Gość: x IP: *.e-wro.net.pl 08.02.09, 15:59 Prosto, krótko i na temat. Jaki pierwszy, sportowy motor dla kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y Re: motor dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:13 sportowy wibrator 25 centymetrów, 6 biegowy, ma motor i zapewne da ci duzo frajdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: motor dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:25 Tak bardziej na poważnie to czerwono-czarna cebra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_8 Re: motor dla kobiety 10.02.09, 11:59 tak sobie myśle że skoro kobiecie poroponujesz używac 6-cio biegowego to ty chyba jedziesz na 8- bigowym co? a swoja drogą - długo nad tym myslałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 tylko taki 08.02.09, 18:35 maxhumor.pl/galeria/smieszne/Motor_dla_kobiety-92.html Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: tylko taki 10.02.09, 19:16 saracen1608 napisał: > maxhumor.pl/galeria/smieszne/Motor_dla_kobiety-92.html POPŁAKAŁAM SIĘ I OPLUŁAM ;D ;D ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garson Re: motor dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:23 Motor stosujemy na wsiach przy młockarniach. Kobiety motoru nie potrzebują. Mają napęd własny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sekul Re: motor dla kobiety IP: 94.251.154.* 08.02.09, 21:35 Ja polecam Suzuki gs500f... Motor łatwo się prowadzi i jest nie za duży!! Wygląd ma sportowy chodz osiagi moze nie, ale na pierwszy moto napewno wystarczajace!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.r1 Re: motor dla kobiety 22.02.09, 23:33 Nie wiem jak jest na wsiach, więc się nie wypowiadam. Skoro piszesz jak tam jest, to wiesz z autopsji. Wobec tego opinie na temat miasta zostaw miastowym. Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: motor dla kobiety 08.02.09, 22:16 "Motor stosujemy na wsiach przy młockarniach. Kobiety motoru nie potrzebują. Mają napęd własny. " Popłakałem się :-) PS Ja kiedyś słyszałem, że motor to ma pompa do szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
jagiel500 Re: motor dla kobiety 08.02.09, 22:44 Każdy, pod warunkiem że dobrze się na nim czujesz, jest na miarę twoich mozliwości, i podoba ci się. pozdrawiam jagiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legend Re: motor dla kobiety IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 08:41 Jak chcesz fajny motor to napisz do mnie wyśle ci zdjęcia legend3.2@gaeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jeszua Re: motor dla kobiety 09.02.09, 11:37 sportowy: żaden. chyba, że mówimy o 125ccm enduro wyglądający na sportowy, mieszczący się w kategoriach sprzętu dla motocyklisty/-ki bez doświadczenia: gs500f dla kobiety: można pomalować na różowo ;P j Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: motor dla kobiety 09.02.09, 18:18 Sportowy i jako pierwszy dla kobiety ??? Jeśli chcesz, aby szybko zrobiła sobie kuku to proponuję R1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erłanowiec Re: motor dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 20:31 a co to erłan ? do 8 tysiecy bedzie sie turlala jak GS-em, no chyba ze na plac zamkowy to co innego hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynszyll Re: motor dla kobiety IP: *.prz.rzeszow.pl 10.02.09, 10:28 yo! prosto krotko i na temat - jesli nie podajesz widelek cenowych: Ninja 250R pzdr szynszyll xtz750 Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_8 Re: motor dla kobiety 10.02.09, 11:50 na każdym można sobie niezłe kuku zrobic- w sumie na rowerze też ...ja zaczynałam od Hondy NSR-125 miała zdjetą blokade i wcale niezle mnie bynajmniej, się na niej jezdziło....no nie wpomne o pancernym silniku...który nie jedną glebe wytrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: motor dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 16:28 Czy długo nad tamtą Cebrą myślałem? Nie, znam bardzo dużo kobiet, które od niej zaczynały i przyznam, że dała im szkołę i teraz są naprawdę niezłymi motocyklistkami ;) A wracając do NSRek, nie wiem czy koleżanka zakładająca temat ma na myśli dwusuwowe kosiareczki :D. :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: motor dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:25 > nie wiem czy koleżanka zakładająca temat > ma na myśli dwusuwowe kosiareczki :D. a kolega pewnie ma wypasionego czterosuwowego japońca (rocznik zalezny od tego ile kasy maja rodzice) o pojemności 1000 i w góre no bo jakże mniej, to obciach... co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: motor dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:53 a kolega pewnie ma wypasionego czterosuwowego japońca (rocznik zalezny od tego ile kasy maja rodzice) o pojemności 1000 i w góre no bo jakże mniej, to obciach... co? niee... na swoje moto trzeba było ciężko zapracować i nie dobija do pojemności 1000 ;) Zastanawia mnie tylko fakt, dlaczego jak w temacie o pierwsze moto pojawi się kobieta to zaraz padają propozycje o 125tkach i 250tkach. Jak patrze czasem po drogach to się zastanawiam czy faceci nie dają plamy w porównaniu do kobiet bo tak prawdę mówiąc to nastolatkom często odbija czując większą moc między nogami, a chyba nie o to chodzi... Pierwsze moto powinno być wybrane godnie z wyobraźnią i zapoznaniem się z własnym sobą. Czy to będzie 250, czy 600 to już sprawa indywidualna. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_8 Re: motor dla kobiety 12.02.09, 07:54 pomijajac ten sponsoring o ktrym wspomniałam niżej niech kolega też pomyśli o tym że kobiety sa róznych gabarytów ...ja akurat należe do tych miniatur....noi żeby móc jezdzic poddalam sie operacji kregosłupa a jak trzeba bedzie poddam sie jeszcze nie jedej aby tylko móc jezdzic - może jeszcze jeden mały szczegól-"kasa kolego to nie wszystko sa rzeczy nie do kupienia-te są zaś najcenniejsze"- swoją drogą przypuszczam że miło by nam się pogadało tak w realu- pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeszua Re: motor dla kobiety 10.02.09, 17:46 Gość portalu: Adaś napisał(a): > Czy długo nad tamtą Cebrą myślałem? Nie, (...) to widać BTW jedną w dokładnie takich kolorach widziałem niedawno w znajomym serwisie. też koledzy przekonali, że będzie ok: zwiedziła na prostej drodze jakieś krawężniki, trawniczek, barierkę... na szczęście bez większych szkód na ciele a, tak - byłbym zapomniał - koledzy w strojach sportowych, nienachalnie owłosieni... jsz Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_8 Re: motor dla kobiety 12.02.09, 07:38 jak kolega taki szmalcowny-niech kolega pokaże się z tej lepszej strony i kupi mi Haje-zamiast krytykowac....bardzo chętnie przyjełabym- a nie wiem co to za wstyd jezdzic taką kosiarką?...od niej zaczynałam i nie mam powodu wstydzic się by o tym napisac- pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: motor dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:17 Mam kilka znajomych jeżdżących cebrami i czasem zastanawiam się czy nie dają sobie z nią lepiej rady niż naładowani adrenalinką koledzy rozbijający się na krawężnikach.. Jeśli chodzi o kobiece gabaryty to owszem, zdaję sobie z tego sprawę, no ale nie róbmy z was (kobiet) osób, które nadają się tylko pod leciutkie motorki bo to się z celem mija.. Nie jest wstyd jeździć dwusuwem, ja po prostu wymieniłem motocykl, który bardzo ładnie potrafi się z kobietą skomponować, a który wcale nie jest kiepski tylko godny polecenia. Jak już wcześniej wspomniałem nie o płeć tylko wyobraźnie tu idzie. A moto jest na tyle dobrze wyważone, że nawet "miniaturowa" kobieta sobie z nim poradzi. Ot co. zuza_8 napisała: >swoją drogą przypuszczam że miło by nam się pogadało tak w realu- >pozdrawiam:) :) . Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: motor dla kobiety 23.07.09, 12:50 > niezle mnie bynajmniej, się na niej jezdziło.... i27.tinypic.com/34oap9h.png ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santo Re: motor dla kobiety IP: *.158.196.95.dyn.user.ono.com 23.07.09, 11:53 Witam Wszystkich jak moim zdaniem suzi gsxr.6 pasuje do kazdej co ma pojecie o mocy pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
jeszua Re: motor dla kobiety 23.07.09, 12:34 "Moc jest skalarną wielkością fizyczną określającą pracę wykonaną w jednostce czasu przez układ fizyczny." (za wikipedią) powinno wystarczyć, teraz każda może sobie nabyć gsx600r (chyba o taki chodziło? bo symbolu gsxr.6 próżno szukać w katalogach firmy suzuki) jsz Odpowiedz Link Zgłoś