Dodaj do ulubionych

KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST?????

16.02.02, 21:11
Obserwuj wątek
    • zientek Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? 16.02.02, 21:12
      zientek napisał(a):
      O to jest pytanie. Tylko nie piszcie ze Lepper bo to kazdy wymislic potrafi.
      Moim zdaniem wygrywa posel SLD dwukrotnie w ciagu jednego dnia zatrzymany jek
      pijany kompletnie samochod prowadzil..

• Gość: Mar Obywatele - to wy jesteście GŁUPI! IP: 213.25.197.* 16.02.02, 21:19
        Tak, to wy obywatele wyborcy jesteście głupi. Zresztą to mało powiedziane. Wy
        jesteście debilami, masochistami, zaboboniarzami i do tego nie macie instynktu
        samozachowawczego. Swiadczą o tym wyniki kolejnych wyborów i politycy, którzy
        są politykami bo WYŚCIE ICH WYBRALI. I oni wcale nie są głupi. Są być może
        cwani, nieuczciwi, pazerni - ale nie głupi. Robią was w jajo jak chcą z rokuna
        rok, a wy, drodzy wyborcy, im wierzycie :-)
        • Gość: Dexter Re: Obywatele - to wy jesteście GŁUPI! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 10:48
          Zgadzam się generalnie z tą opinią. Ale weź pod uwagę, że tak sobie
          skonstruowali ordynację, że czy ktoś pójdzie wybierać, czy nie to i tak wejdzie
          chołota do Sejmu i do samorządów.
          A czy Ty nie głosowałeś w ogóle? A jeżeli kiedykolwiek głosowałeś to nieważne
          jaki był Twój głos to zagłosowałeś na kombinatorów.
          Bo przez 13 lat (mija w czerwcu) wszystkie rządy lewicowe i prawicowe mając
          poparcie swoich prezydentów i Senatu solidarnie marnowały szansę na rozwój
          kraju rozkradając go na potęgę. Prywata i warcholstwo podobne zachowania do
          średniowiecznej szlachty. Wtedy skończyło się rozbiorami, a dziś mamy szansę
          pójść drogą Argentyny.
          Nie lubię pana Leppera i jak go widzę to jestem za aborcją, ale dobrze
          powiedział niedawno, że trzeba zrobić lustrację gospodarczą i rozliczyć tych,
          którzy rozkradli kraj.
          Mnie nie interesuje lustracja typu X doniósł na pana Y (działacza "S") i ten
          biedny był internowany. Tam gdzie są przemiany musi tak być, ale co zmieni
          jeżeli pan X dostanie 3 lata w zawieszeniu za tą zbrodnię?
    • abc2001 Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? 16.02.02, 21:12
      ten znów zaczyna,
      a na kogo stawiasz?
    • Gość: Mr. X Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 16.02.02, 22:03
      Ponieważ jest to forum warszawskie moimi kandydatami są:
      Marek Borowski, Piotr Gadzinowski (obaj SLD) oraz Aleksander Małachowski (UP).
      • Gość: eM. Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 11:57
        Walendziak-chociaz trudno nazwac go politykiem.
        Maciarewicz-bez komentarza.
        Malachowski jw.
        • Gość: Jędrek Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: *.chello.pl 17.02.02, 13:03
          1.) Zygmunt Wrzodak - LPR
          2.) Kazimierz Ujazdowski - PiS
          3.) Mariusz Kamiński - PiS
          4.) Filipek - Samoobrona.
          • pagero Re: KTO NAJBARDZIEJ SFRUSTROWANY NA FORUM JEST???? 17.02.02, 18:53
            DENNA I JALOWA DYSKUSJA. GDZIE ARGUMENTY, GDZIE KONKRETY?
            • Gość: Mr. X Re: KTO NAJBARDZIEJ SFRUSTROWANY NA FORUM JEST???? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 17.02.02, 22:55
              pagero napisał(a):

> DENNA I JALOWA DYSKUSJA. GDZIE ARGUMENTY, GDZIE KONKRETY?

Ja wytypowałem Marka B., Piotra G. i Aleksandra M. za to, że głosowali przeciw
              przyznaniu Warszawie dodatkowych pieniędzy.
              Oto konkretne argumenty (argument).

• qubacz Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? 17.02.02, 22:36
        popieram to moja aktualna top trojca
        mysle ze w nagrode powinni dostac mieszkanie sluzbwe w rejponie Ursusa lub
        Wloch i codzoennie podojezdzac sobie Jerozolimskimi przez widukt ktory jest w
        swietnym stanie.
        • Gość: kolo Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 01:49
          Pawel Piskorski - argumenty sa zbyteczne
    • Gość: genowefa Re: do zientek IP: 192.168.100.* 18.02.02, 09:45
      ty zientek łotcep siem łot SLD.
      • zientek Re: do zientek 18.02.02, 11:30
        Gość portalu: genowefa napisał(a):

> ty zientek łotcep siem łot SLD.

Co ja poradze, ze nie lubie SLD. Nie moja to rowniez wina, ze przedstawiciele
        tego ugrupowania lubia sie napic ponad miare i zachowuja sie jak skonczone menele
        lekcewazac prawo wogole sie z tym nie kryjac. Co poradze iz na widok gosci z
        Austrii lubia zakrzyknac heil hitler. Przeciez to nie ja tak robie tylko oni.
        • Gość: genowefa Re: do zientek IP: 192.168.100.* 18.02.02, 12:05
          Zientek. Ty nie wies co ja genowefa mom taką wielką brone i jak nie psestanies
          łobrazac SLD to ja ci tą broną po plerach przejode i wtydy jus nic na SLD nie
          bydzies godoł. Psepros ich wsytkich zaroz.
          Cłowiek napity we własnym aucie być nie moze bo zaroz taki zientek siem jego
          cepio. Abo hei hitler. A tos to we co drugim filmie tak ksycom i nik s tego
          awantury nie wscyno.
          Jo wim tyś jezd ten prawicowiec co to tylko suka haków na SLD. Pamintoj ja mam
          duzom brone. I cicho być.
          • zientek Re: do zientek 18.02.02, 12:07
            Cos mi najbardziej to heil hitler do komunistow nie pasuje....
    • Gość: Snake Re: KTO NAJGLUPSZYM POLITYKIEM JEST????? IP: 212.191.129.* 18.02.02, 13:06
      Zapytalbym raczej kto z nich jest najwiekszym cwaniakiem.
      W Trojmiescie dziennikarze wybrali Artura Balazsa za "mnozenie
      przez dzielenie". A najglupsza to chyba jest ta dewota z LPR,
      ktora recytowala "Ojcze nasz..." w sejmie, jakby trwal wlasnie
      nalot dywanowy na Warszawe.
      W sumie i tak kazdy z nich, lacznie z premierem siedzi w
      kieszeni Gudzowatego (czyt. Gazowatego). Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka