Dodaj do ulubionych

Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR

IP: *.emea.ibm.com 14.10.10, 09:06
czy ktoś się tam naćpał?
Może wartoby wspomnieć choć na marginesie co to jest ONR i NOP, i o co chodzi ludziom z Porozumienia 11 listopada, bo przypuszczam że nie stworzyli go tylko po to żeby zastąpić komuś drogę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hermann (...) Zapewne i NSDAP jest legalne w świetle polskiego IP: *.chello.pl 14.10.10, 09:13
      prawa . Niewiele brakuje , aby bękarty hitlera niedługo paradowali w brunatnych koszulach . Dlaczego w Niemczech to wszystko jest nielegalne , a w Polsce : legalne ? Co na to nasz wódz Tyfusek i jego Wierna Towarzyszka walk o fotele ?!
      • Gość: mac Re: Zapewne i NSDAP jest legalne w świetle polski IP: *.wolomin.net 14.10.10, 13:20
        W Polsce to legalne sa czerwone bękarty.
        • Gość: Michal Hemos pasado IP: *.chello.pl 14.10.10, 14:15
          Mam nadzieje, ze tych co ida, tez beda tlumy.

Nie damy sobie wmowic, ze patriotyzm to faszyzm.

Dzis anarchisci beda blokowac marsze, jutro zablokuja uroczystoisci na pl pilsudskiego a pojutrze beda zrywac polskie flagi
          • Gość: Tomek To juz nie sa zarty - ciekawe czy poleje sie krew IP: *.chello.pl 14.10.10, 14:30
            Jak napisalem w forum.gazeta.pl/forum/w,752,117541862,117554870,Rok_temu_anarchisci_pobili_dziecko_w_tramwaju_35.html

To juz nie sa zarty. 11 listopada bedzie w Wawie polowanie "pokojowych" na ONRowcow i przypadkowe osoby.

Spirala nienawisci sie nakreca. I jak widac GW w to sie wlaczylo, co mnie szokuje. Artykul nie unika aluzji, ze marsz bedzie zatrzymany sila.

Jak gazeta promujaca demokracje moze sobie na to pozwolic?? Konczy sie to atmosfera przyzwolenia na takie akcje jak opisalem.

Ciekawi mnie, czy poleje sie krew w tym roku w Wawie. W zeszlym polala sie juz conajmniej raz, pisaly o tym gazety.

Kazda latarnia w Wawie znow pokryje sie zlepkami anty faszystowskimi, co jest o tyle smiesze, ze okragly rok nie widze w Wawie ani jednego faszysty za to naklejek ostrzegajacych bede widzial miliony w kazdej dzielnicy.

• jacgg Re: To juz nie sa zarty - ciekawe czy poleje sie 15.10.10, 01:15
              Byłbym zachwycony, gdyby wystąpienia przeciwko faszyzmowi było jednocześnie wystąpieniami przeciwko komunizmowi - dwu równie groźnym, niszczycielskim, PODSTĘPNYM i zbrodniczym ideologiom.

Jeżeli jakieś manifestacje o charakterze ideologicznym mogłyby z dużą dozą prawdopodobieństwa doprowadzić do zamieszek - powinny być zakazane przez władze. Także Parady Miłości Inaczej wspomagane przez misjonarzy z krajów oświeconych (u nas - głównie z Berlina: wiem, bo miałem bezpośredni kontakt ze środowiskiem LGBT w Krakowie; zrobienie tego w Serbii było nieodpowiedzialną i głupią prowokacją). Robienie manifestacji, które muszą ochraniać gęste kordony policji - to jakaś groteska, wychowywanie społeczeństwa przez mądrzejszych od niego (zaiste bardzo demokratyczna procedura i z pewnością nader skuteczna... społeczeństwo czasem nie wie, co jest dla niego dobre, ale się je nauczy...).

Marsze brunatnych z pochodniami - wykonujących znaki Sieg Heil, czy marsze czerwonych z portretami Stalina, Trockiego bądź Che Gevarą na koszulce - powinny być zakazane bezwzględnie (choćby można się było zasadnie spodziewać, że pies z kulawą nogą się nie obejrzy na nie).
              • jacgg Re: To juz nie sa zarty - ciekawe czy poleje sie 15.10.10, 01:38
                Żałuję, że o misjonarzach z Berlina nie do końca zręcznie wspomniałem - bo bardzo bym nie chciał w ten sposób wywoływać antyniemieckich fobii i sugerować że nie lubię Niemców i Niemiec (państwo niemieckie i kultura niemiecka mi raczej dosyć imponują, choć nie w pozycji na klęczkach od razu - raczej jako źródło inspiracji, czasem kontemplacji - na ogół raczej chłodnej), po prostu z Berlina jest bardzo blisko, Berlin jest bardzo kosmopolitycznym miastem - a poza tym w Niemczech jest chyba szczególnie dużo młodzieży niesłychanie przejętej misją ekspiacji za nazizm, dochodząc momentami do postaw niemal absurdalnych (misje w celu nawracania pogan, zwłaszcza po sąsiedzku).
                • jacgg Re: To juz nie sa zarty - ciekawe czy poleje sie 15.10.10, 01:54
                  Moja kontemplacja kultury niemieckiej jest na ogół chłodna nie dlatego, że ja nie ufam Niemcom, czy też się ich obawiam - tylko dlatego, że wyrobiłem sobie pewien dystans nawet do własnej kultury i własnego państwa. Do samego siebie, do swojego środowiska, otoczenia.

I bardzo polecam szczyptę dystansu właśnie. Do samych siebie, do własnych przekonań. Nie wyrzeczenie się - lecz dystans. Dla zachowania trzeźwości osądu. Jest bardzo niedobrze, gdy emocjonalne więzi przyćmiewają nam rozum, sprawiedliwy osąd.
                  • jacgg Re: To juz nie sa zarty - ciekawe czy poleje sie 15.10.10, 02:06
                    Przepraszam, że się wryłem na początek forum - i to tak wylewnie. Górę wzięła nocna spontaniczność... :)
          • Gość: TUskoLepper PÓłgłowki z PO będą przeciw? IP: *.chello.pl 09.11.10, 23:15
            To ja jestem z narodowcami.
            GWniana, zzięki za info.
          • Gość: btw. Re: Hemos pasado IP: *.pl 14.11.11, 02:49
            po ki ch* tyle tu reklam banerow etc. ?:)

odp. zeby gazeta zarabiala :) a wszyscy Polacy to faszyści, starszy czy młodszy co za różnica no nie ?:)
            • Gość: eee Re: Hemos pasado IP: *.pl 14.11.11, 02:54
              onr tez sami faszysci, po prostu w ak tez sami, w rosji niedlugo a potem w usa :) w polsce tylko sa, statystycznie kazdy , Ci za granica tez, wszyscy to faszysci moze po prostu tak sobie uproscmy, a Ci z flagami polskimi to dopiero faszysci !!!! :) oj oj oj Ci na 11.11.11 to mowie Ci ale to faszysci !!!! lol widze psa - to tez faszysta !!!! blokowac blokowac!!! :) niech nie przejdzie hehehehehe
    • Gość: ja Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR IP: 213.189.38.* 14.10.10, 09:17
      PRECZ! FASZYŚCI PRZECZ!
      • Gość: HA Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.chello.pl 10.11.10, 02:02
        ANARCHOLE PRECZ PRECZ
    • menago1916 Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 09:19
      Chorzy ludzie. I ten co pisał, i ci co się wypowiadają. Ja łysy nie jestem, w marszu biorą udział ludzie, którym bliskie są tradycje narodowe. Jak rozumiem, to też faszyzm. I warto przypomnieć kto powiedział "No pasarán!". Za wikipedia: "Wypowiedziała je w czasie wojny domowej w Hiszpanii działaczka KOMUNISTYCZNA Dolores Ibárruri (La Pasionaria).". Komuchy, transeksualiści, geje i nieroby z bogatych domów, znani jaki tzw. anarchiści. Myślę, że normalnym ludziom nie trzeba będzie tłumaczyć, z kim nie należy przystawać.
      • Gość: yc84 Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 09:27
        jak przeczytałem kto będzie protestował przeciwko "faszystom" to sam chętnie dołączę do tego marszu 11 listopada. Nie chcę żeby moje dzieci wychowywały się wśród lesbijek, gejów, transseksualistów, komuchów, żydów.

Może jeszcze pedofilów i zoofilów dołączycie do swojej kontrmanifestacji w imię wolności i tolerancji?
        • Gość: mz Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.chello.pl 14.10.10, 11:59
          A gdzie mogę się zgłosić aby moje dzieci nie wychowywały się wśród takich s...synów jak ty?
          • aaron_agorenstein Cudowny jest język nienawiści 14.10.10, 12:36
            w ustach zaciekłych obrońców tolerancji. Kocham taką perwersję!
            • blinski Re: Cudowny jest język nienawiści 14.10.10, 17:07
              Też mi perwersja - myślisz, że to jest tak łatwo, że kogoś nienawidzisz tak po prostu, a on ponieważ jest tolerancyjny to będzie tolerował również nienawiść? TO by było dopiero bez sensu.
      • Gość: anvill Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: 193.169.148.* 14.10.10, 09:47
        zatrzymać pochód potomków polskich szmalcowników!
        • menago1916 Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 10:47
          Ulegla to była twoja matka, a ty jesteś tego skutkiem.
          • Gość: sasza Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.chello.pl 14.10.10, 11:17
            Ach czyli ty jesteś owocem przemocy seksualnej ległonisto!
            • Gość: Ludomir Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:37
              Oboz Narodowej Demokracji rozszerza sie i inne nacjonalist. -prawicowe organizacje.Nawet komitet b. prezydenta miasta Cuz.wpuscil na swa liste nacjonaliste.Koscioly pustoszeja a taka dzialanosc nie przysluzy sie ani kosciolowi ani Polakom.
              • Gość: Leon Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:47
                Czy według Ciebie Polska to tylko kościół? Coraz więcej ludzi odwraca się od tej instytucji i to bynajmniej nie przez hasła nocjonalistyczne tylko przez pakowanie się z buciorami w każdą dziedzinę życia czarnohabitowej mafii.....
                Oczywiście, ekstremiści zawsze byli, są, będę i nie przysłużają sie nikomu, ale czy uważasz że wszystkie ich postulaty są złe? Chcesz, żeby Twoje dziecko widziało dwóch mężczyzn całujących się na ulicy, dwie kobiety trzymające się za tyłki, mężczyznę w stroju kobiety afiszującego się swoją nienormalnością? Chcesz, żeby z Twoich podatków leczył się w państwowej służbie zdrowia ktoś, kto na nią nie płaci, przebywa nielegalnie w Polsce?
                Zastanów się nad tym....
                • Gość: Polak Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: 83.1.113.* 14.10.10, 12:06
                  Ja chcę. 1000krotnie wole facetów całujących sie na ulicy niż łysoli którzy pobiją mi dziecko.
                  • Gość: Loen Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:17
                    No widzisz, a ja nie. Na tym polega wolność wyboru - szanuje Twoje zdanie, nie ubliżam Ci - po prostu przedstawiam swoje argumenty odmienne do Twoich.
                    Co do homo: wszsytko zaczyna się od malutkich kroczków - teraz chcą tolerancji swoich związków a za kilka lat będą chcieli adopcji dzieci. Nie mówię, że będą gorszymi rodzicami, ba może nawet lepszymi. Szkoda, tylko że nie myślą jak napiętnowane będzie takie dziecko w przedszkolu czy szkole - dzieci są bezlitosne, zawistne i co więcej nie zawsze rozumieją że swoim zachowaniem potrafią krzywdzić innych. Chcesz społeczeństwa zamkniętego w czterech ścianach, bojącego się wyjść na ulicę bo zewsząd będzie napiętnowane? Ja nie.
                    • Gość: Polak Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: 83.1.113.* 14.10.10, 12:33
                      Właśnie dlatego trzeba walczyć z uprzedzeniami. Żeby żadne dziecko nie czuło się gorsze z powodu swoich rodziców ale także swojego. Wiesz co czuje 13 letnie dziecko kiedy odkrywa swoją homoseksualnośc gdy wszyscy na około mówią same złe rzeczy o "pedałach"?
                      • Gość: Leon Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 13:22
                        Nie wiem co czuje ale może to lepiej....
                        Wiesz, zasada "liczy się ogół a nie margines" nie wzięła się znikąd - dopóki środowiska o których rozmawiamy będą stanowić margines nie znajdą u mnie uznania. Porównanie może będzie dziwne, ale co by było gdyby np złodziei nie karać? Są marginesem, ale dla nich to co robią jest sposobem na życie - też mają się domagać swoich praw i głosić wszem i wobec że sądzenie ich jest niewłaściwe?
                        • Gość: Polak Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: 83.1.113.* 14.10.10, 13:34
                          Złodzieje krzywdzą tych, którzy kradną, a geje nikogo.
                          • Gość: Polak Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: 83.1.113.* 14.10.10, 13:34
                            Mój błąd:

Krzywdza oczywiście tych, KTÓRYM kradną.
                      • Gość: Michal Hemos pasado IP: *.chello.pl 14.10.10, 14:17
                        A wiesz co czuje 13 letnie dziecko ktore odkrywa patriotyzm a na okolo mowi mu sie, ze jest faszysta?

Co czuje 13 letnei dziecko na uroczystosci na placu pilsudskiego ktore slyszy od anarchistow, ze to zebranie faszystow?
                    • koloodmocysercawkptplanecie Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 13:40
                      > Nie mówię, że będą
                      > gorszymi rodzicami, ba może nawet lepszymi. Szkoda, tylko że nie myślą jak napi
                      > ętnowane będzie takie dziecko w przedszkolu czy szkole - dzieci są bezlitosne,
                      > zawistne i co więcej nie zawsze rozumieją że swoim zachowaniem potrafią krzywdz
                      > ić innych.

Dwie sprawy:
                      1. właśnie dlatego trzeba umacniać tolerancję dla mniejszości, by dzieci nie uczyły się że homo to zło, nieboże, nienaturalne i że trzeba bić, jeśliś prawdziwy polak.
                      2. idąc za tym tokiem rozumowania, trzeba zabrać dzieci wszystkim którzy nie są absolution przeciętni - za bogatym, za biednym, za niskim, za grubym, za chudym, etc. to co napisales to nie argument.

> Chcesz społeczeństwa zamkniętego w czterech ścianach, bojącego się w
                      > yjść na ulicę bo zewsząd będzie napiętnowane? Ja nie.

I właśnie dlatego krzewienie tolerancji, marsze gejów, ich prawo do związków i adopcji, eliminacja kościoła i narodowców z życia publicznego jest takie ważne.
                    • deus-cosma-deus Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 15:07
                      Szkoda, tylko że nie myślą jak napi
                      > ętnowane będzie takie dziecko w przedszkolu czy szkole - dzieci są bezlitosne,
                      > zawistne i co więcej nie zawsze rozumieją że swoim zachowaniem potrafią krzywdz
                      > ić innych.
                      To między innymi od Ciebie zależy czy dzieci homoseksualistów będą napiętnowane czy nie. Czyli zależy od tego jak ty wychowasz swoje dzieci. W duchu tolerancji czy homofobii. Dzieci homoseksualistów były są i będą-jakbyś nie wiedział.Ale w ogóle o homo to masz raczej nikłe pojęcie skoro lesbijki wyłącznie postrzegasz przez pryzmat "trzymających się za tyłki". Gdyby feministki myślały takimi kategoriami i nie zaczęły wychodzić na ulicę domagając się praw człowieka dla kobiet w obawie co inni o tym pomyślą to kobiety do tej pory nie miały by praw wyborczych, gdyby Afroamerykańscy rodzice myśleli takimi jak ty kategoriami i nie rozpoczęli walki o dostęp do edukacji dla swych dzieci to do tej pory by ich nie miały. Zatem radziłabym się nie martwić o dzieci homoseksualistów one sobie poradzą-już sobie radzą. Martw się o swoje dzieci, bo przy twojej wiedzy krzywdzącej i stereotypowej na temat homoseksualistów twoje dziecko będzie tym pierwszym, które zacznie napiętnować dzieciaka dwóch kobiet bądź dwóch mężczyzn!
                      • Gość: Leon Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 16:12
                        Tak, będzie. To nie jest normalne, że dwie kobiety lub dwóch mężczyzn ma dziecko. Mało tego, że nienormalne to jeszcze technicznie (czytaj biologicznie) niewykonalne! Po to natura stworzyła samice i samców, żeby się mogli rozmnażać.
                        Tak jak pisałem - normą jest ogół a nie margines, a póki co "kochający inaczej" normą nie są i bardzo dobrze
                        • Gość: Polak Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: 83.1.113.* 14.10.10, 16:28
                          Norma to rzecz względna. Kiedyś nienormalne było noszenie spodni przez kobiety, a wcześnie to, żeby wieśniak (czyli moi i większości Polaków przodkowie) spał w łóżku i jadł z talerza.
                          • Gość: Leon Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 16:36
                            Tak, masz racje i zgadzam się z Tobą.
                            Niemniej jednak póki co normy są takie jak pisałem wyżej i nie zanosi się na to, aby szybko uległo to zmianie. W moich oczach na szczęście....
                      • Gość: pal666 Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.10, 18:37
                        Mój drogi (moja droga ?)
                        Przyjmij do wiadomości, że w tym naszym świecie różnorodności, wielości i inności, o poszanowanie których to wartości tak często apelują przedstawiciele środowisk lesbijek i pederastów, są ludzie, którzy uważają homoseksualizm za zboczenie a homoseksualistów za chorych psychicznie zboczeńców. Zanim oburzysz się na mnie to zadaj sobie pytanie zaczynające się od bardzo niepopularnego w pewnych kręgach słowa "dlaczego". Dlaczego ten facet tak myśli ? Powiem Ci dlaczego: Otóż w 1973 roku odbyło się posiedzenie członków Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego, na którym, drogą GŁOSOWANIA zadecydowano, że odtą homoseksualizm nie jest zboczeniem a homoseksualiści nie są już psychicznie chorymi zboczeńcami. W ten sposób, z dnia na dzień, wyzdrowiały miliony chorych ludzi. Podobno na to głosowanie wysyłano, kierując się pewnym kluczem: nie wysłano zaproszeń do tych psychiatrów, którzy byli przeciwnego zdania. Nie przekonuje mnie głosowanie jako metoda stosowana w nauce. Gdyby fizycy zagłosowali, że odtąd przestaje działać prawo Ohma - też bym nie uwierzył.
                        Chciałbym, żebyśmy mieli jasność co do jednego: nie uważam, że chorzy są gorszymi ludźmi od ludzi zdrowych. Zresztą dziś prawie każdy z nas jest na coś chory.
                        Oczywiste jest, że tzw. aktywiści gejowscy będą z takimi poglądami walczyć z z zajadłością piranii i aligatora. To zrozumiałe, bo mają naprawdę duuuużo do stracenia.
                    • ellamp Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 15:35
                      Gość portalu: Loen napisał(a):

> Nie mówię, że będą
                      > gorszymi rodzicami, ba może nawet lepszymi. Szkoda, tylko że nie myślą jak napi
                      > ić innych. Chcesz społeczeństwa zamkniętego w czterech ścianach, bojącego się w
                      Czy ty sie czytasz? Wolisz zabronic adopcji parom, ktore moga byc lepszymi rodzicami niz niektore pary heteroseksualne z argumentem ze dzieci beda je pietnowac? A przez kogo sa wychowywane takie zawistne, wredne i nietolerancyjne dzieci jak przez chorych, wrednych i nietolerancyjnych ludzi.......!!!!!

>Chcesz społeczeństwa zamkniętego w czterech ścianach, bojącego się w
                      Jak powyzej napisales, takie spoleczenstwo jakie obyczaje i wychowanie. Sfrustrowany kretyn nie wychowa dobrze dzieci, a to czy jest hetero i katolik nie ma tu zadnego znaczenia.
                  • Gość: Tomek Rok temu anarchisci pobili dziecko w tramwaju 35 IP: *.chello.pl 14.10.10, 14:11
                    Rok temu w Swieto Niepodleglosci jechalem tramwajem lini 35 w Wawie w okolice placu bankowego. Godzina okolo 13 jak pamietam . Przejezdzal przystanek wczesniej kolo pikiety antyfaszystowskiej przy metrze swietokrzyska. Wsiadlo tam 2 w czarnych kurtkach i szukali tych, ktorzy jada na marsz ONR. Tuz przed nastepnym przystankiem lapiac sie za porecze zaczeli nagle kopac po glowie od gory 2 ludzi ktorzy jak pewnie podsluchali jada na marsz ONR. Bili takze przypadkowe osoby, trwalo to okolo minuty, po prostu nie przeszkadzalo im, ze dostali takze postronni, w tym ojciec z 2 dzieci w wieku okolo 4 lat, w tym dziewczynka. Sprawcy oczywiscie uciekli, a jakze, jak tylko otworzyly sie drzwi. Tramwaj stal jeszze na przystanku, udzielano pomocy temu dziecku.

Potem widzialem jednego ze sprawcow na placu banowym w Wawie, na pld stronie, gdzie pewnie i w tym roku zbierac sie beda "pokojowo nastawieni anarchisci".

Wiesz, tak sie sklada, ze ja raczej mialbym obawy wobec "pokojowo nastawionych anarchistow" niz marszu ONR, ktory nie robi nic poza krzykami raz w roku.

Swoja droga jak to jest, ze mozna maszerowac 1 maja i wznosic hasla komunistyczne a nie mozna 11 listopada?
                    • Gość: poznanczyk Re: Rok temu anarchisci pobili dziecko w tramwaju IP: *.subscribers.sferia.net 14.10.10, 16:07
                      A dlaczego p. Tomek nie zgłosłi tego na policję? Na kilometr pachnie zmyśleniami. Typowe dla "patryotów".
                  • Gość: HA Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.chello.pl 10.11.10, 02:04
                    BICIE DZIECI I STARCÓW TOWŁAŚNIE DOMENA ANARCHOLI.
        • Gość: antiantifa Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.mlyniec.gda.pl 14.10.10, 23:24
          amnestia dla szmalcowników - pozdro dla trójmiejskich anarchistów :D
      • Gość: sasza no pasaran IP: *.chello.pl 14.10.10, 10:30
        Mendago ogranicz się do komentowania wyczynów twego komuszego klubu LEGŁY a przepraszam nie ma czego komentować hehe... no pasaran
        • Gość: Michal Hemos pasado IP: *.chello.pl 14.10.10, 14:14
          Jedni maja swoje marsze 11 listopada, a inni 1 maja.

Jak zwykle skonczy sie na okrzykach.
      • Gość: Zofia D. Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.acn.waw.pl 14.10.10, 11:17
        Wiesz co tłumoku, doczytaj ty lepiej o wojnie domowej w Hiszpanii, bo bredzisz.

Pomysł antymarszu wspaniały, jednak oprócz środowisk radykalnych, powinno wziąć w nim udział jak najwięcej tzw. zwykłych ludzi. Bo obawiam, ze przeciętny Polak niestety bedzie wolał iśc z łysymi naziolami o IQ krzesła niż z lesbijkami i Żydami. Smutna, ale prawda.
        • Gość: egon Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.internetia.net.pl 14.10.10, 11:47
          to nie jest smutne tylko normalne sami ekoterrorysci i pokrewni niech zdechnie 100 ludzi ale bronmy jednego drzewka smutne ale prawdziwe
        • Gość: wandea Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.chello.pl 14.10.10, 12:56
          Szanowna Zofio, A co polecasz? Czyżby "Opowieść o człowieku który się kulom nie kłaniał"?
      • blinski Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 11:28
        Normalny znaczy przyjazny, a nie sączący oderwane od rzeczywistości, szkodliwe szowinistyczne pierdoły. A takie 'tradycje narodowe' powinny być zdelegalizowane, bo ani z tradycją, ani z narodem nic wspólnego nie mają, mają za to z wrogością i agresją.
      • yves1940 Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 12:56
        Precz z faszyzmem wszystko jedno czy z lysymi czy tez nie, a Pana niech bomba gowniana trafi, bo innej nie jest Pan wart. Co towarzysze Pana pokroju wiedza o wojnie domowej w Hiszpanii, ile bylo ofiar, ile ludzi musialo emigrowac? W Polsce Ludowej pare razy mniej!!!
        Deomokracja, faszysto, jest dobrem o ktore trzeba stale walczyc, wiec walcze z takimi jak Pan.
        Warszawianka mieszkajaca we Francji
        • kapitan.kirk Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 15:24
          A od kiedy to anarchiści walczą gdzieś o demokrację...? :-/
          Pzdr
    • Gość: Loen Faszyści???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 09:37
      Faszyści, bo pielęgnują wartości narodowe? Czy komuś się w du_pie nie poprzewracało?
      Wypowiedź Pani z fundacji MaMa jest co najmniej żałosna! Dziecko ma oglądać chodzących po ulicy transów, całującyce się części rowerowe itp? Czy aby napewno ta Pani jest normalna? Chce Pani, aby pani dziecko przebierało się w ciuchy płci odmiennej i paradowało tak po ulicy? LITOŚCI!!!!! Co, może jeszcze drag queen Pani zrobi z dziecka?
      Nie mam nic przeciwka Żydom, nie mam nic przeciwko zbokom (dopóki siedzą w domach i nie afiszują się swoją odmiennością), ale nielegalnych imigrantów nie trawię! Jakim prawem mają mieć dostęp do służby zdrowia na którą ja placę podatki, co? Tania siła robocza? Też coś! Zabierają pracę polakom (zaniżając stawki rynkowe), przyjeżdżają to nie wiem po co bo napewno nie po to żeby studiować (w większości to "wieczni studenci" z przedłużaną wizą STUDENCKĄ), więc jakim prawem (nie płacąc podatków) mają korzystać z przywilejów należnych nam, normalnym podatnikom????
      • Gość: rosomak Re: Faszyści???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 09:49
        bo lewaki i zboki tak chca i juz. I wszyscy maja byc tolerancyjni bo inaczej nazwiemy ich faszystami.
        • tornson Re: Faszyści???? 05.11.10, 19:28
          Gość portalu: rosomak napisał(a):

> bo lewaki i zboki tak chca i juz. I wszyscy maja byc tolerancyjni bo inaczej n
          > azwiemy ich faszystami.
          Dokłądnie tak faszystowski śmieciu! I ciesz się że jeszcze was, bogoojczyźnianych popie...ńców nie zamykamy w łagrach!
      • Gość: lolololo Re: Faszyści???? IP: *.pg.com 14.10.10, 09:56
        > Faszyści, bo pielęgnują wartości narodowe? Czy komuś się w du_pie nie poprzewra
        > cało?

Nie mam nic przeciwko ludziom pielęgnującym wartości narodowe (dopóki siedzą w domach i nie afiszują się swoją odmiennością).
        • Gość: sasza nie po to płacę podatki IP: *.chello.pl 14.10.10, 10:34
          Dokładnie chol***i zboczeńcy... wygoleni w za dużych butach nich w domach sobie pielęgnują... ja na ulicy takich widoków sobie nie życzę nie po to płacę podatki żeby mi jakiś gó...arz jeden z drugim pochody urządzał... zboczone! Wystarczy popatrzeć na ich znak ewidentne nakłanianie do samogwałtu!
          • Gość: Leon Re: nie po to płacę podatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 10:48
            Różnica, drogi Saszo polega na tym, że narodowcy nie organizują marszu z Twoich podatków a "tania siła robocza" przebywająca w PL nielegalnie domaga się opieki w publicznych zakładach opieki zdrowotnej... Oczywiście mowię o pracujących "na czarno"
            • Gość: ddt Re: nie po to płacę podatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:19
              Polaczki nie pracują na czarno za granicą W OGÓLE
              • Gość: Leon Re: nie po to płacę podatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:24
                Nie mówimy o zagranicy tylko o Polsce to raz. Jak to określasz "Polaczki" pracujące za granicą nie krzyczą o bezpłatną opiekę zdrowotną tylko sami płacą za lekarzy to dwa. Nazywanie rodaków "Polaczkami" uważam za szczyt chamstwa i tyle.
                Umiesz dyskutować używając argumentów, czy tylko wyzywać?
                • Gość: ddt Re: nie po to płacę podatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:43
                  Polaczki to nie Polacy. A poza tym co to ma do rzeczy, ze nie mówimy o zagranicy tylko o Polsce? W Stanie Wojennym i za komuny Polacy emigrowali a teraz zabraniają emigrantom mieszkać u siebie. No i chyba mi nie wmówisz, ze polactwo też nie żebrze o socjal za granicą?

Narodowcy to banda agresywnych chamów i bandytów zapatrzonych w systemy totalitarne. Każdego o odmiennych poglądach traktują jak śmiecia, którego mozna skopać. I dla tego nie może być tolerancji dla takich postaw. No i w żadnych wypadku to nie są żadni patrioci.
                  • kalowiec Re: nie po to płacę podatki 14.10.10, 12:58
                    chachacha, a może jesteś takim lewym emigrusem co? niech przyjadą ale nalegalu, niech pracują itd. a co robi większość? czym był stadion w Warszawie? czym teraz zajmuje się ta przemytnicza nielegalna szumowina z korony stadionu? jedyną asymilacją ze społeczeństwem to dmuchanie głupich polek i wyciąganie łapy po kasę państwową, takich nikt tu nie chce, popatrz na ukraińców, białorusinów jakoś kurna potrafią żyć w polsce, pracują (fakt często na czarno) ale zapieprzają w pocie czoła, nie tworzą gett, państwa w państwie, są NORMALNI
                  • Gość: Leon Re: nie po to płacę podatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 13:11
                    Nie komentuje więcej tekstów o "Polaczkach" bo to nie mój poziom....
                    Nie ma nic do rzeczy to, że mówimy o Polsce? Nie obchodzi Cię to, że ktoś jawnie okrada ten kraj (czyli mnie, Ciebie i wielu innych)? Może kraje, które tak otwarcie częstowały Polaków wszelkimi świadczeniami było na to stać. Polski (w zamyśle mnie, Ciebie i wielu innych) nie stać - sprawa wyjaśniona, temat zamknięty.
                    • Gość: ddt Re: nie po to płacę podatki IP: 94.254.142.* 16.10.10, 13:44
                      Kraj okradaja politycy na usługach banków swiatowych, funduszy walutowych i korporacji a nie emigranci, którcyh w Polsce jest bardzo mało.

Typowo kołtuńskie zasciankowe myślenie. Nie widziec nic poza czubkiem swego nosa.
                • yves1940 Re: nie po to płacę podatki 14.10.10, 13:07
                  Wielu Polakow jest leczonych za darmo, posiadaja bowiem "karte medyczna uniwersalna" - zreszta nie tylko oni (mowie o Francji) - niedlugo beda duze ograniczenia. A tak naprawde to haslem wielu Polakow jest pracowac na czarno, emerytura - jakos to bedzie. Niech inni placa za nich z podakow, potracen na ubezpiecznie spoleczne, Vat-u. Walcze z tym on wielu lat z nowymi przybyszami z Polski.
                  Warszawianka pracujaca legalnie i placaca podatki
                  • Gość: ddt Re: nie po to płacę podatki IP: 94.254.142.* 16.10.10, 13:46
                    Do głupiej kołtunerii i tak to nie dotrze. Oni zawsze szukaja winnych tam gdzie ich nie ma. Wszystko można im wmówić a i tak uwierza. Nie można im wmówić jedynie, żeby myśleli samodzielnie.
            • tornson Re: nie po to płacę podatki 05.11.10, 21:37
              Gość portalu: Leon napisał(a):

> Różnica, drogi Saszo polega na tym, że narodowcy nie organizują marszu z Twoich
              > podatków a "tania siła robocza" przebywająca w PL nielegalnie domaga się opiek
              > i w publicznych zakładach opieki zdrowotnej... Oczywiście mowię o pracujących "
              > na czarno"
              Czas najwyższy zrobić tanią siłę roboczą z faszystowskiego ścierwa! Łagry to naprawdę dobry wynalazek, tyle że dla krajów demokratycznych gdzie zamykanoby w nich tylko i wyłącznie tych którzy na to zasługują, z faszystowskim ścierwem na czele!
        • Gość: Leon Re: Faszyści???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 10:51
          Widzę, że maiałaś /miałeś/ problem ze zrozumieniem tekstu więc napiszę łopatologicznie: chodzi mi o to, czemu osoby pielęgnujące wartości narodowe nazywa się faszystami a nie gdzie to pielęgnują - dotarło? Poza tym pielęgnacja wartości narodowych to nie odmienność tylko obowiązek (przynajmniej teroetycznie) każdego Polaka. Oczywiście, są ekstremiści ale powiedz mi, w jakiej organizacji nie ma takowych?
          • elfkabezhaltera Oczekujesz zbyt wiele 14.10.10, 10:55
            Gość portalu: Leon napisał(a):

> Widzę, że maiałaś /miałeś/ problem ze zrozumieniem tekstu więc napiszę łopatolo
            > gicznie: chodzi mi o to, czemu osoby pielęgnujące wartości narodowe nazywa się
            > faszystami a nie gdzie to pielęgnują - dotarło?
            Nie dotrze. To lewacki debil.
          • Gość: Lolololo Re: Faszyści???? IP: *.centertel.pl 14.10.10, 14:28
            Marsz jest organizowany przez ONR i NOP, dwie organizacje które są ekstremistyczne w swoim "pielegnowaniu tradycji narodowych". Czyli faszystowskie. Dotarło?
      • Gość: mz Re: Faszyści???? IP: *.chello.pl 14.10.10, 12:03
        Ja też nie mam nic przeciwko debilom póki trzymają ryje na kłódkę i publicznie nie afiszują się ze swoim debilizmem.
      • adamzdaleka Re: Faszyści???? 14.10.10, 12:19
        Polacy przez wiele lat pracowali na całym świecie i w większości nielegalnie korzystając z gościnności innych i również z dorobku tych krajów (zasiłki, służba zdrowia itd). To może Pan skomentuje co z tym zrobić!! Reszty wypowiedzi nie będę ...
        • Gość: Leon Re: Faszyści???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:27
          Droga Pani, mówimy o Polsce a nie zagranicy. Nie poto płacę podatki między innymi na ZUS żeby ktoś inny korzystał z tego. Jeśli jakiś kraj stać na takie zachowania to sprawa tego kraju i nie wnikam w to, ale Polski (czyli między innymi mnie i Pani) nie stać na utrzymywanie "taniej siły roboczej" - wolę, żeby pomoc była udzielana Polakom.
      • tornson Te twoje "wartości narodowe" odpowiadają 05.11.10, 19:26
        za dziesiątki milionów ofiar zboczonych systemów opartych o narodowy szowinizm, odpowiadają za dwie wojny światowe, w pierwszej niewykształconemu ciemnemu ludowi wmawiano narodowo-szowinistyczne by się nawzajem mordowali w imię interesów wielkiej finansjery. IIWŚ została rozpętama wprost w imię skrajnych narodowych paranoi.
        Miejsce faszystów jest w łagrach!
      • Gość: gosc__g Re: Faszyści???? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 09.11.10, 01:17
        bo Polacy na zachodzie tez siedza.
    • poniedzielny Nie lubię neofaszystów, ale... 14.10.10, 09:55
      jak przeczytałem listę uczestników antymarszu ("lewicowcy, anarchiści, ale też feministki, mamy z fundacji MaMa, geje i lesbijki z Lambdy Warszawa, Żydzi z Żydowskiej Ogólnopolskiej Organizacji Młodzieżowej, osoby transseksualne z Trans-fuzji") to jednak chyba bardziej widziałbym się po stronie narodowców :(
      • kalowiec wolę narodowców niż gejowo, żydostwo, murzynowo 14.10.10, 10:09
        itd. mi tam narodowcy nie przeszkadzają, głószą hasła patrotyczne, i tyle, natomiast chora jest postawa tzw. tolerancji dla wszelkich zboczeństw, pasożytów, nielegalnych przybłed itd. nikt w Polsce nie chce niby taniej sił roboczej z afryki bo ci akurat pracować nie lubią (z pewnymi wykształconymi i legalnymi wyjątkami), obrzydliwe jest też eksponowanie niby miłości przez dwóch facetów i dwie panie, to żenujące, robcie to sobie w domu, nałace, ale obsceny na ulicach powinny być zakazane i koniec kropka
        • Gość: mz Re: wolę narodowców niż gejowo, żydostwo, murzyno IP: *.chello.pl 14.10.10, 12:06
          Mam na to receptę zgodną z waszymi poglądami W Oświęcimiu jest dużo miejsca a i komory da się odbudować.
        • Gość: ddt Re: wolę narodowców niż gejowo, żydostwo, murzyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:23
          Tak to sami patrioci a to, że pobija czasmi jakiegoś "czarnucha" albo skopią kogoś na ulicy to już mały pikuś, każdemu sie moze zdarzyć.
          Fajni są ci patrioci skoro na swoich stronach w internecie wyrażają swoje umiłowanie do SS i Rudolfa Hessa.
          • Gość: trzeźwy Re: wolę narodowców niż gejowo, żydostwo, murzyno IP: 157.166.216.* 14.10.10, 12:47
            nie przesadzajcie dobra, a może te nielegaly z azji czy afryki to anioły co? czym zajmują skośne w Polsce oprócz przemutu gaci i skarpet? ano intensywnie zajmują się konopiami, co robią panowie z czeczeni na przykład? nie wiecie? to poczytajcie, więc przestańcie biadolić że jakiś tam ONR pisze o miłości do hessa czy adolfa
            • Gość: mz Re: wolę narodowców niż gejowo, żydostwo, murzyno IP: *.chello.pl 14.10.10, 12:56
              Wśród Żydów nie nie było aniołów.I komory okazały się skuteczne.Więc czemu nie skorzystać ze sprawdzonych wzorów?
              • kalowiec Re: wolę narodowców niż gejowo, żydostwo, murzyno 14.10.10, 13:00
                namawiasz do "sprzątania świata" czy do czego? czy ktoś z ONR chce ich palić w piecach????? zastanów się co piszesz, przecież mogą po prostu wyjechać do swojej ziemi obiecanej, do izraela albo usa
                • Gość: mz Re: wolę narodowców niż gejowo, żydostwo, murzyno IP: *.chello.pl 14.10.10, 16:27
                  A jak nie zechcą wyjechać to ostatecznie rozwiążecie ich kwestię według sprawdzonych wzorów.
              • Gość: ddt Re: wolę narodowców niż gejowo, żydostwo, murzyno IP: 94.254.142.* 16.10.10, 13:52
                To moze jako pierwszy stestujesz na sobie komore gazowa i krematorium?
        • tornson Re: wolę narodowców niż gejowo, żydostwo, murzyno 05.11.10, 21:22
          kalowiec napisał:

