Dodaj do ulubionych

Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ...

• Gość: edek Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:24
      Mentalności niektórych "prawdziwych Polaków" jest taka:
      zginał Polak - to źle,
      zginął Murzyn - to dobrze.
    • Gość: Szaman Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:27
      No rzeczywiście...przeczytałem i...to samo od kilku dni "mielicie",
      no i ta "psycholoszka", świadek wiarygodny...międzykulturowy
      prawdopodobnie sama ma coś z "deklem".
      "...coś krzyczeli, coś biegali..." Pomieszało się białe z czarnym
      i ...się nie dogadali. "Brudny Harry" podbił stawkę nie do
      zaakceptowania. W Nigerii skorumpowanych gliniarzy zbyt
      zachłannych,przemytnicy dają żreć barrakudom...u nas tego strzelca
      namierzą i zemsta plemiennych braci "jak w kij dmuchał". Wieści o
      wydarzeniu tam-tamy wysłały.
      • Gość: edek Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:38
        czytaj Nasz Dziennik - tam wszystko jest proste i jasne:)
        • jeruzalem51 Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t 25.05.10, 19:56
          ?Gość portalu: edek napisał(a):

> czytaj Nasz Dziennik - tam wszystko jest proste i jasne:)

skad wiesz?
          • Gość: Nic nie wiem Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: 91.206.177.* 26.05.10, 10:36
            Żeby czytać trzeba wzrok męczyć, prawdziwi twardziele tego nie robią.
            Chcą być zawsze gotowi żeby walczyć z zakusami dzikich na kraj piekny i bogaty.
    • Gość: gosc Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: 193.178.143.* 25.05.10, 15:42
      tak, szarapanie sie jest rzeczywiscie powodem do zabicia.
      Nie wiedzialam ze w Polsce mamy prawo ktore kaze strzelac do kazdego kto sie
      'szarpie'
      • pyzz Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t 25.05.10, 16:34
        Ej, ale tu to wygląda, jakby podczas szarpaniny "broń wystrzeliła". Poza tym
        policjant, któremu ktoś już próbuje odebrać broń może się bać o życie. Chyba
        mało kto tu twierdzi, że policjant "miał prawo, więc wykonał własny wyrok".
      • jeruzalem51 Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t 25.05.10, 21:09
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> tak, szarapanie sie jest rzeczywiscie powodem do zabicia.
        > Nie wiedzialam ze w Polsce mamy prawo ktore kaze strzelac do
        kazdego kto sie
        > 'szarpie'

grasz durnia,czy nim jestes?
        • Gość: Nic nie wiem Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: 91.206.177.* 26.05.10, 10:47
          Grasz mądrego czy nim jesteś?
    • Gość: edek Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:43
      tylko, że cała masa rodaków na codzień łamie prawo - kibole bija się z
      policjantami, kupcy mają gdzieś prawo i barykadują się, związkowcy mogą urządzić
      burdę, ale na litość boską nikt do nich nie strzela i słusznie. Ale do murzyna
      strzelić można, co?
    • Gość: aguares Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... IP: 209.44.103.* 25.05.10, 15:53
      wczorajsza zadyma przed komenda policji na grenadierow daja nam przedsmak tego
      co moze dziac sie w Polsce jak sie wiecej zjedzie do nas biednych murzynkow......
      • Gość: kolo Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: *.chello.pl 25.05.10, 16:09
        dzikus tydzien temu zszedl z drzewa i szaleje. Jak nie wiedzą jak nalezy
        zachowywac sie w cywilizowanym kraju to wynocha od nas jak najdalej.
        • Gość: edek Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 16:25
          a ty ciągle na tym drzewie siedzisz, wnioskuje czytając twoją wypowiedz
        • Gość: Nic nie wiem Hej Kolo - masz rację cywilizowanym i dopisz co po IP: 91.206.177.* 25.05.10, 16:53
          Tylko z braku funduszów rządowych Pan Max nie otrzyamał broszury jak się
          asymilować. Kązdy przyjeżdżający z krajów innych do solicy i kolebki cywilizacji
          powienien wiedziec kika rzeczy:
          - wódę wali się w piaskownicy i sika żeby gnoje małe bawiące się tam wiedziały
          kto to rządzi
          - muzę w Cinquecento słucha się po 22 na maksa (o dziwo RAP i Hip Hop amerykański)
          - pluje się na chodnik wszędzie i zawsze
          -nos wyciera dmuchając z dwurury na chodnik
          - sika się tam gdzie się pije, pali szlugi żeby z zimalami nie stracić wątku
          konwersacyjnego
          - parkuje się na trawniku możliwie blisko wejścia do klatki schodowej bo co ci
          inni ciecie z klatki mi mogą zrobić
          - idąc chodnikeim rozkłąda się recę i bary tak szeroko jak to możliwe żeby
          demostrować fizycznośc i każdy wie że jesteś kolo fajny
          - włosy pielegnuje się przez ścinanie na zero żeby borń Boże nie odprosły o
          jeden mikron, tanio miło i szybko (za oszczędności wali się piwo reklamowane w TV)
          - dresik nosi się na codzień i od święta a nie jak ten facet co go zastrzelili
          że nawet jakiś gajer miał... Prawda dzieki facet bo nie znał kodu nadwiślańskiego

Wciąż wyliczać? Czy wsytarczy? A może napisz o kolejnych zdobyczach
          cywlizacyjnych... Dziekuję. udanego życia ci zyczę.
      • Gość: Nic nie wiem Hej aquares IP: 91.206.177.* 25.05.10, 17:34
        Masz racje. Polska jest krajem dostanim z dobra opieką socjalną i dobrymi
        rozwiązaniami dla każdego obywatela nie wspominając o dobrze rozwiniętej
        polityce emigracyjnej. Dlatego każdy chce tutaj być. Broń kraju przed najazdem.
      • Gość: Nic nie wiem Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: 91.206.177.* 26.05.10, 10:47
        Brawo nikt tego lepiej nie potrafił ująć. Przedsmak. Wiem dostać w gębę od
        Polaka w dresie to honor, znosić innych domagających się obiektyhwizmu to
        odraza. Zgadza się. Dlaczego w cywilizowanym kraju za jaki macie POlskę nie ma
        osoby negocjatora ds emigrantów? Dlaczego nikt z POlicji nie poszedł do tych
        ludzi porozmawiać, istalić kroki które zostaną zrobione żeby pokazać że nie było
        to np umyślne zastrzelenei lub że policjant wypalił przez przypadek?
        Może dlatego że cywilizowanui urzędnicy cywilizowanego kraju nie potrafią lub
        nie wiedzą? A może nie chcą? Bo w końcu jak z Afryki to podludzie a jak
        podludzie to może do gazu...
    • Gość: ktos Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... IP: *.chello.pl 25.05.10, 16:15
      oni chronia prawo, kto ochroni nas przed nimi? legalna mafia
    • Gość: Nic nie wiem Hej Jeruzalem51 IP: 91.206.177.* 25.05.10, 16:29
      Nic nie wiem, tak samo jak ty nie wiesz. Nie wiesz czy to gang, czy koledzy od
      grania w bierki. Z grubej rury piszesz o człowieku że był zamieszany w
      narkotyki. NIe wiesz tego. Jeżeli wiesz to jesteś konsumentem lub należysz do
      służby. Nie wiem czy empatia jest slowem ukutym przez braci w starej wierze.
      MOże tak jest, widocznie wiesz o tym najlepiej.
      Jedno jest pewnie, jeżeli cie spotka przykrość w życiu jakakolwiek mam nadzieję
      że nie będziesz oczekiwać współczucia innych. Wierzę że jesteś osobą o twardym
      charakterze, prostolinijną i zacięciu stachanowskim. Jeżeli tak i np ustrój się
      zmieni i przyjdzie władza zamknąć kogos z twojej rodziny w więzieniu za
      posiadanie np, papierosów (bo na przykład będą nielegalne, to tylko przykład)
      przyjmiesz to godnie i jeszcze temu komuś dokopiesz mówiąc - a dobrze ci tak.
      Może to będzie mama, tata dalsza rodzina lub narzeczona lub narzeczony... I masz
      rację nie okazuj współczucia i na takowe nielicz bo to też chyba wymyslone słowo
      przez inną grupę innyuch ludzi... może nawet podludzi... kto to wie.. Nie każdy
      jak ty może należeć do rasy panów.
    • Gość: POLITOLOG Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 16:46
      W każdym cywilizowanym kraju policja robi obławy na nielegalnych emigrantów-a
      atak na policję i i próba wyrwania broni policjantowi w USA, Wielkiej Bryt.
      czy Hiszpani automatycznie kończy się strzałem do delikwenta - i bardzo dobrze
      - albo chcecie żyć w kraju bezpiecznym i cywilizowanym- albo wyjazd do Afryki.
      Zasada jest jedna- GOŚCIA OBOWIĄZUJĄ ZASADY I PRAWA KRAJU GOSZCZĄCEGO - ZAWSZE
      I WSZĘDZIE.
      • pyzz Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t 25.05.10, 16:56
        > atak na policję i i próba wyrwania broni policjantowi w USA, Wielkiej Bryt.
        > czy Hiszpani automatycznie kończy się strzałem do delikwenta
        Akurat w Nowym Orleanie, po powodzi była głośna sprawa strzelaniny na moście, w
        której jacyś ludzie zobaczywszy policjanta po cywilnemu z bronią (myśląc, że
        jest szabrownikiem) zaczęli do niego strzelać. Przybyli inni policjanci po
        cywilnemu i chyba nawet ktoś zginął. Otóż prokuratura, jak się okazało, że
        policjanci byli po cywilnemu i nie pozwolili się odpowiednio zidentyfikować
        oskarżyła POLICJANTÓW.

W państwie prawa obywatel ma wiedzieć, że policjant jest policjantem i to jest
        sprawa policjanta nie pozostawić co do tego żadnych wątpliwości. Jak policjant
        wątpliwości pozostawił, to JEGO i tylko JEGO wina.
        • Gość: Grzes Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 17:54
          pyzz,

nie rób z czytelników imbecyli.

Dobrze wiesz, tak jak wszyscy ci cwaniacy, którzy tam handlują, ze Nigeryjczyk
          dobrze wiedział ze to są policjanci, jak również to, o co go pytają.
          Chciał pokazać odważnego przy kolegach, no i zobacz, czym to się skończyło.
          Czy opłaciło mu się grać rolę cwaniaka ?- zobacz, osierocił 3 dzieci.
          Nawet, jak nie świecił im dobrym przykładem, to jednak był ich ojcem, nawet jak
          nie był najlepszym wychowawcą.

Afrykańczycy znani są z handlu NARKOTYKAMI i podróbkami, albo z życia za
          zapomogi państwowe.
          Jego dzieci będą dalej żyły za zapomogi państwowe, ale możne będzie mniej o
          jednego handlarza NARKOTYKAMI co uratuje nasze dzieci.
    • geruzja Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... 25.05.10, 17:17
      Widzieliście Murzyna pracującego na budowie za 1000 zł?
      • Gość: Nic nie wiem Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: 91.206.177.* 25.05.10, 17:28
        Może dlatego że wiedzą że jest to głupota pracować za 1000 zł na budowie?
        • Gość: Grzes Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 17:58
          do "nic nie wiem",

Czy uważasz, ze Nigeryjczyk zrobił lepszy wybór ?
          • Gość: Nic nie wiem Grzesiu, nie rozumiem pytania IP: 91.206.177.* 26.05.10, 18:01
            Za głupi jestem na to forum.
            • Gość: Grześ Re: Grzesiu, nie rozumiem pytania IP: *.fbx.proxad.net 27.05.10, 09:17
              Do" nic nie wiem",

Udajesz głupiego jak zazwyczaj robią to Nigerczycy ? to znaczy:
              -nic nie wiem,
              -nic nie rozumiem.
              Myśleli, ze mogą robić z władz imbecyli i zobacz, czym się to zakończyło dla
              Nigerczyka.
              A może faktycznie jesteś takim ciemniakiem, ze nic nie rozumiesz ?
              W takim przypadku nie zabieraj głosu, ponieważ się ośmieszasz.
              • Gość: Nic nie wiem Re: Grzesiu, nie rozumiem pytania IP: 91.206.177.* 27.05.10, 14:00
                Grzesiu, zadałeś pytanie w stylu otwartym więc nie chciałem bładzić po omacku.
                Teraz skoro sprecyzowałeś swoje oczekiwania postaram się napisać w skrócie żeby
                cię zadowolić.
                Otóż nie uważam żeby każda osoba kontrolowana przez policję kończyła w trumnie.
                Taki sens jest dyskusji tutaj.
                Nie powinno być dyskutowane skąd pochodzi ofiara ani jakiego koloru ma skórę.
                Chodzi o ogólne przywolenie na strzelanie przez policję podczas kontroli. Ty nie
                wiesz co się naprawdę tam wydarzyło aniu ja. Gdyby Śp Max miał narkotyki do
                sprzedaży prasa nie omieszkałaby napisać od razu że policja podczas rutynowej
                kontroli zastrzeliła super groźnego handlarza śmiercią itd itp. Wtedy policjant
                by urósł do rangi Rambo o dobrej duszy a ofiara do rangi conajmniej Pablo Escobar.
                Jednak tak nie jest i trzeba tę sytuacje wyjaśnić. Wiem że tego nie jesteś w
                stanie zrozumieć ponieważ nie wiesz tak naprawdę czym może skończyć się brak
                społecznego nadzoru nad poczynaniami policji.
                Jeżeli twierdzisz że Polska jest krajem praworządnym i ostoją prawa powinno to
                zostać wyjaśnione jak najszybciej.
                Ale jeżeli pan Rambo na stadionie puścił wodza fantazji i mając broń poczuł się
                jak Brudny Harry lub jak Linda w Psach to już jest coś nie teges. Albo po prostu
                zauważył że nie jest Rambo tylko się boi i strzeilił w panice. Jakoś nikt wciąż
                nie napisał czy owi źli byli uzbrojeni, więc domniemywa się że nie byli a skotro
                nie byli to dlaczego zabito człowieka?
                Podkreślam człowieka żebyś Grzesiu znowu nie starał się pisac o kolorze skóry.
                Zrozum jak kiedys dorośniesz postanowisz zwiedzieć moze jakiś kraj oprócz
                własnych okolic i powiedszą np w Japonii że zginął tylko biały bo nie zrozumiał
                poleceń policji....
                Zastanawiałeś się kiedys o co chodzi z obroną nowych obywateli Polaski czy
                innego kraju? Żeby czuć się bezpiecznie wsazędzie nie tylko w domu przed komputerem.
                Poszerz swoje horyzonty myślowe Grzesiu... Idzie Grześ przez wieś worek piasku
                niesie... mam nadzieję że to nie wiersz o tobie.
                • Gość: Grześ Re: Grzesiu, nie rozumiem pytania IP: *.fbx.proxad.net 28.05.10, 12:43
                  odpowiedz dla "nic nie wiem".

"nic nie wiem" dobrze dopasowałeś do siebie te nazwę.
                  Tak się składa "nic nie wiem", ze właśnie nie zawsze mogę pozwolić sobie, żeby
                  dać czas na siedzenie przed ordynatorem.
                  Jestem dziennikarzem. Moj zawod wymaga, ze w wiekszosci jestem w podrozy.
                  Świat jest dla mnie hotelem a Polska domem.
                  Dlatego, drogi "nic nie wiem", jak przyjeżdżam do domu i widzę, ze w moim kraju
                  zaczyna dziać się to samo co widzę w Europie Zachodniej, w Ameryce, w Afryce, w
                  krajach Arabskich, czy w Azji, to nie daje mi to uśmiechu na twarzy.
                  Powinieneś więcej podróżować. Podróże oświecają zmysł i otwierają oczy.
                  Na pewno nie każda osoba zatrzymana przez policje w celu wylegitymowania,,
                  kończy w trumnie, jak to piszesz.

Obojętnie jakiego koloru skóry jest ta osoba, czerwonej, czarnej, żółtej, białej
                  czy zielonej, to ma się zachować, jak prawo nakazuje.

Jak policjant pyta człowieka, obojętnie jakiego koloru skory, o dokumenty (co
                  policja robi na całym świecie), to dana osoba, która nie ma sobie nic do
                  zarzucenia, pokazuje spokojnie swój dokument tożsamości.

W obecnym przypadku, zachowanie zatrzymanego człowieka, nie było zgodne z
                  Polskim prawem, ani z prawem żadnego państwa na świecie.

W dodatku dołączyli się jego koledzy napadając na policjantów, co doprowadziło
                  do niebezpiecznego zamieszania, które zakończyło się śmiercią zatrzymanego i
                  poranieniem sześciu policjantów.
                  Szkoda śmierci człowieka, osierocił dzieci.
                  Ale tak naprawdę, to on sam wraz z jego kolegami, tę śmierć sprowokował, swoim
                  zachowaniem.
                  Nawet, gdy napastnicy na policję, nie używali broni palnej, to kamienie i
                  żelazne rury, w tym przypadku również są bronią.

Policjant ciężko ranny, uderzony żelazną rurą, został przewieziony do szpitala.
                  Również mogło się zakończyć jego śmiercią, a dlaczego ?, przecież był na
                  służbie, wykonywał sumiennie swoją pracę.
                  W Ameryce, duża ilość policjantów, jest różnych kolorów skory, i wierz mi,
                  ponieważ bylem świadkiem, postępują dużo ostrzej.
                  Policjant, nie chciał zabić legitymowanego człowieka, to był nieszczęśliwy wypadek.
                  Może to coś ludzi nauczy?
                  Pokażę ci jeszcze raz, Video, które były już pokazywane dużo razy.
                  Te we Francji, widziałem na własne oczy.

www.youtube.com/watch?v=SfELfRqItT4&feature=related
                  www.youtube.com/watch?v=cctEqWD4DSM
                  www.youtube.com/watch?v=LNgQsLaILSg&feature=related
                  www.youtube.com/watch?v=40tabrZWSbA&NR=1
                  www.youtube.com/watch?v=zD31OvyV9oU&NR=1&feature=fvwp
                  www.youtube.com/watch?v=LlKOZ1wuPQw&NR=1
                  www.youtube.com/watch?v=RrNSRJAtoHk&NR=1
                  www.youtube.com/watch?v=LhN0Ey1_X80&feature=related
                  www.youtube.com/watch?v=w7mp99XBJeQ
                  Jako uczciwy Polak, chcący spokojnego życia dla siebie i swoich dzieci, czy
                  naprawdę życzysz im tego piekła ?
                  Czy chcesz, żeby twoi starsi rodzice nie mogli wyjść z domu w biały dzień ?
                  Zastanów się.
                  W każdym kraju, na całym świecie, prawa są dla ludzi po to, żeby je
                  przestrzegać, ponieważ otrzymują porządek w każdym kraju . Nawet poszczególne
                  plemiona, bardzo prymitywne, przestrzegają swoje prawa miedzy sobą.
                  Ja, to nie ten " Grześ, co idzie przez wieś i worek piasku niesie..",tak jak
                  napisałeś,
                  ale ten, co idzie przez świat z ordynatorem i z kamerą na plecach.
    • optyk26 Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... 25.05.10, 17:40
      A stało się źle. Dlatego mam racje od zawsze postulując posiadanie
      broni przy sobie przez każdego obywatela w Rzeczpospolitej. Gdyby
      policjant chciał wyjąć broń to chyba by nie zdążył, bo otrzymałby
      kulkę wcześniej razem z kolegom. Inaczej skończyłaby się ta sprawa
      gdyby policjant i osoba kontrolowana mieli równe szanse na przeżycie
      a tak jest jak jedna strona myśli, że ma przewagę. Nie ma przewagi,
      bo może się zdarzyć, że zginie jakiś przypadkowy policjant za
      sprawcę. Oby tak się nie stało. To byłoby na tyle od Pana Polaka

Żeby każdy obywatel posiadał broń zakładam partie.

Szanowni Państwo z Forum!!!
      Nazywam się Tomasz Bednarski i zakładam Partie Polityczną o
      nazwie „Normalny Polski Dom” w skrócie NPD. Potrzebuje zgłoszenia
      się 1000 osób popierających do zarejestrowania partii. Należy w
      zgłoszeniu podać Imię Nazwisko kod miejsce zamieszkania PESEL.
      Jeżeli osoby popierające zapiszą się do NPD to w pierwszej
      kolejności otrzymają pomoc pieniężną zgodnie z &.13 punkt f statutu
      NPD.
      Adres do korespondencji: E-mail: optyk26@gazeta.pl projekt statutu
      pod tym adresem.

Z parchem się nie dyskutuje parcha się likwiduje powiedział sadownik
      do sadownika. Broń dla każdego Polaka. Sędziów i Prokuratorów
      potraktować jak WSI. Podatek dochodowy 1% dla każdego Polaka i
      wszystkie wydatki odliczone od podstawy opodatkowania zlikwidowana
      szara strefa, zapłacony VAT. Postuluje zniesienie prawnego
      ograniczenia prędkości jazdy na drogach. Postuluje zniesienie
      prawnego ograniczenia spożycia środków odurzających. Postuluje
      powołanie 12 obywateli do ławy przysięgłych w sądach. Postuluje
      likwidację IPN pod warunkiem, że spalone zostaną teczki IPN wraz z
      ich autorami i konfidentami tam opisanymi. Postuluje wprowadzenie
      zakazu handlu od wschodu słońca w sobotę do wschodu słońca w
      poniedziałek o 30% większe obroty w Polskich Sklepach i
      sprawiedliwość społeczna zrealizowana Żydzi mają wolną sobotę a
      Katolicy niedzielę. Wilk syty i owca cała. Wprowadzić do kodeks
      karnego karę śmierci. Postuluje karę śmierci za przyjęcie łapówki a
      nagrodę dla dającego łapówkę. Tu wpłacaj pieniądze też na
      geotermikę. Fundacja Lux Veritatis Bank Pocztowy S.A. o/Toruń 92
      1320 1120 2585 4660 2000 0001
      W dniu 02.11.2009 roku o godzinie 11.30 zostałem przesłuchany na
      okoliczność siania przeze mnie nienawiści rasowych co jest wierutną
      bzdurą. Jak z tego widać chce się zakazać wolności słowa?
      Uwaga przypomnienie
      W dzienniku telewizyjnym była wiadomość ilustrowana filmem a
      mianowicie. W Oświęcimiu zebrali się pensjonariusze tegoż. Stali na
      placu apelowym nagle przed szereg wyszła pensjonariuszka narodowość
      żydowskiej odwinęła rękaw pokazując wytatuowany numer i zapytała z
      wyrzutem tu cytat:, Za co!!! Pamiętajcie o tym parchy.
      • Gość: Piotr Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 18:04
        optyk26,

Chyba jesteś naćpany.
        Znajduje tylko to jedno usprawiedliwienie, na to, co napisałeś.
    • Gość: jas Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.10, 17:44
      szkoda, że ten pies nie zdechł w szpitalu..
    • Gość: ja Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.10, 17:45
      "nieumyślne spowodowanie śmierci"??? to teraz tak się nazywa
      morderstwo???
      • Gość: Zbych Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 18:17
        do "ja"

A uciekanie przed odpowiedzialnością, za łamanie praw naszego kraju, to jak się
        nazywa ?
        -nie rozumiem ? -Nie wiem kto mnie kontroluje ?-nie wiem o co chodzi ?.
        Jednym słowem, robienie władzy za wariatów ?

I proszę, czym kończy się nieuczciwość.

Zostawcie, przestępcy, nasza policje w spokoju.
        Żałuję, ze dali się zaskoczyć i zostało tylu rannych.
        Następnym razem będą na pewno ostrożniejsi.
    • Gość: KLA Morderca!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.10, 17:48
      MORDERSTWO Z PREMEDYTACJĄ!!!A WY TO NAZYWACIE "NIEUMYŚLNYM
      SPOWODOWANIEM ŚMIERCI"??? MAM NADZIEJĘ, ŻE EUROPA SKOPIE WAM DUPY!!!
      • Gość: ahp Re: Morderca!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 22:34
        Won komuchu!
      • Gość: Piotr Re: Morderca!!!! IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 18:31
        Podskakuj dalej KLA,

to ta skopana dupa będzie twoją.

Właśnie dziś we Francji, jest pogrzeb zabitej niewinnie 25-ciao letniej
        policjantki, matki niemowlęcia. Zabitej przez arabskiego złodzieja.
        Przestępca złapany, nie zabity.
        Teraz będą Francuzi utrzymywać go dożywotnio w wiezieniu.

Na pewno woleli by, żeby policjantka żyła i wychowała swoja córeczkę, a
        przestępca był na jej obecnym miejscu.
    • Gość: Nic nie wiem Re: Hej Jeruzalem51 IP: 91.206.177.* 25.05.10, 18:09
      Wiem że wiesz co piszesz... MOżesz rozwiązać kwestię murzyńska. Trzeba zapakować
      ich w samoloty, wlać paliwa tyle żeby wystarczyło do Morza Śródziemnego i hej,
      dalej nie napiszę bo się popłaczą inni w związku ze spadajacymi samolotami.
      Nie oczekuj ze do POlski przyleci z każdego kraju elita towarzyska. Zbyt wiele
      się oczekuje od POlski nie dając nic w zamian. Elita nie przyleci bo są osoby
      które myślą i czują podobnie do ciebie.
      Żeby było jasne nie tylko bogaci są dobrymi ludźmi. Pan Max nie był bogaty z
      domu ale nie każdy musi i może i miał prawo być w Polsce jako wolny człowiek
      czego mu się odmawia na tym forum i obawiam się że także w urzędach może być
      podobnie...Polska tkaże jest mentalnie wiele lat za krajami rozwiniętymi a także
      strukturalnie. Telefony kmórkowe nie tworzą z ludzi społeczeństwa rozwiniętego
      (to tak na marginesie) i nie jst to zdobycz super cywlizacyjna jak większośc to
      pojmuje)
    • minerve Niech Polska się broni przed najazdem z Afryki 25.05.10, 18:37
      Afryka zaatakowała to znaczy zalała nielegalną emigracją Europę
      zachodnią teraz kolej na Europę Wschodnią

Brońcie się jak możecie przed najazdem Afrykańczyków do Polski,
      wygląda to tak że jeden wjedzie legalnie i pociągnie za sobą
      dziesięciu nielegalnych … którzy będą wszystko robić nielegalnie !

To zaraza … inna totalnie cywilizacja która w dodatku w grupie się
      niezasymiluje (patrz jak wyglądają przedmieścia Francji gdzie
      dominują Afrykańczycy : brud, smród … nawet w drugim pokoleniu

Ci Polacy co protestują niech jadą protestować do Afryki !
      • Gość: ochłońcie Re: Niech Polska się broni przed najazdem z Afryk IP: *.chello.pl 25.05.10, 18:59
        tyle krzyku o jednego czarnucha, jakos nie przypominam sobie, zeby bylo tyle
        szumu jak wietnamczyk zasztyletowal naszego rodaka w Wolce Kosowskiej kilka lat
        temu.
      • Gość: Nic nie wiem Re: Niech Polska się broni przed najazdem z Afryk IP: 91.206.177.* 26.05.10, 10:42
        Z zasady w dużych aglomeracjach miejskich jak Paryż przedmieścia są skupiskiem
        osób mniej zamożnych. Nie tylko mieszkają tam Afrykańczycy lub Azjaci także
        osoby słabiej radzące sobie w życiu, w tym Francuzi. Dodatkowo mniej widowiskowe
        dzielnice są zasilane przez pracowników sezonowych przyjeżdżających z krajów
        Europy wschodniej w tym Polski.
        Taniej wynajmiesz bo mało zarabiasz. Proste, wiem że to traumatyczne było dla
        ciebie ponieważ spodziewałeś się ze z kraju Szopena i Kopernika dostaniesz
        apartament blisko centrum i potrójną stawkę za sprzątanie czy cokolwiek innego.
        Teraz czasn aprzebudzenie - otóż każdy dostaje płacę wedle kwalifikacji stąd
        twoja rozpacz że mieszkałeś i byłeś z wizytą w okolicach niekoniecznie fajnych.
        Czasem znajomośc języka w mowie i piśmie się rpzydaje żeby gdzieś wyjechać. Nie
        każdy mówi po polsku.
        Dziękuję.
        • Gość: matka Re: Niech Polska się broni przed najazdem z Afryk IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 18:48
          Według ciebie"nic nie wiem"
          -To ten trafikant jest godny współczucia ?

A co myślisz o nas, uczciwych Obywatelach, którzy ponoszą konsekwencje z ich
          nielegalnych trafików, w tym narkotyków ?
          • Gość: Nic nie wiem Do matka IP: 91.206.177.* 27.05.10, 16:04
            Mamo, jak się cieszę że jesteś w dniu towjego święta... a nie wybacz moja mam
            takich andronów nie napisałaby.
            Droga matko ... czy swierdzono że były narkotyki? Nie. Nie stwierdzono. Gdby
            było inaczej prasa i policja trąbiła by fanfary ze szczęścia że sa tacy sprawni
            w akcji.
            Jeżeli teraz "znajdą" się narkotyki to juz byłoby naprawdę grubymi nićmi szyte.
            Nawet policyjni nie są aż tak niedojrzali emocjonalnie żeby teraz podać takie
            szczegóły no chyba że się mylę.
      • Gość: Piotr Re: Niech Polska się broni przed najazdem z Afryk IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 18:39
        Masz racje, minerve,

Zobacz te wszystkie VIDEO, potwierdzą cię w twoich przekonaniach.

www.youtube.com/watch?v=zD31OvyV9oU&NR=1&feature=fvwp
        www.youtube.com/watch?v=LlKOZ1wuPQw&NR=1
        www.youtube.com/watch?v=RrNSRJAtoHk&NR=1
        www.youtube.com/watch?v=LhN0Ey1_X80&feature=related
    • Gość: L. Re: O! Nowe wiadomości? Wiecie jak było? IP: *.ic-public.uva.nl 25.05.10, 19:00
      Co za ksenofobiczna wypowiedz.
      Wypowiadasz sie z bezpiecznej, ignoranckiej pozycji w ogole nie
      uwzgledniajac tego jak problematyczna jest koncepcja "granicy"
      i "migracji".
      "Holota z krajow Trzeciego Swiata" jak to dyskryminacyjnie ujales to
      grupa wielu roznych ludzi, ludzi ktorzy musieli uciekac przed wojna
      w swoim kraju, przed bieda, czesto wyksztalceni - ale przede
      wszystkim czesto niewinni i LUDZIE tak jak ty i ja. Kazdy czlowiek
      ma prawo do zycia i wolnosci, jesli ta wolnosc jest zegrozona przez
      wojne to kazdy czlowiek ma prawo wyjechac by ratowac zycie swoje i
      swojej rodziny. "Kraje Trzeciego Swiata" to zazwyczaj kraje
      postkolonialne, dziedzictwo kolonializmu i postkolonializmu jakim
      zazwyczaj jest burdel politycznych, ekonomiczny i spoleczny w takich
      krajach nie jest wina zwyklych ludzi tam zyjacych.
      Wiec zanim wyplujesz kolejna taka niesprawiedliwa i plytka mysl
      zastanow sie prosze kogo dotykaja twoje slowa.
      • Gość: Stefan Re: O! Nowe wiadomości? Wiecie jak było? IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 12:34
        Gosiu, L,

Na wstępie obejrzyj VIDEO, może otworzy ci oczy.

Jeżeli chcesz takiej przyszłości dla Polaków, to znaczy, ze nie jesteś Polakiem.
        Nie masz prawa twoimi pięknymi słowami, zacierać realność i wprowadzić Polaków w
        nieszczęście.
        Afrykańczycy mordują się miedzy sobą, ponieważ maja tę dzikość już w swoich genach.
        Połączenie ich kultury z nasza, to cocktail monotof.
        Polacy, nie kolonizowali ani Afrykańczyków, ani Arabów i nie są im nic winni.
        Tym samym, nie do Polaków należy rozwiązywać problemy muzułmanów.
        Polacy nie są bezlitośni, pomagają im jak są w nieszczęściu,
        najlepszym przykładem jest trzęsienie ziemi w Haiti.
        Ale również trzeba wziąć pod uwagę to, ze jesteśmy u siebie i mamy prawo do
        spokojnego życia.
        Jeżeli jesteś taki dobroczynny, do stopnia poświecenia twojego życia,
        to idź do nich, wychowuj ich , naucz ich pracować, uprawiać swoją ziemię, żeby
        nie mieli głodu i nie mieli ochoty emigrować.

Znasz przysłowie"-Same gołąbki nie wlatują do gąbki."?

Tak, jak na całym świecie, tak również i w Polsce, żeby jeść swój uczciwy chleb,
        trzeba zakasać rękawy i wziąć się za uczciwą pracę a nie handlować kradzionymi
        podróbkami i NARKOTYKAMI,
        żeby szybko wzbogacić się,
        kosztem życia naszych dzieci.

• Gość: don pedro Brawo policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 22:29
      Murzyn był agresywny, szarpał się z policjantem. Jedyną rzeczą, jaką ten mógł
      zrobić było zastrzelić bandziora. Jeszcze do tego dojdzie, że policjant będzie
      się bał użyć broni.
      A może lepiej, żeby sprawa skończyła się jak w przypadku zasztyletowanego
      jakiś czas temu policjanta, który zareagował na zachowanie chuligana
      niszczącego przystanek. Wtedy były płacze nad policjantem, a teraz, gdy
      kolejny mógł skończyć podobnie, ale szczęśliwie miał przy sobie pistolet,
      zacznie się wieszanie na nim psów, że zabił "grzecznego" i "spokojnego"
      Nigeryjczyka.
      A ty Gazetko jeszcze mu dolep łatkę rasisty.
    • Gość: Muminek Popieram zdecydowanie dzialania policji IP: *.cable.casema.nl 25.05.10, 23:06
      Policja nie moze pozwolic sobie na pierniczenie sie z kimkolwiek. Nie
      ma znaczenia czy jest on z Kielc, Pazyza, Kirgistanu czy Urugwaju.
      Moze byc zolty, zielony, niebieski i miec antenki. Na pytanie policji
      musi sie wylegitymowac. Policjant w moim rowniez imieniu broni
      porzadku w kraju.
      Czemu nikt sie nie zapytal o dzieci atakowanych policjantow? Co ich
      mama powie im?
      Gosciu zapomnial ze nie jest juz w Afryce i ze w Polsce nie gangi
      rzadza ale prawo. Moze kulawe prawo ale to i tak lepsze niz anarchia
      gangow.
    • Gość: obiektywna apeluje o logikę IP: *.chello.pl 25.05.10, 23:39
      Bardzo współczuje rodzinie człowieka który zginął w niedziele na
      stadionie oraz jego znajomym i przyjaciołom. Nie mogę jednak do końca
      uwierzyć w to co ludzie tu wypisują. Faktem jest że bardziej obstaje
      za policją uważam że to było nie celowe działanie policjanta.
      Ponieważ w naszym kochanym kraju jest tak że policjant ma obowiązek
      nosić broń ale najlepiej by było by z niej nie korzystał. Dzieje się
      tak ponieważ zawsze wszczęte jest potem dochodzenie a policjant który
      jej użył prawie zawsze dostaje po d...(czterech literach). Jak nie
      wierzycie to poczytajcie. Mówicie że tak nie powinno być i macie
      racje ale tak naprawdę to stadion nie powinien istnieć. Jest to
      swoistego rodzaju państwo w państwie. Nie chodzi już o to kto tam
      pracuje bo zapewne tak jak wśród policjantów jest tam wielu
      porządnych ludzi jak i zwykłych zwyrodnialców ale o to co tam się po
      prostu dzieje. To był tragiczny wypadek. A policja to nie jest samo
      zło. To nie wdzięczny zawód.
      • Gość: Stefan Re: apeluje o logikę IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 19:39
        Bardzo się mylisz "obiektywna",

Ja nie jestem policjantka , nie mam nic wspolnego z policja, a bardzo popieram
        ich postepowanie wobec handlarzow afrykanskich,
        przeróżnymi przeróbkami i NARKOTYKAMI.

Narażają swoje życie dla nas, uczciwych Obywateli, żebyśmy mogli jak najwięcej
        możliwie bezpiecznie żyć.
        Żałuje tych rannych policjantów.
        Jeśli chodzi o Nigeryjczyków, dobrze spodziewają się, co ich czeka, za
        nadużywanie grzeczności Polaków i nieprzestrzeganie praw jak przysługuje każdemu
        uczciwemu Obywatelowi.
        Nigerczykowi nikt śmierci nie życzył. To on sam ja sprowokował, swoim agresywnym
        postępowaniem.
        Żałuje rannych policjantów, służą dla naszego spokoju.
    • Gość: blackblaack Re: O! Nowe wiadomości? Wiecie jak było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:44
      chcialam tylko powiedziec ze ta :holota" jest na pewno bardziej od ciebie
      wyksztalcona. mamy zaszczyt ze ludzie z innych krajow chcą do nas przyjezdzac.
      Bo co mamy do zaoferowania niskie pensje , bezrobocie, straaszny system w kazdej
      dziedzinie, nie wyksztalconach ludzi ,ZERO kultury. jestem pol polką pol
      afrykanką ale wstydze się tylko jednej polowy tej polskiej..... To przykre ze
      Polska jest tak rasistowskim i strasznym krajem. A policjanta bym zabila .
      jakbyscie sie czuli gdybyscie osierocili 3 dzieci?!
      • Gość: lux Re: O! Nowe wiadomości? Wiecie jak było? IP: 80.50.54.* 26.05.10, 07:47
        jak tu jest Ci tak źle do wyjedź do tej drugiej połowy!
      • Gość: Jan Re: O! Nowe wiadomości? Wiecie jak było? IP: *.fbx.proxad.net 26.05.10, 13:55
        biacblaack,

"A policjanta bym zabiła "

Zabiłabyś policjanta, który wykonywał swoja służbę, i ryzykował swoje życie,
        żeby chronić nasze?

Nie musisz mówić, ze jesteś Afrykanka, sama twoja reakcja o tym mówi.
        Twoja połowa odziedziczyła te afrykańską dzicz, która płynie w twoich żyłach.
        Powinnaś przejść silną terapie psychologiczną, może pomoże ci w tym ta Polska
        połowa którą masz i przeciwnie do tej afrykańskiej, powinnaś być z niej dumna.
        Jak ci nie pomoże terapia i będziesz miała zawsze te ochotę zabijać Polską
        policję, to lepiej jedż wyrzucać się do Afryki.

To nie policja jest winna za osierocenie 3 dzieci, a sam ich własny ojciec.
        Jak miał szczęście, ze Państwo Polskie zezwoliło mu na pobyt, to musiał również
        zgodzić się na respektowanie praw w Polsce.

Polska, to nie dżungla i niestety, ale trzeba dostosować się do praw.

Być może, ze był naćpany i nie wiedział co robi, ale to już jest jego problem,
        no i obecnie jego osieroconych dzieci.
    • kalowiec Brawo Policjant!!!! 26.05.10, 07:59
      w końcu zdecydowane działanie i ochrona własnego życia, i nieważne
      czy to był czarny czy żółty czy białas tak mają kończyć ci któzy
      podnoszą łapę na Policję
      • Gość: Nic nie wiem Brawo kałowiec IP: 91.206.177.* 26.05.10, 10:51
        Już nick śmierdzi kałem. Owszem masz rację każdy powinien zostać zastrzelony i
        wsadzony prewencyjnie na 24 godziny. Tato był w ORMO czy dziadek? Jak z
        pokolenia na pokolenie wartości są przekazywane.
    • Gość: Nic nie wiem Re: Hej Kolo - masz rację cywilizowanym i dopisz IP: 91.206.177.* 26.05.10, 10:29
      Oczywiście, dlatego każdy obcy powinien być zastrzelony.
      Naprawdę powinieneś trochę spojrzeć w lewo, prawo i zobaczysz że nie każdy nosi
      dresik wyprasowany i goli głowę i ma ambicje kupić wyklepany samochód.

Naprawdę to co piszesz jest poza granicami krytyki. Zginął człowiek i odmawiasz
      mu jakichkolwiek przymiotów ludzkich. To jest juz patologia.
    • Gość: Nic nie wiem Re: Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak t IP: 91.206.177.* 26.05.10, 10:34
      Zostaw dzieci w spokoju.
      Tracisz argumenty dalsze pisanie jest bezcelowe. Usiądź odpocznij wywal sobie
      browara i ciesz się sobą.
    • Gość: Nic nie wiem Hej Jeruzalem51 IP: 91.206.177.* 26.05.10, 10:49
      Chyba za wile czasu spędzasz na serwisie wielka rzeczpospolita, powdpowiem ci,
      to tak dla żartu zostało stworzone.... Naprawdę.
    • marku66 Dlaczego zginął Nigeryjczyk? Przeczytaj jak to ... 26.05.10, 15:34
      Popieram Tego policjanta.Miejsce murzynów jest w Afryce!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka