Dodaj do ulubionych

Na kogo głosować na Woli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 21:07
jak wybrać? Mało informacji o kandydatach
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Wejdź na forum Kto nami rządzi IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 21:16
      Albo wrzuć w wyszukiwarkę Andruk, MA, Anna Fiszer-Nowacka,AFN;-)
      • Gość: / Re: Wejdź na forum Kto nami rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 21:25
        Czytałam, ale oni nie startują
        • Gość: Ja Anna Fiszer-Nowacka na pewno startuje! IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 23:50
          Z Woli do rady Warszawy;-)
          • Gość: Kandydat Re: Anna Fiszer-Nowacka na pewno startuje! IP: 178.73.48.* 06.11.10, 14:47
            Można szukać przez PKW informacji o kandydatach znając ich nazwiska. Można korzystać z bardziej przystępnych portali, np. facebook. Zapraszam: www.facebook.com/pages/Kamil-Giemza/168954839797836
          • Gość: hgw watch Nie warto na nią głosować!!! IP: *.tktelekom.pl 06.11.10, 19:25
            Naczelnik wydziału organizacyjnego Urzędu Woli i jego szara eminencja.Odpowiada za wszystko co złe w naszej dzielnicy!!!
            Anna Fiszer-Nowacka odpowiada też za wybory w ratuszu Woli(tak donosi "GW" Stołeczna w tekście o sfałszowanych podpisach na listach poparcia SLD-ciekawe czy to zgodne z prawem by kandydat jednocześnie organizował wybory).
            Jednocześnie sprawczyni wielkiego skandalu obyczajowego z udziałem jej i burmistrza Andruka w wolskim ratuszu, jak wynika z forów GW[i z tego co ludzie mówią;-)];-)
            • Gość: ciekawa Re: Nie warto na nią głosować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 20:28
              Czy urzędnik samorządowy partyjny może być też urzędnikem wyborczym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka