Dodaj do ulubionych

Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr...

• adigyrb4 Re: Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy w 12.11.10, 17:23

"Marsz od środka

Nigdy nie chodzę na demonstracje, marsze, protesty czy mecze.

Nie należę do żadnych organizacji ani partii - zawsze działam samodzielnie.

Zazwyczaj siedzę w domu.

Jednak dzisiaj sobie poszedłem, jako że GW wychodziła z siebie przez ponad tydzień, by zniszczyć ten marsz niepodległościowy.

Jedyne co wskórała to pobicie kilku osób jadących z Bydgoszczy na ten marsz. Bo samego pochodu nie była w stanie zatrzymać oczywiście. Może w przyszłości będzie miała takie zdolności, z pomocą Komorowskiego. No bo na odznaczeniach się chyba nie skończy, może jakieś dofinansowanie?

Pojechałem więc sobie na Plac Zamkowy. Wchodząc schodami na górę policja zatrzymała jakieś osoby - raczej za wygląd i ubiór. Ja byłem dobrze ubrany to się nie czepiali. Na górze obszedłem teren po jeden gwizdkowcy od michnika, a pod samym zamkiem ludzie z flagami biało czerwonymi otoczeni ciasnym kordonem policji. Generalnie policji było na placu chyba najwięcej.

Gdy wchodzilem do wnetrza kordonu to sie mnie pytali czy mam przy sobie ostre narzędzia.

Były pewne problemy z ruszeniem, ponieważ policja bardzo nas ściśle oblegała.

Nie było żadnych haseł faszystowskich. Wszystkie media kłamały. Były hasła:

"Bóg - honor - ojczyzna", "jestem dumny że jestem Polakiem" no i mniej wiecej takie: troche antybrukselskich, antyunijnych; "na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści";

Oddalilismy sie od dziczy na placu Zamkowym i szlismy jakimis uliczkami - ja pierwszy raz szedłem; była dobra przyjazna atmosfera, ale niestety strasznie zimno - az do teraz sie trzese z zimna;

Niestety po pewnym czasie pochód się zatrzymał - bojówki z gazety wybiórczej stały na drodze ze swoimi gwizdkami. Ja nic nie widziałem, tylko troche było słychać te gwizdki. Niestety czekaliśmi bardzo długo - pół godzin, albo godzinę. Ja stałem wtedy przy wielkiej fladze biało-czerwonej niesionej przez dziesiątki ludzi (bardzo długa flaga - sam materiał bez trzonka); Były też rodziny z dziećmi w wózkach;

Dołączały się kolejne grupy w międzyczasie i pochód był naprawdę długi - ja nie widziałem początku.

Kazali nam się cofać.

W końcu poszliśmy inną trasą - dziwne że policja nie mogła odblokować nam naszej trasy.

Ostatecznie doszliśmy do pomnika - tam były przemówienia, między innymi Janusza Korwina-Mikke - jego widziałem z bliska. Były przemówienia, podziękowania, hymn oraz modlitwa w intencji ludzi zaatakowanych przez bojówki gazety wybiórczej.

Widziałem stoisko telewizji narodowej oraz jakieś z książkami. Po tym rozeszliśmy się każdy w swoją stronę.

Fajna patriotyczna wielotysięczna manifestacja - niestety atakowana pzrez faszystów z gazety wyborczej co było smutne, że protestowali przeciwko obchodom dnia niepodległości. "

• Gość: upgrade nacjonaliści? IP: 178.73.49.* 12.11.10, 17:37
      to niby byli nacjonaliści? w butach nike, chińskich koszulkach i dresach adidasa, w amerykańskich jeansach i kurtkach lotniczych? trochę konsekwencji, bronicie polskości a wspieracie obcy kapitał, zdrajcy!!!
      • adigyrb4 Re: nacjonaliści? 12.11.10, 17:48
        Gość portalu: upgrade napisał(a):

> to niby byli nacjonaliści? w butach nike, chińskich koszulkach i dresach adidas
        > a, w amerykańskich jeansach i kurtkach lotniczych? trochę konsekwencji, bronici
        > e polskości a wspieracie obcy kapitał, zdrajcy!!!
        To były dobre podróbki.
        • Gość: jacek lewactwo nie ma obrzydzenia przed noszeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 18:08
          ubran i butow zrobionych w chinskich obozach pracy albo przez 7 letnie dzieci w Bangladeszu

po warunkiem ze namaluja na nich morde Cze guanavary albo inna czerwona gwiazdke

wtedy mozna zapomniec o tych co robili te produkty i smialo demonstrowac za pieniadze sponsorow z Lubianki albo Tel Awiw-Jaffa
          • adigyrb4 Re: lewactwo nie ma obrzydzenia przed noszeniem 13.11.10, 14:44
            Jakie ubrania mają nosić ? - przecież prawie wszystkie polskie firmy odzieżowe zostały zrównane z ziemią przez naszą zapłakaną politykę z gigantycznymi, niszczącymi nasz kraj, podatkami.
            • Gość: jacek niech na krosnach tkaja a lapcie z kory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 16:31
              wyplataja jak nasi tatule

dobrze by bylo zeby to lewackie robactwo poznalo smak pracy fizycznej

ale, to sa synkowie, corusie i wnusie ubekow, aparatczykow i TW co ukradli majatek polskim patriotom mordujac ich w katowniach UB

a teraz pozuja na wielkich socjalistow i anarchistow wydajac szmalec jaki ich tatule wyszmalcowali na uczciwych Polakach
              • dzikowy Re: niech na krosnach tkaja a lapcie z kory 14.11.10, 01:08
                Nikogo nie grabiłem, moi rodzice takoż. Ojciec po dwakroć internowany (a co z Jarkiem?). Poglądy zależą od tego czy się od starych wpier...ol dostawało. Moi mnie szanowali, nie traktowali jak pacynkę, toteż bliżej mi do lewicy.
                • adigyrb4 Re: niech na krosnach tkaja a lapcie z kory 14.11.10, 11:06
                  Najgorsza mieszanka wybuchowa wyrasta z tych, którzy w dzieciństwie byli bardzo szanowani i wychowywani bezstresowo :)
    • b_r_u_j_e_r_i_a Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... 12.11.10, 18:32
      Po co dyskutujecie z bandą tępych debili. Jeśli ktoś ma wątpliwości czym jest pier.....ny ONR niech spojrzy na te zdjęcia:

bi.gazeta.pl/im/1/4975/z4975601X.jpg
      i.wp.pl/a/f/jpeg/20169/onr550.jpeg
      www.nop.org.pl/galeria/373/onr11%60.JPG
      gejowski.pl/blog/nazisci.jpg
      pl.indymedia.org/images/2007/04/28058.jpg
      pl.indymedia.org/images/2007/04/28109.jpg
      Jedyne co mam do przekazania brunatnemu bydłu, to to, że wasze dni w tym kraju są policzone. W przyszłym roku nie będziecie mieli kogo wysłać na marsz "niepodległości".
      • Gość: jacek gejowski nie denerwuj sie - biedron juz w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 18:36
        a dla wspanialej mlodziezy z ONR - wielku szacunek za przypomnienie o tym co to sa wartosci polskie i katolickie i co to jest patriotyzm

• Gość: arabianin_at_o2 najpierw było "zablokujemy"... IP: *.cdma.centertel.pl 12.11.10, 18:43
      ...a teraz tylko "wygwizdaliśmy". Czyż to nie przyznanie się do porażki? Tęczowi dali ciała a nie mają odwagi się przyznać. :-)
      Sponsorowana przez GW kontrmanifestacja się nie powiodła i była nielegalna. Skoro była nielegalna i skoro było w zasadzie od początku wiadomo, że dochodzić będzie do rozrób to szanowna tak tolerancyjna redakcja (szkoda, że tylko tolerancyjna wobec homo i wszelkiej lewizny) powinna dostać zarzuty prokuratorskie, tak samo jak wszystkie inne manifestację tęczowego faszyzmu organizaujące. Przez portfel do rozumu.
    • Gość: milczek Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 18:54
      Zamiast organizować nastawione na rozróbę kontrreformacje można było zaangażować siły w np. upamiętnienie święta jakimiś koncertami, wystawami. Patriotyzm to rzecz normalna więc czemu pozwala się go zawłaszczać smutnym łysym chłopcom? Zamiast rzucać w nich butelkami i kamieniami lepiej pokazać społeczeństwu, że można bawić się świętować i być dumnym z własnego kraju.
      Co by nie mówić o MW i ONR i jak głośno się nie śmiać z ich poglądów wczoraj demonstrowali legalnie i mieli do tego prawo tak jak i mają prawo środowiska homoseksualne i lewicowe do organizowania parad równości. Dodatkowo tak radykalne metody zwalczania ONR i MW tylko nakręcają im koniunkturę, zwiększają szum medialny wokół nich pozwalają na wyjście z cienia i marginesu oni zwyczajnie karmią się konfliktem. Można nimi gardzić ale należy ich tolerować.
      • kadykianus Trzeba walić w bębny, gdy zło podnosi łeb. 12.11.10, 19:07
        Nie można zrównywać zgody na Parady gejowskie ze zgodą ma przemarsz skrajnej prawicy.
        Geje nikogo nie chcą wieszać ani atakować, chyba że kołtuństwo. A ludzie, którzy szli wczoraj pod pomnik Dmowskiego to wrogowie praw człowieka, swobód obywatelskich i wszelkich mniejszości. Opowiadają się za państwem totalitarnym. Nie ma zgody na publiczne wyrażanie takich poglądów. Nie ma zgody na publiczne wytykanie Innych paluchem. I dlatego zamiast wystaw i koncertów trzeba walić w bębny, kiedy zło podnosi łeb.
        • Gość: arabianin_at_o2 Re: Trzeba walić w bębny, gdy zło podnosi łeb. IP: *.cdma.centertel.pl 12.11.10, 20:07
          Owszem, można, można, a nawet rezba, żebyś przejrzał i wyzdrowiał, człowieku. Homosie chcą niszczyć. Swoimi paradami niszczą tradycyjny odwieczny porzadek i model rodziny. To jest o wiele gorsze niż nawet nacjonalizm, który z uporem maniaka chcesz wmówić tym, co brali udział w manifestacji niepodległościowej. Hedonizm i dewiacje trezeba niszczyć, jak każdą chorobę. Wtedy organizm zdrowieje.
          To, że rodzina jest podstawową komórką społeczną, co jest potwierdzone także zupełnie świecki model życia, wiadomo od zawsze. Zezwolenie na równopurawnienie modelu kobieta-mężczyzna z innymi to prosta droga do zniszzcenia społeczeństwa a w rezultacie spowodowania sytuacji takiej jak w tym dowcipie: "Agencja Reuters - Niespokojnie w Berlinie! Nasi repotrerzy donoszą o zamieszkach w dzielnicy niemieckiej".
        • Gość: milczek Re: Trzeba walić w bębny, gdy zło podnosi łeb. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 20:41
          Delikatnie rzecz biorąc dramatyzujesz;) a dodatkowo oceniasz sprawę jednostronnie. Odmawiasz ONR i MW prawa do wolności przekonań, swobód obywatelskich wytykasz ich paluchem.... słowem robisz dokładnie to samo co im zarzucasz. Ja stawiam miedzy ekstremistami znak równości nieważne czy są z prawa czy też z lewa. Podobnie z owym państwem totalitarnym promowanym przez narodowców... jest tak samo obrzydliwe jak aksamitna dyktatura poprawności politycznej z lewej strony, i jedni i drudzy chcieli by ingerować w sumienia członków całego społeczeństwa.
          • kadykianus Re: Trzeba walić w bębny, gdy zło podnosi łeb. 12.11.10, 21:09
            A co Cię tak naprawdę wkurza? Że istnieje tolerancja dla inności? To Cie wkurza?
            A jak Ty sobie wyobrażasz świat??
            Żyjesz, na zasadzie: przyszli po lewaka ale g. mnie to obchodzi bo lewakiem nie jestem,
            przyszli po pedała, ale g. mnie to obchodzi, bo pedałem nie jestem,
            przyszli po Innego - to samo.
            Kiedy przyjdą po Ciebie, nikt Cie nie obroni. Bo nikogo już nie będzie.

Nie opowiadaj banialuk o "aksamitnej dyktaturze poprawności". Chcesz się zapisać do oddziałów szturmowych i lać ludzi kijem z łysymi, to się zapisz. Nie wiesz co robiła Falanga i ONR przed wojną? Po wyjściu z pieprzonej katolickiej mszy, zagrzani i rozgrzeszeni zawczasu z ambony (a jakże!) szli lać Żydów na Krakowskim Przedmieściu.

Dzisiaj Żydów w Polsce nie ma. Zostali zamordowani w komorach gazowych. Łyse debile-pedały (bo wielu z nich to pedały) szukają innego wroga. Największym jest gej. Bo najbardziej widoczny. Bo organizacje gejowskie to jedyne w Polsce i pewnie nie tylko tu, walczące o prawa człowieka i budowanie społeczeństwa otwartego.

Nie zrównuj narodowców i ich okropne pomysły z liberałami. Geje na pewno nie będą Cię ścigać na ulicy za to, że się z dziewczyną całujesz.
            Już prędzej za to, jeśli masz fatalne buty i koszmarny brak gustu ;)

Narodowcy o takich "zwykłych ludziach" przyłączających się do nich mówią "pożyteczni idioci". Kiedy taki idiota się zorientuje kogo wyniósł do władzy, to jest już za późno.

I dlatego nigdy w życiu tęczowi i lewacy nie pozwolą na to! :)
            • Gość: milczek Re: Trzeba walić w bębny, gdy zło podnosi łeb. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 21:54
              To mi teraz pojechałeś;) otóż nie każdy kto się z tobą nie zgadza jest narodowcem czy cholera nawet umiarkowanym prawicowcem... to tak dla porządku. Zdumiewające prawda? Ludzie nie dzielą się tylko na 2 obozy. Szok.

> A jak Ty sobie wyobrażasz świat??
              > Żyjesz, na zasadzie: przyszli po lewaka ale g. mnie to obchodzi bo lewakiem nie
              > jestem,
              > przyszli po pedała, ale g. mnie to obchodzi, bo pedałem nie jestem,
              > przyszli po Innego - to samo.
              > Kiedy przyjdą po Ciebie, nikt Cie nie obroni. Bo nikogo już nie będzie.

Otóż ja ten świat widzę bardzo prosto... zwisa mi KTO przychodzi po owego obywatela. Czy to będzie skin czy zdeklarowany lewak, są siebie warci. Mam wrażenie że obydwie strony przyszły by bardzo ochoczo, rzecz jasna dobór obywateli był by inny;) . Co więcej mi np. nie jest obojętne nawet jak przychodzą po rozkrzyczanego gó... wartego narodowca. Ty jak rozumiem byś się ucieszył jak przyszli by właśnie po nich i oczyścili raz na zawsze twój piękny tolerancyjny świat z tej brunatnej hołoty? Co do tolerancji... mylisz ją z akceptacją;) Nikt ci nie każe akceptować chłopców z ONR gardzić nawet nimi możesz ale zrozum, że i oni mogą gardzić całym tęczowym ruchem.

Nie wyjeżdżaj mi tu też proszę z polityką historyczną tym się zajmuje Kaczyński;) zaraz się tu pojawi łysy od ideologii i zaserwuje ci litanie o tym jacy komuniści byli w przeszłości krwiożerczy;) argument to kiepski i rozwadnia dyskusję bo o 2 wojnie to my chyba nie rozmawiamy prawda?

> Nie zrównuj narodowców i ich okropne pomysły z liberałami. Geje na pewno nie bę
              > dą Cię ścigać na ulicy za to, że się z dziewczyną całujesz.
              > Już prędzej za to, jeśli masz fatalne buty i koszmarny brak gustu ;)

To będą mnie ścigać za coś innego. Tak to już jest z ekstremistami. Ja sobie nie życzę żeby mnie ktokolwiek ścigał.

Bo organizacje gejowskie to jedyne w Polsce i pew
              > nie nie tylko tu, walczące o prawa człowieka i budowanie społeczeństwa otwarteg
              > o.

No bez przesady a np. amnesty international to też organizacja gejowska? A grupy chociażby zajmujące się uchodźcami, czy wspierające polskich Romów? Przykłady można mnożyć w nieskończoność. Zdradzę ci też sekret;) otóż tęczowi ekstremiści nie walczą o wolność naszą i wasza ale o interesy swojej grupy społecznej. Co nie jest oczywiście niczym złym ale nie rób z nich proszę bojowników o prawdę i miłość. Ot grupa jak każda inna min. ONR i MW

A dyktatura poprawności politycznej to nie mrzonka. Sam w niej bierzesz czynny udział przypisując mi sympatyzowanie z ONR i MW plus nie wahasz się rzucać niewybredne teksty typu "pożyteczny idiota" tylko dlatego, że mam inne zdanie niż ty. Kto nie z nami ten przeciwko nam prawda? A resztę opluć. Normalnie jak Jarek. Nie tylko on doskonale i bez wątpliwości wie gdzie stało ZOMO? Powiedz mi proszę w czym ty jesteś lepszy i czym się różnisz od tych narodowców?

• kadykianus Re: Trzeba walić w bębny, gdy zło podnosi łeb. 13.11.10, 00:15
                Nie zrównuj mnie z narodowcem. Jego poglądy są złe a moje szczytne.
                Jeśli tak robisz, to znaczy, że nie odróżniasz dobra od zła. Dwa poglądy, dwa spojrzenia na świat i dla Ciebie to jest to samo. Ja mogę Ci co najwyżej nawtykać, że nie masz modnej fryzury, ale narodowiec w glanach z kolegą kibolem inaczej rozmawiają.

I co może mi narodowiec powiedzieć? Że stalinizm był zły? A ja to jestem niby stalinistą?
                To nie ja ubieram czarny mundur, stylizowany na mundury SS i maszeruje ulicami w glanach, krzycząc coś o żydowskiej okupacji, czy o wiszących zamiast liści ludziach.

W kontrmanifestacji nie było zwolenników Lenina, Stalina albo Pol Pota. Kontrmanifestanci nie głosili haseł komunistycznych, nie mieli na sztandarach sierpa i młota. Nie przyszli demonstrować idei socjalizmu i przyjaźni polsko-kubańsiej. Nie było to starcie się skrajnych komunistów ze skrajną prawicą. Musisz mieć sporo złej woli, żeby to powiedzieć.

Pogarda dla tęczowego ruchu to jest postawa zła. Sporo mówi o człowieku. Między innymi to, że gardzi kilkoma innymi sprawami. Bo ta pogarda wynika z pewnej postawy - wytykania paluchem przez odwołanie się do pojęcia "normy".
                I tu rodzi się zło, bo "norma" nie istnieje. Jeśli jedna grupa (zazwyczaj tzw. większość) zechce zakreślić normę, to może dojść do dyskryminacji tych, którzy zostają obwołani "nienormalnymi". A, że większość i tak zawsze jakąś normę ustala, to cechą dobrej demokracji jest to, żeby mniejszości chronić.

Problem z narodowcami polega na tym, że oni ideę demokracji odrzucają i nie ma mowy o żadnych mniejszościach. Jeśli ci ludzie zdobyli by władzę, to ja poszedłbym na łańcuch. I to jest złe, żeby taki ładny chłopak w niewolę trafił! Ty wiesz, co oni by mi w tym karcerze robili? Połowa z nich to krypto-homosie! :)
                • Gość: K Re: Trzeba walić w bębny, gdy zło podnosi łeb. IP: 212.180.165.* 13.11.10, 00:28
                  > Nie zrównuj mnie z narodowcem. Jego poglądy są złe a moje szczytne.

Przyznaję się - w tym i tak momencie przestałem czytać! :D:D
                • Gość: jacek po co ta polityka - od razu widac ze chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 09:42
                  o dupe

teczowe ruchy, ladni chlopcy, homosie

czy ktos ci przeszkadza robic sobie dobrze z twoim chlopakiem ? to grzech ale Pan Jezus jest milosierny i ci wybaczy jezeli zaniechasz tych czynow, sie wyspowiadasz i bedziesz szczerze zalowac za swoje grzechy

Ale polscy patrioci nie przestana wyrazac szacunku dla Polski, wartosci patriotycznych oraz bronic wiaryy katolickiej wiec nie licz ze swoja lzawa retoryka o pieknych chlopcach ktorych moga jacys krypto-homosie zgwalcic odbierzesz Polakom prawo wyrazania swoich pogladow
                  • Gość: filut z Pagi parada niepodleglosci i rownosci !! setki slodkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 11:47
                    brutali maszerujacych raczka w raczke !!!

i te mudury i fryzury !!!

to jest potega prawicowej, mieskiej milosci !!!
                • Gość: milczek Re: Trzeba walić w bębny, gdy zło podnosi łeb. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 18:21
                  Aż sam się dziwie, że chce mi się jeszcze pisać;)

> Nie zrównuj mnie z narodowcem. Jego poglądy są złe a moje szczytne.

Duża skucha z twojej strony;) wybacz ale już tak jest świat skonstruowany, że nikt nie ma monopolu na słuszność... Wydaje mi się, że masz sporo wspólnego z Kaczyńskim, on ma podobne odczucia co do prawdy i racji.

> Jeśli tak robisz, to znaczy, że nie odróżniasz dobra od zła. Dwa poglądy, dwa s
                  > pojrzenia na świat i dla Ciebie to jest to samo. Ja mogę Ci co najwyżej nawtyka
                  > ć, że nie masz modnej fryzury, ale narodowiec w glanach z kolegą kibolem inacze
                  > j rozmawiają.

Przesadzasz, ale to wynika z głębokiego i niezachwianego przeświadczenia o własnej racji. Kurcze niby tęczowy a pod apaszką brunatna koszula;)

> W kontrmanifestacji nie było zwolenników Lenina, Stalina albo Pol Pota. Kontrma
                  > nifestanci nie głosili haseł komunistycznych, nie mieli na sztandarach sierpa i
                  > młota. Nie przyszli demonstrować idei socjalizmu i przyjaźni polsko-kubańsiej.
                  > Nie było to starcie się skrajnych komunistów ze skrajną prawicą. Musisz mieć
                  > sporo złej woli, żeby to powiedzieć

A anarchiści to jest sorry kto? Nie lewicowa ekstrema? Już mówiłem każdy ekstremista nie ważne czy z lewej czy z prawej jest równie nie fajny;)

Pogarda dla tęczowego ruchu to jest postawa zła. Sporo mówi o człowieku. Między
                  > innymi to, że gardzi kilkoma innymi sprawami. Bo ta pogarda wynika z pewnej po
                  > stawy - wytykania paluchem przez odwołanie się do pojęcia "normy".
                  > I tu rodzi się zło, bo "norma" nie istnieje. Jeśli jedna grupa (zazwyczaj tzw.
                  > większość) zechce zakreślić normę, to może dojść do dyskryminacji tych, którzy
                  > zostają obwołani "nienormalnymi". A, że większość i tak zawsze jakąś normę usta
                  > la, to cechą dobrej demokracji jest to, żeby mniejszości chronić.

Ty robisz dokładnie to samo. Czy tak trudno to dostrzec i przyznać? Zrozum twoje wartości nie są prawda objawioną każdy ma prawo się z tobą nie zgadzać. W twoim pojęciu normy nie mieszczą nie narodowcy więc chcesz ich wykluczać. To samo oni chcą zrobić z tobą ot dwie strony tej samej monety;)

> Problem z narodowcami polega na tym, że oni ideę demokracji odrzucają i nie ma
                  > mowy o żadnych mniejszościach. Jeśli ci ludzie zdobyli by władzę, to ja poszedł
                  > bym na łańcuch. I to jest złe, żeby taki ładny chłopak w niewolę trafił! Ty wie
                  > sz, co oni by mi w tym karcerze robili? Połowa z nich to krypto-homosie! :)
                  >

I widzisz tak się teraz koło historii obróciło, że to lewa strona ustala normy. Środowiska pro-homoseksualne są o wiele bardziej opiniotwórcze niż narodowcy, to oni są mniejszością...a ty im nawet odmawiasz prawa żeby sobie pokrzyczeli przy pomniku Dmowskiego.
    • 123jna Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... 12.11.10, 19:11
      A co ten "szczyl" Zawisza pamieta z PRL-u? opozycjonista nie mogl byc, moze siedzial jako ministrant u ksiedza na kolanach w zakrystii. Niech juz nie udaje, ze byl przeciwko komunie, pewnie jak wiekszosc pisowcow siedzial cicho i latach glosowac jak kazali. oszust.
    • three-gun-max A jak było na marszu lewactwa? 12.11.10, 19:30
      Tego już nie sprawdziliście z obawy o obrażenia odbytu?
    • Gość: smiesznagazetka Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 21:01
      www.youtube.com/watch?v=oih9rEVWyZk - kilkaset narodowców wg. gazety wybiórczej i tvn

hahhaa :)
    • Gość: ian Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... IP: 193.106.245.* 12.11.10, 21:13
      Wielkie brawa dla kontrmanifestantów!!! Nalezało to zatrzymać
    • krawat.ok Katolickie Państwo Narodu Polskiego 12.11.10, 22:11
      główne zadanie władzy państwowej

obrona interesów
      wiary,Kościoła i duchowieństwa.

Katolickie Państwo narodu Polskiego
    • Gość: arabianin_at_o2 Zobacz relację ze środka narodowców IP: 178.56.183.* 12.11.10, 22:11
      watch?v=uQpjZfE8rvo na tubie. Zobacz i wyciągnij sobie wnioki.
    • Gość: zagubiony Dobra, ale gdzie ci faszyści? Przestraszyli się? IP: 46.112.144.* 12.11.10, 23:36
      Bo tu czytam o "narodowcach" i "antyfaszystach". A może to byli faszyści i antynarodowcy? Panie Karpieszuk, proszę się zdecydować. Tylko czujnie, żeby Pan z pracy nie wyleciał.

Podpowiem: niech Pan deklaruje wszem wobec, że "narodowiec" i "faszysta" to synonimy. Szefostwo bez wątpienia zaakceptuje taką interpretację.
    • Gość: zwz gejzeta aborcza kipi :D IP: *.chello.pl 13.11.10, 09:29
      kiedyś podczas manifestacji to ub prowokowało okrzyki, teraz pracownicy gejzetki
    • piotrek410 katolicki ONR u ateisty Dmowskiego 13.11.10, 10:58
      Otoczyc nazistow policja i ich wygwizdac, to byl bardzo dobry pomysl, popieram.
      Swoja droga ci nasi nazisci udajacy katolikow (”Bog, Honor, Ojczyzna” hie, hie, hie) wielbiacy jednoczesnie ateiste Dmowskiego – to swietny schizofreniczny pasztecik… Buahahaha…
    • duch_mariana Nasze ulice, nasze kamienice 13.11.10, 11:01
      Od razu widać jaki szanowni Żydzi mają stosunek do własności, skoro to hasło uznali za antysemickie.
      • Gość: jacek 100% racji - czosnkowi chca nas wyzzuc z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 12:32
        ziemi i wlasnosc - dokladnie jak za czasow Romana Dmowskiego kiedy montowali judeopolonie razem z niemiaszkami oraz ruskimi

ale, prawdziwi Polacy patrioci juz sie budza - jeszcze kilka takich pieknych imprez jak wczorajszy marsz mlodziezy ONR i caly prawy narod stanie do walki z ta zaraza
    • Gość: OLA Święto niepodległości... IP: *.ostrog.net.pl 13.11.10, 12:54
      ŚMIESZY MNIE OBWINIANIE O WSZYSTKO WYBORCZĄ ,JEŻELI CIĘ NIE INTERESUJE TO NIE CZYTAJ. JA OD CZASU DO CZASU SIĘGAM PO GAZETĘ POLSKĄ SPRAWDZIĆ CZY SMOLEŃSK AKTUALNY I TYLE...
    • Gość: Rothbard Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... IP: *.4web.pl 13.11.10, 14:29
      Oczy zalepił mi słodki nektar kunsztu dziennikarskiego, którym ocieka ta relacja. Jak mawiał papcio Lenin funkcja organizatorska prasy jest kluczowa dla budowy komunizmu i do momentu wybuchu Wojny o Pokój powinniśmy poświęcić jej szczególną uwagę.
    • adigyrb4 Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... 13.11.10, 15:31
      Oto te zaprogramowane dziewczynki z gwizdkami - zawsze to jakaś alternatywa dla centrum handlowego :))) :

www.youtube.com/watch?v=KIW6j4lxwYI&NR=1
    • Gość: El Camilo Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 18:50
      Policja zawsze i wszędzie j... będzie! Natychmiast przemówił głośnik: - Zamknąć się, zamknąć się! To jest prowokacja. I po chwili znowu: "Bóg, honor i ojczyzna".

Nie przypominam sobie. Było i to oficjalnie potwierdzone przez prowadzących marsz coś w rodzaju: -ich (faszystów) jest tylko kilku, a gdyby nie policja, to by..wiadomo co.
      I słyszałem żadnych chamskich słów typu: -zamknij się! Tylko na poziomie prośby o spokój, gdy ludzie się rozchodzili lub próbowali zasłaniać twarz - to akurat było napiętnowane słownie przez WiP-UPR; może przez narodowców także, ale tego już nie wiem.
      GW naciągają!

CytatNie było w tym roku antysemickich haseł. Tylko raz ktoś zaintonował: - Nasze ulice, nasze kamienice! Tłum to podchwycił. Jednak po głośnikowej reprymendzie szybko wrócił do uzgodnionych okrzyków.

To prawda, jakiś facet w średnim wieku przez moment puścił to hasło w obieg, ale co w tym antysemickiego? Gdzie tu podtekst, że akurat kogoś chcemy przepędzać, a już w szczególności Żydów? :>
      Naciąguszki, naciąguszki!
    • trajkotek Byliśmy wśród nich 13.11.10, 20:22
      żeby pokrzyczeć, ale chytrusy - nie pozwolili!
    • Gość: ads Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... IP: 193.201.18.* 14.11.10, 02:20
      Świetne wydarzenie. Na pewno będę za rok :)
      Jak to ujął celnie Ziemkiewicz - faszyści z Wyborczej są pierdołowaci.
    • absztyfikant Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... 14.11.10, 03:57
      izrael.org.il/opinie/891-burdy-w-warszawie-opinia-jana-wojcika.html
      • Gość: jacek teraz jeszcze czas na Geberta "Telawiwskiego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 10:21
        jak sie pospieszy to po szabasie naswietli sprawe swoim kumplom od pejsachowki w New York Times oraz innych gadzinowkach tego typu

Jest bardziej niz pewne ze przez dlugie miesiace holocaust industry bedzie jechal w kierunku wyrwania z Polski 65 mld $ na tym paliwie jakie wlal im do baku Michnik i jego pomagierzy w pasiakach oraz brudna holota lewacko anarchistyczna
    • gem58 Antysemickie hasła? 16.11.10, 12:40
      Niechże mi redachtór szanowny wyjaśni, albo któryś z PT czytelników, w jakiż to sposób hasło "Nasze ulice, nasze kamienice" niesie treści antysemickie?
    • Gość: DDos master Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... IP: *.multimo.pl 13.01.11, 02:45
      A ja nie lubię lewaków, nazistów(onr) też nie lubię, żydów toleruję gdy nie wchodzą mi w drogę, pedalstwa nie lubie. Za to lubię hackować mam nadzieje że macie dobrze zrobione strony panowie z onr
    • Gość: realista Jak marsz ONR-u wyglądał od środka? Byliśmy wśr... IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.11, 10:31
      Jakież rozczarowanie, nie było haseł antysemickich. O czym będzie pisała Gazetka bez Napletka. Buhahaha jacy idioci pracują w tym szmatławcu.
      Trzeba było pokrzyczeć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka