Dodaj do ulubionych

Liczymy !!!

IP: *.acn.waw.pl 15.07.01, 13:37
1
Obserwuj wątek
    • krzysztof.r.m Re: Liczymy !!! 15.07.01, 13:41
      2
      • Gość: Kriss Re: Liczymy !!! IP: 213.76.92.* 15.07.01, 13:53
        Co WY jeszcze nie wymyślicie za wątku, by spróbować dogonić w liczbie postów
        Wrocław ?
        • Gość: Pasjo Re: Liczymy !!! IP: *.acn.waw.pl 15.07.01, 14:00
          Nie wiesz ze smiech to zdrowie !!!
          Trzeba sie wyluzowac , a nie tylko smarowac jakies bezsensowne posty! o! :)))
          PS Wroclaw ? a co mnie obchodzi wroclaw :))
          PS 2 LICZYMY !!!
          3
          • Gość: Kriss Re: Liczymy !!! IP: 213.76.92.* 15.07.01, 14:34
            Gość portalu: Pasjo napisał(a):

> Nie wiesz ze smiech to zdrowie !!!
            > Trzeba sie wyluzowac , a nie tylko smarowac jakies bezsensowne posty! o! :)))
            > PS Wroclaw ? a co mnie obchodzi wroclaw :))
            > PS 2 LICZYMY !!!
            > 3

Zabawy na poziomie przedszkolaków. Nie róbcie z Forum CYRKU !!!!!!!!!!!!
            A możwe chcecie się pochwalić, że umiecie liczyć do 10 !!!
            • Gość: Pasja Re: Liczymy !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 16:22
              Gość portalu: Kriss napisał(a):

> Gość portalu: Pasjo napisał(a):
              >
              > > Nie wiesz ze smiech to zdrowie !!!
              > > Trzeba sie wyluzowac , a nie tylko smarowac jakies bezsensowne posty! o! :
              > )))
              > > PS Wroclaw ? a co mnie obchodzi wroclaw :))
              > > PS 2 LICZYMY !!!
              > > 3
              >
              > Zabawy na poziomie przedszkolaków. Nie róbcie z Forum CYRKU !!!!!!!!!!!!
              > A możwe chcecie się pochwalić, że umiecie liczyć do 10 !!!

Ja nawet umiem do 11.
            • Gość: Pasja Re: Liczymy !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 16:25

>
              > )))
              > > PS 2 LICZYMY !!!
              > > 3
              >

Ja nawet umiem do 11. A więc 11:)
            • Gość: max Re: Liczymy !!! 247 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 02:00

>
              > )))
              > > PS 2 LICZYMY !!!
              > > 3
              >

a co kolega taki wazniak ? ;)
        • Gość: cc Re: Liczymy !!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 14:00
          4
          • krzysztof.r.m Re: Liczymy !!! 15.07.01, 14:26
            TAAAK 5 .
            Liczyc trzeba powoli ale dokladnie...
            • Gość: rau-l Re: Liczymy !!! IP: *.polkomtel.com.pl 15.07.01, 14:29
              6.
              • Gość: cc Re: Liczymy !!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 14:35
                7
                • Gość: jo Re: Liczymy !!! IP: *.pcr.univie.ac.at 16.07.01, 16:16
                  8
                  • radzio_pl Re: Liczymy !!! 16.07.01, 16:18
                    9
                    swoją drogą...ciekawe dokąd dojdziemy...:-)
                    • Gość: Pasjo Re: Liczymy !!! IP: *.acn.waw.pl 16.07.01, 22:46
                      radzio_pl napisał(a):

> 9
                      > swoją drogą...ciekawe dokąd dojdziemy...:-)

Oby jak najdalej:))))

• Gość: ag Re: Liczymy !!! IP: 217.11.133.* 16.07.01, 16:16
      9
      • radzio_pl Re: Liczymy !!! 16.07.01, 16:19
        ooops...mamy dwie dziewiątki...pozwólcie: 10!
        • Gość: Agata Re: Liczymy !!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 18:35
          11
          • gdabski Re: Liczymy !!! 16.07.01, 19:23
            12 - tuzin
            • Gość: Pasjo Re: Liczymy !!! IP: *.acn.waw.pl 16.07.01, 22:47
              gdabski napisał(a):

> 12 - tuzin

• Gość: Pasjo Re: Liczymy !!! IP: *.acn.waw.pl 17.07.01, 09:10
                Mi pozostaje tylko wywolanie liczby
                13 :)

• Gość: knn Re: Liczymy !!! IP: *.ipartners.pl 17.07.01, 09:16
                  14
                  • Gość: 3,14 Re: Liczymy !!! IP: *.ipartners.pl 17.07.01, 12:32
                    15

16

• Gość: max Re: Liczymy !!!248 do Pasjo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 02:02
                  Gość portalu: Pasjo napisał(a):

> Mi pozostaje tylko wywolanie liczby
                  > 13 :)
                  >

kolega zapewne nie spodziewał sie że wątek bedzie cieszył sie takim
                  zainteresowaniem
    • Gość: Ela Re: Liczymy !!! IP: *.ilot.edu.pl 17.07.01, 17:10
      Ale co? Barany?
      • Gość: max Re: Liczymy !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 17:47
        tylko sie nie przeliczcie ;)
        • Gość: b_c Re: Liczymy !!! IP: *.acn.waw.pl 17.07.01, 19:50
          Gość portalu: max napisał(a):

> tylko sie nie przeliczcie ;)

bez obaw - 17
          • Gość: uff Re: Liczymy !!! IP: *.gazeta.pl 18.07.01, 01:04
            uff, już 18
            Może być 18 małych baranów...
            • Gość: max Re: Liczymy !!! 244 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:57
              Gość portalu: uff napisał(a):

> uff, już 18
              > Może być 18 małych baranów...
              bedziemy liczyć posłów ??? ;)

• Gość: Jan Re: Liczymy !!! IP: *.as.wcom.net 18.07.01, 06:20
      Proponuje zaczac liczyc radnych w Warszawie. I tak na jedno wyjdzie
      • Gość: palker Re: Liczymy !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 11:13
        Gość portalu: Jan napisał(a):

> Proponuje zaczac liczyc radnych w Warszawie. I tak na jedno wyjdzie

Ale barany to się liczy przed zaśnięciem!
        • Gość: X Re: Liczymy !!! IP: *.vancouver32.dialup.canada.psi.net 22.07.01, 04:30
          A myslisz, ze w czasie obrad nie jest sennie. Poza tym na jedno przeciez wychodzi
    • Gość: aga Re: Liczymy !!! IP: 217.11.133.* 18.07.01, 11:11
      DZIEWIĘTNAŚCIE
      • Gość: KOLO Re: Liczymy !!! IP: *.acn.waw.pl 18.07.01, 20:21
        LUDZIE DWADZIEŚCIA 20 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ziutek Re: Liczymy !!! IP: *.acn.waw.pl 18.07.01, 21:34
      21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
      47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
      73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98
      99 100... dalej nie umiem
      • Gość: uff Re: Liczymy !!! IP: *.gazeta.pl 19.07.01, 00:00
        oh, sto jeden - dalmatyńczyków?
      • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 00:06
        102 !!!!!!
        ps. i tak do tysiąca
        • Gość: uff Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.gazeta.pl 19.07.01, 00:08
          103
          cześc max. też bezsenność?
          • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 00:17
            103 cześć, u mnie to norma, ide spać 2 lub 3
            • Gość: uff Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.gazeta.pl 19.07.01, 00:17
              powinno byc 104!
              więc ja 105
              miło spotkać innego nocnego marka (maxa?)
            • Gość: palker Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 00:48

> 103 cześć, u mnie to norma, ide spać 2 lub 3

Max, co tak rzadko stukasz. Nocoment, jak wróci, to ci tego nie daruję:-))
              Pozdrawiam nocą
              • Gość: beata Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.07.01, 22:39
                Gość portalu: palker napisał(a):

> Gość portalu: max napisał(a):
                >
                > > 103 cześć, u mnie to norma, ide spać 2 lub 3
                >
                > Max, co tak rzadko stukasz. Nocoment, jak wróci, to ci tego nie daruję:-))
                > Pozdrawiam nocą

Palker - zapomnailes o 106.
                Moje 107
                Czesc
                • Gość: uff Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.gazeta.pl 20.07.01, 00:29
                  108
                  mało przybyło od wczoraj :(h
                  • Gość: beata Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.ipartners.pl 20.07.01, 11:11
                    znudzilo sie moze - ale nie dawajmy za wygrana
                    109 ja, a 110 moj kolega z pracy
                    • Gość: aga Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: 217.11.133.* 20.07.01, 11:43
                      U mnie pracuje w pokoju 7 osob, wiec: 101,102,103,104,105,106,107
              • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:09

>
                > > 103 cześć, u mnie to norma, ide spać 2 lub 3
                >
                > Max, co tak rzadko stukasz. Nocoment, jak wróci, to ci tego nie daruję:-))
                > Pozdrawiam nocą

wyleguje sie na słoneczku :))), postaram sie więcej!!!, to przaz ten upał, nic
                nie chce sie robić, ...bym zapomniał 111
                • Gość: uff Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.gazeta.pl 20.07.01, 14:48
                  a u mnie na hali 60 osob
                  to 171 juz bedzie. Idziemy jak burza. Szkoda że z liczbą postów się tak nie da
                  • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 11:28
                    172 może jednak z postami też tak spróbujemy, wystarzczy mały czat zrobic
                    • Gość: uff Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.gazeta.pl 22.07.01, 20:44
                      Jak to czat zrobic?
                      ps 173
                      • Gość: beata Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.07.01, 20:48
                        174
                      • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 21:09

> Jak to czat zrobic?
                        > ps 173

kilkakrotnie mi sie zdarzalo że używałem forum do prowadzenia rozmowy i wtedy
                        podczs pół godziny można było nastukać np. 50 postów
                        • Gość: palker Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 21:13
                          Fakt. Potrafisz nieraz dać czatu:-)))
                          • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 21:16
                            zgadza sie, tylko ostatnio coś mi to wszystko wolniej chodzi i trafja mnie
                            szlak i wtedy daje sobie spokój na jakiś czas, dlatego też ostatnio mniej
                            postuje ale mam nadzieje że niedługo bedzie ok
                            • Gość: uff Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.gazeta.pl 22.07.01, 21:21
                              hej chlopaki, to ns co czekamy? Dajmy czatu...
                              PS niestety nie wiem, jaki to teraz numerek..
                              • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 21:24
                                ja też zapomniałem ale to bedzie mniej więcej 174
                                CZATU !!!!! Panie i Panowie !!!
                                • Gość: beata Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.07.01, 22:46

> ja też zapomniałem ale to bedzie mniej więcej 174
                                  > CZATU !!!!! Panie i Panowie !!!

174 bylam ja - teraz jest 179, a potem dalej - zaraz sprawdze
                                  • Gość: max Re: do Beaty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 22:48
                                    Gość portalu: beata napisał(a):

>
                                    > > ja też zapomniałem ale to bedzie mniej więcej 174
                                    > > CZATU !!!!! Panie i Panowie !!!
                                    >
                                    > 174 bylam ja - teraz jest 179, a potem dalej - zaraz sprawdze

dzieki za czujność bo chyba sie troche pogubiliśmy

• Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 21:26
                                jako prawdziwy dżentelmen ustąpie Ci pierwszeństwa, może zaproponujesz jakiś
                                temat ???
                                • Gość: uff Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.gazeta.pl 22.07.01, 22:24
                                  czy to wobec mnie ta kurtuazja? Aż mi dech zaparło... I na bezdechu nie mogę wymyślić zadnego tematu.
                                  176 tak przy okazji.
                                  a z tym wymyślaniem tematu to taka kurtuazja, jak wtedu gdy przepuszczasz kobietę pierwszą do windy, bo nie
                                  jesteś pewnien, czy ta winda tam jest...
                                  Bądź mężczyzną i wymyśl jakiś nocny temacik
                                  • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 22:32

> czy to wobec mnie ta kurtuazja? Aż mi dech zaparło... I na bezdechu nie mogę wy
                                    > myślić zadnego tematu.
                                    > 176 tak przy okazji.
                                    > a z tym wymyślaniem tematu to taka kurtuazja, jak wtedu gdy przepuszczasz kobie
                                    > tę pierwszą do windy, bo nie
                                    > jesteś pewnien, czy ta winda tam jest...
                                    > Bądź mężczyzną i wymyśl jakiś nocny temacik

1.to uprzejmości i kultura jaką prezentuje Benton Freiser z serialu "Na Południe"
                                    2.powiadasz JAZDA KOWOJU ;))) ale mi sie pare minut temu sytuacja zdarzyła,
                                    dzwonie do kumpla, odbiera(poznaje po głosie)wiec przechodze od razu do
                                    konkretów, nawijam tak 1,5 min, kumpel słysze coś cicho, zaczyna sie śmiać więc
                                    pytam co jest grane, wtedy on na to: "A z kim rozmawiam ?", to sie przedstawiłem,
                                    a on na to :"To ja poprosze Tomka", TO BYŁ JEGO OJCIEC !!! IDENTYCZNY GŁOS !!!
                                    kumpel w śmiech ,ja też !! zdarzyło wam sie kiedyś coś podobnego ???

• Gość: beata Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.07.01, 22:51
                                      Teraz jest 182 - sprawdzilam wstecz, nastepne bedzie 183. Liczcie uwazniej.
                                      • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 23:23
                                        co jest spać poszliście ??? czy macie ten problem co ja, bo mi znowu strony sie
                                        wolno ładują
                                    • Gość: uff Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.gazeta.pl 22.07.01, 23:06
                                      to ty sobie na boku pogawędki przez telefon uskuteczniasz?
                                      coś takiego się pewnie każdemu przytrafiło

ale w dobie komputerów zdarzają się też takie historie: kolega w pracy chciał naoisać maila do żony. Stuknął
                                      pierwszą literkę adresu i nie zauważył, że wyświtlił mu się adres naszego działu w pracy. I zamiast do żony
                                      posłał maila do wszystkich. A odpowiadał żonie na temat: jak tam w pracy? Na szcęście akurat tym razem okazał
                                      się powściągliwy w słowach. Ale trzeba uważać...
                                      • Gość: max Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 23:09
                                        :)))))
                                        • Gość: beata Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 00:01
                                          186.
                                          Co jest, mam za was liczyc? Trzy posty w tył mogę sprawdzać, ale to pioruńsko
                                          długo trwa - tez mam problemy z ladowaniem stron, większej ilości nie dam rady
                                          sprawdzic.
                                          • Gość: ar Re: może rekord do Guinessa !!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.07.01, 02:28
                                            187.
                                            O ile Beata dobrze policzyła.
                                            • Gość: max Re:do Uff i Palkera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 20:08
                                              188, może dzisiaj też sobie w nocy troche policzymy ?? :))
                                              • Gość: beata Re:do Uff i Palkera IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 20:24

> 188, może dzisiaj też sobie w nocy troche policzymy ?? :))

Ktos mnie tu wyraznie ignoruje.
                                                Pozdrawiam
                                                • Gość: max Re:do Uff i Palkera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 20:27
                                                  najmocniej przepraszam !!! oczywiscie zapraszam do rozmowy na różna tematy,
                                                  jeszcze raz przepraszam i gorąco pozdrawiam !!! Zapraszam wszystkich do
                                                  udziału !!!
                                                  ps.bym zapomniał, 190 :)
                                                  • Gość: beata Re:do Uff i Palkera IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 20:45

> najmocniej przepraszam !!! oczywiscie zapraszam do rozmowy na różna tematy,
                                                    > jeszcze raz przepraszam i gorąco pozdrawiam !!! Zapraszam wszystkich do
                                                    > udziału !!!
                                                    > ps.bym zapomniał, 190 :)

przyjete.
                                                    ps. a ja zapomnialam w koncu o 189.

191 !!!!!
                                                  • Gość: max Re:do Beaty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 20:53
                                                    jak ty zapomnisz liczyć to kto nas bedzie pilnował ??? :)
                                                  • Gość: beata Re:do Maxa IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 21:08

> jak ty zapomnisz liczyć to kto nas bedzie pilnował ??? :)

poprawiem siem, to bylo ostani raz.
                                                    twoje 192, moje 193
                                                  • Gość: palker Re:do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 21:49
                                                    Jeśli na mnie liczycie, to jestem. Ale liczcie za mnie
                                                  • Gość: beata Re:do palkera IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 22:05

> Jeśli na mnie liczycie, to jestem. Ale liczcie za mnie

:)Jestem na posterunku - za ciebie 194, za mnie 195
                                                  • Gość: max Re:do Maxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 22:02
                                                    liczymy ze liczysz :)
                                                    ps.Twoje 193 i moje 194
                                                  • Gość: beata Re:do Maxa IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 22:12

> liczymy ze liczysz :)
                                                    > ps.Twoje 193 i moje 194

spóźniłeś się - 194 jest za palkera, 195 za mni było, twoje powinno być 196, a
                                                    teraz moje 197, ha!!!
                                                  • Gość: max Re:dla porządku - jest 199 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 22:16

>
                                                    > > liczymy ze liczysz :)
                                                    > > ps.Twoje 193 i moje 194
                                                    >
                                                    > spóźniłeś się - 194 jest za palkera, 195 za mni było, twoje powinno być 196, a
                                                    > teraz moje 197, ha!!!

znowu nam sie maly bałaganik zrobił, ale co tam porzdzimy sobie :)

• Gość: palker Re:do Maxa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:21

> liczymy ze liczysz :)
                                                    > ps.Twoje 193 i moje 194

Widzę, że zamieniłeś monitor na lustro i sam do siebie stukasz:-)
    • Gość: max Re: a gdzie jest Uff IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 22:12
      195 chyba, dzisiaj nas nie zaszczyci swoją osobowością
      • Gość: palker Re: a gdzie jest Uff IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:19
        może jest za wcześnie
        • Gość: beata Re: do Maxa, Palkera i ew. Innych - 203 IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 22:30
          po "dla porządku" - 200, 201, 202
          i moje 203.
          • Gość: uff Re: uff zaszczyca IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 02:05
            przeprasza za spóźnienie (skończyła pracę o północy) i na przeprosiny nadrabia
            do 210...
          • Gość: uff Re: uff zaszczyca IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 02:08
            przeprasza za spóźnienie (skończyła pracę o północy) i na przeprosiny nadrabia
            do 210...
            • Gość: uff Re: uff też przeprasza IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 02:32
              1. Za puszczenie dwa razy postu
              2. Za przyjście, gdy wszyscy już śpią

dziękuję beacie, która dzielnie liczyła za nas. Zuch dziewczyna

211
              • Gość: max Re: max też przeprasza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 10:35
                że nie został dłużej ale była burza i trzeba było wszystko wyłączyć
                • Gość: uff Re: max też przeprasza IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 16:10

> że nie został dłużej ale była burza i trzeba było wszystko wyłączyć

A mi jakoś burza nie przeszkodziła. Czy może max boi się burzy i piorunów? I schował się pod łóżeczko?
                  • Gość: max Re: max też przeprasza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 16:35

>
                    > > że nie został dłużej ale była burza i trzeba było wszystko wyłączyć
                    >
                    > A mi jakoś burza nie przeszkodziła. Czy może max boi się burzy i piorunów? I sc
                    > hował się pod łóżeczko?

max lubić burze i pioruny ale bać sie że komp mu sie spalić i nie mieć potem,
                    pewnie tu być wieksza burza niż w Warszawa :)
                    • Gość: beata Re: do uff i maxa IP: *.ipartners.pl 24.07.01, 17:14
                      jestem na posterunku - dopiero dzisiaj ale czuwam. znow zapomnieliscie.
                      wasze 212, 213 i 214, a moje 215. jak dojadę do domu to znów będę czuwać.
                      dzięki za uznanie, uff
                      • Gość: max Re: do Beaty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 17:31
                        216, ja też cie uznaje ;))
                        • Gość: uff Re: do Beaty i do maxa IP: 10.1.127.* 24.07.01, 17:43
                          217
                          Beata wielką strażnicą licznika
                          Dziękujemy

A max to nie z Warszawy? To a propos pioruna? Bo pisze, że u niego to inaczej niż w Warszawie. Węc jak to
                          jest,maksie, znawco stolicy?
                          • Gość: max Re: do Beaty i do maxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 17:55
                            bo ja mieszkam w Otwocku, 25 km na pd. od centrum Warszawy, charakterystyczne
                            dla Otwocka jest to że jest tu dużo lasów i czyste powietrze, jest tu sporo
                            szpitali i są uzdrowiska, poza tym jest tu "coś" co przyciąga burze i deszcze,
                            czesto jest tak że jedzie sie z Warszawy, wszedzie sucho a wjeżdża sie do
                            Otwocka i jest mokro
                            • Gość: beata Re: do uff i do maxa IP: *.ipartners.pl 24.07.01, 18:08
                              jeszcze z pracy - Max zapomniał o 218.
                              Dzięki za słowa uznania - lejecie miód na me serce.

219

Ps. a gdzie palker?
                            • Gość: uff Re: mokry Otwock IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 18:10
                              A rozumiem, a że mokro, to z nudów stukasz i stukasz i od razu jest bardziej sucho

i znowu zgubiłeś numerek i beata nakrzyczy
                              ee ee, 218?
                              • Gość: max Re: do Beaty&Uff IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 18:23
                                219, sorry, sorry, sorry, znowu zapomniałem
                                ps.stukam bo lubie :))....z Wami pogadać
                                • Gość: uff Re: do Beaty&MaXa IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 18:54
                                  220

O jak miło, miło, szkoda że tak gorąco. Może teraz napiszesz coś ozięblego> Żeby przebiegł mię dreszcz i zrobiło
                                  się chłodniej
                                  • Gość: beata Re: do Uff&Maxa IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 19:04
                                    znowu wszystko pomylili. zostawić ich samych i zaraz narozrabiają :))
                                    220 i 221, ateraz moje 222, o ile nikt w miedzyczasie nie wskoczył
                                    • Gość: max Re: do Uff&Beaty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 20:04
                                      to znaczy że teraz jest 223, uprzejmie dziekuje że pilnujesz, co by to było
                                      gdyby nie Ty, ogólny bałagan zapewne, co kwesti wątków, oziębłych nie lubie,
                                      wole "gorące" :), czy teraz Uff piszesz z domu czy z pracy ???
                                    • Gość: max Re: do Uff&Beaty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 20:05
                                      ps. i znowu mam ładny zachód Słońca za oknem :))
                                      • Gość: uff Re: do Uff&Beaty IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 20:25
                                        tobi ezachody w głowie a nie liczysz
                                        I Beatę rozboli głowa. My sobie w ogóle nie radzimy bez tej dziewczyny!

223 (za cię) 224 (za mię)

A ja ciągle w pracy....
                                        • Gość: max Re: do Uff&Beaty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 20:30
                                          225, i długo jeszcze ???
                                          ps.współczuje
                                          • Gość: beata Re: do Uff&Maxa IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 21:26

> 225, i długo jeszcze ???
                                            > ps.współczuje

ja też wspólczuję, wracaj szybko do domku, Uff.

Ps. znowu pomyliliście (o 1) - Maxa powinno być juz 226.

Moje 227 - ale się czepiam, a tak nienawidzę numerków.
                                            • Gość: beata Re: do Uff&Maxa i Reszty Świata - 228 IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 22:50
                                              228 - idę spać, jutro sprawdzę jak Wam poszło.
                                              dobranoc
                                              • Gość: max Re: do Reszty Świata - 229 propozycja-- do Beaty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 00:37
                                                Dobrej Nocy !!!
                                                wiem co, lepiej bedzie jak bedziemy liczbe pisali w tytule,wtedy bedziemy
                                                widzieli ile miał poprzednik i nie bedziemy tak zapominali, co Ty na to ???,
                                                jesteś Naszym adminem w tym wątku więc prosze cie o rozpatrzenie tego projektu
                                                do poprawki(poczułem sie jak poseł :))
                                                • Gość: uff Re:230 - głosuję za IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 00:45
                                                  Maksiu, widzę w tobie materiał na polityka i to nie tylko warszawskiego (patrz inny wątek, który nie pamiętam)
                                                  Oddaję głos za poprawką posła Maxa i idę spać (rano muszę wstać na sport)
                                                  • Gość: max Re:231 - jeszcze szybkie zapytanko !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 00:48

> Maksiu, widzę w tobie materiał na polityka i to nie tylko warszawskiego (patrz
                                                    > inny wątek, który nie pamiętam)
                                                    > Oddaję głos za poprawką posła Maxa i idę spać (rano muszę wstać na sport)

a co to za sport, siłownia, basen, biegi ???
                                                  • Gość: palker Re:233 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 00:58
                                                    Zapytanko, zapytankiem a numerologiczny porządek padł
                                            • Gość: palker Re: 231 wtrącone między wierszami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 00:56

> Moje 227 - ale się czepiam, a tak nienawidzę numerków.

Czuję się nieco zakłopotany. Deklaracja jest bardzo zdecydowana. Rad bym pomóc,
                                              ale sam nie wiem jak. Poglądy odmienne szanuję... Może adres do psychoanalityka?
                                              • Gość: max Re: 234 kolejny nocny marek ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:02
                                                co tam słychać, rodzina zdrowa ??? :)
                                                • Gość: palker Re: 235 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 01:07
                                                  Skończyłem pisać poważną robótkę, to się rozgladam, kto jeszcze jest na nogach.
                                                  • Gość: max Re: 237 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:10

> Skończyłem pisać poważną robótkę, to się rozgladam, kto jeszcze jest na nogach.

a co to za robótka, znowu Ci pani zadała wypracowanie na wakacje ??? ;)

• Gość: palker Re: 243 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 01:41

> Gość portalu: palker napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Skończyłem pisać poważną robótkę, to się rozgladam, kto jeszcze jest na no
                                                    > gach.
                                                    >
                                                    > a co to za robótka, znowu Ci pani zadała wypracowanie na wakacje ??? ;)
                                                    >
                                                    Robię to z zawodowego poczucia obowiązku. Chyba nie wierzysz, że żyję z pisania
                                                    postów lub liczenia ptasich jaj:-)). Ale oba te zajęcia utrzymują mnie w
                                                    równowadze bez pomocy psychoanalityka.
                                                  • Gość: max Re: 245 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:46

>
                                                    > > Gość portalu: palker napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Skończyłem pisać poważną robótkę, to się rozgladam, kto jeszcze jest
                                                    > na no
                                                    > > gach.
                                                    > >
                                                    > > a co to za robótka, znowu Ci pani zadała wypracowanie na wakacje ??? ;)
                                                    > >
                                                    > Robię to z zawodowego poczucia obowiązku. Chyba nie wierzysz, że żyję z pisania
                                                    >
                                                    > postów lub liczenia ptasich jaj:-)). Ale oba te zajęcia utrzymują mnie w
                                                    > równowadze bez pomocy psychoanalityka.

oczywiscie ze nie, tak jak każdy z nas praca to praca a rozrywka to rozrywka
                                                    ps. ale znowu sie pomyliłeś w liczeniu :)
                                                  • Gość: uff Re: 235-palker ukradł mi numerek! IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 01:12
                                                    Ja się tak nie bawię! Wepchnąłeś się przede mnie i ukradłeś mój numerek!
                                                    buuuuuuuu
                                                  • Gość: max Re: 239-palker ukradł mi numerek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:15

> Ja się tak nie bawię! Wepchnąłeś się przede mnie i ukradłeś mój numerek!
                                                    > buuuuuuuu

spoko, mam znajomosci wsród lekarzy, załatwie Ci bez kolejki ;)
                                                  • Gość: uff Re: 240-palker ukradł mi numerek! IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 01:17
                                                    a czy to będzie numerek do psychoanalityka aby?
                                                    ide spać!!!!
                                                  • Gość: max Re: 240-palker ukradł mi numerek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:20

> a czy to będzie numerek do psychoanalityka aby?
                                                    > ide spać!!!!

niekoniecznie, moge podać Ci menu ;)

KOLOROWYCH SNÓW !!!!

• Gość: palker Re: 242 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 01:30
                                                    To gra losowa.
                                                    Istnieje cały dział probabilistyki zwany teoria kolejek.....
                                                    Mam pisać dalej, czy już śpisz snem sprawiedliwego?
                                                  • Gość: max Re: 243 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:37

> To gra losowa.
                                                    > Istnieje cały dział probabilistyki zwany teoria kolejek.....
                                                    > Mam pisać dalej, czy już śpisz snem sprawiedliwego?

o grach losowych czytałem, ma to związek z giełdą, na przykład w rzucie monetą
                                                    na dłuższą metę jest 50 na 50 że trafisz orła, czyli gra o sumie zaro ale gdy do
                                                    gry wkracza dodatkowo makler i za kazdym razem pobiera bardzo małą opłatę to twój
                                                    kapitał po bardzo wielu losowaniach by spadał i takie podobne
                                                • Gość: uff Re: 235 na zapytanko IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 01:09
                                                  naprawde już idę spać. rano tenisik

a tutaj wszydcy mają ciągoty do psychoanalizy
                                                  max chce mi robić portret psycholigiczny, palker robi reklamę jakiemuś psychoanalitykowi

a gdzie się podział zdrowy polski duch?
                                                  dobranoc
                                                  • Gość: max Re: 238 na zapytanko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:13

> naprawde już idę spać. rano tenisik
                                                    >
                                                    > a tutaj wszydcy mają ciągoty do psychoanalizy
                                                    > max chce mi robić portret psycholigiczny, palker robi reklamę jakiemuś psychoan
                                                    > alitykowi
                                                    >
                                                    > a gdzie się podział zdrowy polski duch?
                                                    > dobranoc

dobranoc
                                                    ps.a więc to jest tenis, zaraz zanotuje, kolejny punkt do portretu
                                                    psychologicznego ;)
    • Gość: ar Re: Liczymy !!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.07.01, 01:08
      Nie wiem jak to się dzieje,że wg gazety jest 102 posty a wg liczenia
      forumowiczów 234. Podaję dwie liczby 103 i 235.
      • Gość: max Re: do ARA -- 240 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:18
        a to dlatego niektórzy wpisywali numerki od swoich znajomych z pracy a jedna
        osoba wpisała chyba za całą druzyne z hali, ale teraz jak sobie rozmawiamy to
        wpisujemy pojedyńczo czyli tak jak powinno być
    • Gość: max Re: Liczymy !!! 241, co to ??? wszyscy poszli spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:31
      jest tam ktoś ???
    • Gość: max Re: Liczymy !!! 245 dobranoc forumowicze !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 02:59
      .....a w radiu na dobranoc leci "Nie płacz Ewka"....
      • Gość: ar Re: Liczymy !!! 245 dobranoc forumowicze !!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.07.01, 03:12
        246. Życzę spokojnych snów.Dobranoc.
        • Gość: max Re: Liczymy !!! 247 dobranoc forumowicze !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 12:18
          Gość portalu: ar napisał(a):

> 246. Życzę spokojnych snów.Dobranoc.

a więc był ktoś kto jeszcze nie spał a ja z nic nie mogłem sie dostać na ten
          wątek bo sie wszystko zacinało i nie chciało ładować
          pozdrawiam

• Gość: beata Re: 248 - do Uff, Maxa i Palkera IP: *.ipartners.pl 25.07.01, 13:02
          Projekt posła Maxa super - widzę, że świetnie dawaliście sobie beze mnie radę.
          Tyle, że "z przyczyn niezależnych" i tak sie wszystko porąbało. Niemniej idzie
          dojść, co powinno być następne.
          Skoda tylko, że chyba straciłam fuchę - znowu mnie zredukowało.
          • Gość: max Re: 248 - do Uff, Beata i Palkera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 13:47

> Projekt posła Maxa super - widzę, że świetnie dawaliście sobie beze mnie radę.
            > Tyle, że "z przyczyn niezależnych" i tak sie wszystko porąbało. Niemniej idzie
            > dojść, co powinno być następne.
            > Skoda tylko, że chyba straciłam fuchę - znowu mnie zredukowało.

uprzejmie dziekuje !!!
            a czy nie sadzicie że jedną z przyczyn spowolnienia na forum jest archiwum, musi
            sie znacznie wiecej ładować
      • Gość: max Re:246 ....bezsenność.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 03:21
        zawsze jak słucham tę piosenkę to mi sie przypominają stare dobre czasy,
        obozy, wycieczki, imprezy do rana no i oczywiście starzy kumple i koleżanki

"Żeganam was, już wiem, nie załatwie wszystkich pilnych spraw,
        ide sam, właśnie tam gdzie czekają mnie
        Tam przyjaciól kilku mam, od lat , dla nich zawsze śpiewam dla nich gram
        jeszcze raz, żegnam Was, nie spotkamy sie"

• Gość: uff Re:247 - witam IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 13:44
          max, ciebie wtedy jak oni to śpiewali jeszcze na świecie nie było :)
          • Gość: max Re:250 - witam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 13:49

> max, ciebie wtedy jak oni to śpiewali jeszcze na świecie nie było :)
            to gdzie ja wtedy byłem ;) ???

ps. jest 250 po uwzględnieniu drobnych błędów

• Gość: beata Re:251 - witam IP: *.ipartners.pl 25.07.01, 14:30
              witam i ja. widzę, że wszystko dobrze idzie - chociaż moje zachwyty nad
              projektem Maxa wmieszały sie między posty (dla zainteresowanych są pod poz. 248)
              pozdrawiam
    • Gość: max Re: Liczymy !!! 252 witam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 14:48
      witam Cie Beato !!!
      • Gość: uff Re: 253 IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 17:07
        Maksiu - może byłeś wtedy (gdy śpiewał Perfect) jeszcze u Pana Boga za piecem?
        Beato - bo z tym liczeniem to tak, że jak próbujesz komus odpowiedzieć konkretnemu to się nam cyferki mieszają
        Ale nie pozwolimy by rzucane nam pod nogi kłody przeszkodziły nam w szczytnym numerkowym dziele?
        Nieprawdaż?
        • Gość: max Re: 253 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 18:25
          a tak przypominam sobie, tyle że to nie był piec tylko kominek ;)
    • Gość: max Re: Liczymy !!! 255 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 18:28
      znaczy sie 254 i teraz 255
      • Gość: uff Re: Liczymy !!! 256 IP: *.gazeta.pl 26.07.01, 00:42
        Czy chodzi ci maksiu o to, że jak grał Perfect, to twoja (wówczas przyszła) mamusia siedziała przy kominku?
        • Gość: max Re: Liczymy !!! 257 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.01, 01:05
          niezupełnie, z drugiej strony 3 miesiące temu byłem na koncercie Perfektu i
          bardzo mi sie podobało, poza tym nigdy nie dowiemy sie kiedy po raz pierwszy
          zetknąłem sie z tym zespołem, gdyż Grzegorz Markowski swoją karierę zaczynał w
          Otwocku, tu wraz z kilkoma innymi chłopakiami założył swój pierwszy zespół, a
          jeden z członków tego zespołu mieszka jakiś kilometr ode mnie i czasami widuje
          tego człowieka
    • Gość: palker Re: 258 Liczymy !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 02:05
      Chyba trzeba założyć nowy wątek, bo ilość postów bardzo utrudnia ładowanie
      strony.
      • Gość: beata Re: 259 Liczymy !!! IP: *.ipartners.pl 26.07.01, 09:50
        cześć wszystkim za wczoraj - wywaliło mnie z sieci, ale jak widzę wszystko
        idzie ładnie.
        palkier ma rację - załóżmy np. LICZYMY_2
        a może już coś tego rodzju jest - jeszcze się nie rozejrzalam
        • Gość: max Re: 260Liczymy !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.01, 14:25
          macie racje, i wczoraj i dzisiaj nie mogłem sie tu dostać
          • grysienka Re: 261Liczymy !!! 10.08.01, 15:48
            Tak jak obiecalam :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka