extrafresh 12.01.11, 15:10 No to gayzetka zaczyna pompować balon... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.i.l Parada Równości w nowej formule. "To będzie wyd... 12.01.11, 15:10 Mam pomysł jak podkręcić frekwencję na wydarzeniach pedartystycznych. Rozdawajcie wódkę i kiełbasę... Odpowiedz Link Zgłoś
pavle dopiero styczeń!!! nie za wcześnie? 12.01.11, 16:30 Dopiero styczeń, a temat już aktualny? Zaraz się ciotuchny zaczną nakręcać, okładać torebkami, obrażać, godzić (ale fałszywie), znowu obrażać, donosić na siebie nawzajem do sądów, oblewać bitą śmietaną, znowu obrażać, gryźć, unosić dumą, unosić honorem, obrażać... To środowisko pod względem skłócenia jest par excellence polsko-kołtuńskie. Powiedziałbym: tak patriotycznie. Możnaby ten motyw wykorzystać marketingowo: oto geje i lesbijki utrwalają narodową tradycję szlacheckiego warcholstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mori Re: dopiero styczeń!!! nie za wcześnie? IP: 46.113.112.* 12.01.11, 20:27 to okrutne, co piszesz, ale jakże prawdziwe... ;) jestem gejem i cieszę się, że w Polsce też są parady równości, ale z drugiej strony czuję żenę, jak bardzo nieprofesjonalnie są one organizowane. i te nieustające kłótnie, nowe komitety, fundacje, porozumienia... to jest boleśnie typowe, nieznośnie polskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gay not OK Re: dopiero styczeń!!! nie za wcześnie? IP: *.derby.waw.pl 12.01.11, 22:15 Gość portalu: mori napisał(a): > jestem gejem "Wspieramy Cię ..." - (C) Kabaret Hrabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Tfu, zboczeńcy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 23:15 mam nadzieję, że Hanka nie dopuści do takiego zgorszenia zbokami... Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Tfu, zboczeńcy... 13.01.11, 09:36 Gość portalu: Donald napisał(a): > mam nadzieję, że Hanka nie dopuści do takiego zgorszenia zbokami... Dmuchana lala też jest nieźle porąbana - a jednak HGW w której pokładasz takie nadzieje wynajęła ją za ciężką publiczną kasę aby napływowy elektorat miał ubaw w Sylwestra... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: dopiero styczeń!!! nie za wcześnie? IP: 10.19.4.* 13.01.11, 00:08 "i te nieustające kłótnie, nowe komitety, fundacje, porozumienia..." oni nie robia tych swoich akcji dla ciebie tylko dla siebie... To co ci sie tak nie podoba to jest zwyczajna walka o kasę choć ci wasi aktywiści mówią, że to walka o "tolerancje"...:-) Krótko mówiąc; oni zyja z tego, że są homikami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształciuch Parada Równości w nowej formule. "To będzie wyd... IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 15:17 Ogromnie się cieszę! Rozumiem, że W-wa zamiast europejską stolicą kultury będzie stolicą parad gejów i lesbijek. I jeszcze ta parada pretenduje do wydarzenia artystycznego! Panowie, nie wszystko co robią na zachodzie jest godne naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx beda Cher,Elton John i Bronski Beat IP: *.acn.waw.pl 12.01.11, 15:34 zaproszono by tez Queen,ale nie pasuje obecnie do Parady w zaiazku z tym czynione sa starania o przyjazd George`a Micheala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyhomoś Re: Parada Równości w nowej formule. "To będzie w IP: 213.17.245.* 12.01.11, 15:37 extrafresh: Miałem napisać to samo, ale byłeś pierwszy. ;-) Przecież trzeba sobie dać parę miesięcy na urobienie lemingów ... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz już sie nie mogę doczekać na realizację 12.01.11, 15:49 biedroniowo-niemcowych pomysłów... Te nazwiska gwarantuja, że będzie bajecznie..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
freeartdesign Parada Równości w nowej formule. "To będzie wyd... 12.01.11, 15:50 Brawo! Bardzo się cieszę! Wreszcie będzie prawdziwa parada, z tysiącami koncertowiczów, imprezami itp. Brawo Komitet! Tak trzymać! "Niech Warszawa wie, kto tu świętuje!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop Parada Równości w nowej formule. "To będzie wyd... IP: *.xdsl.centertel.pl 12.01.11, 16:16 No nareszcie naród się obudził, popieram paradę równosci i to taką aby chlop dostawal rowne dopłatyj ak na zachodzie, a robotnik mial takie same stawki godzinowe jak Niemczech , czy Dani, natomiast żołnierz biorący w wojnie Afgańskiej miał taką samą stawkę jak i amerykaniec. Natomiast pedalstwu muwię nie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: Parada Równości w nowej formule. "To będzie w IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 17:00 Ortografii mowy ojczystej mówisz zresztą to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: Znów ci faszyści z pedalskich organizacji IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 17:00 ...a w Pacanowie kozy kują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Parada Równości nie reprezentuje środowiska homo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 17:07 ...bo nie ma takiego. są tylko jakieś lewaki wykorzystywane przez swoich mentorów, którzy 40 lat temu zachowywali się inaczej. byle by dowalić Kościołowi lub zbić polityczną formułę. znam wielu homoseksualistów i oni na takie coś nie chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec artystyczne wsadzanie w anusa z pawim piórem w d.. 12.01.11, 18:02 oto propozycja dla warszawiaków i turystów na czerwiec, na pewno wszyscy się ucieszą i bedą radować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Parada Równości w nowej formule. "To będzie wyd... IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 20:33 Rozumiem, że niektórzy mają ogromną przyjemność z jedzenia psich kup czy wypijaniem pijackich rzygowin i delektowaniem się ich smakiem i zapachem. W końcu Polska - wolny kraj, mają do tego prawo i niech robią co chcą we własnym domu. Ale po kiego grzyba muszą się z tym obnosić publicznie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
orson_lol Narodowcy!!! 12.01.11, 20:57 Będziecie mieli okazję odpłacić się pięknym za nadobne za zakłócenie listopadowego marszu. Liczę na Was. Narodowiec z Krakowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Nie chcę takiej "parady" ! IP: *.acn.waw.pl 12.01.11, 21:50 Jestem gejem, ale te "parady" to po prostu żenada, woda na młyn tym, którzy uważają gejów za dewiantów. 95 proc. gejów to najnormalniejsi faceci na świecie, ale komuś bardzo zależy, by lansować margines, jakichś transwestytów, transseksualistów, drag queen, ludzi, którzy sami nie wiedzą, czy są mężczyzną czy kobietą, czy takich, którzy zakładają własne "kościoły" i mianują się ich "kapłanami". Nic dziwnego, że potem w społeczeństwie pokutują takie stereotypy, że każdy gej jest taki popaprany :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jood Re: Nie chcę takiej "parady" ! IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 12.01.11, 22:56 Myślę, że byłoby celowe, gdybyś ty, i podobnie tobie myślący geje i lesbijki zaczęli własną działalność - by pokazać to, o czym piszesz. Była kiedyś taka akcja "Niech nas zobaczą" - na plakatach były zdjęcia par homo, ale złożonych z najprzeciętniej pod słońcem wyglądających ludzi. Możesz zapytać, po co robić jakiekolwiek akcje, skoro ty chcesz tylko żyć spokojnie? Cóż, właśnie po to. Miałeś takiego pecha, że urodziłeś się w czasach, kiedy to, jakim jesteś, jest jeszcze zakorzenione w ludzkich umysłach jako dewiacja, coś chorego. I trzeba wysiłku, żeby to myślenie zmienić. Wszystkim, chcącym zrozmieć takich ludzi, jak Paweł, polecam film "Millk" - to jest film o takiej właśnie przeciętności, ale i o walce o swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingraf zgadzam się z kolegą wyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 23:27 przez te cioty oraz lewaków ludzie o orientacji homoseksualnej nie są szanowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiuyt Parada Równości w nowej formule. "To będzie wyd... IP: 85.222.87.* 12.01.11, 21:50 'Jej Perfekcyjność' Brzmi zupełnie bezpretensjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smegma88 Re: Parada Równości w nowej formule. "To będzie w IP: 212.180.160.* 12.01.11, 22:08 Marsz parówek. Święto kutaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol a bufet obejmie patronat...teraz już można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 23:27 wybory daleko, więc moze nawet pedrylcom coś przysponsoruje? moze pióra? albo sztuczne anusy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik. Obciążyć swobodnych luzaków podatkiem. IP: *.home.aster.pl 13.01.11, 03:09 Gdy czytam kolejny artykuł na temat tego środowiska to zbiera mi się na wymioty.Ile można pisać na temat garstki wynaturzonych nieszczęśników.No ile. Naprawdę nie ma innych ciekawszych tematów. A może jest to przygrywka do wprowadzenia nowego podatku ( bykowego) dla luzaków ,jeśli tak TO JESTEM ZA JAK NAJBARDZIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Obciążyć swobodnych luzaków podatkiem. IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.01.11, 14:15 To nie jest kraj dla młodych rodziców dzisiaj, 06:05 PAP (przegląd prasy) fot. Sutterstock Aż jedna trzecia z pytanych przez Ministerstwo Pracy osób w ogóle nie zamierza mieć dzieci - wynika z badań przeprowadzonych przez resort, które ujawnia "Metro". Głównymi powodami takiego stanu rzeczy są: niskie pensje i niepewność na rynku pracy, brak kompleksowej pomocy państwa oraz brak partnerstwa między płciami. Według GUS przyrost naturalny w Polsce maleje nieprzerwanie od 1984 roku. W latach 2003-2005 był ujemny. Do 2030 roku będzie nas mniej o 2 mln. I nie będzie miał kto pracować na emerytów. Ostatnio nieco się poprawiło, bo w wiek rozrodczy wszedł wyż demograficzny z początku lat 80. Ale mieszkanki dużych miast coraz później decydują się na macierzyństwo. Polska należy też do państw o najmniejszym wskaźniku dzietności w Europie. We Francji, Irlandii i Szwecji państwo i pracodawcy są bardziej przyjaźni wobec planujących dzieci rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś