Dodaj do ulubionych

Jak leci ??

29.06.08, 22:58
www.liveleak.com/view?i=deb_1214732789
Obserwuj wątek
    • Gość: siekiera77 Re: Jak leci ?? IP: *.aster.pl 29.06.08, 23:59
      piesior,
      buda!!!
      łajzo...
    • Gość: izi Re: Jak leci ?? IP: *.piotrkow.pilicka.pl 30.06.08, 09:02
      Postaraj no się chłopaku. Motocykliście koszula ledwo ze spodni wyszła a ty na
      forum zaraz z tym lecisz.
      • Gość: baba_zanetti Re: Jak leci ?? IP: *.subscribers.sferia.net 30.06.08, 10:12
        dwa tygodnie temu na światłach zrobiłem tak samo. Obok stały trzy GSXR K-ileś
        tam. Wszystkie trzy sobie pojechały a ja zostałem z nieskrętnym motocyklem:D
        • Gość: motodarek Re: Jak leci ?? IP: *.piotrkow.pilicka.pl 30.06.08, 22:08
          Gość portalu: baba_zanetti napisał(a):

> dwa tygodnie temu na światłach zrobiłem tak samo. Obok stały trzy GSXR K-ileś
          > tam. Wszystkie trzy sobie pojechały a ja zostałem z nieskrętnym motocyklem:D
          No i widzisz jaka znieczulica. Kiedyś było by to nie do pomyślenia żeby nie
          pomóc koledze motocykliście.
          Czasy się jednak zmieniają i nie można do wszystkich ludzi jeżdżących na
          motocyklach przykładać jednej miary,nazywając ich
          motocyklistami,bo na motocykl najwyraźniej wsiadają także BUCE.
    • Gość: Dzakas Re: Jak leci ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 12:37
      Baba jestes kozak:D ja bym tak nie potrafil ogolnie nie ucze sie stawiania na
      przednie szybko klocki dostaja podupie opony kierownica i inne gowna:O w dodatku
      moze mnie spotkac cos takiego;o i chyba mam za slabe hamulce w cebrze albo zbyt
      wyczote;]
      • Gość: baba_zanetti Re: Jak leci ?? IP: *.subscribers.sferia.net 30.06.08, 21:10
        dobre klocki (carboen lorraine sinter metal- albo inne) oraz dobra opona. Bądź
        dobry asfalt (świerzy) i już można zacząć trenować. Reszta ułatwia sprawę
        (oplot, amor, szeroka kiera). Niebawem wrzucę coś na Bikepics:)
        • kivan666 Re: Jak leci ?? 01.07.08, 11:02
          Hmm.. napisaleś dobry,świeży asfalt-w Polsce? xD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka