Gość: studentka IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.04.04, 01:48 czy ktos wie gdzie w Wawie mozna kupic takowe? zwykle chyba wystepuja w sklepach z martensami ale i tego nie wiem gdzie sa.. chodzi glownie o okolice centrum:) dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tebe Re: glany HD :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 09:57 Na pewno w blaszaku przy pkinie,zaraz przy wejściu od strony ul.Świętokrzyskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: SGH w glanach ? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.04.04, 10:27 a co nie tak jest z esgiehem i glanami;)? Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: SGH w glanach ? 24.04.04, 10:33 Sądziłem , że Wy już od pierwszego roku tylko w czółenkach i myszowatych kostiumach . A propos, czy gumofilce już się nosi czy wejdą dopiero wprzyszłym sezonie ? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: SGH w glanach ? 24.04.04, 10:41 SGH + glany = Pola Mokotowskie + szczyt. PS. A za cztery lata zostanie asystentka buraka z Bialejkwasnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: SGH w glanach ? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.04.04, 10:43 dziwne macie problemy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: SGH w glanach ? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.04.04, 10:42 no to Cie musze rozczarowac - niedlugo sie konczy drugi rok a ja i moi znajomi jakos jeszcze nie pomyslelismy o czolenkach i myszowatych kostiumach. i chyba sie to nie zmieni:) a gumofilce to przyszlym, przyszlym.. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: SGH w glanach ? 24.04.04, 11:03 Sugerowałbym już wcześniej zaopatrzyć się w stosowny zestaw : kufaja , beret z antenką , barchany i wspomniane gumofilce . Jesienią będzie drożej i w gorszym wyborze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: SGH w glanach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 16:27 A mi sie SGH kojarzy (z obserwacji i czesciowo z autopsji) z zastraszonymi przyjezdnymi studencikami, ktorzy tylko czekaja, az sie komus noga podwinie, bo bedzie lepszy od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Northon Re: glany HD :-)) IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.14, 22:01 Olej firmę HD!! To najgorsze dno jakie można sobie wyobrazić. Dają ci gwarancję na 2 lata, buty pękają, przeciekają po kilku miesiącach od zakupu, a orły w serwisie odrzucają zgłoszenie gwarancyjne. Miałem już glany różnych firm, New Rock, Martens, Steel, i wszystkie wytrzymywały kilka sezonów, a nowe kupowałem nie z powodu przeciekania lub dziur na wylot, tylko bo mi się stare znudziły i chciałem mieć nowe. Niektóre do dziś mam np. do koszenia trawników lub ekstremalnej jazdy w terenie. HD robi kiepskie jakościowo obuwie za masę kasy (jak za tą mierną jakość). Dobrze się zastanów zanim wywalisz kilka stówek do śmietnika, bo na to samo wyjdzie po zakupie butów HD. Odpowiedz Link Zgłoś