> itd. mi tam narodowcy nie przeszkadzają, głószą hasła patrotyczne, i tyle, nato
          > miast chora jest postawa tzw. tolerancji dla wszelkich zboczeństw, pasożytów, n
          > ielegalnych przybłed itd.
          Zrozum kału-ludku że nie ma gorszego zboczenia, gorszego pasożytnictwa i gorszych nielegalnych przybłęd niż faszystowskie ścierwo!!!
      • szabo Re: Nie lubię neofaszystów, ale... 14.10.10, 10:38
        może warto zadać pytanie, dlaczego "regularne" organizacje, nie zajmujące się prawami jakichkolwiek mniejszości, nie włączają się w tego typu akcje. Boją się, czy mają to w dupie? To marnie świadczy o społeczeństwie, gdzie tylko potencjalni "poszkodowani" przez faszyzm mają jaja, żeby powiedzieć nie.

poniedzielny napisał:

> jak przeczytałem listę uczestników antymarszu ("lewicowcy, anarchiści, ale też
        > feministki, mamy z fundacji MaMa, geje i lesbijki z Lambdy Warszawa, Żydzi z Ży
        > dowskiej Ogólnopolskiej Organizacji Młodzieżowej, osoby transseksualne z Trans-
        > fuzji") to jednak chyba bardziej widziałbym się po stronie narodowców :(
        • Gość: ciekawski Re: Nie lubię neofaszystów, ale... IP: 157.166.216.* 14.10.10, 10:43
          a kto jest poszkodowany przez faszyzm w POlsce? możesz to wyjaśnić?
      • Gość: Michał Re: Nie lubię neofaszystów, ale... IP: *.polkomtel.com.pl 14.10.10, 13:05
        do czasu Cwaniaczku, kiedy któremuś z tych łysych panów nie spodoba się coś co masz akurat na sobie, albo co myślisz na jakiś temat. dostaniesz w papę i ze trzydziści kopów w nerki... ale wtedy będzie już za późno. żeby do tego dojść trzeba wysilić nieco mózgownicę, ale to przecież boli
      • tornson Re: Nie lubię neofaszystów, ale... 05.11.10, 21:18
        poniedzielny napisał:

> jak przeczytałem listę uczestników antymarszu ("lewicowcy, anarchiści, ale też
        > feministki, mamy z fundacji MaMa, geje i lesbijki z Lambdy Warszawa, Żydzi z Ży
        > dowskiej Ogólnopolskiej Organizacji Młodzieżowej, osoby transseksualne z Trans-
        > fuzji") to jednak chyba bardziej widziałbym się po stronie narodowców :(
        Nie ma gorszego ścierwa niż faszyści!!
        No może jeszcze kleszy pedofile.
    • Gość: m. A gdyby tak: pederaści, nie przejdziecie! IP: *.centertel.pl 14.10.10, 10:15
      Czy prawo pozwala blokować legalną manifestację? Gdyby tak zablokować paradę równości pod hasłem "pederaści, nie przejdziecie!"? (do moderatora który by to chciał skasować za "brzydkie" słowo: pederasta to nie wyzwisko i nie obelga, ale termin medyczny).
      • zuq1 Re: A gdyby tak: pederaści, nie przejdziecie! 14.10.10, 11:54
        No daj spokój, jak można być aż takim homopederastotranssekszbokofobem? Przecież Giewno zgiewnałoby Cię za tak daleko idącą nietolerancję. A propos, czyż blokowanie manifestacji ONR i NOP nie jest aby przejawem... nietolerancji? Przecież Giewno walczy o tolerancję. Ja dont nating anderstanding.
        • Gość: takiktos Re: A gdyby tak: pederaści, nie przejdziecie! IP: 83.1.113.* 14.10.10, 12:08
          Tolerancja ma swoje granice. Jeśli będziemy tolerować bandy nacjonalistów to w Polsce będzie się działo jak w Serbii.
          • kalowiec Re: A gdyby tak: pederaści, nie przejdziecie! 14.10.10, 12:51
            a co się dzieje w Serbii? ja uważam że jak będzie tolerować się nielegałów z azji, afryki to będziemy mieli drugą Francję albo Niemcy, gdzie motłoch emigracyjny ma postawę roszczeniową i zagrażą tubylcom, obcy nigdy nie będzie tubylcem
        • koloodmocysercawkptplanecie Re: A gdyby tak: pederaści, nie przejdziecie! 14.10.10, 13:29
          tolerancja nie oznacza pobłażania dla wszystkiego co się nawinie. skrajny nacjonalizm ma historię szkodliwego wpływu na rzeczywistość i z tym trzeba walczyć.

>Giewno

weźcie przestańcie z tym przezywaniem czegokolwiek co wam się nie podoba... przypomina mi to przedszkole i jest żenujące.
    • kapitan.kirk Litości... 14.10.10, 10:24
      Czy naprawdę zdaniem GW tylko taka jest alternatywa - łysi faszyści albo lesbijscy anarchiści transseksualni żydowskiego pochodzenia? Świat opisywany na łamach Stołecznej zdaje się mieć coraz mniej wspólnego z rzeczywistym :-/
      Pzdr
    • Gość: aaz Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR IP: *.unregistered.net.exatel.pl 14.10.10, 10:24
      typowa lewacka "logika" - wolność zgromadzeń tylko dla "słusznych" zgromadzeń

gdyby "faszyści" blokowali marsz "słusznych" to Wyborcza zawyłby z oburzenia (tak zresztą było w przeszłości)

ŻAŁOSNA WYBORCZA
      • koloodmocysercawkptplanecie Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 10:51
        > typowa lewacka "logika" - wolność zgromadzeń tylko dla "słusznych" zgromadzeń
        >
        > gdyby "faszyści" blokowali marsz "słusznych" to Wyborcza zawyłby z oburzenia (t
        > ak zresztą było w przeszłości)

typowa prawacka "logika" - wolność zgromadzeń tylko dla "słusznych" zgromadzeń

gdyby "zwolennicy tolerancji" blokowali marsz "słusznych" to PiS/Radyjo zawyłby z oburzenia (tak zresztą było w przeszłości)
        • Gość: aaz Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.unregistered.net.exatel.pl 14.10.10, 10:54
          czy rozumiesz co czytasz i piszesz??

a przy okazji - zrozum, że są jeszcze inni ludzie poza lewactwem i Radiem Maryja/PiS
          • blinski Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 11:05
            Tylko że ci inni siedzą w domach, to o czym pisać?
    • Gość: wikary Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR IP: 213.25.25.* 14.10.10, 10:32
      Kaczyński pewnie pójdzie z faszystami. PiS to przecież partia zdecydowanie faszystowska.
    • elfkabezhaltera Co robić w ten piękny dzień ... 14.10.10, 10:40
      Z narodowcami nie mam "po drodze" - za duzo u nich etatyzmu, np., lecz - co już wielu w tym wątku zaznaczyło - lista kontrmanifestantów zachęca mnie do spaceru z ONR/NOP
      • tornson Re: Co robić w ten piękny dzień ... 05.11.10, 21:44
        elfkabezhaltera napisała:

> Z narodowcami nie mam "po drodze" - za duzo u nich etatyzmu, np., lecz - co już
        > wielu w tym wątku zaznaczyło - lista kontrmanifestantów zachęca mnie do spacer
        > u z ONR/NOP
        Faszyzmowi zawsze było po drodze z rynkowymi radykałami.
    • three-gun-max Fajne towarzycho 14.10.10, 10:56
      Lesby, pedały, anarchiści, lewacy, chyba wole ONR.
      • Gość: Polak Re: Fajne towarzycho IP: 83.1.113.* 14.10.10, 11:29
        Dopóki społeczeństwo będzie preferować tempych i agresywnych radykałów to nie będzie dobrze w tym kraju. Prostactwo ma się dobrze jak widzę, pozostaje mieć nadzieje że większość ludzi będąca jednak na poziomie po prostu powstrzymuje się od komentarza.
        • Gość: Leon Re: Fajne towarzycho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:33
          Widzę, drogi Polaku że nie mogłeś powstrzymać się od komentarza - idąc Twoim tokiem myślenia, nie jesteś na poziomie tak?
          Po to jest forum, aby na nim dyskutować. PODKREŚLAM: dyskutować a nie wyzywać się wzajemnie....
          • Gość: Polak Re: Fajne towarzycho IP: 83.1.113.* 14.10.10, 12:09
            Nie powstrzymałem się bo krew mnie zalewa, gdy czytam pochwały agresywnych band dla których życiowym celem jest dokopać drugiemu. Czy takiej Polski chcemy?
            • kalowiec Re: Fajne towarzycho 14.10.10, 12:49
              pochwały? a co mam chwalić nierobów z afryki czy czeczeni? a może skośnych hodowców maryśki? a może obscenicznych aktywistów PrOmujących pederastię?
              • Gość: Polak Re: Fajne towarzycho IP: 83.1.113.* 14.10.10, 13:36
                Nie da się promować czegoś, co nie jest przedmiotem wyboru.
        • Gość: Tomek Re: Fajne towarzycho IP: *.chello.pl 14.10.10, 14:24
          OK, super, ale dlaczego kojarzysz ich tylko z ONR? A nie ma takich wsrod Anarchistow?
      • 3miastoorg Re: Fajne towarzycho 14.10.10, 11:36
        wolisz ONR, bo jesteś ONRowcem.
        • three-gun-max Re: Fajne towarzycho 14.10.10, 13:15
          Mam nadzieję, że sie nie obrażą, że nigdy nie płaciłem składki członkowskiej.
      • terleo Re: Fajne towarzycho 14.10.10, 12:31
        +jarkacze, błyszczaki, bródzińskie, łamacze Konstytucji III RP z r.2007, konstruktorzy IV RP, oraz jawni, słowni i agresorzy spod znaku "pis" = elementy neofaszystowskie! Imponuje im KULT SIŁY I PRZEMOCY.
        No pasaran!!!
        • three-gun-max Re: Fajne towarzycho 14.10.10, 13:14
          Zostaw tego kompa bo twój chłopak cie woła.
      • Gość: gitwa Re: Fajne towarzycho IP: 94.254.142.* 16.10.10, 13:49
        ONR to pedały i onaniści. Z reszta wystaczy popatrzyć na ich logo.
      • tornson Boś faszol!!! 05.11.10, 19:29
        three-gun-max napisał:

> Lesby, pedały, anarchiści, lewacy, chyba wole ONR.
      • Gość: Magda Re: Fajne towarzycho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.10, 16:14
        A nie mozna zyc swoim swiatem wedlug wlasnych pogladow i umiec samemu rozpoznac co jest dobre a co jest zle tylko szuka sie agresji bo sie nie ma co robic? Nie tolerujesz pedalow anarchistow i innych odmiennych grup spolecznych i myslisz ze agresja cos zdzialasz? Ja tez nie toleruje ale mam swoje zycie i zyje swoimi zasadami i nikt mi nie wmusza swoich zasad ani ja nikogo nie zmuszam tylko nie zgodze sie i zawsze bede przeciwko agresji i uzyciu sily, zlem za zlo sie niczego nie naprawi. Ludziom sie naprawde nudzi, ze zaczynaja zachowywac sie tak jakby sie sami prosili zeby ich pozamykac bo sa grozni dla innych. Wspolczuje takim ludziom ktorzy maja tak zniszczona psychike ze musza sie tym pokazac przed innymi na sile. Faszysci jestescie niepopularni i nudni a wrecz obrzydliwi ta swoja nienawiscia i agresja. Pozalowac tylko i posmiac sie przed telewizorem jak sie chcecie pokazac ,,inteligencja"
    • Gość: Gato Nero Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:23
      Marsze z pochodniami, radykane grupy z jednej i z drugiej strony, jakiś tam furerek.
      Coraz bardziej przypomina to Republikę Weimarską. Polecam "Jajo węża"
      • blinski Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 11:47
        Tak jak powiedziała jedna z uczestniczek, antyfaszyzm to nie radykalizm - normalny ludzki odruch. Chyba że radykalizmem nazywasz w ogóle uczestnictwo w czymś, ale nazywanie społeczeństwa obywatelskiego radykalizmem byłoby po prostu głupie.
      • Gość: Polka Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: 212.59.250.* 14.10.10, 12:13
        Tłumy warszawiaków powinny wyjść i zablokować marsz faszystów.
        Wygląda na to,że część wypowiadających się tu na forum nie zdaje sobie sprawy z zagrożenia jakie niesie taka faszystowska ideologia, a że dotychczas zapowiedziały protesty tylko takie organizacje jak wymienione, to znaczy,że IM ZALEŻY ABY W POLSCE NIE KRZWIŁ SIE FASZYZM!
        I tyle. Dołaczmy więc do nich, my "normalni" obywatele.
        Z przerażeniem patrzę na to co wyprawia Kaczyński, te przemarsze z pochodniami, te slogany " tu jest Polska", Polska ma być nasza". Jak to widzę to mi skóra cierpnie, bo[u] ja nie chcę takiej Polski, nie chcę w takim kraju żyć. Za sianie nienawiści ten człowiek powinien siedzieć.
        Jeśli nie będziemy się sprzeciwiać dlatego,że sprzeciwiają się ludzi,którzy sie nam nie podobają, to dojdzie do tego, że zostaniemy pod rządami jakiegoś chorego " wodza", który zamiast jechac na grób brata na Wawel, gdzie go pochował, urządza wiece pod pałacem. Przecież to jest chory człowiek. Chory z nienawiści. A za nim idą inni.

LUDZIE , NORMALNI POLACY, ZRÓBMY COŚ RAZEM. CZAS NAJWYŻSZY!
    • Gość: egon Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR IP: *.internetia.net.pl 14.10.10, 11:44
      a kurdupel z pochodniami nie chodz lewaki jeba...?
    • Gość: wandea Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR IP: *.chello.pl 14.10.10, 11:59
      Na Boga!!! Faszyści gnębili w czasie okupacji Żydów w Polsce! Kto Was uczył historii! a wystarczy sięgnąć przynajmniej do wikipedii i przeczytac hasła faszyzm, narodowy socjalizm itd. Bo jak rozumiem drukowane męczy...
    • pal666 Gdzie wasza tolerancja ? 14.10.10, 12:09
      Czy wy wiecie, co to znaczy "tolerancja" ? Zgodnie z jej duchem ten marsz powinien się odbyć. Tak samo, jak odbywają się parady pederastów. W imię tolerancji i różnorodności.
      Jeżeli podczas takiej parady lub marszu, ktoś złamie prawo, to powinien ponieść konsekwencje prawne. Zakaz w oparciu o domniemanie, że ktoś będzie krzyczał "heil hitler" jest tak samo niedorzeczny, jak zakazywanie organizacji parady pederastów w obawie, że ktoś z uczestników rozbierze się do naga, czym naruszy dobre obyczaje. Takie myślenie to totalitaryzm, w żaden sposób nie mający nic wspólnego z tolerancją, różnorodnością i otwartością.
      • misiu-1 Re: Gdzie wasza tolerancja ? 14.10.10, 13:26
        Tolerancja jest wtedy, kiedy wszyscy kochają tych, których lewactwo kocha, a nienawidzą tych, których lewactwo nienawidzi.
        • tornson Re: Gdzie wasza tolerancja ? 05.11.10, 19:14
          misiu-1 napisał:

> Tolerancja jest wtedy, kiedy wszyscy kochają tych, których lewactwo kocha, a ni
          > enawidzą tych, których lewactwo nienawidzi.
          Jeśli uważasz że każdy kto przeciwstawia się różnym formom dyskryminacji jest tzw. "lewakiem", to twój problem.
      • tornson Tolerancja jest dla ludzi i ich poglądów, 05.11.10, 19:12
        prawa są dla ludzi i także dla zwierząt nad którymi nie wolno się znęcać.
        Faszystowskie śmiecie swoją deklarowaną ideologią wyrzekają się swego człowieczeństwa, a nazwać ich zwierzętami to też hańba dla każdego kto miał jakiegoś domowego pupilka!
    • Gość: mz Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR IP: *.chello.pl 14.10.10, 12:12
      Jak czytam wypociny kretynów piszących na tym forum to mi się chce rzygać.To z takiego bydła wywodzili się szmalcownicy wydający ludzi na śmierć za flaszkę wódki.Ale widać część naszego pożal się boże "społeczeństw"najszczęśliwsza byłaby w roli obozowego kapo albo operatora komory gazowej.
      • patriota-polski Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 12:14
        dokładnie to samo pomyślałem.
    • patriota-polski faszyzm to nie patriotyzm, to frustracja 14.10.10, 12:12
      To chora nienawiść do innych i kult siły. Po prostu kompleks niższości.
    • ksiadz_gazeta Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR 14.10.10, 12:13
      pedalstwo będzie krzyczało kochamy was :))))
      • ksiadz-pedofil Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 12:16
        Dobrze że tylko krzyczało. Księża nie krzyczą, że kochają dzieci, ale to robią.
        • ksiadz_gazeta Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 17:08
          robią to zazwyczaj księża homoseksualiści, kryci doskonale przez swoje udręczone katolactwem środowisko :))))
      • tornson Być gejem to nie wstyd, gorszego obciachu niż być 05.11.10, 19:16
        faszystą nie ma!!
    • wuetend skoro chcą starcia 14.10.10, 12:14
      to może wydzielić im jakieś pole nieużytków za miastem? Nowa świecka tradycja.
      Naparzać mogliby się tam wszyscy, którzy mają względem siebie jakieś "ale".

Faszystowski pomysł?

----------------
      pozdrawiam
    • crustrocker Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR 14.10.10, 12:20
      Będziemy tam fasszystowskie gnoje.
      NO PASARAN!

PUNKI DO PRZODU !
      OGIEEEEEEEEEEŃ!
      • w1958 Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko 14.10.10, 22:20
        Sram ci na łeb komunistyczna mendo.
    • crustrocker Antifa znaczy atak! 14.10.10, 12:24
      antifa.bzzz.net/site/index.php
      www.forum.scenaonline.org/
    • menago1916 Jeżeli ktoś się zastanawia czy przyjść... 14.10.10, 12:28
      ... na marsz, to niech wybierze się na spacer, stanie z boku i zobaczy, czy rzeczywiście w marszu biorą udział ubrani na czarno łysole, machający w rytm kroku prawą rączką - tak jak piszą dziennikarze jedynej obiektywnej gazety. I nich sobie wyciągnie wnioski. Dzięki temu co roku jest nas coraz więcej. Kropla drąży skałę.
      • Gość: ABC ONR to zbiór zer IP: 83.1.113.* 14.10.10, 12:38
        Jest was więcej? A to ciekawe. Chyba tylko więcej kompromitacji. Spotkają się chłopczyki z przerośniętym ego, pokrzyczą i sobie pójdą. Tylko Warszawy szkoda, że tyle głupoty w jednym miejscu.
      • Gość: grisza Re: Jeżeli ktoś się zastanawia czy przyjść... IP: *.chello.pl 14.10.10, 12:41
        Tak jasne jest was coraz więcej ciekawe gdzie. Ludzie przyjdą popatrzeć na was jak na zwierzęta w zoo ot taka ciekawostka. Mendago postaw flaszkę kumplom z żylety to może wpadną wtedy będzie was faktycznie więcej... żule stadionowi i patrioci co za menażeria haha!
        • kalowiec Re: Jeżeli ktoś się zastanawia czy przyjść... 14.10.10, 13:02
          skoro mogą po warszawie sobie manifestować sfrustrowani pederaści to dlaczego zabranić tego środowiskom patriotycznym?
      • kalowiec Re: Jeżeli ktoś się zastanawia czy przyjść... 14.10.10, 12:53
        przyłączę się i wezmę znajomych i flagi biało czerwone nie zwyciężone!!!!!
        • Gość: starababa Dziecinada IP: 83.1.113.* 14.10.10, 13:40
          wielcy patrioci tylko krzyczeć na ulicy potrafią, bo robić coś pożytecznego dla kraju już trudniej. śmiać mi się z was chce, leczcie swoje kompleksy w domu po kryjomu a nie w stolicy WSZYSTKICH Polaków
    • Gość: oi Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:30
      Znowu zjedzie do Warszawy banda łysych narodowych wsioków oderwanych od pługa i bedą maszerować.
    • sagramor Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko ONR 14.10.10, 12:35
      Jeśli swój patriotyzm miałbym definiować poprzez hołdowanie tzw. tradycjom narodowym (np. tradycji polskiego faszyzmu okresu międzywojennego), tudzież wzywać do wypędzenia z naszego mlekiem i miodem płynącego raju na ziemi tzw. nielegalnych imigrantów("zapominając", że miliony polskich wąsaczy przez lata doiło socjal naszych zachodnich sąsiadów, tudzież innych zachodnich demokracji), to naprawdę już wolę stanąć na barykadzie ramię w ramię z gejami, lesbijkami, tranwestytami i Żydami. Wszelkie przejawy odradzającej się brunatnej ideologii należy wdeptać w ziemię zanim wykiełkują do znanej z historii formy.
      • Gość: gosc__g Re: Faszyści, nie przejdziecie! - tłumy przeciwko IP: *.nat.student.pw.edu.pl 09.11.10, 10:59
        tu nie chodzi o wrogość do ludzi z zachodu, ale do tych ze wschodu, i spoza europy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka