Dodaj do ulubionych

Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm

IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 09:03
Cała władza w ręce Afrykanów. I tak to nastąpi , prędzej , czy później . Władza Afrykanów to się równa władza Rad plus elektryfikacja kraju .
Obserwuj wątek
    • Gość: asdasd Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.tvk.torun.pl 10.06.11, 09:13
      a co afryka ma do europy ze sie tak pruje ?
      • Gość: O Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.ptr.magnet.ie 10.06.11, 09:33
        Nie lubie Kuby, jest troche prosty...badz uzywa prostackich metod do rozbawiania mas...
        Dobrze ze tak sie stalo, musi zobaczyc w jakim swiecie zyje....

Problem jest chyba gdzie indziej - zastanawiam sie jak zareaguja wladze, przeciez oni tez zyja w zasciankowej ( w tym przypadku ) Polsce i nie maja pojecia jak reagowac w takich sytuacjach... W PL rasizm jest na porzadku dziennym...moze nawet nie rasizm co zacofanie polaczone z brakiem tolerancji....

Nie zebym byl milosnikiem czarnych, ale jakas poprawnosc polityczna w kraju cywilizowanym jest wymagana...

Ja w zyciu zauwazylem ze to raczej czarni sa wiekszymi rasistami niz biali....ale to juz inny temat
        • nikodem_73 Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r 10.06.11, 10:05
          Czyli sugerujesz, że hipokryzja jest miernikiem "cywilizacji" kraju?
          • Gość: Atomek nic specjalnego - o co wam chodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.11, 10:15
            Posłuchajcie najpierw co tam mówili...
            www.youtube.com/watch?v=ZdBgjAa6oqc
            Najpierw naśmiewali się z Rydzyka...
            A potem rzeczywiście utrzymywali się w konewencji programu - dwóch idiotów drze łacha przez telefon...

A panu Alivinowi też się dziwię...wogóle na murzyna nie wygląda

www.gitd.gov.pl/index.php/pol/CENTRUM-PRASOWE/Galerie/Kierownictwo/Alvin-Gajadhur
            O co to cała afera?
            • Gość: fooockin'Cuba wykopać gnojka Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 12:37
              wykopać gnojka Wojewódzkiego

rasistowski cham i prostak
              • von_seydlitz Ale Europa też jest chamska i rasistowska.... 10.06.11, 12:57
                a ma też wysokie mniemanie o swojej kulturze......
                • Gość: beastieboy Re: Ale Europa też jest chamska i rasistowska.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 14:06
                  To skąd tutaj tylu nielegalnych z Afryki? Do rasistowskiego kontynentu ich tak ciągnie? Europa zachodnia płaszczy się przed nimi od lat, to ona ich tak zdemoralizowała. Mają czelność oskarżać każdego kto ich tutaj nie chce o rasizm.
              • Gość: pixel Wojewódzkiego też nie lubię, IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 20:54
                ale choćbym nie wiem jak interpretował i wyciągał kłamliwie z kontekstu, jak to zrobiła Olejnik, nie było to nawoływanie do rasizmu, i nikt nie pamięta tekstu Rydzyka o murzynie, który się umył, ja pierniczę trafiła się okazja żeby przyjebać w Wojewódzkiego, to od razu knockout,
            • Gość: pozdr Uzywaj zfejkowanego IP, jak chcesz obrazac IP: 46.17.96.* 10.06.11, 15:05
              Chcesz obrazac, polakow, muzynow, homoseksualistow, hetero, zydow, chinczykow, czy kogo tam chcesz , Wal z chinskich IP.
          • alicja.30.tysiecy [...] 10.06.11, 10:20
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • nowotkomarceli4 @O to Twoja wypowiedź jest rasistowska 10.06.11, 10:19
          A jeśli nie wierzysz, to przeczytaj to poniższe zdanie

> Nie zebym byl milosnikiem czarnych, ale jakas poprawnosc polityczna w kraju cyw
          > ilizowanym jest wymagana...

• Gość: afds Wojewodzki to Mietus . IP: *.grs-4.g1.pl 10.06.11, 11:26
        /pozdr .
      • Gość: fakeIP Siemano Parowy! Ja mam FakeIP i mnie nienamiezycie IP: 46.17.96.* 10.06.11, 15:01
        moge pisac co chce , wolnosc slowa etc...
    • Gość: Maleszka syn Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.acn.waw.pl 10.06.11, 09:16
      Różowy salonik przemówił.
    • Gość: trym Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 09:17
      uwielbiam Kubę i Figura, ale tym razem przegieli
      • Gość: kij Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 09:49
        Takie czasy .
        Chamstwo i prostactwo - to duża oglądalność
        to większa sprzedaż reklam .
        Kim była by Rabczewska gdyby była cenzura ?
        Dyrektorzy TVN są ZAJEBIŚCI - im to słowo się podoba ...
    • Gość: kw Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 09:19
      Psy szczekają a Kuba Wojewódzki jedzie dalej. Zapamiętajcie chamy, Kuba wojewódzki nie wycofuje się NIGDY!
      • the_dzidka Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r 10.06.11, 10:27
        A sam jest wynikiem nieudanego coitus interruptus...
    • blue911 Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r 10.06.11, 09:20
      A kiedy USA zacznie uznawac,ze obrazanie Polakow i innych narodowosci przez Zydow jest niekaralne????? Haaaa????
      Malo tego - nie wyobrazam sobie zeby zaden sad nawet taka sprawe przyjal na wokande!Hipokryci!
    • Gość: kraqs Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 09:20
      Osz, wy, chamy, niegodni, by pisać "wy" dużą literą! Do was mówię, moi "szanowni" przedmówcy, aby czasem nie było nieporozumienia! Tak, wam się należy poczuć bydłem, "polaczkami", jakimi jesteście!
      • magic3 Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r 10.06.11, 09:26
        Znów jakiś różowy pieniaczyna się odezwał. Nie chcę żyć w kraju, w którym kolorowi, geje, itp. będą mieć specjalne prawa. Równość nie polega na specjalnej ochronie i afirmacji pewnych grup. Ciekawe czy gdyby panowie W i F mówili, że na spotkanie Obamy należy wysłać "białasów" czy "białe pionki", to chórek "światłych i postępowych" piesków też by się odezwał?
      • Gość: wawiak Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.146.167.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.11, 09:28
        kuba oskarży firemke o antysemityzm i wyjdzie z tego z dużą kasą. ;-)
        lubie go. ;)
        gorzej z tym kacapem. też go lubie, ale kacap, to ma u nas prze.ebane. :(
    • Gość: rentier Polska - dziki kraj... IP: 79.97.19.* 10.06.11, 09:24
      ...pelen zawistnych ludzikow. Specjalnie dla tych , ktorym podobaly sie 'zaciki' pedzia wojewodzkiego przypomne reakcje Polakow na podobne zarty o nas?
      wojewod mowi o kuk lux clan a w zachodnich dowcipach o Polakach pojawiaja sie obozy zaglady, oczywiscie polskie.
      A teraz kilka w wersji 'light'.
      Po czym poznac, ze w domu pod Londynem mieszkaja Polacy? Bo na sznurze w ogrodzie suszy sie papier toaletowy.
      Po zabojstwie Polaka w Irlandii krazyl taki dowcip: Polak poszedl do pubu i zamowil 'skrewdriver'.. za chwile dostal go prosto w glowe...

Milo wam?

• Gość: kk Re: Polska - dziki kraj... IP: *.finnair.fi 10.06.11, 09:32
        Wojewodzki to zwykly prostak, dlatego jest tak popularny. Garnie swoj do swego, masy znalazly sobie idola. A zart, wiadomo, na poziomie prostaka... A tepy i ksenofobiczny narod to kupuje. Jestesmy zwyklym zasciankiem o filozofii Kalego: Polak smiac sie z obcokrajowca - to zabawne, obcokrajowiec smiac sie z polaka - to wredne i niewlasciwe. Tepy narod, tepy idol: smutna prawda.
        • aro7 dziki kraj... z poczuciem Honoru bez Humoru 10.06.11, 09:52
          idąc tym tropem rozumowania powinni zakazać "samych swoich" gdzie pada stwierdzenie "dziki też człowiek" okazuje, się jednak, że to właśnie pokazywanie rasizmu w krzywym zwierciadle pokazuje ludziom jak durne mogą być uprzedzenia i stereotypy rasowe.
          wszelkie ...IZMY (nacjo, fasz,soc, kato, isla, itp) są wykastrowane z dystansu do siebie i poczucia humoru! za karykaturę gotowi są wyrżnąć pół miasta -
          do takie Powagi Honornej dążymy ??
          czy może do tego, że na przedstawiciela jakiejś mniejszości nie można powiedzieć , że jest głupi i złodziej, nawet jak jest głupim złodziejem bo okrzyknięte to będzie rasizmem?
          to fakt, że W_F czasami przeginają z chamstwem i prostactwem, a może takie jest zapotrzebowanie w tym kraju? czy gdyby Palikot był potulnym posełkiem, chrapiącym na sali i brał spokojnie co miesiąc 13k to by Ktokolwiek znał jego nazwisko?
          nie przepadam za jego formą medialną, ale tylko taka pozwoliła mu zaistnieć i tylko on miał odwagę złożyć pewny mandat , bo taki PJN już nerwowo patrzy gdzie sie podczepić by ze stołka w cyrku nie spaść na 4 lata i wieczność niebytu..
          no cóż, demokracja fasadowa sięgnęła burkowców, a politycy zachowują sie jak reklama proszku do prania a nie mężowie stanu ...
        • nowotkomarceli4 @kk ty ciemniaku 10.06.11, 10:31
          zrób użytek ze swojego mózgu i przesłuchaj dokładnie co oni mówili. Nastepnie zastanów się czy oni się śmieją z Ciebie czy wyśmiewają się z czarnych.
          • tw.zenek Przywoływanie Ku-Klux-Klanu w żadnym wypadku 10.06.11, 11:26
            nie mieści się w kategoriach "dowcipu". Nie słyszałem jeszcze kabareciarza, który w skeczach używałby słów "SS", czy "NKWD". No, chyba że "marcelinowotko". Pewnie z perspektywy Łubianki to jest bardzo śmieszne.
            • nowotkomarceli4 Re: Przywoływanie Ku-Klux-Klanu w żadnym wypadku 10.06.11, 12:10
              > nie mieści się w kategoriach "dowcipu". Nie słyszałem jeszcze kabareciarza, któ
              > ry w skeczach używałby słów "SS", czy "NKWD".

Polecam "Hotel Zacisze" i odcinek pt. "Goście z Niemiec"
      • Gość: gość Re: Polska - dziki kraj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 09:35
        nie ruszają mnie takie cienkie żarciki, bo o identycznej treści są na temat różnych nacji/narodowości/ras. Zmienia się tylko nazwa.
        A szanowny kolego to nigdy nie śmiał się z dowcipów o "ruskich"?
        Więc pytanie "czy miło" jest bez sensu...
      • Gość: wawiak Re: Polska - dziki kraj... IP: *.181.5.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.11, 09:36
        co ty tu odgrzewasz stare, dobre kawały o szkotach (ten z papierem), matołku? ;)
        wracaj do talerzy debilu.
      • nikodem_73 Re: Polska - dziki kraj... 10.06.11, 10:19
        > Milo wam?

Nie rusza mnie. A wiesz dlaczego Polak stracił pracę windziarza? Bo zgubił się w drodze na trzecie piętro.

Wg mnie trzeba mieć zdrowy bałagan na strychu aby brać do siebie żarty etniczne.
      • Gość: eh Re: Polska - dziki kraj... IP: 62.233.246.* 10.06.11, 13:04
        miło że chciałeś sie popisać. screwdriver sie pisze w oryginale.
        • Gość: NYjaki Re: Polska - dziki kraj... IP: *.cable.mindspring.com 10.06.11, 14:35
          Tak widze, ze sami znawcy jezyka... cyt: "sie pisze..." hahahahahahahahahahahahahahaha
    • Gość: gość Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.hist.uj.edu.pl 10.06.11, 09:26
      Niestety - o tempora, o mores. Tacy są politycy, taka jest 'intelektualna śmietanka'. Mamy elity na jakie zasługujemy, nasze, własne. To już nawet nie nadaje się do Barei:(
      • Gość: vitmik chyba nie wszyscy do końca rozumieją co się stało IP: *.ip.netia.com.pl 10.06.11, 09:34
        casus Wojewódzkiego tzn. brak reakcji czy krytyki ze strony jego pracodawcy może spowodować że teraz każdy, mający poglądy nie poprawne politycznie i odnoszące się do np. gejów, żydów, katolików, Rosjan etc etc będzie podpierał się właśnie p. Wojewódzkim

"mam przeprosić?", "za co? przecież wojewódzki nie musiał" - takie będą tłumaczenia

Wojewódzki z Figurskim palnęli głupotę i teraz wstyd im się do tego przyznać bo ich małoletni fani będą musieli zobaczyć swych idoli kajających się i już wtedy nie będą oni tacy cool jazzy i trendy
        • nikodem_73 Re: chyba nie wszyscy do końca rozumieją co się s 10.06.11, 10:22
          No i? Coś złego się stanie?

