Gość: Gość IP: *.acn.waw.pl 24.08.10, 21:09 "zginęły dwie kobieta" - kto to pisze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: autokorektor ms word? ;> 24.08.10, 22:29 "Potracony zginął na miejscu", tez brzmi niezle. Ze ja nie mam na klawiaturze polskich znakow, rozmiem, ale ze Stoleczna nie ma, tego juz nie rozumiem!!! Zamiast "potracony" proponuje: zatracony, lub przetracony. My internauci, mamy prawo do popelniania literowek, ale Stoleczna jest absolutnym rekordzista swiata w publikowaniu niegramatycznienie napisnych, kretynskich tekstow. Wstyd panie Redaktorze Naczelny, wstyd:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Śmiertelny wypadek. Starszy pan potrącił pieszego IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 22:26 Może wreszcie ktoś pomyśli i wprowadzi badania okresowe na prawo jazdy dla seniorów, np. powyżej 65 roku życia. Starsi ludzie powodują sporo wypadków/kolizji. Śmiem twierdzić, że 75-latek za kółkiem jest bardziej niebezpieczny, niż ktoś w średnim wieku mający 0,2-0,5 promila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Śmiertelny wypadek. Starszy pan potrącił pies IP: *.183.245.203.dsl.dynamic.eranet.pl 25.08.10, 13:49 Gość portalu: MW napisał(a): Śmiem twierdzić, że 75-latek za kółkiem jest bardziej > niebezpieczny, niż ktoś w średnim wieku mający 0,2-0,5 promila. A ja śmiem twierdzić, że tobie, niezależnie od wieku powinno się badania robić conajmniej 2x w roku, bo bzdury, jakie piszesz świadczą o twojej sprawności umysłowej a to zdecydowanie bardziej niebezpieczne za kierownicą niż 0.5 promila u 75 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: Śmiertelny wypadek. Starszy pan potrącił pies IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 20:16 A ja śmiem twierdzić, że ze względu na niski poziom intelektualny Twojej wypowiedzi powinieneś za każdym razem zapytać mamy, czy możesz włączyć komputer i coś napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Śmiertelny wypadek. Starszy pan potrącił pies IP: *.183.245.203.dsl.dynamic.eranet.pl 26.08.10, 00:32 Gość portalu: MW napisał(a): > A ja śmiem twierdzić, że ze względu na niski poziom intelektualny Twojej > wypowiedzi powinieneś za każdym razem zapytać mamy, czy możesz włączyć komputer> i coś napisać. Ty jakiś psychol jesteś, starszym ludziom zabraniasz jeżdzić, młodym zabraniasz korzystać z komputera i najchętniej byś wszystkich nie zgadzających się z Tobą powsadzał do obozów koncentracyjnych?. Weż się chłopie za siebie, przejdż jakiś kurs przystosowania społecznego, albo daj się wyewangelizować jakiemuś księdzu. Spróbuj się jakoś znależć w społeczeństwie, bo jak nie dasz rady to ktoś Ci w końcu pomoże w ramach miłości katolickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: Śmiertelny wypadek. Starszy pan potrącił pies IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 21:43 Oj, wracaj już do kolegów pilnować dalej krzyża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Śmiertelny wypadek. Starszy pan potrącił pies IP: *.183.238.241.dsl.dynamic.eranet.pl 26.08.10, 22:53 Gość portalu: MW napisał(a): > Oj, wracaj już do kolegów pilnować dalej krzyża... Nie trafiłeś, akurat krzyż i jak i jego reprezentanci latają mi równo i najchętniej poszedłbym Im na rękę i umiescił Ich wszystkich na tym krzyżu, żeby poczuli się bliżej Jezusa. Tym zdaniem wzbudziłeś moją sympatię. Więc nie bij na oślep niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polskazlotamlodziez Pieszy wtargnął pod samochód starszego pana 24.08.10, 22:42 Cały artykuł jest z palca wyssany. Nie wiem, skąd pan redaktor ma takie informacje. 77-letna ofiara wypadku tak naprawdę miała ok 50-lat i nie została potrącona na pasach. Człowiek przebiegał przez barierki, a to że kierowca miał 75-lat w tym wypadku nie miało nic do rzeczy. Każdy by go rozjechał, kierowca nie miał szans go ominąć. Całe zajście poprawnie opisała konkurencja: www.zw.com.pl/artykul/284828,507613.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Pieszy wtargnął pod samochód starszego pana IP: *.146.13.114.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.11, 20:26 Artykuł nie został wyssany z palca, ofiara faktycznie miała ok. 70 lat, a skąd wiem? Ponieważ tenże starszy pan, który tak chyżo miał przeskakiwać przez barierki był moim sąsiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Pieszy wtargnął pod samochód starszego pana 02.03.11, 21:00 Skąd wiesz, że tam jest podana prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lego Stara Miłosna IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.08.10, 00:29 W Starej Miłosnej (Wesoła) W Miłośnie (Sulejówek) Odpowiedz Link Zgłoś