Gość: HansDKW Re: WYDRA IP: *.ztpnet.pl 21.02.08, 22:59 Niepowtowana strata dla polskiego motocyklizmu. Cześć Twojej pamięci. Nie zapomnimy Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Orzełek" Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 23:13 Pozostanie w naszej pamięci... Jazda Polska FG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: WYDRA IP: 78.31.120.* 21.02.08, 23:26 ['].....bardzo smutno,nie wiem co powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Juzek" MG Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 23:29 Krzysiek! .... dlaczego? ....czy tak miało być? ....podobno jak człowiek strzela to i tak Bóg nosi kule. Zostaniesz w mojej pamięci na zawsze. [i][i][i] Odpowiedz Link Zgłoś
crukowy Re: WYDRA 21.02.08, 23:31 Nadal nie moge w to uwierzyc. Byl taki spokojny, wywazony, nigdy nie unikal rozmowy, staral sie doradzic, pomoc. Mial mnostwo na glowie, nie tylko zawodowo, a jednak zawsze byl pogodny, usmiechniety, okazywal prawdziwe zainteresowanie nawet w najdrobniejszych sprawach. Ciagle zafascynowany motocyklami, jakby ledwie poprzedniego dnia odkryl ich istnienie. Wspanialy czlowiek, doskonaly, niezwykle doswiadczony dziennikarz i najlepszy naczelny jakiego mialem okazje poznac. Wielki milosnik motoryzacji, nie tylko jednosladowej. To wielka niesprawiedliwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funio - FAZER600 Re: WYDRA IP: *.chello.pl 21.02.08, 23:34 Niech mu w niebiańskim moto nigdy nie zabraknie paliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśmoł Re: WYDRA IP: *.acn.waw.pl 21.02.08, 23:46 ...a Saab Klub Polska płacze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JD Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 23:39 Żegnaj Przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Parzymies Re: WYDRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 17:51 [*]Żegnaj Nauczycielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: WYDRA IP: 80.50.32.* 21.02.08, 23:46 Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
busio71 Re: WYDRA 21.02.08, 23:49 Pierwszy raz forum jest zgodne - wielka strata... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
p.drakus Re: WYDRA 21.02.08, 23:51 A może kalendarze nam zaszwankowały? Może dziś jest 1 IV? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odre ['] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 23:58 Kilka godzin temu czytałem ŚM. Żal takiego człowieka ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorenzo Re: WYDRA IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.02.08, 21:56 Straszne i przykre.. Niech spoczywa w spokoju:( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZYMONMT9 Re: [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:10 BĘDZIESZ W MEJ PAMIĘCI[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abraxas Re: WYDRA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.08, 00:14 Nie miałem przyjemności poznać Profesora osobiście, ale i tak cholernie żal. Między innymi dzięki niemu i jego gazecie mogę teraz poczuć ile szczęścia daje jazda i obcowanie z motocyklem. Dzięki za wszystko i do zobaczenia na niebieskich trasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmuda600 Re: WYDRA IP: 80.50.232.* 22.02.08, 20:12 spoczywaj w pokoju Bracie....do zobaczenia... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: WYDRA IP: *.gprs.plus.pl 22.02.08, 21:23 tam gdzie jest teraz tez bedzie jezdzil na moto a moze czasem pojedzie z nami trzeba tylko o nim pamietac i zapraszac go na wyjazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raven_F800GS_1975 Re: WYDRA IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.08, 22:44 Serdeczne wyrazy współczucia, to tacy ludzie jak on dają nam możliwość zasmakowania w tej wspaniałej przygodzie. Wielka strata, ale zapomnieć nie sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks.Tomasz Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 09:30 Wiczny odpoczynek racz mu dać Panie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Parczewski Re: WYDRA IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.08, 18:35 Panie Krzysztofie, a mielismy jeszcze tyle materialow wspolnie zrobic.... Tak mi przykro, ze odchodza TACY ludzie jak Pan tak wczesnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marunia Re: WYDRA IP: *.gprs.plus.pl 22.02.08, 00:52 Krzysztof zawsze będzie z nami .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAMBEL Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 10:01 Żegnaj Krzychu.... ....i do zobaczenia kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawnyczytelnik Re: WYDRA IP: *.informel.pl 22.02.08, 01:27 To dzięki SM pod Twoim przewodnictwem pokochałem moto, ale chyba nie na tyle mocno bo pewnego dnia coś we mnie pękło - powiedziałem chce być sprawny chce żyć, przede wszystkim chce żyć... i zapomniałem o moto. tym nie mniej dziękuję za wszystko. [*] janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Uhma Re: WYDRA IP: *.piaseczno.robbo.pl 22.02.08, 10:51 Krzysiu zawsze bedziesz z nami i w naszych sercach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursyn Re: WYDRA IP: *.chello.pl 22.02.08, 01:23 Od 1994 "znałem " Krzyśka poprzez "Świat Motocykli" . Co miesiąc spotykaliśmy się na łamach ŚM . Szerokiej Drogi .. Bracie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker [*] IP: *.chello.pl 22.02.08, 01:50 Wielka szkoda, ale kto z czym wojuje,od tego ginie. to przysłowie sprawdza się bardzo często. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Kot Re: WYDRA IP: 217.153.221.* 22.02.08, 01:46 Żadne słowa nie są w stanie opisać straty, jaka spotkała rodzinę i cały Świat Motocykli w Polsce. Odszedł drugi z wielkich ojców współczesnego motocyklizmu w naszym kraju... Dołączył do tysięcy motocyklistów, którzy co miesiąc niemal jak na powietrze czekali na kolejny numer redagowany przez "Ich Redaktora". Dołączył do setek motocyklistów, którzy osobiście mieli wyjątkową okazję Go poznać... Dołączył do wielu, z którymi współtworzył współczesną motocyklową rzeczywistość w tym kraju i wychowywał całe pokolenie nas - polskich motocyklistów... Dołączył do przyjaciela, współtwórcy i... wreszcie sparingpartnera w walce o dobro szybko rosnącej rzeszy motocyklistów i ludzi z branży - Jurka Szymańskiego ...dołączył, by z nimi wszystkimi jeździć po niebieskich autostradach... Krzysztofie Wydrzycki "Wielki" - odszedłeś za wcześnie... i za 100 lat też byłoby za wcześnie... Dla nas, braci motocykliowej zasłużyłeś na wieczność... więc stań do apelu... Odpowiedz Link Zgłoś