zientek Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? 16.02.02, 21:12 zientek napisał(a): O to jest pytanie. Tylko nie piszcie ze Lepper bo to kazdy wymislic potrafi. Moim zdaniem wygrywa posel SLD dwukrotnie w ciagu jednego dnia zatrzymany jek pijany kompletnie samochod prowadzil.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Obywatele - to wy jesteście GŁUPI! IP: 213.25.197.* 16.02.02, 21:19 Tak, to wy obywatele wyborcy jesteście głupi. Zresztą to mało powiedziane. Wy jesteście debilami, masochistami, zaboboniarzami i do tego nie macie instynktu samozachowawczego. Swiadczą o tym wyniki kolejnych wyborów i politycy, którzy są politykami bo WYŚCIE ICH WYBRALI. I oni wcale nie są głupi. Są być może cwani, nieuczciwi, pazerni - ale nie głupi. Robią was w jajo jak chcą z rokuna rok, a wy, drodzy wyborcy, im wierzycie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Obywatele - to wy jesteście GŁUPI! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 10:48 Zgadzam się generalnie z tą opinią. Ale weź pod uwagę, że tak sobie skonstruowali ordynację, że czy ktoś pójdzie wybierać, czy nie to i tak wejdzie chołota do Sejmu i do samorządów. A czy Ty nie głosowałeś w ogóle? A jeżeli kiedykolwiek głosowałeś to nieważne jaki był Twój głos to zagłosowałeś na kombinatorów. Bo przez 13 lat (mija w czerwcu) wszystkie rządy lewicowe i prawicowe mając poparcie swoich prezydentów i Senatu solidarnie marnowały szansę na rozwój kraju rozkradając go na potęgę. Prywata i warcholstwo podobne zachowania do średniowiecznej szlachty. Wtedy skończyło się rozbiorami, a dziś mamy szansę pójść drogą Argentyny. Nie lubię pana Leppera i jak go widzę to jestem za aborcją, ale dobrze powiedział niedawno, że trzeba zrobić lustrację gospodarczą i rozliczyć tych, którzy rozkradli kraj. Mnie nie interesuje lustracja typu X doniósł na pana Y (działacza "S") i ten biedny był internowany. Tam gdzie są przemiany musi tak być, ale co zmieni jeżeli pan X dostanie 3 lata w zawieszeniu za tą zbrodnię? Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? 16.02.02, 21:12 ten znów zaczyna, a na kogo stawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. X Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 16.02.02, 22:03 Ponieważ jest to forum warszawskie moimi kandydatami są: Marek Borowski, Piotr Gadzinowski (obaj SLD) oraz Aleksander Małachowski (UP). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM. Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 11:57 Walendziak-chociaz trudno nazwac go politykiem. Maciarewicz-bez komentarza. Malachowski jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: *.chello.pl 17.02.02, 13:03 1.) Zygmunt Wrzodak - LPR 2.) Kazimierz Ujazdowski - PiS 3.) Mariusz Kamiński - PiS 4.) Filipek - Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
pagero Re: KTO NAJBARDZIEJ SFRUSTROWANY NA FORUM JEST???? 17.02.02, 18:53 DENNA I JALOWA DYSKUSJA. GDZIE ARGUMENTY, GDZIE KONKRETY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. X Re: KTO NAJBARDZIEJ SFRUSTROWANY NA FORUM JEST???? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 17.02.02, 22:55 pagero napisał(a): > DENNA I JALOWA DYSKUSJA. GDZIE ARGUMENTY, GDZIE KONKRETY? Ja wytypowałem Marka B., Piotra G. i Aleksandra M. za to, że głosowali przeciw przyznaniu Warszawie dodatkowych pieniędzy. Oto konkretne argumenty (argument). Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? 17.02.02, 22:36 popieram to moja aktualna top trojca mysle ze w nagrode powinni dostac mieszkanie sluzbwe w rejponie Ursusa lub Wloch i codzoennie podojezdzac sobie Jerozolimskimi przez widukt ktory jest w swietnym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 01:49 Pawel Piskorski - argumenty sa zbyteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genowefa Re: do zientek IP: 192.168.100.* 18.02.02, 09:45 ty zientek łotcep siem łot SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
zientek Re: do zientek 18.02.02, 11:30 Gość portalu: genowefa napisał(a): > ty zientek łotcep siem łot SLD. Co ja poradze, ze nie lubie SLD. Nie moja to rowniez wina, ze przedstawiciele tego ugrupowania lubia sie napic ponad miare i zachowuja sie jak skonczone menele lekcewazac prawo wogole sie z tym nie kryjac. Co poradze iz na widok gosci z Austrii lubia zakrzyknac heil hitler. Przeciez to nie ja tak robie tylko oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genowefa Re: do zientek IP: 192.168.100.* 18.02.02, 12:05 Zientek. Ty nie wies co ja genowefa mom taką wielką brone i jak nie psestanies łobrazac SLD to ja ci tą broną po plerach przejode i wtydy jus nic na SLD nie bydzies godoł. Psepros ich wsytkich zaroz. Cłowiek napity we własnym aucie być nie moze bo zaroz taki zientek siem jego cepio. Abo hei hitler. A tos to we co drugim filmie tak ksycom i nik s tego awantury nie wscyno. Jo wim tyś jezd ten prawicowiec co to tylko suka haków na SLD. Pamintoj ja mam duzom brone. I cicho być. Odpowiedz Link Zgłoś
zientek Re: do zientek 18.02.02, 12:07 Cos mi najbardziej to heil hitler do komunistow nie pasuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: 212.191.129.* 18.02.02, 13:06 Zapytalbym raczej kto z nich jest najwiekszym cwaniakiem. W Trojmiescie dziennikarze wybrali Artura Balazsa za "mnozenie przez dzielenie". A najglupsza to chyba jest ta dewota z LPR, ktora recytowala "Ojcze nasz..." w sejmie, jakby trwal wlasnie nalot dywanowy na Warszawe. W sumie i tak kazdy z nich, lacznie z premierem siedzi w kieszeni Gudzowatego (czyt. Gazowatego). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś