tomasdyg Re: BENITO Kropka!!! 24.04.03, 15:12 Benito Musolini też bywł śmieszny, ale miał do zaproponowania rozwiązania kilku problemów np. bezrobocia, spraw socjalnych. Kropiwnicki pozujący na Włocha nie ma pomysłów (poza obsadą stołków w Łodzi przez kumpli z ZCHN)za to ze wzgledu na mniejszą skalę i strojone miny jest bardziej ŚMIESZNY. No cóż takie są prawidła demokracji, w końcu kolega Benita, nijaki Adolf H., też został wybrany w demokratycznych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Królikiewicz zostaje w Nowym IP: *.pkobp.pl 24.04.03, 16:25 Proponuję "ścieżkę zdrowia" dla nieposłusznych aktorów. No cóż z "bojowników o sprawę" po zdobyciu władzy często wychodzą kanalie. Ponieważ widzieli niedoróbki „reżimu” z którym walczyli, zwykle po przejęciu władzy udaje im się stworzyć o wiele „lepszy” (czytaj – bardziej bezwzględny). Szkoda tylko, że po ‘89 Mazowiecki rozwiązał ZOMO. Szkoda prawda panie K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Królikiewicz zostaje w Nowym IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 16:45 Gdyby Kropiwnicki byl komuchem, to wszystkie solidaruchu darlyby mordy, ze to arogancja wadzy. Ale to jest swojak, koles ze Zbydlecenia Chrzescijanskiej Nienawisci, to nalezy przywolac do porzadku swolocz aktorska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Królikiewicz zostaje w Nowym IP: *.mm.pl 24.04.03, 16:31 Kropiwnicki to faszysta, które chce ukraść teatr społeczeństwu i dać go w użytkowanie swojemu kumplowi dokonując w ten sposób kolejnego aktu płatnej protekcji. Nawet jeśli Królikiewicz jest dobrym artystą, to równie dobrym artystą jest Bradecki, a dobrze pracujący człowiek nie powinien być wyrzucany z pracy tylko dlatego, że tak się zachciewa jakiemuś faszystwskiemu łajdakowi bez czci i sumienia. Prawo do miejsca pracy dla dobrze pracujących ludzi powinno być chronione konstytucyjnie. Czas najwyższy zacząć szykować rewolucję i wymordować tych wszystkich zwolenników bezprawia, siły i rządów pieniądza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Bradecki ? Muszę sprawdzić czy takie nazwisko IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 16:58 istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Królikiewicz zostaje w Nowym IP: *.mm.pl 24.04.03, 16:35 Kropiwnicki to typowy przykład tzw matoła z dyplomem, od których roi się w naszym kraju i za przyczyną których jest tak żle. Taki z niego ekonomista od wyjmowania pieniędzy z cudzych kieszeni i zaciskania pasa innym, ale czy potrafi wyliczyć o ile zwiększył bezrobocie w Łodzi i ile miliardów szkód gospodarczych spowodował. Na pewno nie. A przecież kształci studentów. Kim będą uczniowie matoła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojo Re: Królikiewicz zostaje w Nowym IP: *.kemi.se 24.04.03, 16:35 A wszystkiem wilnny debil kropiwnicki! kto go chcial chyba tylko dewoty!! Wstyd naprawde co on robi! nic! Pracuje na 5 etetow i wogole go nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczet jeżeli aktorzy zaakceptują... IP: ipcop:* 24.04.03, 17:11 Jeżeli aktorzy zaakceptuja swoich narzuconych dyrektorów i w imie teatru albo pamieci Dejmka, beda grać.....dla mnie beda śmieszni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Może być tak,siak i owak.Ale właściciel nie ma nic do. IP: 194.181.190.* 24.04.03, 17:11 gadania, jakie to prawa sobie ci szlachetni artyści uzurpują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyłam Coś o Kropiwnickim IP: *.kalisz.mm.pl 24.04.03, 17:28 Moim zdaniem Kropiwnicki jest spięty, bo widzi, że tu mikrofon, telewizor, i że występuje. Poza tym on nie ma nogi i ukrywa to przez cały czas i skaczy normalnie jak zapyziały. Aktorzy protestują przeciwko decyzji prezydenta, mimo że zajęli 15 miejsc na Wielkim Zwolenniczaku Teatrowców, a Królik obudził się z pilką bejsbolową w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh znak ktoś coś sensownego ... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 17:54 ... zrobionego przez szanownego kropiwnickiego??? bo ja nie. ps. zwolennicy prawa, popatrzcie na gębusię tego ignoranta i bufona. zgadzam się z uwagą jednego z forumowiczów (-czek) że hitler też z demokratycznego nadania był ... kropiwnicki to taki mały hitlerek - wcześniej czy później zniszczy to czym się zajmie. Do "Legalistów" mam jeszcze jedną uwagę: budda mawiał - nie trzymaj się praw i sztywnych reguł - PATRZ na konkretną sytuację bo każda sprawa jest inna i wymyka się dogmatycznym osądom. Dla nierozumiejących tłumaczę: co z tego że za "kropą" stoi prawo i że może... ...może spierdolić teatr i spierdolił - takie są fakty panie i panowie. SKUTKI I FAKTY - ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R13 Precz z Kropiwnickim !!!!!!!! IP: 80.48.116.* 24.04.03, 18:35 Precz z Kropiwnickim, katolicki oszołom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Królikiewicz zostaje w Nowym IP: *.wcl.lts.group / 10.3.66.* 24.04.03, 22:39 Niestety mamy kapitalizm,ten przez Was wszystkich wysniony i wymarzony.Zwyciezca bierze cala pule,a jest nim Prezydent Kropiwnicki.Koniec,kropka.A jesli chcecie Panstwo wybierac sobie Dyrektorow, to zostalo pare panstw, ktore nie maja jeszcze tego wysnionego najlepszego ustroju kapitalistycznego.Fidel Castro powita Was tam na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh coś ci się ustroje mylą IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 08:10 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Niestety mamy kapitalizm,ten przez Was wszystkich wysniony i > wymarzony.Zwyciezca bierze cala pule,a jest nim Prezydent > Kropiwnicki.Koniec,kropka.A jesli chcecie Panstwo wybierac sobie > Dyrektorow, to zostalo pare panstw, ktore nie maja jeszcze tego > wysnionego najlepszego ustroju kapitalistycznego.Fidel Castro > powita Was tam na lotnisku. ... przyjacielu całą pulę bierze (i z nikim się nie liczy) dyktator. Demokratycznie wybrany prezydent jest od takiego rządzenia by sytacja "rządzonych" sie poprawiała. skasowanie teatru (bez względu na racje stron) nie poprawi "kulturalnej" sytuacji łodzi. Ps. plotki o "kręceniu" czegos-tam dla prawicy w teatrze gotowy jestem włożyć między bajki. Jednak te idiotyzmy o dezysekcji, remontach, biednych wice- spadajacych z krzeseł (ale się ubawiłem! :)) brzmią co najmniej podejrzanie. Komus chyba rzeczywiście chodzi o rozpirzenie teatru w obecnej formie. Po co? - za jakiś czas się dowiemy... A metody i poziom intelektualny wypowiedzi władzy rzeczywiście są na poziomie lukaszenki. Więc nie tylko fizyczne podobieństwo... buraczane łby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Królikiewicz zostaje w Nowym IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.04.03, 17:26 PRAGNAC! Pisze o sprawie w ktorej jest moj odcisk! – wychodzony I sciety. Moje pietno – obecne. Moja prawda, czyli moj nauczyciel Grzegorz Krolikiewicz. Kim jestem? W sercu mam Boga, w nogach wytrwalosc, w rekach umiejetnosc, w glowie chaos – jak najbardziej tworczy, a ponad tym wlosy tak mocno zatopione we snie. Obecnie pracuje u Labedzia w Londynie – sprzatam. Robie to najlepiej. I to co mam I to czego pragne I to gdzie ide, zmusza mnie abym oddal to co zabralem ze soba odchodzac: GLOS! Na poete w trojcy jedynego, proznego morderce lenistwa, kuchrza pozywnych zup, budowniczego nieskonczonych sciezek, ogrodnika z kolczasta broad, skamienialego przeciwnika zlego wiatru, piwosza jednego piwa… Musze przestac! – BO PIERDOLE! – A jotro ide latac dziory w angielskim suficie. Chodzi mi o to, zeby dac panu Grzegorzowi szanse, bo na to zaslozyl. Pawel sprzatacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plepler Re: Królikiewicz zostaje w Nowym IP: *.mm.pl 25.04.03, 20:18 Jak widać, Kropiwnicki uważa, że samorząd polega na tym, że to on rządzi sam. Przed chwilą słyszałem jego wypowiedż w telewizji, gdzie oświadczył, że nie będzie zwalniał jednego człowieka (Królikiewicza)tylko dlatego, że domaga się tego tłum. Tak więc wy wszyscy, którzy tu dyskutujecie, jesteście dla niego tłumem, niegodnym tego, żeby się z nim liczyć. To swoiste pojmowanie demokracji, podobne do jego pojmowania idei samorządu. Jest on więc nie tylko łajdakiem ale i durniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgus Re: Królikiewicz zostaje w Nowym IP: *.acn.waw.pl 27.04.03, 08:46 Tęsknię do Polski tak zorganizowanej, że nawet kiedy taki kretyn z Partii Chujów Narodowych jak Kropiwnicki dojdzie do władzy, nie będzie miał żadnych możliwości umieszczania innych kretynów z tej samej partii na lukratywnych posadkach. Dotyczy to również kretynów z innych ugrupowań.Dotyczy też wszystkich innych posadek Odpowiedz Link Zgłoś