mike_ 07.05.04, 00:18 No i zbliza się następna kolejka. W Płocku się nie udało ale teraz myslę, że nikt zawiedziony nie bedzie: Warszawa vs Płock 3-0 (Sagan, Vuko, Kiełbowicz) A przed meczem Ź...:)) prawda Atob?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 07.05.04, 07:17 2-1 [Wlodarczyk...najwyzszy czas znowu trafic:)...i wiadomo kto; Marek S:) Dla Plocka pewnie Jelen. A przed meczem wiadomo gdzie...Potwierdzam swoja obecnosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 07.05.04, 10:05 1:1 Surma i Jeleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 15:18 No trudny mecz. Plock gra fajnie, acz na wyjazdach sporo traci swojej wartosci. Boje sie o pogode - w deszczu kiepsko sie oglada mecze. 2-1 Sagan, Sokolowski I-Jelen Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 07.05.04, 15:38 Deszcze jakie są każdy widzi:) Ja tam deszczu sie boję tylko dlatego, że łatwiej się gra na kiepskiej murawie drużynie broniącej się, a to zawsze jest gorzej dla Legii. A już tyle deszczowych meczy przeżyłem i sie nie rozpuściłem więc chyba też przeżyję...:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 07.05.04, 15:45 Cha cha pamietam taki mecz gdy zaczelo padac prawie rowno z gwizdkiem sedziego ...padalo caly mecz ...przestalo zaraz po meczu ;) Najgorsze w czasie takiego cholernego deszczu na odkrytej jest nawet nie to ze sie moknie .Najgorsze jest to ze kiepsko sie pali papierosy ;) A ostatnio pamietacie jakie bylo oberwanie chmury ?...che che a juz czesc siedziala na trybunie . Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 07.05.04, 15:58 Z deszczem to jeszcze jest inna sprawa. Po kilkunastu minutach boisko się robi fatalne. Niestety tak było z Polkowicami i efektem tego była niezła męczarnia. Poza tym łatwo wtedy ograć naszych obrońców szczególnie Choto. Myślę że będzie 1-0 (nie wazne kto strzeli) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 07.05.04, 16:01 A ja mysle ze to nie dokonca tak W kilku meczasch murawa byla "sucha" a tez sie meczylismy :) I nie nawidze po przegranej zwalania wszystkiego na murawe. Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 07.05.04, 16:35 Prawda nie ma co zwalać kiepskiej gry na boisko, ale mimo to częściej nasi na tym gorzej wychodzą niż przyjezdni Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 07.05.04, 19:19 Pamietacie mecz z Wisla P. w zeszlym sezonie? Caly mecz byla praktycznie ulewa :/ Ale nie ma co, moze do jutra sie wypogodzi. Legia - Wisla P. 2-0 (Sokolowski I, Saganowski) Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 09.05.04, 12:28 Prawie trafilem :> Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 09.05.04, 07:52 mike_ napisał: > A przed meczem Ź...:)) prawda Atob?? 2-0 :) Milo i przyjemnie ...deszcz nie padal :) Prawda ...prawda ...pytanie gdzie Ty byles bo napewno nie w Z ?;):);) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Legia Warszawa - Wisła Płock typowanko 09.05.04, 11:43 Oj nie byłem...:)) dziwna sprawa, ale musiałem się zmotoryzować i z bro nici.. ale nic to..co się odwlecze... A meczyk ok, tylko Sagan mógł strzelić tego karniaka, heh... Odpowiedz Link Zgłoś