next7 18.03.11, 12:36 Zgubić się ,każdy może i kierowca autobusu też. . . Pani pasażerka myli klimatyzację z wentylacją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zszokowany Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... IP: *.ip.netia.com.pl 18.03.11, 12:38 Szok i trwoga. Zadanie w sam raz dla prasy, organów ścigania, rady bezpieczeństwa ONZ itd. Ech. Więcej energii na sporządzenie artykułu, nerwy w autobusie itd poszło przy opisywaniu tego zatrważającego wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Bielan Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca IP: *.aster.pl 18.03.11, 12:48 Pomyłka rzecz ludzka, może się zdarzyć i tu się zgodzę, że nie ma o co drzeć szat. Z jednym jednak muszę się zgodzić klimatyzacja/wentylacja (zależnie od pory roku) działa w autobusach, nawet nowych, fatalnie. Udusić się można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Tak to jest z kierowcami spoza Warszawy ! IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 12:47 Najechało się towarzystwa z Końskich, Łukowa, Siemiatycz i innych wioch, a potem wsiadają za kólko miejskiego autobusu i nie znają trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Tak to jest z kierowcami spoza Warszawy ! IP: 217.33.154.* 18.03.11, 12:56 Ty, RODOWITY warszawiaku od 226 pokoleń, na pewno znasz wszystkie trasy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Tak to jest z kierowcami spoza Warszawy ! IP: *.ip.netia.com.pl 18.03.11, 13:17 Typowy przyjezdny goguś z kompleksem małomiasteczkowym. Takich "warszawiaków" jest na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okoni Re: Tak to jest z kierowcami spoza Warszawy ! IP: *.ip.netia.com.pl 18.03.11, 14:10 wacek, jeszcze zapomniałeś na koniec napisać . wiwat jedyna rasa aryjska. Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 Coś w tym jest :-) 18.03.11, 14:37 Jak ktoś nie nadaje się do żadnej pracy to zostaje taksówkarzem, jak ktoś nawet taksówkarzem być nie potrafi zostaje kierowcą autobusu. A klimatyzacja będzie grzała latem, przy 30 stopniowym upale, przecież ci kretyni muszą jakoś wyładować swoją frustrację, że są takimi pierdołami zyciowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kpiarz Re: Coś w tym jest :-) 18.03.11, 15:05 A teraz spójrz na poziom jadu, wylewający się z twojego wpisu i odpowiedz sobie na pytanie, kto tu jest frustratem... Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 Re: Coś w tym jest :-) 18.03.11, 15:26 Jakiego jadu, przecież to fakty :-) Jestem szczęśliwy, że nie muszę udowadniać innym swojej wyższości jak to robią taksiarze i kierowcy ztm. Frustruję się z ich powodu tylko wtedy jak mnie chcą rozjechać na przejściu dla pieszych, albo jak jadę samochodem a oni stosują własne przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
kpiarz Re: Coś w tym jest :-) 18.03.11, 16:09 bun01 napisał: > Jakiego jadu, przecież to fakty :-) Chyba w twoim małym świecie, w którym jesteś najmądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: Coś w tym jest :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 15:24 Dziwnie pojmujesz rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
jackski9999 Re: Coś w tym jest :-) 22.03.11, 12:54 Taksówkarz nie ma uprawnień na prowadzenie autobusu (Warszawiaku z dziada-pradziada od trzech miesięcy).A Ty znasz wszystkie trasy autobusów i przystanki?.A może trasy się zmieniają?. Wiem,że Tobie brak wyrozumiałości dla błędów które ktoś popełnił.Czy chciałbyś żeby Ciebie spotkał taki komentarz?.Pewnie nigdy nie popełniasz błędów.Spróbuj zdobyć uprawnienia na autobus.A pomyślałeś że kierowca może mieć skończone studia ale prowadząc autobus więcej zarobi.Ja mam skończone dwa kierunki i wykonuję zawód który Tobie ubliża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z bemowa Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 13:27 łojezu, łomatkoboskoiwszystkieświete...normalnie nius na główną! Człowiek się pomylił, zwyczajnie i po ludzku, takie to dziwne ??? Ty żeś się nigdy i w niczym nie jeb.nął koszerny gryzipiórku od siedmiu boleści??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... IP: *.acn.waw.pl 18.03.11, 13:45 kierowca nie powinien się mylić; czy tak samo może się mylić lekarz operując chorego? zaraz byłby wrzask, że wyciął wyrostek nie temu choremu, co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca IP: 217.33.154.* 18.03.11, 13:52 Świetne porównanie, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjgyhf Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 15:21 porównanie idioty Odpowiedz Link Zgłoś
jackski9999 Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca 22.03.11, 12:59 Pogięło ciebie?.Skręt w lewo czy prosto,wyciąć lewą nerkę zamiast prostaty.Zapomniałeś kolego o saperze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puzon Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.03.11, 14:11 Dobrze że nie było kanarów, nieźle naczesali za brak ważnego biletu czasowego. Niestety nie ma zmiłuj w takich sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca IP: 217.33.154.* 18.03.11, 14:18 > Niestety nie ma zmiłuj w takich sytuacjach. ta, na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Gdyby na Poleczki zgubił sie tramwaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 14:13 to BYŁBY NEWS! A tak poza tym to ta Pani chyba nie jeździ autobusami. Od ponad 30 lat korzystam w warszawskiej komunikacji i kierowcy czasem sie gubili.Tak było i będzie. Ale kiedys pasażerowie natychmiast tłumaczyli jak wrócic na trasę a teraz ktoś do kierowcy poszedł z awanturą. "Cywilizujemy się". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfanyMiś Re: Gdyby na Poleczki zgubił sie tramwaj... IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 22:57 A autobusach nocnych to kiedyś było! Kto jeździł ten wie (nie wiem jak jest teraz bo obecnie nie korzystam z nocnych - może niech wypowiedzą się ci co jeżdżą). Te głosy z kabiny kierowcy: "jak teraz jechać"? I kilka osób podpowiada z przodu :). Ale kultura, nikt nie narzekał, nie pisał do gazet tylko pomagał. Zazwyczaj działo się to w N45/N95 przy dość nietypowym skręcie z Płockiej na Obozową (aby skręcić w lewo trzeba najpierw w prawo i nawrót (oczywiście czasami autobus się nie wyrabiał i musiał na 2 razy zakręcać) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Gdyby na Poleczki zgubił sie tramwaj... 21.03.11, 14:04 Gość portalu: cfanyMiś napisał(a): > A autobusach nocnych to kiedyś było! > Zazwyczaj działo się to w N45/N95 To nie takie kiedyś dziadku, bo dopiero od kilku lat są numery Nxx :] Odpowiedz Link Zgłoś
jackski9999 Re: Gdyby na Poleczki zgubił sie tramwaj... 22.03.11, 13:02 Bo kiedyś jeździli Ludzie a teraz w nocnych jeździ Bydło - oczywiście jak wszędzie na świecie 50/50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca IP: *.ai.com.pl 18.03.11, 14:31 Jakby byla klima wlaczona to nie byloby zaparowanych okien, bo w trybie automatycznym powinno zadzialac osuszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jackski9999 Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca 22.03.11, 13:10 Ale klima zużywa paliwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszt Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... IP: 213.77.7.* 18.03.11, 14:50 Warszawskimi aytobusami jeżdżę od 13lat i jeszcze żaden nie zabładził. Pomyłka -ludzka rzecz,ale kierowca nie powinien krzyczeć na pasażerów, że mają mu pomóc wrócić na trasę. Wentylacja czy klimatyzacja - grunt żeby działała. Pozdrawiam, kruszt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragol Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 07:58 >ale kierowca nie powinien krzyczeć na pasażerów, że mają mu pomóc wrócić na trasę. Zastanawia mnie czy te krzyki to przypadkiem nie Twoja nadinterpretacja, jak i cały, utrzymany w tonie sensacji "news". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Ale afera!! pomylił się i już nagonka.. IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 18.03.11, 14:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszae Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... IP: *.nplay.net.pl 18.03.11, 15:06 Dlaczego na zdjęciu zamazano numer taborowy? Takie sprawy należy zgłaszać do ZTM (z podaniem dnia, godziny, linii, kierunku i nr taborowego właśnie, wtedy można liczyć na wyciągnięcie konsekwencji), a nie do gazety. Autobus należy do Mobilisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszt zamazany numer IP: 213.77.7.* 18.03.11, 15:33 Zamazalam numer, poniewaz nie zalezalo mi na ukaraniu kierowcy. Kazdemu zdaza sie pomylic. Chcialam tylko zwrocic uwage,ze cos takiego mialo miejsce. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kpiarz Re: zamazany numer 18.03.11, 16:08 No ale co z tego wynika, że takie coś miało miejsce? Takich przypadków jest kilka w ciągu tygodnia, tylko czy warto takimi pierdołami zawrać głowę sobie i innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Czymś trzeba odwrócić uwagę od ortografii Bronka IP: *.tpnet.pl 18.03.11, 16:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Flagg Re: zamazany numer IP: 38.113.161.* 18.03.11, 16:43 Nikt ci nie każe czytać, a tym bardziej (głupio) komentować. Swoją drogą, kierowcy by się przydało trochę zimnej krwi i kultury. Zamiast wrzeszczeć na pasażerów, można grzecznie przeprosić i poprosić kogoś z pasażerów o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: zamazany numer IP: *.dormar.net.pl 19.03.11, 17:13 twój komentarz wcale nie jest lepszy, więc się nie wymądrzaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaine Re: zamazany numer IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 11:34 "płyń trolu" Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_frustrat brawo 18.03.11, 16:54 niech jeszcze więcej wsioków za pracą ściąga do Warszawy, brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragol Re: brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 08:05 Przecież cała Warszawa to "wsioki". Prawdziwych warszawiaków z dziada-pradziada to jest w tym mieście może z 10%, reszta to napływowe szczury biorące udział w wyścigu oraz lansiarze z ogromnym parciem na szkło, którzy ściągają tu za kasą jak mucha za nieczystościami. Jaką sobie zrobiliśmy stolicę, taką ją mamy. Warto o tym pamiętać, zanim się napisze kolejną głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
jackski9999 Re: brawo 22.03.11, 13:32 Popieram.Ja wyprowadzam się tam skąd pochodzą obecni warszawiacy.Takich jak ja jest coraz więcej.Wkrótce zostaną głownie tacy o których wspomniałeś Odpowiedz Link Zgłoś
power_ant Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... 18.03.11, 19:10 Młoda jestem, ale kilka razy w życiu zdarzyło mi się jechać autobusem, którego kierowca albo pomylił trasę, nie skręcił, gdzie trzeba, etc., albo celowo z niej zjechał, żeby odwieźć jednego z pasażerów do szpitala. I jakoś nie przychodziło mi nigdy do głowy, żeby z tego powodu słać listy do gazet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca IP: *.net.autocom.pl 26.03.11, 21:25 Niektórzy po prostu tak muszą, żeby poprawić sobie nastrój ... A niedziałająca klima w zimie ? - to chyba wystarczająco mówi za autorkę listu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 20:02 A chwilę po 16 zabłądził autobus 201. Wykręcał w bramie Uczelni Łazarskiego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikkje Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca IP: *.acn.waw.pl 18.03.11, 20:41 No istna tragedia. Z pewnością na tyle ważna żeby ją opisać w gazecie. Czy jak ja napiszę o kierowcy autobusu który na każdym z przystanków otwierał jedne drzwi, za każdym razem inne, bez konkretnej kolejności to też gazeta napisze?? O tym, że z kierowcami autobusów z literkami A są problemy wie każdy. W zeszłym roku pijany kierowca wysadził pasażerów i pojechał "w las", ostatecznie zaparkował na polu pod Lasem Kabackim i poszedł spać. Kierowcy gubią trasy, rozkręcają w autobusach rosyjskojęzyczne "disco-polo", są opryskliwi... i mam tysiąc innych wątpliwości. Ale po kilku zeszłorocznych medialnych akcjach, ze są problemy z emigrantami pracującymi na tych liniach temat został znów zmieciony pod dywan... Odpowiedz Link Zgłoś
jackski9999 Re: Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca 22.03.11, 13:41 To nie sa emigranci.Zatrudnia ich pośrednik który bierze za to częśc ich zarobków.Zarabiają mniej niż Polacy więc pracodawcy chętnie ich zatrudniają.I oczywiście żadne umowy o pracę-zwykłe umowy zlecenia bo tak wygodniej dla pracodawcy.W maju Niemcy otworzą swój rynek pracy dla Polaków wtedy "emigrantów" ze wschodu będzie więcej.Oni nie znaja Warszawy więc będzie więcej pomyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.zaraza Pasażerowie na pokładzie przeżyli chwile grozy 19.03.11, 14:12 a w 00:06 sekundzie słychać strzały i jak by ktoś mówił że "ładunek zrzucony w nocy będzie śnieg" albo "ubijaj jewo patrz mu w oczy" bo to brzmi podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tra-wa Kierowca też człowiek! IP: 83.142.194.* 20.03.11, 14:09 W żadnej branży nie ma takiej rotacji pracowników jak w komunikacji miejskiej. Traktujecie kierowców i motorniczych jak najgorsze szmaty i oczekujecie w zamian miłej obsługi. Wszyscy dobrze wiedzą jakie są korki na mieście ale oczekują, że na każdym przystanku kierowca ma czekać na wszystkich dobiegających, więc zdecydujcie się, ma ograniczać opóźnienia czy je zwiększać? Standardem jest przebieganie przez torowisko na czerwonym świetle i wpychanie buciorów w zamykające się drzwi! W tramwajach są do wsiadania i wysiadania tylko pierwsze najwęższe drzwi, nawet z wielką walizą czy małym dzieckiem (to że tramwaj ma 5 sekund! na przejechanie skrzyżowania nikogo nie obchodzi, teraz JA wsiadam z papierosem przy okazji). Siadanie za kabiną i słuchanie głośnej muzyki to też norma - tak jakby prowadzący miał jeszcze za mało hałasu. Oczywiście nikt z pasażerów nigdy nie zareaguje. Tyle chamstwa to nawet gruboskórna świnia nie zniesie a co dopiero człowiek. Na każdym przystanku jest rozkład jazdy z opisem trasy, w każdym pojeździe jest tablica z opisem trasy - a ilu "inteligentnych" pasażerów błądzi bo nie umie czytać? W każdym autobusie i wokół dworca są mapki z rozmieszczeniem przystanków linii nocnych, a ilu matołów biega od autobusu do autobusu ze strachem w oczach bo nie potrafią czytać? Wystarczy zapamiętać: "Przystanek to nie postój, tramwaj to nie taksówka". Informacja dla "superkierowców": zgodnie z kodeksem to WY macie obowiązek ustępowania pierwszeństwa autobusom wyjeżdżającym z zatoki lub zmieniającym pas ruchu(art. 18.1, 49.1.9)i tramwajom (art. 25.2-3, 26.6, 28.1-3, 49.1.1). To nie jest wasza dobra wola a OBOWIĄZEK! Tylko czy warśawski kierowca i warśawski pasażer jest w stanie to zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 17:50 ale w warszawskich autobusach nie ma klimatyzacji, którra reaguje na temperaturę wewnątrz pojazdu. Nie ma że ustawaimy 20 stopni i ona tyle trzyma. Tutaj włącza się ogrzewanie na cały dzień jak rano jest zimno, a klimę, jak rano gorąco. pozdrawiam mądrych którzy to wymyslili zamiast czujników temp w autobusie. Klima przydałaby się już w słoneczne dni marca, bo grzeje przez szyby niemiłosiernie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spóźnialski opóźnienie na trasie...... IP: *.elnetplus.waw.pl 20.03.11, 19:04 Jak kiedyś się spóźniałem do pracy , to też tak się tłumaczyłem >>>>> ....bo to wszystko przez ten autobus...... Wówczas Kierownik wytłumaczył Mi to dość prosto - to KIEGO GRZYBA NIE JEŹDZISZ WCZEŚNIEJSZYM KURSEM.... No, ale wróćmy do tłOMACZENIA "poszkodowanej" . Jeżeli Ona faktycznie jeździ (non-stop) linią 401, to powinna wiedzieć, że dojeżdżając do Wałbrzyskiej ( o tej porze) jest już spore opóźnienie ! (chyba, że wsiadła przystanek wcześniej i nie wie, że.... ) No, ale każdy się jakoś tłumaczy...... ps Dlaczego Kierowcy Autobusów popełniają pomyłki typu - skręcił nie tu gdzie trzeba ? Odpowiedź jest dość prosta (dla osób znających zasady zatrudnienia)........ Dla nieznających - odpowiem >>> Jeżeli Kierowca dostanie "grafik" wyjazdów dużo wcześniej , to ma szanse daną trasę sprawdzić (chociaż na mapie), ale jeżeli zostaje wysłany na trasę "awaryjnie" (masz papiery i jedź), to zawsze jest szansa na jakąś pomyłkę na trasie. "Młody Kierowca"(świeży) nie zna "wszystkich" tras ..... ! "Starrrry" (jeżeli nawet zna wszystkie trasy...) , ma układ , że jeździ tylko na jednej lub kilku trasach , które jemu najbardziej pasują !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszt Re: opóźnienie na trasie...... IP: 213.77.7.* 22.03.11, 10:45 wiem o tym bardzo dobrze,bo mieszam obok metra służew. a 401 jest tylko jednym z autobusów, który może dowieść mnie do pracy. tym razem źle wybrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jackski9999 Re: opóźnienie na trasie...... 22.03.11, 13:28 I koniecznie ni rób przepałów bo zapomnisz o premii.Stary driver poznał 4 trasy przez 4 lata i zero wyjazdów awaryjnych.Młody stażem w firmie nie może się postawic bo popadnie w niełaskę u dyspozytora i będzie dostawał codziennie inną trasę.Zwrócenie uwagi że autobus ma usterki też jest niemile widziane.Awaryjnie wysyłane są wozy które właśnie czekaja na placu na naprawę.Dyspozytor wie o tym ale nie ma innego-sprawnego więc wysyła ten z usterkami.Potem kierowca walczy z autobusem i z trasa którą jedzie pierwszy raz bo np.powstała przed tygodniem. Ma w pamięci tyle tras że dojeżdżając do skrzyżowania zastanawia się czy ma skręcic w prawo,lewo,prosto bo zapomina jaką linię kazali dziś jechać.Stary stażem kierowca nie ma takich problemów bo cztery linie to łatwo zapamiętać.Trzeba mieć układy ......... . Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: opóźnienie na trasie...... 22.03.11, 15:09 jackski9999 napisał: > Stary driver poznał 4 trasy > przez 4 lata i zero wyjazdów awaryjnych. :-) :-) Może nie tyle , że poznał , ale TYLKO CZTERY PAMIĘTA !!! A przez UKŁADY jeździ TYLKO po tych trasach. ..... przy wyjeździe "awaryjnym" jest do "D" . --------------------------- > Młody stażem w firmie nie może się postawic > bo popadnie w niełaskę u dyspozytora ..... W WIELUUUU przypadkach , to prawda, ale jeżeli "świeży" wie o czym mówi (że wóz jest niesprawny), to historia jest ździebełko inna..... (ale to zależy). Kiedyśtam, gdy zaczynałem pracować na Ostrobramskiej. to pobiłem REKORD wzywania "Pogotowia Technicznego" (po wyjeździe w trasę)...... Podstawiali mi kolejny ZŁOM, I KOLEJNY..... , ale po kilku dniach, gdy przychodziłem rano, to zorientowany w sprawie Dyspozytor, gdy zobaczył Moją osobę, sprawdzał jaki ZŁOM chcieli mi wcisnąć i natychmiast padało hasło >>>> DAJ MU INNY WÓZ, BO ZA PÓŁ GODZINY WEZWIE "POGOTOWIE" .... No i później miałem spokój (ze ZŁOMEM). :-) ---------------------------------------- > będzie dostawał codziennie inną trasę > Ja zdążyłem już pracować w kilku Firmach (na terenie W-wy) i zdążyłem poznać 99% tras..... (ładnych kiiilka lat pracy) Jeżeli mnie ktoś (planista) zapyta, którą trasę chcę ......., to bez mrugnięcia okiem mówię >>> BYLE JAKĄ ( abym tylko nie musiał kanapek do domu zabierać - trasa bez PRZERW ). Lubię urozmaicenie:-) i biorę co "dają" . --------------------------------------------------- Moja osobista opinia jest taka, że >>>> Kierowca, który jeździ tylko na jednej, dwóch, a nawet trzech trasach, , to JEST NIEPEŁNOWARTOŚCIOWY Kierowca (ewentualnie EMERYT)..... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.1978 Dreszczyk emocji 20.03.11, 18:48 Dzięki takim zdarzeniom pasażerowie przezywają dreszczyk emocji w cenie biletu, przez co komunikacja miejska staje się dla nich atrakcyjniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocomm Autobus widmo utknął na Puławskiej. Kierowca si... IP: *.nokia.com 22.03.11, 14:07 **Najechało się towarzystwa z Końskich, Łukowa, Siemiatycz i innych wioch, a potem wsiadają za kólko miejskiego autobusu i nie znają trasy. ** to raczej bym powiedziala o pasazerach i zagorzalych forumowiczkach ... no comments Odpowiedz Link Zgłoś