Dodaj do ulubionych

APEL DO WARSZAWAIKÓW

IP: *.acn.pl 24.04.04, 17:46
jak już kolega napomniał antyglobaliści będą niszczyć stolicę.
nie wnikając w to, co robią kibice Legii czy Polonii, myślę że trzeba bronić
miasta i napier***ić anty czy alterglobalisów. niech nabiorą szacunku do
sąsiadów zza żelaznej kurtyny.

pozdrawiam (prawie wszystkich)
Obserwuj wątek
    • indris APEL do zdrowego rozsądku 24.04.04, 18:01
      Kto Ci powiedział, że alterglobaliści chcą niszczyć stolicę ? Ja sam jestem
      alterglobalistą i warszawiakiem i niczego niszczyć nie mam zamiaru.
      • Gość: Mikolaj Re: APEL do zdrowego rozsądku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:34
        To sa dzikusy i nie umieja sie po ludzku zachowac. Tylko nie mow, ze oskarzam
        bezpodstawnie - patrz szczyty w innych miastach. To jest bydlo, nie ludzie.
        Dlatego nalezy z nimi zrobic porzadek _zanim_ cos zdaza zdemolowac. Ot,
        prewencyjnie.
        • niech Indris - Wanted! 24.04.04, 19:39
          Dead or Alive!
          • chaladia Re: Indris - Wanted! 25.04.04, 21:36
            Osobiście wolałbym alive...
    • aankaa Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW 24.04.04, 19:52
      no, ja bardziej obawiałabym się "rodzimego" elementu (który na konto szczytu
      sobie wreszcie, pewnie bezkarnie, porozrabia) niż a-globalistów
    • Gość: Obława... Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW IP: 80.72.37.* 24.04.04, 19:54
      Drogi "warszawiaku" zapewne z bialegostoku, media przeżarły ci już pusty mózg.
      Żenująca nagonka na młode wilki trwa...
      • Gość: Mikolaj Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:56
        Mlode wilki... Dobre sobie! To sa dzicy krwiopijcy, ktorzy wysysaja panstwowe
        pieniadze (ktore ida na policje).
        • Gość: Obława Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW IP: 80.72.37.* 24.04.04, 20:03
          Mikołaj jak sądzę policjant :)))
          • Gość: Mikolaj Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:01
            Niekoniecznie. :)
            • Gość: Obława Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW IP: 80.72.37.* 24.04.04, 21:19
              A może być ekonomista ? :)
              • klemenko Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW 24.04.04, 22:20
                kto to są warszawaicy?
                • slodkoslony Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW 24.04.04, 22:26
                  Towariszcz Klemienko ,

Wy nauczytieś niemnożka polskowo jazyka to i pogoworim ...
                • wolant Wlasnie ja synku 25.04.04, 18:26
                  bo urodzilem sie przed 68 laty na ul Dobrej na Powislu i tam przezylem cale
                  zycie. I tez uwazam ze z cholota trzeba walczyc bez wzgledu na to jaka
                  przyjmuje postac i pod co sie podszywa
            • kixx Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW 24.04.04, 21:21
              to jeszcze jeden policjant
              pijmy poki mozna
              • sceptyk Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW 24.04.04, 22:30
                Dzis moze zdziebko wczesnie, aby zaczynac. Zalezy chyba od indywidualnej
                kondycji. Zreszta i tak stare meliny sie otworza w dniach prohibicji. Bedzie
                mozna zamawiac przez internet. Kurier przywiezie. Tak jak pizze.
                • kixx Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW 24.04.04, 22:35
                  dzis zaczac ,jutro skonczyc.
                  w poniedzialek do roboty
                  a potem na dwoje babka wrozyla
                  spala,albo nie spalą
                  i pic z radosci,nerwow ,lub zalu
                  • slodkoslony Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW 24.04.04, 22:55
                    W każdym razie : pić !
                    • kixx Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW 24.04.04, 23:02
                      o!
                      to to
    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Regulamin 25.04.04, 10:47
      Zwrot "myślę że trzeba bronić
      miasta i napier***ić anty czy alterglobalisów" jako wezwanie do stosowania
      przemocy stanowi naruszenie regulaminu forum gazeta.pl

• warzaw_bike_killerz Re: Regulamin 25.04.04, 18:12
        gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała:

> Zwrot "myślę że trzeba bronić
        > miasta i napier***ić anty czy alterglobalisów" jako wezwanie do stosowania
        > przemocy stanowi naruszenie regulaminu forum gazeta.pl
        >

A ja sadze, ze Twoj nick wzywa do przemocy, bo gaz na ulicach nie wrozy nic
        dobrego.
        • Gość: alek puszka Re: legumina IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 18:36
          w pier..ic, dop...ic, nap...ic, przyp..ic, na balkonie tri gwiezdy ....
          • Gość: anty Re: legumina IP: 212.51.205.* 25.04.04, 18:40
            O czym wy mówicie. Jak zobaczycie pierwszego antyglobalistę, to narobicie ze
            strachu w gacie.
            • 123core Rysopis.... 25.04.04, 19:02
              ..śmierdzi na kilometr(brudny, zawszony, itp.),żebrze o drobne na wino(bo mu
              kapitaliści pracować nie dadzą)a jak nie uzbiera to z grupą kompanów skroją
              jakiegoś gimnazjalistę, zaiste straszny to widok.F*** it all
              • Gość: znak zapytania Re: Rysopis.... IP: 212.51.205.* 25.04.04, 19:04
                kibol legii?
            • Gość: kanonier Re: legumina na froncie IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 19:33
              .artylerzysci stalin rozkaz dał
              artylerzysci szykujcie sie do dział..
              sejczas ponjał towariszcz ANTY? a kuda Borys? polewoj...
              • Gość: anty_anty Re: legumina na froncie IP: 212.51.205.* 25.04.04, 19:36
                tak toczna, towariszcz kanonier!
                • Gość: pro-pro Re: legumina na froncie IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 19:41
                  no wot i prijatiel, hej ANTY jestc u tjebja toze Borys?, no to polewoj ,wsjo
                  charoszowo..
                  • Gość: anty_anty_anty Re: legumina na froncie IP: 212.51.205.* 25.04.04, 19:45
                    ja uże polał, wsjo charoszewo, a Borysa u mienia niet
                    • Gość: pro_pro + Kalinka Re: legumina na froncie IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 19:52
                      WOT I PRZIKROSC W TA PORA, U MJENJA BORYS POLEWOJ.. NU JESZCZO RAZ,, KALINKA,
                      MALINKA MAJA...
                      • Gość: samaljot Re: legumina na froncie IP: 212.51.205.* 25.04.04, 20:27
                        tjomnaja noc...
                    • aankaa Re: legumina na froncie 25.04.04, 20:34
                      Gość portalu: anty_anty_anty napisał(a):

> ja uże polał, wsjo charoszewo, ...

wsiewo charoszewo

nieuku :PP
                      • Gość: nieuk Re: legumina na froncie IP: 212.51.205.* 25.04.04, 20:40
                        poprawię się, albo i nie?
                        • aankaa lepiej się popraw :) 25.04.04, 20:46

• Gość: nie_uk Re: lepiej się popraw :) IP: 212.51.205.* 25.04.04, 20:51
                            lepiej się czegoś napiję
                          • Gość: recydywa Re: lepiej się popraw :) IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 20:56
                            aankaa ti brzidka ti, chono do nas, my na suchoj burkit w kokpicie, damy ci
                            stery(wolant) i budem burja mgloju njebo krojet.....
                            • Gość: kto ja jestem? Re: lepiej się popraw :) IP: 212.51.205.* 25.04.04, 20:58
                              da, da, chadi k nam
                              • aankaa ciut za daleko :( 25.04.04, 21:03
                                rebiata
                                • Gość: my ZMP Re: ciut za daleko :( IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 21:08
                                  nie zna granic ni kordonów, pieśni zew,pieśni zew....
                                  • aankaa Re: ciut za daleko :( 25.04.04, 21:11
                                    Gość portalu: my ZMP napisał(a):

> nie zna granic ni kordonów, pieśni zew,pieśni zew....

razcwietali jabłanie i gruszi
                                    papłyli tumany nad rekoj ...

eh, załapałam się na koncert Chóru Aleksandrowa :)))
                              • Gość: kopilot Re: lepiej się popraw :) IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 21:05
                                ja tjebja oczen charaszoł znaju, my kanerady na frontie...znaju kak nas z kgb
                                wybrosali i na staligrad poszli.. a sejczas ja na F16 a moj prijatjel na Fi50-
                                Tornado..ot germaniec ,no choroszyj...pozdraw starowo pilota Rusta kotoryj na
                                kremelin wyladowal pod gabinetom Gorbiego...hej all the best for you
                                • slodkoslony Re: lepiej się popraw :) 25.04.04, 21:11
                                  Alkohol szkodzi .
                                  Kerozyna jeszcze bardziej.
                                  • aankaa Re: lepiej się popraw :) 25.04.04, 21:13
                                    slodkoslony napisał:

> Alkohol szkodzi .
                                    > Kerozyna jeszcze bardziej.

a woda mineralna, pfuj !!! pasqctfo
                                    • Gość: akademik Re: lepiej się popraw :) IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 21:30
                                      aankaa ty jest ze starej dobrej szkoly ,,stodola,,(akademicka vis a vis PKIN,
                                      ten morskowodny jest zazdrosen o ci! my tu w kokpicie chlamy ale zgodnie z
                                      protokolem, narazie nawiguje pilot automatyczny, lecimy na irlandie aby
                                      sprawdzic czy jelcyn jest juz swiezy.. all the for you aankaa...borys toze na
                                      pokladzie..polewoj..
                                    • Gość: a_a_a Re: lepiej się popraw :) IP: 212.51.205.* 25.04.04, 21:31
                                      idu damoj
                                      • Gość: czapajew Re: lepiej się popraw :) IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 21:33
                                        a ty w izbu...
                                        • Gość: raboczij Re: lepiej się popraw :) IP: 212.51.205.* 25.04.04, 21:35
                                          ja rabotał, a tjepier idu atdachnuć
                                          • Gość: -40 gradosow Re: lepiej się popraw :) IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 21:39
                                            wot i charaszoł, budu żdać, dumaju zawtra wstrieczim. ja jeszczo z borysom, nu
                                            choroszyj drug... nawiga autoamata... kurs ... wierchojansk..
                                            • Gość: Edi z Powisla Re: czy nie można zwyczajnie ,po polsku mówic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:42
                                              zamiast tą zarzygana sowiecką plaplaniną ?
                                              • Gość: niemowa Re: czy nie można zwyczajnie ,po polsku mówic? IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 21:49
                                                ty bardzo niekulturalny czlowiek, kazdy język jest piękny, ale trzeba go znać,
                                                ty chyba znasz tylko powislanskie narzecze no i pare jezykow znasz ,te w bucie
                                                no nie ? trzymaj sie. wzbudziles mnie swoja ignorancja..
        • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Regulamin 26.04.04, 00:09
          To cytat z piosenki Kultu i skrotowe odwolanie do nazwy Gazeta (dwa w jednym).

Swoja droga to paradne, ze Ty gloszac tu nienawisc do rowerzystow smiesz
          formulowac absurdalne zarzuty. Odwracanie kota ogonem?
          • warzaw_bike_killerz Re: Regulamin 26.04.04, 09:33
            Akurat raczej wlasnie mi sie Twoj nick skojarzyl z piosenka Kultu IMHO jest
            nawolujacy do przemocy (moze nawet policje)

Ja niegdzie nie glosze nienawisci do rowerzystow!!!! Neguje tylko promocje tej
            staroswieckiej i szkodliwej dla zdrowia zabawki. Rowerzysci moga co najwyzej
            zaslugiwac na litosc - z powodu braku rozumu i swojego masochizmu. Tylko dla
            glupoty mam nienawisc. Wszystko co robie jest w trosce o zycie i zdrowie tych
            niedojrzalych ludzi, ktorzy nie doczekali swoich Wigry 3 na prezent komunijny.
    • Gość: antyglobalista Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW IP: *.ci.uw.edu.pl 25.04.04, 22:00
      ROZPIEPZYMY WAM TO MIASTO I WYBIJEMY WAM Z GLOWY MEGALOMANIE.
      • Gość: DRWAL KANADYJSKI Re: APEL DO ANTYGLOBULEK IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 22:04
        A MY WAM PRZYWALIMY Z MEGA , MANIE TO SPRZEDAJCIE NA PLACU SZEMBEKA..
      • michalszymanski6 Re: APEL DO WARSZAWAIKÓW 26.04.04, 10:52
        To my zwyciężymy!!!
        Jak chcesz sobie coś porozwalać to jazda do Krakowa!
    • zievallo Nagonka na Antyglobalistów.... 25.04.04, 23:06
      Polacy to w wiekszość glupi motłoch z wodzem na czele...
      • Gość: homo faber Re: Nagonka na kogo?.... IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 23:10
        zievallo , walnales glupote, znam jeszcze glupszych, mianowicie tych z
        Zievallolandu...
        • zievallo Re: Nagonka na kogo?.... 25.04.04, 23:23
          znazł się patriota=idiota....
          • Gość: sting(żądło) Re: Nagonka na kogo?.... IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.04, 23:35
            BACZ NA SLOWA, JA PATRIOT ALE W SYSTEMIE ZIEMIEA - ZIEMIA, mam jeszcze inne
            rakietnice(hehe), za bardzo wziales to serio, pewne ze masz racje, mutanty
            nadwislanskie to debile tego swiata.. hej siema...
    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Nadal... 26.04.04, 00:01
      Twoj apel nadal lamie regulamin tego forum.
      • Gość: lisc klonu Re: Nadal... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 00:06
        czy to dotyczy nas drwali kanadyjskich ? czy raczej tego idioty antuglobule?
        • Gość: igła sosny Re: Nadal... IP: *.smrw.lodz.pl 26.04.04, 00:11
          drwale są poza wszelkimi podejrzeniami
          • Gość: jodła zup.sosny Re: Nadal... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 00:19
            thanks,igło sosny , you are the best friend i have ever known,to b.mnostwo
            sympatic tak duzego frienda w nocy spotkac,a SOSNA to w moim CV DUZA
            historia...nie zartuje, to jest b.smutna chancon..pozdrawiam kimkolwiek jestes..
      • zievallo Re: Nadal... 26.04.04, 00:13
        Potworna nagonka trwa nadal...
        Sługusy systemu wchodzą w zad władzy!
        • Gość: tolerancyjny Re: Nadal... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 00:18
          zievallo napisała:

> Potworna nagonka trwa nadal...
          > Sługusy systemu wchodzą w zad władzy!

A ty byś chciał tylko cie wpuścic niechcą?
          ustaw się w kolejke ,dostaniesz kartonik z numerkiem...
          masz szanse, tylko żeby ci chęci wystarczyło!
          • Gość: imbecyl Re: Nadal... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 00:23
            ti tolerant, daj troche jasniej ,ja malo inteligentny i troche nie ponjał...
            • Gość: tolerancyjny Re: Nadal... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 00:32
              Gość portalu: imbecyl napisał(a):

> ti tolerant, daj troche jasniej ,ja malo inteligentny i troche nie ponjał...

ti poniał, poniał, ty już nieraz właził bez kolejki
              to przez takich jak ty inni nie mogą się doczekać!
              • Gość: protolerant Re: Nadal... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 00:41
                zapraszam do stołu, na mój rachunek...ale sie nachlamy....
                • zievallo Re: Nadal... 26.04.04, 02:08
                  Powala mnie wasz tok myślenia!
                  Mózgi macie już zindoktrynowane przez system...biedne homosovietikusy!
                  • Gość: ślinotok Re: Nadal... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 02:12
                    zievallo, zapraszam do stołu, na mój rachunek...
                    • zievallo Re: Nadal... 26.04.04, 02:43
                      Zaprosić to mogę ja Tobie .....
                      • zievallo Re: Nadal... 26.04.04, 02:43
                        Tobie=Ciebie*
                        • Gość: pieta gmbh roma Re: Nadal... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 02:45
                          mów dla mnie pjetja...
                          • zievallo Re: Nadal... 26.04.04, 02:50
                            Antyglobalisci są z zachodniej Europy...z rosyjską mentalnością mają mało
                            wspólnego!
                            • Gość: juergen pro Rusia Re: Russland quo vadis IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 02:56
                              nie lubisz ruskich, prawda? uwazam, ze to bład, jam nordyk z nibelungów ale
                              lube ruskich nie tylko za pierogi, oni maja charakter..
                              • zievallo Re: Russland quo vadis 26.04.04, 03:00
                                Ja do rosjan nic nie mam...
                                Szkoda tylko, że mój kraj był pod ich zaborami ruskimi i okupacją sowiecką.
                                • Gość: zievallofil Re: Russland quo vadis IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 03:07
                                  zobacz, za mało my w doope dostali, spojrz na krajobraz polityczny. swiat sie
                                  smieje...lubie ciebie..
                                  • zievallo Re: Russland quo vadis 26.04.04, 03:12
                                    IP: *.gdynia.mm.pl
                                    Zaloguj się na stałe, bo jazda na różnych nickach przy tym samym IP daje do
                                    myślenia!
                                    • Gość: kozak orzeł wolny Re: Russland quo vadis IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 03:15
                                      obawiam sie, ze nie doroslem, mam duszę szalenca nieposkromionego..
                                      • zievallo Re: Russland quo vadis 26.04.04, 03:38
                                        Ok Orzełku!
                                        Ja też wolę bywać pod różnymi nickami na forum.
                                        Jest jeden mankament tej jazdy...stałe IP które jest podawane przy tyldach-
                                        kolejna paranoja polska!
                                        Pozdrawiam opiekunów forum...
                                        • Gość: nuta Re: Russland quo vadis IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 03:46
                                          powiedziales cos b,waznego..ale teraz slucham muzyke..w hiszpanskim sorry..oj,
                                          jakie to smutne,... ja wroce... chyba nie zmienisz nicka..ooo to to jest to..
                                          jestem uzalezniony od muzyki...
                                          • zievallo Re: Russland quo vadis 26.04.04, 03:49
                                            za dużo grassu kochanie zainhalowałaś...
                                            • Gość: oficer dyzurny Re: Russland quo vadis IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 03:51
                                              ty qrwa jwszcze nie spisz? ja mam dyzur na burcie i chwala bogu nie ma mgly..
                                              • zievallo Re: Russland quo vadis 26.04.04, 03:56
                                                a ja sądziłem, że masz dyżur na ul.Mysiej...
                                                • Gość: Mjr Golf Re: Russland quo vadis IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 03:58
                                                  pomyliles, ja z rakowieckiej,,, stary ubek...
                                                  • zievallo Obława na młode wilki ! 26.04.04, 04:01
                                                    i co ...nie pisałem że obława....
                                                  • Gość: stara suka Re: Obława na młode wilki ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 04:10
                                                    mlode wilki ide z wami...
                                                  • zievallo Re: Obława na młode wilki ! 26.04.04, 04:24
                                                    <lol>
                                                  • Gość: lupus Re: Obława na młode wilki ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 04:26
                                                    masz u mnie kontrakt, lubie wilkow...
                                                  • Gość: łysy wilk morski Re: Obława na młode wilki ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 04:28
                                                    ty diable, co ty robisz na lądzie? toz ty wilk morski, no połami mi statek...
                                                  • Gość: dr Wilczur Re: Obława na młode wilki ! IP: 80.72.37.* 26.04.04, 04:36
                                                    skromny antyglobalista...
                                                  • Gość: oficer inspekcyjny Re: Obława na młode wilki ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 04:40
                                                    co ti robi o ta pora na PC..a jak wilczyca, cholernie lubie szare...
                                                  • Gość: ...!*!... Re: Obława na młode wilki ! IP: 80.72.37.* 26.04.04, 04:46
                                                    czarna
                                                  • Gość: ...!*!... Re: Obława na młode wilki ! IP: 80.72.37.* 26.04.04, 04:48
                                                    czarna....
                                                  • Gość: 2 aktywna Re: Obława na młode wilki ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 04:53
                                                    jezeli potwierdzisz po 3kroc to wiem z kim gadam.. pamietasz nasze nunery w
                                                    basel baden ?
                                                  • Gość: IP: *.gdynia.mm.pl Re: Obława na młode wilki ! IP: 80.72.37.* 26.04.04, 05:02
                                                    Nie ..to było z różowych ekipach....
                                                  • Gość: oficer czynny Re: Obława na młode wilki ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 05:07
                                                    oczywiscie masz racje, ale do dzisiaj nie wiem kto byl zwierzchnikiem , TY czy
                                                    JA?
                                                  • Gość: IP: *.gdynia.mm.pl Re: Obława na młode wilki ! IP: 80.72.37.* 26.04.04, 05:15
                                                    Podstawa to równouprawnienie...
                                                  • Gość: dura lex Re: Obława na młode wilki ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 05:18
                                                    prawo ja i ty stanowimy...stary diable...
                                                  • zievallo Re: Obława na młode wilki ! 26.04.04, 05:22
                                                    Pozwolisz mi iść spać?
                                                    Spadam!
                                                  • Gość: wodz Re: Obława na młode wilki ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 05:26
                                                    jezeli musisz? dlaczego nie! ale kto ta bande bedzie trzynał na wodzy ?
    • zievallo IP: *.gdynia.mm.pl ....ignor 26.04.04, 05:27
      Ignor dla IP: *.gdynia.mm.pl
      • Gość: nieczuły Re: IP: *.gdynia.mm.pl ....ignor IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 05:29
        a dla mnie jestes przyjacielem...
      • Gość: cybi Re: IP: *.gdynia.mm.pl ....ignor IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 05:34
        no i co? z cyborgiem nie je lekko , prawdaliz? ot humany, ...vulgaris !!!!! hehe
    • michalszymanski6 STATYSTYKA 26.04.04, 10:50
      Wśród antyglobalistów (alterglobalistów):
      1% to ludzie, którzy chcą w pokojowy sposób demonstrować przeciw globalizacji
      99% to bydło, chuligani chcący niszczyć wszystko dookoła,zktórych większość
      nawet nie wie jakie są główne idee antyglobalizmu

Dlatego można ich śmiało lać, bo tych uczciwych i tak wielu nie ucierpi.

Zwracam się do tego 1%
      Jeśli jesteście inteligentnymi ludźmi, to lepiej tu nie przyjeżdżajcie, bo może
      Wam się przez przypadek stać krzywda. Nad bydłem na pewno nie uda Wam się
      zapanować.

POZDRAWIAM!!!
      • Gość: górna czwórka... Re: STATYSTYKA bez belki IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 11:03
        tłuszcza nigdy nie pojmie, póki w doope nie dostanie...rypać i do parteru
        sprowadzać...Idee? kto to dzisiaj wie, lub rozumie....?nie ma inteligentnych
        już.. przodki sa w piaskownicy, tym co sie udalo to ubił adi potem dzugaszwili,
        ostali jeno zmiotki,,,tfu
      • zievallo Re: STATYSTYKA 26.04.04, 15:56
        Mózg zindoktrynowany przez srodki masowego razenia...na uslugach wladzy.
        • Gość: władzia Re: STATYSTYKA IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 16:01
          ale czyj? my nie ulegamy indokrynacji , prawda? więc ktoż zacz?
          • zievallo Re: STATYSTYKA 26.04.04, 16:09
            rzeczywista...jakis wywiad to musi byc!
            • Gość: II wydział Re: STATYSTYKA IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 16:39
              chyba kontrwywiad...
              • zievallo Re: STATYSTYKA 26.04.04, 16:48
                i tak Cie toleruje...
                • Gość: PN (ISO) Re: STATYSTYKA IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 16:55
                  odchyłki zawsze musza bec, wez jeszcze naddatki technologiczne pod uwagę...
                  • aankaa Re: STATYSTYKA 26.04.04, 16:56
                    Wy jeszcze ?? :)
                    • zievallo Re: STATYSTYKA 26.04.04, 16:57
                      takie tam bzykanie...
                      • Gość: czarna wdowa Re: STATYSTYKA IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 17:00
                        zievallo spadi z mojej pajeczyny...
                        • zievallo Re: STATYSTYKA 26.04.04, 17:07
                          i stracilem fana...przez te odbyty i bzykania...
                    • Gość: pierożek Re: STATYSTYKA IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 16:59
                      hello, aankii, caluje cie w pierożek....
                      • aankaa ja Ci dam "pierożek" !!!!!!!! 26.04.04, 17:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka