Gość: chopin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.10, 09:21 Będą grali Chopin non stop przez 7 dni Grzegorz Szymanik2010-02-22, ostatnia aktualizacja 2010-02-21 20:08 Jak widać, wybiórcza "okraść" język polski z przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siostra Diesel Będą grali Chopin non stop przez 7 dni IP: 155.140.133.* 22.02.10, 09:23 Wskaż wszystkie błędy językowe w tym tytule: "Będą grali Chopin non stop przez 7 dni." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek promocja chopina IP: *.chello.pl 22.02.10, 20:21 jestem pod ogromnym wrazeniem pomyslu na promocje festiwalu beethovenowskiego. wydawlo sie, ze nik nie przebije zeszlorocznej kreacji. tegoroczna kampania to prawdziwy hit. reklamowka zamieszczona na "youtube" to nowa jakosc w promocji wydarzen kulturalnych! www.youtube.com/watch?v=Ou4TUkd_DOo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine Popłakałem się ze śmiechu.... IP: *.aster.pl 22.02.10, 21:15 Ciekawe co będzie za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boboszka Re: Będą grali Chopin non stop przez 7 dni IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 21:15 Oj ...sama tak mowie. To specjalnie. Powiedzialam : pozyczona ksiazka stala za Chopin. Szkoda, ze Pan/Pani tego nie czuje. Nic to doprawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Javita Muzyczny maraton z Chopinem: będą grali przez 7... IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 21:18 Uff ...wreszcie lekko,ciekawie, z odwaga i pomyslem. gratulacje. Chopin by sie ucieszyl, jako ja. Jurto biegne i slucham. Was namawiam, chociaz fakt - trzeba miec ucho, czytac korespondencje Chopina, znac tez Jego zycie. To b. zywy Chopin.Wam zycze byscie byli...zywi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelumpolelum Można to oglądać live w necie na ich stronie !!! IP: *.flashnet.pl 23.02.10, 23:00 postarali się i mozna to oglądać live w necie przez 24h/dobę - ciekawe czy o 3 nad ranem ktoś tam gra ;) ale jak na razie sobie radzą chyba ( u mnie 23 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Dębkowska Muzyczny maraton z Chopinem: będą grali przez 7... IP: *.elpos.net 25.03.10, 00:50 Świetny pomysł, ile będzie w telewizji ? Odpowiedz Link Zgłoś