Dodaj do ulubionych

Szukam miejsca z klimatem na event modowy

18.01.11, 11:22
Chciałabym poprosić Was o pomoc w szukaniu jakiejś klimatycznej galerii czy knajpki, najlepiej na Pradze Płn. (Ząbkowska i okolice), na event związany z prezentacją wiosennej i letniej kolekcji odzieży damskiej mojego autorstwa. To nie będzie typowy pokaz mody z wybiegiem, ale raczej widziałabym ciuchy ustawione na manekinach i kilka dziewczyn ubranych w wybrane modele. Reszta imprezy to oglądanie i gadanie przy kateringu. Planowana liczba gości to ok. 30 osób.
Jeżeli znacie takie miejsce w tych okolicach (jeżeli w innych, ale fajne, to też chętnie zapiszę adres), albo może prowadzicie taką galerię czy knajpę i bylibyście zainteresowani współpracą, to dajcie proszę znać.
Będę wdzięczna za każdą wskazówkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Szukam miejsca z klimatem na event modowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.13, 11:37
      www.wallravracecenter.com
    • krzyskros5 Re: Szukam miejsca z klimatem na event modowy 24.04.13, 11:44
      Moze jakies postindustrialne wnetrza. Fabryka trzciny czy cos. Jest tez troche kameralnych knajpek w okolicy snu pszczoly. Jedna z nich wykorzystuje ASP. Tam tez jest troche miejsca w klimacie.
    • Gość: Dominika Re: Szukam miejsca z klimatem na event modowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.14, 10:24
      Polecam pod Warszawą - Zagórze k/Okuniewa
      Lista atrakcji bardzo długa www.willazagorze.pl
      Organizowałam tam w czerwcu konferencje wypadło znakomicie. Są sale konferencyjne. Pokoje hotelowe o najwyższej jakości i spotkania robi tam wiele firm. Cennowo w porządku
      pozdrawiam
    • 1-buc debile z IP: *.28.ftth.classcom.pl 29.04.14, 08:28

• Gość: Warta Super miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 08:51
        Polecam www.centrumwilcza.pl, sale są duże, pomieszczą do 120 osób, przystępne ceny, świetna lokalizacja.
    • mroczna.strona.dzdzownicy Re: Szukam miejsca z klimatem na event modowy 24.02.15, 16:37
      To co organizuje eventplatforma.pl to najgorsza impreza jaką można sobie wyobrazić. Nieprofesjonalnie, nierzetelnie, drogo. Odradzam eventplatforma.pl
      • ewazmudka Re: Szukam miejsca z klimatem na event modowy 07.06.16, 12:04
        polecam Jaworowy Dwór - 40 km od Warszawy - dla mnie jedno z ciekawszych miejsc, w których byłam ostatnio.
        • Gość: odradzamjaworowy Re: Szukam miejsca z klimatem na event modowy IP: 193.105.221.* 19.07.16, 15:22
          Odradzam bardzo Jaworowy Dwór. Wspaniałe miejsce, natomiast fatalnie współpracuje się z właścicielką, której zależy wyłącznie, aby "wyrwać" jak najwięcej pieniędzy. Poza tym nie trzyma się ustaleń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka