p.moto 03.09.07, 16:55 Jakieś opinie na temat tego kasku???? Wart ceny?NO i najważniejsze JAK Z WENTYLACJĄ? Z góry dzięki za odpowiedzi pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deviant.rr Re: Shark RSV 04.09.07, 10:59 To jeden z lepszych "garnków" dostępnych na rynku z bardzo dobrą wentylacją i aerodynamiką - tyle mogę napisać, bo tyle przeczytałem o nim. Osobiście mam plan żeby sprawić sobie nowy "garnek" - także SHARK i będzie to model RSR2. Wielką zaletą tych kasków (SHARK, SHOEI, ARAI, SUOMY, AGV) jest to, że można do nich dokupić kompletne wypełnienie i po prostu je wymienić, gdy stare ulegnie zniszczeniu lub nie "trzyma" już tak jak na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: Shark RSV 04.09.07, 15:31 Lepszy RSV - widać to dość znacznie po cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly11 Re: Shark RSV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 15:31 > Wielką zaletą tych kasków (SHARK, SHOEI, ARAI, SUOMY, AGV) jest to, że można do > nich dokupić kompletne wypełnienie może wiesz gdzie można nabyć coś do sharka (pękł mi zatrzask wentylacji górnej w s-800 i dupa nigdzie niema,a najbardziej niema u generalnego przedstawiciela n sharka jakim jest polonia cup ze swoim ciagle zamotanym Karolem Karolusem Gustawusem. Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: Shark RSV 04.09.07, 20:35 Właśnie to jest lipa, bo dotychczas takie rzeczy (całe wyposażenie motocyklowe) kupowałem w Niderlandach. Kiedyś mi ktoś dał adres sklepu (także sprzedają przez neta), który posiadał wszystkie elementy zastępcze do Sharków, ale nie wiem gdzie i co to był za sklep - nie pamiętam. Teraz chcę kupić RSR2 i nie wiem, gdzie w PL mogę go dostać, więc chyba przecierpię z moim starym Shark RSF2i Olivier Jacque Replica do końca sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly11 Re: Shark RSV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 20:44 wklep w google,jest tego trochę u nas. Odpowiedz Link Zgłoś