Dodaj do ulubionych

Zakup Skutera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 17:55
Witam wszystkich mam zamiar kupic skuter keeway focus. Chciałbym sie poradzic czy warto go kupic. Prosze o szczere odp. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: baba_zanetti Re: Zakup Skutera IP: *.subscribers.sferia.net 11.05.08, 18:44
      warto, znam te skutery, są dobre, i mają dobry serswis.
      • zbyszek525 Re: Zakup Skutera 13.05.08, 12:32
        Witam.Mam ten skuter od zaledwie 2 miesiecy tak wiec nie wiem czy powinienenem
        sie na jego temat wypowiadac.Skuter jak na razie mnie nie zawiódł.Przebieg mam
        znikomy jak na razie bo 600km i moge powiedzieć ze cos zaczelo mi brzęczeć ale
        nie jest to nic powaznego.Co do serwisu musze przyznac ze ostatnio z lekka się
        na nim zawiodłem gdyż po 300 km miałem przyjechać na przegląd i tez tak zrobilem
        po czym usłyszalem ze musze zapisać sie na liste a co za tym idzie czekać ponad
        tydzień na przegląd na który to nie dojechalem bo mi nie pasował termin jak by
        tego bylo malo kiedy zapytałem czy można prosić o zdjecie blokady uzyskalem
        odpowiedz ze nie maja teraz czasu i blokade zdejma mi przy
        przegladzie!Przegląd-80zł czas przeglądu ok. godzinki,zdjęcie blokady 150zł.
        czas zdjecia blokady ok 30min. daje to w sumie 1,5godzinki pracy za 230zł czy to
        mało by poświecic mi te 1,5 godzinki na mój skuter?!Teraz moge powiedziec
        delikatnie że jestem zawiedziony salonem w Poznaniu ale tego dnia w którym to
        bylem w tym salonie byłem wku....ny na maxa!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka