Dodaj do ulubionych

Gaz.gaz.gaz, czy jesteś wegetarianką?

07.05.04, 20:34
Przed chwilą znalazłam Twojego posta na forum "wegetarianizm" :)
Obserwuj wątek
    • narysuj.mi.baranka Re: Gaz.gaz.gaz, czy jesteś wegetarianką? 07.05.04, 20:57
      Nie rozumiem, czemu pytasz o to tutaj.
      • michamina Re: Gaz.gaz.gaz, czy jesteś wegetarianką? 09.05.04, 10:11
        narysuj.mi.baranka napisała:

> Nie rozumiem, czemu pytasz o to tutaj.

narysuj, a czemu nie? Sama jestem wegetarianką i siem zainteresowałam. Zobacz,
        co się dzieje na innych forach, np. tu
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=132
        i jak dalece tam ludziska piszą o prywatnych sprawach...
        • narysuj.mi.baranka Re: Gaz.gaz.gaz, czy jesteś wegetarianką? 09.05.04, 10:43
          Ja sie udzielam na 10 forach wiec wiem co nieco:) Ale po co zadawac pytanie na
          ktore mozna sobie samemu odpowiedziec? :)
          • michamina Re: Gaz.gaz.gaz, czy jesteś wegetarianką? 09.05.04, 13:22

> Ja sie udzielam na 10 forach wiec wiem co nieco:) Ale po co zadawac pytanie
            na
            > ktore mozna sobie samemu odpowiedziec? :)

No wiesz, bo nie szperałam akurat po forach, tylko znalazłam ten wątek
            przypadkiem w wyszukiwarce. A tam akurat nie było o tym, czy jesteś wege, czy
            nie :)
            • narysuj.mi.baranka Re: Gaz.gaz.gaz, czy jesteś wegetarianką? 09.05.04, 21:28
              A kto Twoim zdaniem moze pisac na forum wege?
              • michamina Re: Gaz.gaz.gaz, czy jesteś wegetarianką? 09.05.04, 22:01

> A kto Twoim zdaniem moze pisac na forum wege?

Albo zdeklarowani wege, albo wręcz odwrotnie :))) Sądząc po tym, co się działo
                na pl.soc.wegetarianizm
    • narysuj.mi.baranka No i wreszcie taka rzecz...... 09.05.04, 10:43
      Skoro jestes wege to dziwi mnie, ze nie widuje Twoich postow na forum wege :)
      • michamina Re: No i wreszcie taka rzecz...... 09.05.04, 13:22

> Skoro jestes wege to dziwi mnie, ze nie widuje Twoich postow na forum wege :)

Z okresu walczącego wyrosłam jakieś 10 lat temu :)))
        • narysuj.mi.baranka Re: No i wreszcie taka rzecz...... 09.05.04, 21:27
          Ojej.
        • narysuj.mi.baranka Okres walczacy? Wege jest na forum 'kuchnia'... 09.05.04, 21:32
          Wege jest na forum 'Kuchnia', wiec nie wiem o jakiej walce mowisz.
          Chetnie rozmawialabym o kotlecikach z marchwi i kulkach bakaliowych ale na
          forum wege KUCHNIA jest mnostwo prowokatorow no i sila rzeczy czasem dochodzi
          do scysji.

W sumie jednak dobrze Cie wyczulam i dlatego nie mialam ochoty rozmawiac.
          Agitacje, obrone swych wartosci uwazam bowiem za naturalny odruch
          wegetarianina.
          • michamina Re: Okres walczacy? Wege jest na forum 'kuchnia'. 09.05.04, 22:04
            Wiesz, MSZ pisze się na forach wege, zeby:
            a) utwierdzic sie w swoim wyborze;
            b) poznać ludzi, którzy myślą to samo, co Ty
            c) poprzekonywać innych

W swoim wyborze jestem utwierdzona, az miło, mam (i zawsze miałam) w soim
            otoczeniu duzo wegetarian, przeszło już mi dążenie do przekonywania wszystkich.
            Udzielałam sie w swoim czasie na pl.soc.wegetarianizm, ale ileż mozna rozmawiać
            o tym samym, tym bardziej ze jest to szalenie czasochłonne i nie pozostawia
            czasu na prawdziwe życie :)

A od dawna jesteś wegetarianką?
            • narysuj.mi.baranka abc 10.05.04, 13:25
              Dokladnie te trzy cele realizuje na forum wege. A najbardziej trzeci.
              Michamino, bardzo Ci dziekuje za zainteresowanie, ale powtarzam: o swoim wege
              rozmawiam na forum 'wege'.
              • michamina Re: abc 10.05.04, 14:40
                To powiedz mi tylko, jak długo jestes wege, i już Cię przestaję męczyć, ok? ;)
                • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Po raz enty. 10.05.04, 17:16
                  Powtarzam po raz enty: o wege rozmawiam na forum wege.
                  • michamina Re: Po raz enty. 10.05.04, 17:25
                    gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała:

> Powtarzam po raz enty: o wege rozmawiam na forum wege.

Oj, coś tu się zaczynam źle czuć. To może się przeniosę na forum Prószków,
                    gdzie rozmawiają o wszystkim, i nie ma z tego powodu problemu.
                    A jak chcesz, możesz mi podac linka do postu, w którym piszesz, ile lat jesteś
                    wege. Ja szukałam, ale Twój nick jest za długi i wyszukiwarka mi go nie łyknęła.

Pozdrawiam
                    • narysuj.mi.baranka Re: Po raz enty. 10.05.04, 18:13
                      Twoje pytanie absolutnie niczemu nie sluzy. Wiedza o tym jak dlugo jestem wege
                      nic Ci nie da. I nie wiem czemu sluzy to pytanie. Mialoby sens, gdybys chciala
                      rozmawiac o wegetarianizmie, ale powtarzalas, ze nie chcesz i nie masz potrzeby
                      o tym rozmawiac. Wiec po prostu nie rozumiem.
                      Serdecznie dziekuje za odwiedziny.
                    • narysuj.mi.baranka Po prostu uwazam za niestosowne... 10.05.04, 18:15
                      ... wywlekanie na forum dzielnicy prywatnych spraw zalozyciela. Tylko tyle.
                      • michamina Re: Po prostu uwazam za niestosowne... 10.05.04, 20:52

> ... wywlekanie na forum dzielnicy prywatnych spraw zalozyciela. Tylko tyle.

To nie jest jakieś szczególne wywlekanie, skoro kazdy może wpisac sobie Twój
                        nick do wyszukiwarki i znaleźć. O, przepraszam, nic nie znajdzie, bo Twój nick
                        jest dla wyszukiwarki za trudny.
                        • narysuj.mi.baranka Re: Po prostu uwazam za niestosowne... 10.05.04, 22:13
                          W takich przypadkach do wyszukiwarki wpisujemy tylko czesc nicka:)
                          Jestem wege od 7 lat z polrocznym wylomem na rzecz owocow morza:)
                          Kupujesz w 'nocnym'?
                          • michamina Nocny 11.05.04, 10:36

> Kupujesz w 'nocnym'?

Mówisz o tym żółtym, czynnym do 22? W nim kupuję, a żadnego inego nocnegow
                            mojej najbliższej okolicy nie kojarzę. A jest jakiś? :)
                            • narysuj.mi.baranka Re: Nocny 13.05.04, 10:57
                              :))) Nie, nie, wlasnie ten 'nocny' mam na mysli:) Zrobil sie luksusowy a kiedys
                              brzydzilam sie do niego wejsc.
                • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Natomiast... 10.05.04, 17:18
                  ...zapraszam Cie serdecznie do dalszej wymiany opinii na temat Sadyby:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka