Dodaj do ulubionych

Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g...

IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 07:14
Bardzo słuszna akcja! Wszyscy powinniśmy walczyć o prawa gejów do publicznego wyrażania swej miłości. Nie tylko przez pocałunki czy przytulanki, ale również całościowe akty seksualne. Czas skończyć z katolsko pojmowaną pseudomoralnością, która każe nam stosunki seksualne uznawać za coś gorszącego.

TAK dla gejowskiego seksu na peronach metra!
Obserwuj wątek
    • Gość: smutno Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 07:34
      Smutne jest to że na naszych oczach umierają ostatki normalności...
      • 4krzych1 fajnie - ku... - jest w Warszawie... 06.06.11, 08:46
        ...
        • majster_g Re: fajnie - ku... - jest w Warszawie... 06.06.11, 12:30
          Mnie sie podoba.
          • Gość: pm ???? IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 06.06.11, 15:25
            "TAK dla gejowskiego seksu na peronach metra! "

jeśli dobrze rozumiem tę ironię, na seks lesbijski byś popatrzył? tak jak poseł węgrzyn?
            • Gość: zxcvzvzv Przypedałowali na peron.... IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 19:14
              jwt
      • sektoriusz Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie 06.06.11, 12:22
        smutno a teraz idź do kościoła i się wyspowiadaj!
      • majster_g Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie 06.06.11, 12:31
        Gość portalu: smutno napisał(a):

> Smutne jest to że na naszych oczach umierają ostatki normalności...
        Twojej "normalnosci". Mnie to cieszy...
        • galaxy2099 patataj matolki 06.06.11, 22:37
          A ty matoleczku uznajesz jakakolwiek "normalnosc" czy tylko tak bezmyslnie pitolisz uzywajac slow ktorych znaczenia nie pojmujesz?
      • Gość: Barti Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.icpnet.pl 09.06.11, 00:36
        A mnie smutno, gdy jadę tramwajem i więdną mi uszy jak stokrotki, kiedy dziewczyny - podkreślam, DZIEWCZYNY - używają głośno wyrazu, który je znieważa, albo nie mają nic przeciwko temu, że używa go przy nich ktoś inny.
        To nie jest normalne, ot co. Tak samo wypraszanie ludzi z miejsca, które jest wspólne dla wszystkich - a może gdzieś jest tam jakiś znak "drogowy" czy tablica "gejom wstęp wzbroniony" - którzy chcą się przytulić i pocałować. Proponuję jakąś terapię dla ochrony i dyrekcji warszawskiego metra.
    • Gość: j.polski Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.11, 07:42
      "To był flashmob, czyli masowy performance," a można po polsku bo nie kumaty jestem z obcej mowy.
    • Gość: j.polski Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.11, 07:43
      i w wagonikach metra!
    • Gość: LuriTuri Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... IP: *.aster.pl 06.06.11, 07:49
      Co się tak zaperzacie, szanowni przedmówcy? Przecież każdy z was czasem lubi przytulić się, pocałować albo trzymać za rękę ze swoim partnerem lub partnerką. Dlaczego odmawiacie tego prawa parom jednopłciowym? No dlaczego??? Zastanówcie się? Otóż dlatego, że nie macie krztyny empatii - do głowy wam nie przychodzi, że inni ludzie też się kochają, a nie tylko pie... oraz macie zwyrodniałą wyobraźnię - widząc parę homoseksualną od razu wyobrażacie sobie, jak "oni to robią" (choć pary hetero też robią to bardzo różnie). Radzę przepracować to sobie w głowie, a nie truć o "normalności", bo to niebezpieczne i bardzo pojemne słowo - każdy z was może w każdej chwili wypaść poza jej nawias.Podpowiem: w tym celu najlepiej zaprzyjaźnić się z parą gejów (na pewno ich znacie) - wtedy okaże się, że to tacy sami ludzie, jak wy.
      • Gość: dziadek Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.xdsl.centertel.pl 06.06.11, 07:53
        A do jakiego gatunku należy gej?
        • Gość: gosc z klasa [...] IP: *.lukman.pl 06.06.11, 08:00
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • mniemanologia Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie 06.06.11, 10:02
          Homo sapiens, niewątpliwie.
      • Gość: czege Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: 195.8.101.* 06.06.11, 08:24
        Peron metra to nie miejsce na przelizywanie się. Czy to pary hetero czy homo, powinny wziąć na wstrzymanie.
        • Gość: pm Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 06.06.11, 15:26
          no właśnie, a jakoś nie słyszy się by straż metra zwracała uwagę parom hetero. czekam zatem na to! :P
      • galaxy2099 a kto odmawia 06.06.11, 22:39
        nie odmawiam nikomu prawa do calowania sie ... ale tez nie zycze sobie wielbiciele homo aby ktos odmawial mi prawo do okazywania obrzydzenia jak dwoch faciow blizuje sobie nieogolone pyski... demokracja i wolnosc wg. Kalego
    • asperamanka Genialny pomysł. 06.06.11, 07:54
      Powinni jeszcze kiboli zaprosić i się z nimi całować w ramach "pojednania". Ciekawe, że autorzy tych masowych performance'ów zupełnie nie zdają sobie sprawy, że tego typu "akcje" wywołują jedynie, w zależności od odbiorcy, śmiech/politowanie/obrzydzenie/chęć reakcji. I główny efekt jest taki, że dziś, kiedy się chodzi po mieście, w bardzo wielu miejscach, w tym na przystankach i w autobusach/metrze, jest cała masa wlepek z wiadomym obrazkiem i napisem "zakaz pedałowania". Zróbcie jeszcze trochę takich happeningów, "panowie" i "panie", to naprawdę osiągniecie efekt odwrotny od zamierzonego.
      • Gość: autor Re: Genialny pomysł. IP: *.warszawa.supermedia.pl 06.06.11, 08:13
        święte słowa.
      • Gość: ratio Re: Genialny pomysł. IP: *.tktelekom.pl 06.06.11, 12:35
        Można udawać że nie ma zjawiska ale nie zmieni to faktu że żyją ludzie orientacji homo w naszym społeczeństwie. Więc Twoje "strusiowe" mądrości zachowaj dla siebie. Nie popieram całowania nadmiernego w miejscach publicznych niezależnie od orientacji natomiast jeśli nikt mnie nie wyrzuca z metra za całowanie z dziewczyną to dlaczego para chłopaków została wyrzucona.
        Powinno być więcej takich incjatyw, które obnazaja nasze uprzedzenia i zasciankowosc. Brawo!
    • Gość: klakier Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.home.aster.pl 06.06.11, 08:03
      TAK dla gejowskiego seksu na peronach metra!
    • moorsoldaten Wolna miłość 06.06.11, 08:47
      Również jestem ZA gejowskim seksem w metrze. Skrzyknijmy wszystkich nie - hetero i urządźmy coś na wzór zabaw rzymskich. Kto sobie kogo złapie to go przeleci w dowolny sposób. Mnie kręcą "męskie" lesbijki z lekkim zarostem. Uwielbiam je !
    • Gość: ddd Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... IP: *.acn.waw.pl 06.06.11, 08:59
      czy to hetero- czy homoseksualni ludzie, stacja metra, autobusy, ulica i inne miejsca PUBLICZNE, nie są odpowiednim miejscem żeby w oscentacyjny sposób pokazywać swoje uczucia. Jak jadę autobusem i jakaś para się "gździ" to niedobrze się robi, i nie ma znaczenie czy to kobieta z mężczyzną, czy dwóch facetów. Szanujmy cudzą prywatność! Ja wolę mojego faceta całować w domu :)
      • mniemanologia Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie 06.06.11, 10:23
        Gość portalu: ddd napisał(a):

> czy to hetero- czy homoseksualni ludzie, stacja metra, autobusy, ulica i inne m
        > iejsca PUBLICZNE, nie są odpowiednim miejscem żeby w oscentacyjny sposób pokazy
        > wać swoje uczucia.

To jest ostentacyjne pokazywanie uczuć:
        kropla.eko.org.pl/UserFiles/Image/kropla32/47_1.jpg
        i to:
        img.interia.pl/wiadomosci/nimg/g/h/Pierwszy_malzenski_5261340.jpg
        i to:
        aswritten.webs.com/sailor%20kissing%20nurse.jpg
        W niektórych krajach to nawet do więzienia można pójść za publiczny pocałunek. Rozumiem, że tak Ci by Ci odpowiadało?

Ps. Ja tam męża całuję publicznie, jesli tylko mam ochotę. Ale nie narzucam tego - jeśli Ty wolisz całować swojego faceta tylko w domu, proszę bardzo.
        • a-thomek Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie 06.06.11, 13:55
          swietny pomysl z pokazaniem pocalunku williama, bo to tylko dowodzi hipokryzji. :)
          ludzie się całują.
          calowanie sie jest fajne.
          dajcie spokoj, obroncy moralnosci!!
          po co piszecie o seksie od razu.
          nikt nie mowi o seksie tylko o pocalunku.
          typowa demagogia - jak pozwolimy ludziom homo na calowanie sie publiczne to zaraz beda sie publicznie seksic. przeciez wiemy, ze tak to nie dziala.
          polubcie swiat i ludzi i wszystko bedzie w porzadku :)
      • Gość: Raphael Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: 79.97.20.* 06.06.11, 12:33
        Jeśli będziemy tak dalej przeć w imię poszanowania innych to przestaniemy być ludźmi. Perony przystanki itp to są miejsca w który ludzie bardzo często spędzają swoje ostatnie minuty razem. Kochają się więc się przytulą i pocałują. Dopuki nie wchodzą na siebie i nie zaczynają gry wstępnej nie widzę w tym nic zdrożnego. "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą" :)
      • orangestreet_warsaw Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie 06.06.11, 13:36
        Chyba jednak nie potrafisz czytać artykułów ze zrozumieniem...
        Ten cały heppening był po to, że do tej pory nikt znikąd nie wyrzucił pary heteroseksualnej za całowanie i przytulanie - również z metra, a para homoseksualna została wyrzucona. Nie zauważasz tutaj dyskryminacji ? Szkoda, że nie podali nazwiska osoby, która za to odpowiada.
        Ja również jestem przeciwny przesadnym objawom miłości w miejscach publicznych, bez względu na orientację seksualną.
        • widokzkuchni Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie 06.06.11, 15:32
          A skąd ta pewność że nikt nigdy? Jestem pewien że wyrzucono nie jeden raz, problem w tym że normalni ludzie nie traktują tego faktu jak prześladowania czy dyskryminacji i nie lecą od razu na skargę do gazety.
      • Gość: pm Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 06.06.11, 15:28
        słusznie. ale niech będzie równość! bez różnicowania nap ary homo i hetero
    • Gość: Aaron <>< Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 09:01
      Super akcja ;)) Była umówiona godzina i nagle wszyscy zaczęłi się przytulać i całować - bez względu na orientację. Nastąpiło zjednoczenie społeczeństwa w akcji ;))))
    • Gość: LuriTuri Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... IP: *.aster.pl 06.06.11, 09:14
      Ludzie, czy wyście poszaleli od tego upału??? Czy naprawdę nikomu z was nie zdarzyło się tulić i całować z partnerem w miejscu publicznym??? Czy naprawdę nie widzicie różnicy między subtelnym okazywaniem uczuć, a seksualnym ekshibicjonizmem? W tym cholernym kraju nawet uśmiechanie się do innych (a już w szczególności do obcych) uchodzi za nienormalne.
      • Gość: lawendowa Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:02
        to nie kraj jest pokrecony tylko ludzie smutni i bez serca, biedne psy ogrodnika:
        - sam nie jestem szczęsliwy i innym na to nie pozwolę...
        Coś to o nas mówi.
        Ludzie kochani ja też nie jestem zwolenniczką przesadnie exhibicjonistycznych zachowań, trochę mnie to krępuje, a trochę oburza, ale jak długo chodzi tylko o całowanie się i przytulanie - a nie o zaawansowaną grę wstępną - proszę bardzo, nie boli mnie to.
      • comrade 100% racji 06.06.11, 17:42
        Polska jest krajem w którym uśmiechnięcie się do nieznajomej osoby na ulicy grozi reakcją typu "chcesz w ryj?". W normalnym kraju osoba do której się uśmiechniesz w 99% po prostu uśmiechnie się do ciebie i tyle. U nas ludzie są sfrustrowani i zakompleksieni, zero luzu, dystansu do siebie i do świata. Więc co się dziwić.
    • Gość: Sylwek Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.toya.net.pl 06.06.11, 09:17
      Mamusia ani szkoła nie nauczyli czytać ze zrozumieniem?

Gdzie ty dziecinko widzisz seks? Nie sądzisz, że masz zbyt bujną wyobraźnię?

No już, ni ni ni, weź foremki i grabki i idź do piaskownicy.
    • Gość: Jacinto Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... IP: *.play-internet.pl 06.06.11, 09:19
      Nikt z was nie ma prawa zawlaszczac dla siebie przestrzeni publicznej i dyktować kto co moJe robić a co nie.Od tego mamy prawo.Zastanowcie się jak coś robicie ze swoimi kobietami w miejscu publicznym bo Ja też mogę czuć się zniesmaczony.W ogóle jesteście strasznie plytcy i ograniczenia skoro jak tylko widzicie geje to myślicie o sexie.Kompleksy czy niespelnione marzenia?

i
    • w.i.l Budzą publiczną odrazę i chcą to nam narzucić. 06.06.11, 09:46
      Tak jakby publicznie pierdzieli albo bekali w metrze i uważali to za normalne, że ludzie muszą to tolerować.

Odruch wstrętu wobec praktyk homoseksualnych jest naturalnym odruchem
      obronnym organizmu.
      Natura ostrzega w ten sposób danego osobnika aby nie praktykował
      czynności nie dających żadnych szans na dokonanie prawidłowego aktu
      prowadzącego do przedłużenia gatunku.
      Krótko mówiąc natura mówi: nie próbuj aktów seksualnych z osobnikiem
      tej samej płci bo to biologicznie bez sensu.
      Natura ostrzega nas przed tym budząc odruch wymiotów i obrzydzenia.
      To samo np. przy próbie spożywania bezwartościowego odżywczo kału.
      Dlatego tzw. "homofobia" jest jak najbardziej normalna i jest objawem
      zdrowia psychcznego.
      Degeneraci chcą w nas wmówić, że jest odwrotnie.
      Ich celem jest bowiem nieskrępowanie molestowanie seksualne zdrowych ludzi.

Biedroń:"Zapraszamy osoby heteroseksualne, te, których ciekawi nasz
      świat, i te, które są być może znudzone swoim światem i chcą
      poeksperymentować. "

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9074810,Homo_walentynki_po_raz_pierwszy_z_dotacja_ratusza_.html
      • mniemanologia Re: Budzą publiczną odrazę i chcą to nam narzucić 06.06.11, 10:08
        Cola light też jest bezwartościowa odżywczo (ba, wręcz szkodliwa!), a jednak ludzie ją piją...

Mnie tam nie obrzydzają geje ani lesbijki. Głupota mnie obrzydza natomiast bardzo skutecznie.
        • w.i.l Pederasto, nie udawaj, że nie rozumiesz, że 06.06.11, 10:25
          pobieranie płynów, w tym czystej wody, jest niezbędne dla organizmów biologicznych.
          Nie pleć bzdur aby uzasadnić upublicznianie odrażających praktyk.
          • mniemanologia Cola jest szkodliwa 06.06.11, 10:30
            A co do bycia pederastą - błądzisz, chłopcze.
            • w.i.l Idź do lekarza i przebadaj się. 06.06.11, 10:35
              Tracisz normalne, zdrowe odruchy obronne organizmu.
              • mniemanologia Re: Idź do lekarza i przebadaj się. 06.06.11, 10:43
                Nie muszę.
                • agnlejtas Re: Idź do lekarza i przebadaj się. 11.06.11, 10:23
                  prowokacja!
      • ergo12 do W.i.L.!!!! 06.06.11, 12:26
        mieszkający w w Warszawie ,powinieneś wiedzieć że stolice większości cywilizowanych państw, do których mam nadzieje należy Warszawa są liberalne w kwestiach obyczajowych,nawet w "tej' kwestii!Dobrze wiesz Wil, że to co wypisujesz w swoich postach jest wentylem bezpieczeństwa dla Ciebie,bo jako ukryty gej bardzo cierpisz,"Odruch wstrętu wobec praktyk homoseksualnych jest naturalnym odruchem
        > obronnym organizmu.
        > Natura ostrzega w ten sposób danego osobnika aby nie praktykował
        > czynności nie dających żadnych szans na dokonanie prawidłowego aktu
        > prowadzącego do przedłużenia gatunku.
        > Krótko mówiąc natura mówi: nie próbuj aktów seksualnych z osobnikiem
        > tej samej płci bo to biologicznie bez sensu.
        > Natura ostrzega nas przed tym budząc odruch wymiotów i obrzydzenia.
        > To samo np. przy próbie spożywania bezwartościowego odżywczo kału.
        > Dlatego tzw. "homofobia" jest jak najbardziej normalna i jest objawem
        > zdrowia psychcznego.
        > Degeneraci chcą w nas wmówić, że jest odwrotnie."Ten post jest ewidentnym dowodem na Twój ukryty homosexualizm,jest on bowiem klinicznym przykładem homofobii ukrytego homosexualisty!Mężczyzna heterosekualny nie wchodzi na "te" wątki i nie wypisuje tych bredni,bo jego interesują wyłącznie kobiety WIL!Wspólczuje Tobie,ale jednocześnie upominam że jeśli będziesz nas obrażał to znajdziemy się w sądzie1
      • Gość: alex Re: Budzą publiczną odrazę i chcą to nam narzucić IP: 212.160.172.* 06.06.11, 13:59
        w.i.l., jako człowiek inteligentny i mądry życiowo (o czym w moim przekonaniu świadczy treść Twojej wiadomości) powinieneś spróbować jednak przemyśleć swoją niechęć do głosowania na PiS.
        • w.i.l Może zagłosuję na PIS. Ale tylko dlatego aby 06.06.11, 15:27
          szybciej doprowadzić do kompromitacji i upadku III RP.
          PiS z szalonym prezesem gwarantuje to nawet szybciej niż Donald Tusk z całym PO - partią naciągaczy i bankrutów.
      • Gość: Alka Re: Budzą publiczną odrazę i chcą to nam narzucić IP: *.net.pbthawe.eu 06.06.11, 16:11
        święta racja a potem jeszcze te homoseksualisty będą chciały dzieci adoptować i wychowywać. skoro nie kreci ich przecina płeć niech nie garna się do posiadania dzieci
      • comrade Re: Budzą publiczną odrazę i chcą to nam narzucić 06.06.11, 17:39
        > Odruch wstrętu wobec praktyk homoseksualnych jest naturalnym odruchem
        > obronnym organizmu.
        > Natura ostrzega w ten sposób danego osobnika aby nie praktykował
        > czynności nie dających żadnych szans na dokonanie prawidłowego aktu
        > prowadzącego do przedłużenia gatunku.
        > Krótko mówiąc natura mówi: nie próbuj aktów seksualnych z osobnikiem
        > tej samej płci bo to biologicznie bez sensu.
        > Natura ostrzega nas przed tym budząc odruch wymiotów i obrzydzenia.

A dlaczego natura nie ostrzega w ten sam sposób w przypadku innych czynności seksualnych które nie prowadzą do przedłużenia gatunku np seks oralny, analny czy nawet zwykłe założenie prezerwatywy. Jak radzisz sobie z tą rozbieżnością? Pewnie jak zwykle, czyli wynajdując racjonalizacje.
    • Gość: Dobry Wujek Emo młodzież. A swoje makbuki wyciągneli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 09:52
    • Gość: Dark Angel Nie mam nic przeciwko odmieńcom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 10:08
      Ale niech się nie afiszują ze swoją odmiennością! Kurcze, czy normalni ludzie obnoszą się ze swoją normalnością?
      Dla mnie moga się gzić całymi dniami i nocami, ale do jasnej anielki niech robią to w domu! Jak ktoś słusznie napisał, reakcja odrzucająca na widok takiej parki jest naturalnym odruchem obronnym organizmu! Ciekawe jak wytłumaczyć dzieciom obecność pary napędowych części rowerowych całujących i obejmujących się? Że się kochają i że stanowią parę? No litości! Nie po to na biologii uczy się dzieci że para to dwoje osobnikow odmiennych płci żeby teraz to zmieniać bo odmieńcy chcą się afiszować!!!!!

A no koniec mała anegdota: wiecie czemu wśród mechaników samochodowych nie ma pedałów? Bo wiedzą, że tłok musi pracować w cylindrze a nie w rurze wydechowej :-P
      • mniemanologia Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom 06.06.11, 10:25
        > A no koniec mała anegdota: wiecie czemu wśród mechaników samochodowych nie ma p
        > edałów? Bo wiedzą, że tłok musi pracować w cylindrze a nie w rurze wydechowej :
        > -P

Przezabawne.
        Szkoda ich trochę, seks oralny na przykład też potrafi dostarczyć miłych wrażeń. Ale tłoka przecież nie wpycha się do stacyjki...
        • w.i.l Sekst oralny z kobietą (jeżeli już ktoś to lubi) 06.06.11, 10:32
          może być elementem gry wstępnej prowadzącej do normalnego stosunku, zgodnego z potrzebami biologii.
          Sekst oralny z pederastą - w żadnym wypadku nie prowadzi do normalnego stosunku zgodnego z potrzebami biologii.
          Z punktu widzenia natury - to marnowanie czasu i energii.
          Dlatego to naturalnie człowieka odrzuca.
          • mniemanologia Re: Sekst oralny z kobietą (jeżeli już ktoś to lu 06.06.11, 10:41
            Seks oralny z mężczyzną nie musi byc elementem gry wstępnej. Potrzeby biologii są potrzebami człowieka i tyle. Z punktu widzenia natury - orgazm jest osiągany. Widać o to chodziło.
            Swoją drogą współczuję ludziom, którzy robią jakies rzeczy, bo jest to zgodne z biologią, a nie robią całej masy innych - bo nie jest to zgodne z biologią. Słyszałam kiedyś o takich właśnie - np. gdyby biologia/Bóg/Matka Natura chciała, żebyśmy latali, to by nam dała skrzydła - więc nie wsiądą do samolotu. A silnika nigdy nie startuje się przez wkładanie tłoka do stacyjki (nieważne, jak się kończy).
          • Gość: setisun Re: Sekst oralny z kobietą (jeżeli już ktoś to lu IP: *.159.6.178.static.crowley.pl 06.06.11, 10:47
            haha, obawiam się, że lodzika przed śniadaniem to Ty nie dostaniesz, bo jak zostało napisane: tłok powinien pracować w cylindrze, a nie w rurze wydechowej, a tym bardziej nie w ustach. jak wiadomo, ustami się spożywa pokarm i nienaturalnym byłoby używanie ich do innych celów.
      • Gość: Dare Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 10:27
        Ciekawe stwierdzenia, tylko to nie ma nic wspólnego z bologia czy naturą, tylko z kulturą. Twoje obrzydzenie nie wynika z "natury" tylko z kultury i ograniczeń jakie na Ciebie nałożyła.

Gdyby naszym celem było tylko przedłużanie gatunku, nadal bysmy żyli w lasach i zajmowali się zbieractwem i myślistwem. Zamiast wypowiadać się na forum i korzystać z internetu, powinieneś/powinnaś właśnie szukać partnera do kopulacji, by przekazać swoje geny, a jednak tego nie robisz - jakże to "nienaturalne"!

Człowieka nie da się sprowadzić tylko do instynktu i biologii, bo wtedy takie aspekty naszego życia jak religia, postęp, nauka/cywilizacja w ogóle nie mają sensu, po co to wszystko skoro mamy się tylko rozmnożyć?

A homoseksualizm jest bardzo naturalny, ponieważ własnie w naturze wystepuje i to natura go wytworzyła!

Dziecko nieskażone jeszcze homofobiczną indoktrynacją nie zająknie się nawet widząc dwóch męzczyzn trzymających sie za ręce, bo widzi dwoje ludzi, natomiast jeśli mu wmówimy, że tylko kobieta z mężczyzną może tak robić, to wtedy dopiero zacznie się dziwić, a jako dorosły wręcz oburzać, bo to przekaz kulturowy a nie biologiczny.

Więc radzę najpierw więcej poczytać o biologii i naturze a dopiero potem się wypowiadać!
        • w.i.l No to spóbuj jeść fekalia i tłumacz swoje 06.06.11, 10:40
          obrzydzenie "kwestiami kultury".
          Nie rozumiesz, że normalni ludzie naprawdę się tobą brzydzą jak upubliczniasz swoje zboczenie?
          Trudno to zrozumieć?
        • Gość: Dark Angel Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 10:42
          Pudło Kolego. Mam dwójkę wspaniałych Dzieci, które są wychowywane w NORMALNYM środowisku, gdzie Tata jest Tatą a Mama - Mamą....
          Dziecko wychowujące się w normalnej rodzinie od małego ma wpajane taki model partnerstwa, więc nie opowiadaj bajek o nieskażeniu homofibczną indoktrynacją.
          Owszem, homoseksualiz wytworzyła natura, ale w naturze takie osobniki są odrzucane - naturalne prawo selekcji. Ale oczywiście człowiek (uznający się za rasę naczelną) musi się z tym obnośić....
          • Gość: Dare Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 11:00
            Tylko dwójkę? To mało, powinieneś/powinnaś spłodzić więcej, najlepiej z innymi partnerami, w ten sposób wg Twojej biologicznej natury zwiększasz szansę na przekazanie swoich genów - to jest biologia i natura! Jeśli tego nie robisz, to nie pieprz o naturze i biologii, bo to sie do niej nie stosujesz. Żyjesz po prostu w pewnym modelu kulturowym nie mającym związku z naturą.

"Normalne" jest to, co sami uważamy z taki i dobre dla nas i nie ma czegoś takiego jak "normalność", to co dobre dla Ciebie nie musi byc dobre dla innych, jestesmy rózni i to jest wspaniałe.

W naturze wcale osobniki takie nie są odrzucane, tam nie ma homofobii. Gdyby zachodziła tu selekcja naturalna o której piszesz, homoseksualizmu juz dawno by nie było, a jednak wciąż osobniki homoseksualne się rodzą i wydają je na świat osobniki heteroseksualne. Więc najwyraźniej naturze taki stan jest do czegoś potrzebny.

Właśnie piszę w tym "wpajaniu" modelu partnerstwa! To jest "wpajanie" a nie natura czy biologia, więc homofobia nie jest naturalna tylko jak napisałeś "wpajana", tak jak ty wpajasz to swoim dzieciom.
            • Gość: Dark Angel Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 11:40
              Oj, chyba Kolego mało wiesz o naturze pisząc, że powinienem spłodzić potomstwo z innymi partnerami... Naturalną rzeczą jest współżycie z partnerem płci przeciwnej, więc teraz z kolei Ty pieprz mi o naturalności homoseksualizmu! Poczytaj sobie prace uznanych na świecie seksuologów (choćby profesora Lwa-Starowicza) i przytocz mi cytat, w którym wypowiada się o "naturalności" homoseksualizmu - to jest aberracja!
              Co do normalności - normy, Kolego ustala ogół a nie margines. "Kochający inaczej" na szczęście nie są ogółem, lecz marginesem!

Moedl partnerstwa to nie jest Kolego wpajanie, lecz naturalne zachowania. Ja moje Dzieci uczę normalności, akceptowalności przez ogół. Nie chcę, żeby w przyszłości były marginesem czy aberracją!
              • mniemanologia Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom 06.06.11, 11:49
                > Ja moje dzieci uczę normalności, akceptowalności przez ogół. Nie chcę, żeby w przysz
                > łości były marginesem czy aberracją!

Konformizmu je uczysz. Podążania za "wszystkimi". W porządku. To Twoje dzieci.
              • Gość: Kasiulla Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 12:59
                Haha, no właśnie:
                Poczytaj Lwa-Starowicza "Homoseksualizm", Wyd. PZWL 1999 r. Zdziwisz się, niedouku, i będziesz musiał odszczekać swoje słowa :))
                • Gość: Dark Angel Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 13:21
                  Cytat! Bo póki, co to Ty szczekasz....
                  • Gość: Kasiulla Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 22:09
                    Jaaasne, całą książkę Ci zacytować? To jedno z szerszych opracowań na temat homoseksualizmu wydanych w języku polskim.
                    To nie ja muszę udowadniać, że jestem wielbłądem, bo ja tę książkę mam i czytałam. Ty nie. Dokształć się, bo wiedza i myślenie nie bolą, za to na głupocie daleko nie zajedziesz.
                • w.i.l Wyd. PZWL 1999 - poprawione i uzupełnione pod 06.06.11, 15:40
                  względem politycznym.
                  PIECZĘĆ:
                  Zatwiedzone przez cenzurę.
              • a-thomek Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom 06.06.11, 14:06
                chyba się trochę zapędziłeś mówiąc, że normy ustala ogól a nie margines.
                normy ustala albo rada nadzorcza, albo rada starszych, albo parlament (zalezy od grupy), albo...
                np. parlament to wcale nie jest ogól, lecz margines - wybrana grupa ludzi na ogól z wyższym wykształceniem - czyli mniejszość (tak, ludzie z wyższym wykształceniem to mniejszość).
                więc pomyśl zanim napiszesz jakieś zdanie tutaj - czyli w miejscu utworzonym niegdyś przez małą, marginalną grupę ludzi, którzy zdecydowali, że trzeba stworzyć platformę komunikacji. :)
                gdyby ogół ustalał reguły, nie ruszylibyśmy z miejsca.

Gość portalu: Dark Angel napisał(a):

> Oj, chyba Kolego mało wiesz o naturze pisząc, że powinienem spłodzić potomstwo
                > z innymi partnerami... Naturalną rzeczą jest współżycie z partnerem płci przeci
                > wnej, więc teraz z kolei Ty pieprz mi o naturalności homoseksualizmu! Poczytaj
                > sobie prace uznanych na świecie seksuologów (choćby profesora Lwa-Starowicza) i
                > przytocz mi cytat, w którym wypowiada się o "naturalności" homoseksualizmu - t
                > o jest aberracja!
                > Co do normalności - normy, Kolego ustala ogół a nie margines. "Kochający inacze
                > j" na szczęście nie są ogółem, lecz marginesem!
                >
                > Moedl partnerstwa to nie jest Kolego wpajanie, lecz naturalne zachowania. Ja mo
                > je Dzieci uczę normalności, akceptowalności przez ogół. Nie chcę, żeby w przysz
                > łości były marginesem czy aberracją!
        • traianus-hadrianus-augustus Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom 06.06.11, 13:45
          Gość portalu: Dare napisał(a):

> Ciekawe stwierdzenia, tylko to nie ma nic wspólnego z bologia czy naturą, tylko
          > z kulturą. Twoje obrzydzenie nie wynika z "natury" tylko z kultury i ogranicze
          > ń jakie na Ciebie nałożyła. (...)

Bardzo podoba mi się Twój komentarz. BRAWO!
      • asperamanka Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom 06.06.11, 10:30
        W sumie nie moje małpy i nie mój cyrk. Tylko właśnie na tym polega dowip, że pewnych rzeczy "obrońcy" homoseksualizmu nie rozumieją, własnie z powodu swojej orientacji seksualnej, i tak naprawdę usiłują takimi "performance'ami" spowodować, żeby woda płynęła pod górę.

Każdy prawie człowiek od dziecka, wskutek wychowania i obserwacji przykładów z domu od najwcześniejszego dzieciństwa, ma zakodowane pewne odruchowe reakcje. Dziecko przeważnie widzi oboje rodziców owszem, nieraz kłócących się, albo gorzej, ale też przytulających albo całujących się, albo zdarza się że nakryje i w innej sytuacji, i przyjmuje że to jest norma. W rodzinach w których nie ma tatusia, widuje przeważnie "wujków" mamusi, i też te same klimaty. Natomiast rzadko raczej widzi mamusię z "ciocią" albo tatusia z "wujkiem". I tak jesteśmy zakodowani.

To tylko tyle. Żeby to zmienić, trzebaby zapewne zrobić "akcję" odbierania dzieciaków od rodziców hetero i przymusowo wychowywać je w rodzinach "homo", żeby miały zakodowane inne wzorce "normalności" na poziomie podświadomym. Pewnie stąd ta walka o prawo do adopcji dzieci. Bez tego, wszelkiego rodzaju "happeningi" jedynie nakręcają reakcję przeciwną od zamierzonej. I dobrze byłoby, żepby propagatorzy "kultury homo" na siłę sobie to uświadomili, bo moim zdaniem działają na własna szkodę, i im bardziej nacisną, tym bardziej ta sprężyna kiedyś odbije. Już i tak osiągnęli coś, o czym 20 lat temu nie marzyli, czyli akceptację społeczną i tolerancję (przeważnie).
        • Gość: lawendowa Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:47
          asperamanka, co dokładnie rozumiesz przez te słowa?:

"Tylko właśnie na tym polega dowip, że pewnych rzeczy "obrońcy" homoseksualizmu nie rozumieją, własnie z powodu swojej orientacji seksualnej,(...)"

Popraw mnie jeśli się mylę ale sugerujesz tu chyba iż owi obrońcy nie mogą być hetero...

A odnosząc się do dalszej części Twej wypowiedzi:
          Mamusię i tatusia miałam płci obojga i wyrosłam na strasznie typową wielbicielkę płci przeciwnej. A choć w dzieciństwie nie wiedzialam nawet o istnieniu związków homoseksualnych, nikt nie musiał mnie wyrywać z objęć mojej "normalnej" rodziny by oddać dwóm mamusiom lub tatusiom abym tę odmienność zaakceptowała bez trudu i oporów.
          Ja pomimo mojej "normalności" jak najbardziej zaliczam się do grupy "obrońców", i podobnie jak wiele innych, mi podobnych osób uważam, że pary homoseksualne mają takie samo prawo do okazywania sobie uczuć publicznie jak pary hetero.
        • comrade Re: Nie mam nic przeciwko odmieńcom 06.06.11, 18:07
          W Żywocie Briana jest świetna scena gdzie neofici nowo powstałej religii z wielkim zapałem kłócą się czy za świętą relikiwę należy uznać sandał czy tykwę. Dokładnie tak samo przebiega "dyskusja" w sprawach hetero vs homo. Zero jakiejś głębszej refleksji za to cała masa jakichś subiektywnych osądów.

• dorsai68 Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... 06.06.11, 10:21
      Pan z plecakiem odszedł, bo nie chciał przeszkadzać.

Staruszka z kwiatami się uśmiecha, ma nadzieję na zarobek. Wszak zakochani kupują sobie kwiatki.

Nastolatek w zielonych włosach, ma katar, ale nie ma chusteczki. A to niechluj.
    • Gość: monty Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.hor.ucl.ac.uk 06.06.11, 10:26
      Ludzie to chyba mają kisiel zamiast mózgu.
    • Gość: warszawianka ohyda!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 10:34
      Zobaczcie, jak ten chory margines zawłaszcza coraz więcej przestrzeni, spychając nas normalnych z przynależnego nam miejsca. Przez nich - jeśli zostaną uchwalone zw. partnerskie - rozpocznie się prawdziwy rozpad rodziny, a później z tych rozbitych rodzin zaczną przejmować i deprawować dzieci, tak by z marginesu, jakim są dziś, stać się dużo większą i jeszcze bardziej wpływową siłą!!! Pobudka!!!!
      • sibeliuss Re: ohyda!!!! 06.06.11, 10:37
        Podobnie powinni zakazać obzemływania sie par hetero, to nie miejsce na akty perwersji.
        • Gość: trutututu Re: ohyda!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 10:41
          hetero są po tej właściwej, normalnej i biologicznej stronie. Pomyłka kolego
      • Gość: jeden z normalnych 11 czerwca manifestacja przeciwko paradzie równ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 10:40
        manifestacja przeciwko paradzie równości w Warszawie:

www.facebook.com/event.php?eid=154316074628295
        W obronie normalnych rodzin, które są spychane do "nie normalności". A wszystko to dąży do zmniejszenia populacji w Polsce i nie tylko.
        • Gość: Dark Angel Re: 11 czerwca manifestacja przeciwko paradzie ró IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 10:49
          Napisz Kolego więcej szczegółów! Nie mam konta na "moroksiążce" a chętnie pójdę!
          • Gość: kolega Re: 11 czerwca manifestacja przeciwko paradzie ró IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 13:27
            Zbiórka o godzinie 11:00 przy stacji metra Ursynów (obok pasażu przy al. KEN 98)
            • ergo12 [...] 06.06.11, 13:46
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Max ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 13:54
                Człowieku, o co Ci chodzi????? Geje mają prawo do swoich demonstracji na których domagają się powszechnej akceptacji - tak samo mają prawo demonstrować Ci, którzy tego nie akceptują!!!!

PS. chciałbym to zobaczyć, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić pacyfikacji ogółu przez margines :-P
                • ergo12 Re: ??????? 06.06.11, 14:02
                  "Zbiórka o godzinie 11:00 przy stacji metra Ursynów (obok pasażu przy al. KEN 98)" Ja piszę o faszolach nawołujących się na tym forum!!!!!!To do nich były słowa o "niedoczekaniu"!
              • ergo12 Re: niedoczekanie wasze!!! 06.06.11, 23:46
                Post odnosi sie do bojowek prawicowych które sie zmawiają w necie,a konkretnie na tym forum!
        • w.i.l Jestem zacofanym i antyeuropejskim homo i narkofo- 06.06.11, 13:19
          bem.
          Czy jest jeszcze dla mnie jakaś nadzieja abym został postępowym i
          powszechnie akceptowanym przez media pederastą-narkomanem?
          Czy istnieje jakaś terapia?
      • mniemanologia Re: ohyda!!!! 06.06.11, 10:45
        Spychają Cię z przynależnego Ci miejsca? Mogłabyś to rozwinąć, jak konkretnie Ci to szkodzi?
        • Gość: lawendowa Re: ohyda!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:54
          hahahaha
          no miał facet swoje ulubione, wystane miejsce na stacji metra Cenrtum, takie zaklepane "jego własny kawałek podłogi" i zlazła się gó...arzeria i miejsce zajęła...
          hahaha
          przepraszam nie mogłam się powstrzymać XD
          strasznie tu duzo pieniactwa :(
      • ergo12 Re: ohyda!!!! 06.06.11, 13:58
        Droga warszawianko z pochodzenia wiesniaczko, bo przecież prawdziwych warszawiaków juz nie ma,ostatnio uprawiałem sex z facetem żonatym i w "trakcie" opowiadał mi jak to 'robi" z żoną, perwersyjny typ nie powiem, połowa żonatych robi 'to" z facetami w parkach, w szaletach, lub wynajętych mieszkaniach!!!!1Znam kilku osobiście, a skąd wiesz "warszawianko" co robi twój mąż kiedy już nie może na ciebie patrzyć/
        • Gość: Dark Angel Re: ohyda!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:06
          I uważasz, że to jest powód żeby się chwalić o tym na forum? Bzykaj się z kim chcesz (i nie mów o uprawianiu sexu, bo uprawia to się grządki) i ile chcesz, ale nie obnoś się z tym wszem i wobec...
          • ergo12 Dark Angel 06.06.11, 14:11
            Kto mi zabroni?Ty i twoja kruchta?Tym postem odowadniam zaklamanie tego katolickiego spoleczeństwa!Jak chcesz moge jeszcze kilka dykteryjek podrzucić, chcesz?
            • Gość: Dark Angel Re: Dark Angel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:20
              Jak Cie to grzeje i od tego Ci staje to pisz sobie - Twoja wola....

Ale właśnie takie zachowania miałem na myśli pisząc o obnoszeniu się ze swoją odmiennością, więc jakby nie patrzeć potwierdzasz moje słowa ;-P
        • Gość: Jarhead No i wyjaśniło się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 21:25
          Ty jesteś zwykła ku..., anie pedał.
    • Gość: diplodok Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.2a.pl 06.06.11, 10:38
      Samiec kopulujący z drugim samcem to nie jest normalna rzecz w naturze i wszelkiej masći lewaki mnie do tego nie przekonają.
      Facet powinien się zachowywać jak facet, mieć kobietę, spłodzić syna, zasadzić drzewo a nie wkładać swojego penisa drugiemu facetowi w otwór służący do wydalania resztek pokarmowych. No przecież to chore.
      • Gość: sdf Re: Całowali i przytulali się w metrze. W obronie IP: *.play-internet.pl 06.06.11, 14:30
        a na ch... to drzewo?
    • Gość: OPS Zakaz Pedałowania. Stop homopropagandzie! IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 11:21
      Nie mam nic przeciwko homoseksualistom, jednak przeciwko jego promocji już tak. Może porozmawiajmy o przywilejach dla większości a nie histerycznej "obronie" mniejszości.
      Obsliniajacych się dwóch facetów czy kobiety uważam za coś średnio miłego dla oka i średnio obyczajnego.
      • Gość: Raphael Re: Zakaz Pedałowania. Stop homopropagandzie! IP: 79.97.20.* 06.06.11, 13:01

Nikt niczego nie promuje. Orientacja seksualna nie jest stylem który się prezentuje, nikt nikogo nie próbuje zrobić homo czy hetero bo tego się nie da zrobić. I w tym właśnie sęk żeby ludzie mogli być tym kim są a nie udawać że wszyscy jesteśmy tacy sami. Jeśli przyjdą do Ciebie znajomi i w trakcie rozmowy położą sobie rękę na ramieniu - jeśli to będzie on i ona to ok i nawet nie zwrócisz na to uwagi Natomiast jeśli to dwóch mężczyzn będziesz miał dysonans poznawczy bo nie widzisz tego na codzień I to włąśnie ludzie chcą osiągnąć żeby reakcje były identyczne.
        • w.i.l To kłamstwo, że pederaści nie promują pederastii 06.06.11, 13:22
          Wprost przeciwnie, aktywnie do niej zachęcają:
          Biedroń:"Zapraszamy osoby heteroseksualne, te, których ciekawi nasz
          świat, i te, które są być może znudzone swoim światem i chcą
          poeksperymentować. "

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9074810,Homo_walentynki_po_raz_pierwszy_z_dotacja_ratusza_.html
          Pederaści molestowali, molestują i będą molestować seksualnie normalnych, zdrowych ludzi.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... 06.06.11, 11:50
      Metro przyznało się do wyrzucenia pasażera ze pocałunek? NA PAPIERZE! A oni się w głupie flashmoby bawią zamiast im się od strony finansowej Metru do dupy dobrać?
    • Gość: QUEER Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.11, 12:02
      Ludzie! przerażacie swoją argesją w stosunku do wszystkiego co inne. Nie zdajecie sobie sprawy ze swojej agresi?
      • w.i.l Nie czuję agresji w stosunku do innych. 06.06.11, 16:01
        Kocham Lorda Vadera i małych zielonych ludzików z Marsa.
    • Gość: fiaccik Dobrze zrobiono, że ich wyproszono IP: *.play-internet.pl 06.06.11, 12:18
      Jak już muszą to niech uprawiają te dewiacje w domach.
    • Gość: R.W. Całowali i przytulali się w metrze. W obronie g... IP: *.ap122.ftth.ucom.ne.jp 06.06.11, 12:22
      "Z gejami to dajmy sobie spokój, ale z lesbijkami... to chętnie bym popatrzył."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka