Dodaj do ulubionych

Tajemniczy budynek z kopułą - CO BĘDZIE W ŚRODKU??!!

IP: *.pro-futuro.com 02.07.01, 11:58
W okolicy Szczęśliwic powstaje (z zewnątrz już jest gotowy) budynek o szumnej
nazwie REFORM CENTER! Czy ktoś z Was wie co będzie w środku? Podobno ma byc tam
basen a nawet sztuczne lodowisko, ale kto moze to potwierdzić?? Kiedy w końcu
nastąpi otwarcie??? Budynek wygląda imponująco i jestem niezmiernie ciekawa
waszych komentarzy i informacji, które byc moze zdobyliscie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Mihau Re: Tajemniczy budynek z kopułą - CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.07.01, 12:02
      Ponoć ma to być centrum handlowo - rozrywkowe inne niż wszystkie - to cytat
      wypowiedzi właściciela. Poza tym to międzyinnymi tam miał się mieścić legendary
      Jacksonland ,a kiedy otwarcie - nie wiadomo.
    • Gość: Kwiku Re: Tajemniczy budynek z kopułą - CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 02.07.01, 13:13
      Podobno ma się tam mieścić wyrzutnia rakiet V1 i V2
      • Gość: nocoment Re: Tajemniczy budynek z kopułą - CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 12:50
        Przenoszą tam Strefę 51?
    • zegrz Re: Tajemniczy budynek z kopułą - CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! 04.07.01, 12:49
      Pod kopuła ma być pomnik Kara Mustafy!
      Jako druga cżęść zemsty za Wiedeń.
      • Gość: Warschau Re: Tajemniczy budynek z kopułą - CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! IP: *.matrix.pl 04.07.01, 12:56
        Bedzie tam sala z tancerkami tańca brzucha, łażnia turecka, bazar turecki
        (przeniesiony z Istambułu), sala dla łaknących grozy z aranżowanymi
        trzęsieniami ziemi (tak popularnymi w Turcji), strzelnica turecka (strzelanie
        do Kurdów), meczet, szwalnia jeansów, harem turecki z samymi blondynkami,
        boisko treningowe Galatasaray Istambuł...
        A teraz konkurs: co jeszcze tureckiego może być w tym kolosie?
        • Gość: MISSKITY Re: Tajemniczy budynek z kopułą - CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! IP: *.pro-futuro.com 05.07.01, 08:29
          Tylko, że ja liczyłam na wypowiedzi SERIO - czyzby rzeczywiście nikt nie
          wiedział kto wykupuje tam powierzchnię jacy inwestorzy itp.??
          • Gość: Warschau Re: Tajemniczy budynek z kopułą - do MissKity IP: *.matrix.pl 05.07.01, 09:58
            MissKity! Jakby ktos wiedział to by się przyznał...A tak żarty, żarciki, może
            jest w nich trochę prawdy?
            pozdro! :)
    • Gość: Warschau Re: CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! K.O.N.K.U.R.S IP: *.matrix.pl 04.07.01, 12:58
      Bedzie tam sala z tancerkami tańca brzucha, łażnia turecka, bazar turecki
      (przeniesiony z Istambułu), sala dla łaknących grozy z aranżowanymi
      trzęsieniami ziemi (tak popularnymi w Turcji), strzelnica turecka (strzelanie
      do Kurdów), meczet, szwalnia jeansów, harem turecki z samymi blondynkami,
      boisko treningowe Galatasaray Istambuł...
      A teraz konkurs: co jeszcze tureckiego może być w tym kolosie?

• Gość: nocoment Re: CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! K.O.N.K.U.R.S IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 12:58
        Kebab;)
        • Gość: nocoment Re: CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! K.O.N.K.U.R.S IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 12:58
          i Haghia Sophia;))
      • Gość: turek Re: CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! K.O.N.K.U.R.S IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 13:12
        Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Bedzie tam sala z tancerkami tańca brzucha, łażnia turecka, bazar turecki
        > (przeniesiony z Istambułu), sala dla łaknących grozy z aranżowanymi
        > trzęsieniami ziemi (tak popularnymi w Turcji), strzelnica turecka (strzelanie
        > do Kurdów), meczet, szwalnia jeansów, harem turecki z samymi blondynkami,
        > boisko treningowe Galatasaray Istambuł...
        > A teraz konkurs: co jeszcze tureckiego może być w tym kolosie?
        >

Pieprz. Nie turecki. Ty się pieprz z takimi pomysły. Lepij się napij kawy turek
        po turecku
        • Gość: Warschau Re: CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! K.O.N.K.U.R.S IP: *.matrix.pl 04.07.01, 13:17
          Co za elokwencja wypowiedzi! Gratuluję!
          • Gość: nocoment Re: CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! K.O.N.K.U.R.S -DO WARSCHAU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 17:04
            Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Co za elokwencja wypowiedzi! Gratuluję!

On (turek) chyba uważa, że to za głupie na jego IQ (tak jak podobno T z Poznania)

• Gość: Ela Re: CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! K.O.N.K.U.R.S IP: *.ilot.edu.pl 04.07.01, 15:47
          Gość portalu: turek napisał(a):

> Gość portalu: Warschau napisał(a):
          >
          > > Bedzie tam sala z tancerkami tańca brzucha, łażnia turecka, bazar turecki
          > > (przeniesiony z Istambułu), sala dla łaknących grozy z aranżowanymi
          > > trzęsieniami ziemi (tak popularnymi w Turcji), strzelnica turecka (strzela
          > nie
          > > do Kurdów), meczet, szwalnia jeansów, harem turecki z samymi blondynkami,
          > > boisko treningowe Galatasaray Istambuł...
          > > A teraz konkurs: co jeszcze tureckiego może być w tym kolosie?
          > >
          >
          > Pieprz. Nie turecki. Ty się pieprz z takimi pomysły. Lepij się napij kawy turek
          >
          > po turecku

Kawy turek w sklepach od iks lat nie ma
          • Gość: Dyzio Re: CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! K.O.N.K.U.R.S IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 18:12
            Zaglądnąłem byłem bo też mnie ta "kopułka" intryguje. Co tam być ma dalej nie
            wiem ale za to z dużą schadenfreude przeczytałem kilka ostatnich wypowiedzi.
            Nie są co prawda na temat ale za to wysoce moczopędne a to się co poniektórym
            czasami bardzo przydaje, bo jak się nie ma co się lubi ...
      • Gość: michal Re: CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! K.O.N.K.U.R.S IP: *.zigzag.pl 05.07.01, 22:24
        wytwornia chalwy tureckiej
    • Gość: Vanin jak to co? IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 05.07.01, 12:06
      pralnia. A w zasadzie juz jest. Pralnia pieniedzy. 200 baniek (zielonych)
      poszlo na wybudowanie i nic przy tym od roku nie robia. W tym czasie podobno
      zmienil sie wlasciciel na jakiegos turko-izraelite i dalej stoi w miejscu.
    • Gość: kermit Re: Tajemniczy budynek z kopułą - CO BĘDZIE W ŚRODKU??!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 13:23
      Gość portalu: MISSKITY napisał(a):

> W okolicy Szczęśliwic powstaje (z zewnątrz już jest
      gotowy) budynek o szumnej
      > nazwie REFORM CENTER! Czy ktoś z Was wie co będzie w
      środku? Podobno ma byc tam
      >
      > basen a nawet sztuczne lodowisko, ale kto moze to
      potwierdzić?? Kiedy w końcu
      > nastąpi otwarcie??? Budynek wygląda imponująco i
      jestem niezmiernie ciekawa
      > waszych komentarzy i informacji, które byc moze
      zdobyliscie???

sex shopy, duzo sex shopow, bo niby co moglo by tam byc.
      A i przeniosa tam handlarzy z PKINu i stadionu, heh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka