Gość: D IP: 10.202.2.* 14.02.02, 17:43 Ale żeby nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_s Re: Co zrobić z sobą? 14.02.02, 17:48 Zapisać się na kurs haftu albo spawania Odpowiedz Link Zgłoś
inni_jadom_na_radom Proponuję... 14.02.02, 18:20 ...tzw. autoerotyzm. Działa idealnie, przechodzą stresy napięcia i świat jest piękniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Proponuję... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 19:22 iść na browar, albo dwa, albo trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Proponuję... 14.02.02, 19:39 Gość portalu: vinc napisał(a): > iść na browar, albo dwa, albo trzy... Ja to już się chyba nigdy nie doczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Proponuję... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 19:43 jesteś na odwyku ??? ;) ps.wróciłem jakieś pół godziny temu więc poczte założe sobie wieczorem, zrobiłem sobie dzisiaj maly spacerem po Krakowskim Przedmieściu i Starówce i jeszcze paru miejscach, ledwo zyje, chyba z 15 km zrobiłem Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Proponuję... 14.02.02, 19:46 Gość portalu: vinc napisał(a): > jesteś na odwyku ??? ;) > ps.wróciłem jakieś pół godziny temu więc poczte założe sobie wieczorem, > zrobiłem sobie dzisiaj maly spacerem po Krakowskim Przedmieściu i Starówce i > jeszcze paru miejscach, ledwo zyje, chyba z 15 km zrobiłem Dobre są takie spacery, choć ja ostatnio preferuję "peryferia" i tak np. coraz bardziej podobają mi się wędrówki po Falenicy... Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: Proponuję... 14.02.02, 20:58 d.z. napisał(a): >> > Dobre są takie spacery, choć ja ostatnio preferuję "peryferia" i tak np. coraz > bardziej podobają mi się wędrówki po Falenicy... Gdzie można pochodzić w Falenicy??? Są jakieś ciekawe miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Proponuję... 14.02.02, 21:04 opoint napisał(a): > Gdzie można pochodzić w Falenicy??? Są jakieś ciekawe miejsca? no chyba tam są jakieś chodniki? Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: Proponuję... 14.02.02, 21:13 abc2001 napisał(a): > > > no chyba tam są jakieś chodniki? no chyba są w to nie wątpię, ale gdzie prowadzą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Proponuję... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 21:34 opoint napisał(a): > abc2001 napisał(a): > > > > > > no chyba tam są jakieś chodniki? > > no chyba są w to nie wątpię, ale gdzie prowadzą??? do Warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: Proponuję... 14.02.02, 21:42 Gość portalu: vinc napisał(a): > opoint napisał(a): > > > abc2001 napisał(a): > > > > > > > > > no chyba tam są jakieś chodniki? > > > > no chyba są w to nie wątpię, ale gdzie prowadzą??? > > > do Warszawy :) a może są jakieś co prowadzą w kierunku przeciwnym do Warszawy. Wszyscy tylko do warszwy i do Warszawy, a człowiek chciałby trochę odpocząć od zgiełku i huku ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Proponuję... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 21:45 opoint napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > opoint napisał(a): > > > > > abc2001 napisał(a): > > > > > > > > > > > > no chyba tam są jakieś chodniki? > > > > > > no chyba są w to nie wątpię, ale gdzie prowadzą??? > > > > > > do Warszawy :) > > a może są jakieś co prowadzą w kierunku przeciwnym do Warszawy. Wszyscy tylko d > o > warszwy i do Warszawy, a człowiek chciałby trochę odpocząć od zgiełku i huku ul > ic. a są, do Otwocka, gdzię piekne bory i lasy Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Proponuję... 14.02.02, 21:59 Gość portalu: vinc napisał(a): > a są, do Otwocka, gdzię piekne bory i lasy > ale już bez chodników, i jak tam chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Proponuję... 15.02.02, 07:46 abc2001 napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > a są, do Otwocka, gdzię piekne bory i lasy > > > > ale już bez chodników, i jak tam chodzić? Chodniki nie są potrzebne jeśli się ma odpowiednie buty:). A spacery znacznie lepsze od jeżdżenia samochodem (raz tylko tam jeździłem i mi wystarczy, bo wertepy przeokropne). Lasy są tym, co po całotygoniwym zgiełku jest w stanie zapewnić relaks i czynny wypoczynek. Jak zrobi się cieplej mam zamiar np. zwiedzić tamtejsze szlaki turystyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk@ Re: Proponuję... IP: 192.160.110.* 15.02.02, 08:23 d.z. napisał(a): > abc2001 napisał(a): > > > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > > > a są, do Otwocka, gdzię piekne bory i lasy > > > > > > ale już bez chodników, i jak tam chodzić? > > Chodniki nie są potrzebne jeśli się ma odpowiednie buty:). > A spacery znacznie lepsze od jeżdżenia samochodem (raz tylko tam jeździłem i mi > > wystarczy, bo wertepy przeokropne). Lasy są tym, co po całotygoniwym zgiełku je > st > w stanie zapewnić relaks i czynny wypoczynek. Jak zrobi się cieplej mam zamiar > np. zwiedzić tamtejsze szlaki turystyczne... To może do Kampinosu, tam tyż piknie. Odpowiedz Link Zgłoś