jeremy.white 28.08.03, 12:12 honda vt500c shadow dopiero zaczynam, jeszcze jestem zielony w ocenie stany tech. Wizualnie jest bomba ALE potrzebuje osoby, która na słuch, i na widok potwierdzi mi czy motor jest warty pieniedzy na niego wydanych.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymon.dziawer Re: Pomoc w sprawdzeniu stany technicznego!!! War 28.08.03, 13:17 Czołem Było już kiedyś. Jeżeli nie znajdziesz nikogo, kto mógłby Ci pomóc w obejrzeniu moto, zawsze możesz zwrócić się o pomoc do któregoś warsztatu motocyklowego. W większości przypadków mają w swoim cenniku usługę p.t.: "przeglad przed sprzedażą". Sprawdzają ciśnienie w cyklindrach, geometrę ramy, stan opon, łańcucha, klocków i kilku innych rzeczy. Pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Pomoc w sprawdzeniu stany technicznego!!! War 28.08.03, 15:41 jak jestes z Warszawy (i motorek tez w tych okolicach) to wejdz na forum forum.motocyklistow.swiata.pl/ i zapodaj watek w dziale "co kupic i jak kupic" na pewno ktos Ci pomoze. Zreszta jak jestes z innego miasta to tez zarzuc, moze ktos z okolic bardziej obcykany podjedzie i obluka sprzeta czy w ogole warto go prowadzic na pomiar ramy i innych rzeczy czy od razu sobie go darowac. Pozdrawiam -------------------------------- !!! UWAGA !!! Sprzedam Amplituner Technics szczegóły: www.sprzedam.hifi.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy.white Re: Pomoc w sprawdzeniu stany technicznego!!! War 29.08.03, 17:57 dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.boruta Re: Pomoc w sprawdzeniu stany technicznego!!! War 01.09.03, 00:04 Jak to w Wawie, to mogę zerknąć na to cacko, pogadam z kumplem, który taką jeździł, może też wpadnie. Daj znać na maila, lub na wspomnianym forum (Pawel) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy.white Re: Pomoc w sprawdzeniu stany technicznego!!! War 03.09.03, 00:14 dzięki stary, okazało sie ze stan jest w sumie ok, naprawde dzieki, jesli bede mial problem to zgłosze sie napewno.. jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś