nie znam Twojego doświadczenia z motocyklami. Jeśli jesteś "zerowy" może zacznij od czegoś lżejszego i słabszego. Simon Odpowiedz Link Zgłoś
redford Re: kawa ZR-7S 06.08.03, 16:58 nie przesadzajmy. Ja na pierwsze moto kupilem ducati 999s. Oddalem do przerobki celem podniesienia mocy i jezdzi mi sie fajnie no ale kilka lat na rowerze jezdzilem ;) pozdro alan Odpowiedz Link Zgłoś
e_m_b_e Re: kawa ZR-7S 06.08.03, 22:52 Tylko 999? Ja na pierwse moto zamówiłem Hayabuse z turbo sprężarką. Obawiałem się tej mocy, także zamiast wersji 400KM wybrałem uboższą...330. Jednak po miesiącu okazała się dość mułowata. :) Nie powinno być kłopotów z ZR7...S. A tak poważnie, to "zerowość" w tym przypadku ma znaczenie. Był na forum wałkowany temat Bandita 600. To taki sam sprzęt. Większość ludzi odradza taką moc na początek, jednak jest kilku mistrzów, którzy od tego zaczynali. Jeśli masz głowę na karku i sporo rozsądku...masz szanse na przeżycie. Pozdrawiam,Michał Odpowiedz Link Zgłoś
zbychor Re: kawa ZR-7S 04.10.03, 20:58 zr-7? jako pierwszy? mocno bym sie zastanawial. ja wlasnie kupuje bandita 600 i jest to moj pierszy moto (nie liczac troche przejechanych godzin na mz). boje sie tej suzy strasznie ale jechalem troche na tym i nie jest tak zle. wersja jest dlawiona i jakos sobie z tym radze (z natury jestem spokojny i max wychylenia predkosciomierza nie sa mi potrzebne), ale na otwarta kawe 750 bym nie wsiadl. nie ta moc nie ta masa. przemysl to chlopie 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: kawa ZR-7S 05.10.03, 13:10 Sądze że Kawa ZR 7S i Bandit 600 są porównywalnymi moto, Kawa 76KM i 63Nm a Bandit 78KM i 54 Nm, prędkosci max podobne, na pewno Kawa będzie łatwiejsza do jazdy ze względu na wyższy moment obrotowy zwłaszcza przy ruszaniu, mniej mieszania biegami, pozostaje kwestia jakosci tu obiegowe opinie raczej forują Kawę. Podobne porównanie mam z własnego podwórka, jeżdze Fazerem 600, a mam dostęp do Hondy CB 750, stąd moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś