Gość: CLEO.. Sąsiedzi nie chcą klubu malucha IP: 193.162.26.* 30.04.10, 09:54 jestem trochę ... wściekła na to co czytam. Każdy ma prawo do opini, własnego zdania - ale co zrobiły tym sąsiadom te dzieci..? Moze jednak warto chwilkę się zastanowić nad jednym: w jaki sposób wychowamy dzieci taką będziemy mieli potem Polskę. Czy aby napewno dzieci są taka torturą... dla otoczenia, jestem pewna, że nie. Gratuluję Panu Andrzejowi Królikowskiemu (zastępca prezydenta Pruszkowa)odpowiedzialnemu za oświatę w Pruszkowie za słowa: "niech to sobie będzie, ale nie u nas" - SUPER POSTAWA TYLKO NIE WIEM CZY WYNIKAJĄCA Z ODWAGI CZY Z G... ? Szkoda, że od czasu kiedy w Pruszkowie powstaje coraz więcej bloków mieszkalnych - w tej chwili to jest miasto hotel - nie powstało ani jedno przedszkole. moje dziecko chodzi już do szkoły ale kiedy było w wieku przedszkolnym to niestety nie znalazłam żadnej atrakcji w Pruszkowie. Władze Pruszkowa - najwyższy czas pomyśleć o tych najmłodszych i stworzyć im warunki do rozwoju i zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Sąsiedzi nie chcą klubu malucha 30.04.10, 10:05 przedszkole może powstać w pewnej niewielkiej odleglości od domów. tylko trzeba pomyśleć, a nie stosowwac emocjonalny szantaż "co Wam dzieci zrobiły" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Sąsiedzi nie chcą klubu malucha IP: *.152.141.51.dsl.dynamic.eranet.pl 01.05.10, 07:51 To straszne, że dorośli ludzie robią takie świńskie rzeczy. Jest wiele sposobów aby w kulturalny sposób wyrazić swój sprzeciw. Poza tym uważam, że sąsiedzi przesadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag Sąsiedzi nie chcą klubu malucha IP: 188.33.161.* 04.05.10, 14:29 widać sąsiedzi wnuków nie mają... aj, szkoda ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lava Sąsiedzi nie chcą klubu malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 13:38 A co komu do tego, co właściciel robi na swoim terenie?! Ciekawe, czy sąsiedzi byliby tacy mocni jakby w owym domu powstała agencja towarzyska?!?!?!?!?!!? karki spaliłyby by ze dwa domy protestujących i temat by ucichł a i nawet władze miasta o niczym by nie wiedziały ;) Staram się być życzliwie nastawiona do ludzi starszych ale często ręce opadają na ich zachowanie tak jak i w tym przypadku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryska Sąsiedzi nie chcą klubu malucha IP: 109.243.111.* 12.05.10, 18:43 Dla sąsiadów: Skoro państwu przeszkadza naturalny dla człowieka hałas bawiących się w oddali dzieci, cóż innego pozostaje, jak nie przeniesienie się do Domu Spokojnej Starości. Tak będzie cisza i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata C. Sąsiedzi nie chcą klubu malucha IP: *.gdynia.mm.pl 13.05.10, 19:19 Mam propozycję do Pani Sybilskiej, żeby na jakiś miesiąc wynajęła dom trzem kapelom heavy metalowym. Jak spokojne przedszkole zamieni się w salę prób z darciem mordy i tłuczeniem w gary od rana do nocy to sąsiedzi na kolanach będą błagali o powrót przedszkolaków. A tak serio: Klub Malucha - wspaniała inicjatywa, a sąsiedzi to zwykłe buraki. Życzę Pani dużo wytrwałości i powodzenia w prowadzeniu działalności! Odpowiedz Link Zgłoś