03.09.07, 16:55
Jakieś opinie na temat tego kasku????
Wart ceny?NO i najważniejsze JAK Z WENTYLACJĄ?
Z góry dzięki za odpowiedzi pozdro
Obserwuj wątek
    • deviant.rr Re: Shark RSV 04.09.07, 10:59
      To jeden z lepszych "garnków" dostępnych na rynku z bardzo dobrą wentylacją i
      aerodynamiką - tyle mogę napisać, bo tyle przeczytałem o nim.

Osobiście mam plan żeby sprawić sobie nowy "garnek" - także SHARK i będzie to
      model RSR2.

Wielką zaletą tych kasków (SHARK, SHOEI, ARAI, SUOMY, AGV) jest to, że można do
      nich dokupić kompletne wypełnienie i po prostu je wymienić, gdy stare ulegnie
      zniszczeniu lub nie "trzyma" już tak jak na początku.
      • p.moto Re: Shark RSV 04.09.07, 12:29
        a który model leprzy RSV czy S600/800
        • deviant.rr Re: Shark RSV 04.09.07, 15:31
          Lepszy RSV - widać to dość znacznie po cenie...
      • Gość: sly11 Re: Shark RSV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 15:31
        > Wielką zaletą tych kasków (SHARK, SHOEI, ARAI, SUOMY, AGV) jest to, że można do
        > nich dokupić kompletne wypełnienie

może wiesz gdzie można nabyć coś do sharka

(pękł mi zatrzask wentylacji górnej w s-800 i dupa nigdzie niema,a najbardziej
        niema u generalnego przedstawiciela n sharka jakim jest polonia cup ze swoim
        ciagle zamotanym Karolem Karolusem Gustawusem.
        • deviant.rr Re: Shark RSV 04.09.07, 20:35
          Właśnie to jest lipa, bo dotychczas takie rzeczy (całe wyposażenie motocyklowe)
          kupowałem w Niderlandach. Kiedyś mi ktoś dał adres sklepu (także sprzedają przez
          neta), który posiadał wszystkie elementy zastępcze do Sharków, ale nie wiem
          gdzie i co to był za sklep - nie pamiętam.
          Teraz chcę kupić RSR2 i nie wiem, gdzie w PL mogę go dostać, więc chyba
          przecierpię z moim starym Shark RSF2i Olivier Jacque Replica do końca sezony.
          • Gość: sly11 Re: Shark RSV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 20:44
            wklep w google,jest tego trochę u nas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka