Dodaj do ulubionych

pralnia 5-a -sec na Woli w CH Auchan- koszmar

15.09.10, 17:29
Witam,
Oddałam garderobę do pralni 5-a-sec na Górczewskiej w CH Auchan. Niestety zgubiłam drogocenny kwit. Po 3 wizytach Panie stwierdziły, że "nie ma" i że "może mi się wydawało, że oddawałam coś do prania". Żenada. Firma zarządzająca nie przyjęła reklamacji, co uważam jest przyzwoleniem na kradzieże ze strony personelu, bo nie mam cienia wątpliwości, że do tego doszło.
Szczerze odradzam wszystkim korzystanie nie tylko z tej konkretnej placówki, ale także z całej sieci tak zarządzanych pralni.

Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris39 Re: pralnia 5-a -sec na Woli w CH Auchan- koszmar IP: 195.94.193.* 18.03.11, 09:51
      Od wielu lat korzystam z tej pralni i nie ryzykuję korzystania z innych. Personel wie żeby nie kaleczyć zszywkami odzieży i nie miałem dotychczas żadnej sytuacji konfliktowej. Pani która zgubiła kwit może mieć pretensje tylko do siebie, zamiast oczerniać pralnię. Pani radziłby porozmawiać z kierowniczką - osobą bardzo cierpliwą, która wierzę że dołożyłaby starań celem odnalezienia gdzieś na taśmociągu jej odzieży (nie wiem tylko jakie są procedury wydania w tej sytuacji odzieży - przecież nie można oddać komuś kto nie udowodni że tą odzież pozostawił).
      • advertum Re: pralnia 5-a -sec na Woli w CH Auchan- koszmar 25.03.11, 00:57
        PS. może ktoś znalazł kwitek i odebrał za Ciebie?

------
        Naprawiają laptopy zawodowo!
        • parafresh prasowanie 14.06.11, 20:49
          PARA FRESH
          Odbierzemy! Wyprasujemy! Dostarczymy!
          Nasza firma oferuje najwyższej jakości prasowanie koszul i innej odzież z dostawą do domu.Wystarczy zadzwonić ! 503-761-778 Warszawa
          www.parafresh.prv.pl
          parafresh@wp.pl
        • Gość: wawawasz Re: pralnia 5-a -sec na Woli w CH Auchan- koszmar IP: *.146.114.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.06.11, 03:39
          dokładnie! :-D
    • 0ffka Re: pralnia 5-a -sec na Woli w CH Auchan- koszmar 14.06.11, 21:27
      Po co im Twoje ubrania? Handlować nimi będą w second hand? Chore! Powinni Ci zwrócić ciuchy a nie udawać wariata. Rzeczy walą na śmieci, lub sami po terminie odbioru zwrócą się do Ciebie, abyś je odebrała. Absurd!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka