Dodaj do ulubionych

Clubbing........................................?!

13.02.02, 19:41
Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w
weekendy? Czy może nawet sposobem na życie?
Obserwuj wątek
    • Gość: vinc Re: Clubbing........................................?! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:50
      dla niektórych sposobem na spędzanie czasu dla innych całym życiem, ot tyle...
      • d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:07
        Gość portalu: vinc napisał(a):

> dla niektórych sposobem na spędzanie czasu dla innych całym życiem, ot tyle...

A dla vinc'a tematem na forum... :)))
    • Gość: vinc Re: Clubbing........................................?! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 20:12
      :)))
      ps.tylko nie mów że wiedziałeś że bedzie :)) :))
      • d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:34
        Gość portalu: vinc napisał(a):

> :)))
        > ps.tylko nie mów że wiedziałeś że bedzie :)) :))
        Zachowując się przewidywalnie powiem, że "wiedziałem" :))))
        PS Wirtualnie wpadłem do Twojej skrzynki na kawę (była pyszna) :))
    • palker Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:21
      postmodern napisał(a):

> Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w
      > weekendy? Czy może nawet sposobem na życie?

Ja preferuję klasykę, czyli działking połączony z roweringiem. No niech się już
      ta wiosna w końcu zacznie!
      • d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:32
        To ja jeszcze (jeśli oczywiście po Kimś takim jak Palker można) "dorzucę"
        spacering i autobussing (no chyba, że czasem tramwaiing). Samochodzing zostawiam
        w domu...:)))
        • akacyjna Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:37
          Basening, areobicing,narting,zakuping,pioring,prasowing,gotowing,cerowing
          skarpeting,odkurzating,sprzątaning i pracing (tego najwięcej)
          • d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:39
            akacyjna napisał(a):

> Basening, areobicing,narting,zakuping,pioring,prasowing,gotowing,cerowing
            > skarpeting,odkurzating,sprzątaning i pracing (tego najwięcej)

Ooopss toś Ty niemalże "ROBOTING" ... ;))))
            • akacyjna Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:40
              Żoning jam jest :)))
              • d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:44
                akacyjna napisał(a):

> Żoning jam jest :)))

d.z. zazdrościng mężowi... :)))
                • akacyjna Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:44
                  Eeeeeee, co druga tak ma :(
                  • d.z. Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:45
                    akacyjna napisał(a):

> Eeeeeee, co druga tak ma :(

Męża ???? :)))
                    • akacyjna Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:49
                      I jedno i drugie.
    • postmodern Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:49
      Tak też myślałem.....

Czy macie styczność z kulturą klubową (jeżeli w ogóle coś takiego jest) i z
      czym to jecie, co z tego dla was wynika???

Tylko poważnie proszę do tematu podejść... ;)
    • dariok Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 21:35
      czyli szwędactwo!
      czy ja wiem
      gdy mam krótkie wskrzeszenia to napada mnie czasami ta choroba i trwa do czasu
      wyczerpania zasobów
      clubbing - kreowany przez pisma typu...no te wszystkie, co to w klubach i
      knajpach rozdają
      u mnie to żaden clubbing tylko włącza się szwędacz i tyle
      • Gość: precious Re: Clubbing........................................?! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 13.02.02, 22:44
        kurczing, a na czym ten clubbing polega? bo ja nie wiem ... oops????
        • postmodern Re: Clubbing........................................?! 15.02.02, 17:34
          Piwko tu, piwko tam.... Knajpa za knajpą...
          • Gość: dk Re: Clubbing........................................?! IP: 193.178.168.* 15.02.02, 17:59
            O czyming do cholering jesting tening wonteking?
            Clubing w Warszawing nie isntnieing, boing Warszawing toing jeszczing nieing
            rozwinienting miasting!

• Gość: Mar A nie fajniej uprawiać PlERD0LlNG? IP: 213.25.197.* 15.02.02, 20:47

• Gość: carter Re: Clubbing-Warszawa stolicą Clubbingu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 20:53
              wiem o tym troche, wiem że w Wawie narodziło sie to hasło (jeśli chodzi o
              Polske), Clubbing uprawia sporo osób, warto też dodać że występuje tu najwięcej
              zagranicznych DJ-ów a niektorzy cieszą sie wyjatkową popularnością i na ich
              wystepach Club peka w szwach, ale Clubbing sie teraz bujnie rozwija, na
              przykład w centrum powstaje taki super Club, nazywa sie Garage Club na ponad 2
              tysiące ludzi, myśle że liczba osób spędzająca w ten sposob czas bedzie rosla
              ps. na moim wydziale są 32 osoby z czego 8 aktywnie spędza wolny czas właśnie w
              ten sposób
              • Gość: mobilny Re: Clubbing-Warszawa stolicą Clubbingu IP: *.chello.pl 16.02.02, 00:02
                dzisiaj zdecydowanie sleeping.
                • Gość: pagero Re: Clubbing-Warszawa stolicą Clubbingu IP: *.pl 16.02.02, 01:03
                  zaczynamy w chianti podkladem jedzeniowym, potem soma i
                  browarki, przemieszczamy sie do muzy troche muzy
                  posluchac i dobitka w c4. wersja osiedlowa to: kos,
                  joker, jar, lub studencka: akademik, park, bolek.
                  wersja wakacyjna: bulwary, bulwary, bulwary i w kazdym
                  ogrodku piwko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka