wkkr 24.05.10, 20:41 Trzymaj się! Podziwiam profesjonalizm ludzi którym przewodzisz i z którymi wspolnie stawiasz czoła powodzi! Wybaczam ci nawet te nieszczęsne buspasy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak67 Re: HGW 24.05.10, 20:49 Ludzie sami by obronili miasto byleby im nie przeszkadzać. Bloki przy Porcie Praskim nie uratowali "profesjonaliści" od bufetowej tylko zapomniany burzowiec. W Wawrze pompy straży pozarnej tak pompowały że wody przybierały, bo te pompy maja zbyt małą wydajność. Ciekawe kto ich nie kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
jkiko Re: HGW 24.05.10, 20:54 okropna baba - Bartoszewskiemu wolno wiecej, tak fluza POwiedziała :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: HGW 24.05.10, 21:00 A MICHNIK:LEWICY WOLNO MNIEJ!A to kanał burzowy wybudowany ca Gierka uratował "D" bufetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: HGW 24.05.10, 20:56 mak67 napisał: > Ludzie sami by obronili miasto byleby im nie przeszkadzać. Bloki > przy Porcie Praskim nie uratowali "profesjonaliści" od bufetowej > tylko zapomniany burzowiec. W Wawrze pompy straży pozarnej tak > pompowały że wody przybierały, bo te pompy maja zbyt małą wydajność. > Ciekawe kto ich nie kupił. A teraz kilka glebokich oddechow i jeszcze raz to samo, ale tym razem po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: HGW 24.05.10, 20:56 "Zapomniany" KANAŁ BURZOWY Z LAT 70(GIERKOWSKICH)URATOWAŁ PORT PRASKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: HGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:39 Ja też podziwiam władze i wszystkie służby za sprawną akcję, którzy nie doprowadzili do zalania miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachwoszczona Iza Re: HGW IP: *.chello.pl 28.05.10, 13:49 Z podziwu aż się obesrałam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: HGW IP: *.chello.pl 15.06.10, 12:43 Ja tak samo podziwiam Panią HGW za obronę W-wy przed powodzią. Szkoda, że tylko wybiera ludzi do pracy, którzy nie szanują starszych osób, szczególnie tych przed emeryturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: HGW IP: *.chello.pl 15.06.10, 13:32 Sorry wróć. To bufetowa ?!!! Tylko PiS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursyn Re: HGW IP: 217.98.20.* 20.06.10, 23:13 Pojedź na Ursynów, stań przed mieszkańcami, powtórz to samo co tu napisałaś, a dostaniesz w pysk tak samo jak Donek zaliczył na wałach Sandomierza. Odpowiedz Link Zgłoś