A może powinni przeprosić Warszawiaków za to, że powiedzieli, że w stolicy funkcjonuje KKK?
    • Gość: ciesiol. Kuba Wojewódzki , pogielo ich, a pazdzioch to co ? IP: *.home.aster.pl 10.06.11, 09:27
      Obraza bialych, zoltych, popielatych a moze po prostu glupich i nawidzonych. Angole kpia z siebie i jest ok. ZAngoli kpia niewybrednie nazywajac rudymi ... i jest ok . Tak wiec leczyc a nie popiaqrdywac publicznie
    • Gość: łuki własnie że żartuje i z JPII i holocaustu IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.11, 09:29
      podobnie jak z gejów, koscioła, prawicowców ,ruskich, samego siebe -poprostu nie ma tematu z którego sie wykpi, chyba że grozi mu proces
      obrazanie sie na żarty Wojewódzkiego nie ma sensu
      • Gość: w.koronkiewicz Re: własnie że żartuje i z JPII i holocaustu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.06.11, 09:42
        kiedy przeczytałem o "żartach" Wojewódzkiego i Figurskiego, było mi głupio. bo to żenada, a nie żarty. naśmiewanie się z czyjegoś wyglądu czy nazwiska to zwykłe chamstwo. pan Wojewódzki gdyby miał odrobinę poczucia smaku, powiedziałby po prostu przepraszam. jedno małe słowo, które nic nie kosztuje. ale pan Wojewódzki takiego slowa nie powiedział. pan Wojewódzki zna się na żartach najlepiej. cała reszta to wiocha. tak wielu widziałem w Polsce nadętych bufonów. polityków, księży, dziś dołączył do tego grona pan W. kto się nie śmieje z moich żartów to buc.

a potem przeczytałem wasze komentarze. i widzę, że "żarty" Wojewódzkiego i Figurskiego trafiły na podatny grunt. jak nie smakuje biały chleb to wynocha do afryki. przedni żart. uśmiałem się po pachy. o to chodziło Panie Wojewódzki? takie reakcje chciał Pan w narodzie swoimi żartami wywołać? no to się Panu udało. moje gratulacje!
        • Gość: wawiak Re: własnie że żartuje i z JPII i holocaustu IP: *.181.61.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.11, 10:19
          ulżyło ci?
          moje gratulacje. :-D
        • nowotkomarceli4 @w.koronkiewicz .... buhahahahaha 10.06.11, 10:41
          Takich głupot dawno nie czytałem.

> kiedy przeczytałem o "żartach" Wojewódzkiego i Figurskiego, było mi głupio. bo
          > to żenada, a nie żarty. naśmiewanie się z czyjegoś wyglądu czy nazwiska to zwy
          > kłe chamstwo.

On się naśmiewał z polskiej prowincjonalnej mentalności czyli z Ciebie. Być może dlatego tak bardzo Ciebie to boli.

pan Wojewódzki gdyby miał odrobinę poczucia smaku, powiedziałby
          > po prostu przepraszam. jedno małe słowo, które nic nie kosztuje. ale pan Wojewó
          > dzki takiego slowa nie powiedział. pan Wojewódzki zna się na żartach najlepiej.
          > cała reszta to wiocha. tak wielu widziałem w Polsce nadętych bufonów. politykó
          > w, księży, dziś dołączył do tego grona pan W. kto się nie śmieje z moich żartów
          > to buc.

ŁOOOO matko jakiego ty masz małego ptaka mentalnego.

> a potem przeczytałem wasze komentarze. i widzę, że "żarty" Wojewódzkiego i Figu
          > rskiego trafiły na podatny grunt. jak nie smakuje biały chleb to wynocha do afr
          > yki.

Łoooolaaaa Boga, toż to dramat.... tak małego ptaka dawno nie widziałem....

• deadboy88 K.W. to oportunista i fałszywy idol dla plebsu 10.06.11, 09:31
      Ludzie z małym ilorazem inteligencji dają się nabierać na jego "czar" na który składa poczucie humoru na poziomie gimnazjalisty (seks, odchody) oraz czytane z kartki "natchnione" cytaty.
    • Gość: Prawicowiec Hipokryzja AGORY i gazeta.pl IP: *.warszawa.mm.pl 10.06.11, 09:34
      Pamiętam jak Węgrzyn powiedział coś takiego mniej więcej "Z gejami dajmy sobie spokój ale na lesbijki to bym chętnie popatrzył hehehe" no ni zaczęło się ujadanie, był codziennie na 1 stronie w głównych newsach, co dzień na 1 także stornie były nowe wiaodmości czy juz wyrzucono Węgrzyna z PO czy nie, a kiedy go wyrzucą, keidy zbiera się są kolezenski, moze jutro moze pojutrze i dlaczego tak pozno.

Teraz Wojewódzki w Eska Rock (należy do AGORY) walnął coś nieporónywanie gorszego. Kogoś ( kto nie jest nawet czarny tylko ma ciemniejszą skórę bo ma bliskowschodnie pochodzenie) wyśmiał po chamsku tylko i wyłącznie z teog powodu, szukał go na swojej domniemanej liście "Murzinów" i jeszcze do niego zadzownił na antenie ogólnopolskiego radia. Koleś pojawia się w politycznie poprawnych mediach (Wojewódzki) prawie co 2 dzień, ma swoj program, siedzi w jakims żałosnym programie dla ludzi którzy robia z siebie debila za peiniadze w których i tak producent zapisal w kontrakcie jakiego typu ludzie maja przejsc do finału i jak ma jury keirować emocjami ludzi żeby wygrała dana osoba np. skrzywdzona przez los lub byly alkoholik ( nie mam tv , myla mis ie te żałosne programy wiec nie przytaczam tytułu), ogladaja to miliony, mlodzi ludzie biorą z niego przyklad nawet podswiadomie, a tu taka gafa w medium piewcy tolerancji lewicowej.
      • deadboy88 Re: Hipokryzja AGORY i gazeta.pl 10.06.11, 09:38
        brawo nic dodać, nic ująć.
        • Gość: jabbaryt dopóki był chamski wobec katolików, pisowców czy IP: *.grace.com 10.06.11, 10:06
          księży, to włos mu z głowy nie spadł.
          • wyksztalciuch Re: dopóki był chamski wobec katolików, pisowców 12.06.11, 09:29
            Gość portalu: jabbaryt napisał(a):

> księży, to włos mu z głowy nie spadł.

Mamadou Diouf się myli. W tokfm w audycji "łubi doobi" kpią z JPII w taki sposób, że te żarty o murzynach to mały pikuś. I co? I nic, nikt z radia nie wyleciał z tego powodu.

• svetomir Re: Hipokryzja AGORY i gazeta.pl 10.06.11, 09:44
        Eska nie należy do Agory, a do ZPR. Twoja teoria co do X Factor też jest naciągana
      • Gość: ubu król Re: Hipokryzja AGORY i gazeta.pl IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 10.06.11, 10:09
        Prawicowiec, Ty się zastanów, co jest groźniejsze, W-F robiący sobie jaja ( może i prymitywne i prostackie) z rasizmu, listy muzinów, i uprzedzeń rasowych czy Ultra Prawicowe czy Nacjonalistyczne organizacje za robiące na POWAŻNIE listy wrogów rasowych i nawołujący do ich likwidacji w necie..
        • Gość: Prawicowiec Re: Hipokryzja AGORY i gazeta.pl IP: *.warszawa.mm.pl 10.06.11, 10:24
          No ale te argumenty są z d..py, że powiem brzydko. No a on tych których wymieniles są gorsi ci co naprawde zabijają w swoim mniemaniu wrogów rasowych np. w Rosji są przypadki obcinania głowy i dokumentowania teog na filnie, ludziom z KAukazu, a od nich jeszcze gorsi są KOreanczycy z północy bo zabijaja miliony a od nich jeszcze gorsi są itd, ale to nie na temat!!!

Przyznaję rację, Eska Rock nie należy do AGROY, mój błąd, przepraszam
      • Gość: faken Jak ładował w Kaczyńskich to był cool IP: *.static.tvk.wroc.pl 10.06.11, 16:10
        2 tygodnie temu Figurski opowiedział na antenie "dowcip" z jakiej rodziny pochodzi Marta Kaczyńska. Z rozbitej. Żaden "autorytet" GW nie skomentował tego.
    • Gość: Wyborca Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 09:34
      A co na to nasz czarnoskóry poseł z PO z Łodzi? Pastorze Godson, widzisz i nie reagujesz? Brak odwagi? Lepiej się nie wychylać? Te głupoty Wojewódzkiego i Figurskiego dotyczyły także Ciebie, a jako poseł RP masz więcej środków nacisku niż Mamadou.
      • jeruzalem51 Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r 11.06.11, 04:31
        dsonGość portalu: Wyborca napisał(a):

> A co na to nasz czarnoskóry poseł z PO z Łodzi? Pastorze Godson, widzisz i nie
        > reagujesz? Brak odwagi? Lepiej się nie wychylać? Te głupoty Wojewódzkiego i Fig
        > urskiego dotyczyły także Ciebie, a jako poseł RP masz więcej środków nacisku ni
        > ż Mamadou.

zacznijmy od tego,ze Godson to oszust legitymujacy sie lewymi dyplomami,kupionymi na internecie,to intelektualne i moralne zero

zacznijmy od tego,
    • Gość: xxx Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.rdns.sun-net.pl 10.06.11, 09:35
      No i bardzo dobrze...Niech apelują, niech ktoś zrobi z tym porządek. Niech Pan K. W. wreszcie zacznie się zastanawiać co paple, a najlepiej jakby przestał w ogóle się odzywać. Jeśli popularność zdobywa się opluwaniem innych, to mówię dość!
    • dorsai68 No i znalazł się pretekst, 10.06.11, 09:36
      by "kanapowe stowarzyszenie" zaistniało w mediach.
      • Gość: wawiak Re: No i znalazł się pretekst, IP: *.147.237.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.11, 09:41
        poranny WF, to podstawa zdrowia psychicznego w tym po.ebanym kraju!
        odczepcie się od WFu!
    • Gość: Prawicowiec Hipokryzja AGORY i gazeta.pl IP: *.189.72.1.e-plan.pl 10.06.11, 09:37
      Oczywiście konkluzja miala byc taka, że newsy o Wojewódzkim są gdzies po prawej sotrnie z boku story www.gazeta.pl io nie walą po oczach, za wyjątkowe chamstwo. Tak jak Stalin mówił, że nie ważne jak ludzie zagłosują, ważne kto liczy głosy podobnie tutaj, nie ważne jaką palniesz głupote i obrazisz kogos z takiego powodu jka kolor skóry a nawet odcień, ważne gdzie to zorbisz i czy akurat media się tym zajmą.
    • Gość: Bojkot rasistów Apel do TVN - rozwiązać kontrakt z Wojewódzkim! IP: 81.15.151.* 10.06.11, 09:40
      Żarty żartami, ale rasistowskie buractwo to już gruba przesada, panowie z TVN, pokażcie, że jesteście w Europie. ESKA to samo....

Rozwiążcie z nim kontrakt. Przekroczył ostatnią granicę przyzwoitości.

• sikiem_prostym wojewódzki to niedoje....ny przygłup. 10.06.11, 09:46
      Ta opinia mieści się w konwencji moich poglądów.
      • Gość: afds a i tak jestes debilem, bo cisniesz ze swojego kat IP: 46.17.96.* 10.06.11, 15:15
        a i tak jestes debilem, bo cisniesz ze swojego konta. Pojdzie taki wojewodzi na psiarnie i po twoim koncie cie namirza. Wal tak jak jak z ruskich albo chinskich IP.
        Ja tu mogle bluzgac na wszystko i jak cos to policja polska musiala by prosic o logi do typow w rosji lub chinach, a oni raczej maja wypie...e.
        /pozdr
    • pieniadzezrobsam Dziwną tolerancję ma ten Kuba 10.06.11, 09:46
      Żartuje z ciężko pracująych normalnych ludzi, którzy mają inny kolor skóry niż on, a promuje takich .... no właśnie.

..............

pieniadzezrobsam.blogspot.com/
    • wubecja Pedał, ćpun, psychopata 10.06.11, 09:49
      Pedał, ćpun, psychopata,
      uprasza o tolerancję,
      bo nigdy nie wiesz w którą stronę pokręci
    • Gość: freeman Kuba Wojewódzki IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 09:50
      Wojewódzki to cham i burak i na tym właśnie robi karierę. Jak by nie miał słuchaczy lub to co głosi by nie odpowiadało to już dawno by go w mediach nie było.
    • Gość: NOLES Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: 159.245.16.* 10.06.11, 09:51
      W normalnym kraju autor takiego "żarciku" ma zamknięte drzwi do wszystkich mediów. Polska nie jest normalnym krajem, więc drodzy internauci nie ma się czym podniecać. Temu panu się nic nie stanie. Co najwyżej tymi komentarzami poprawimy mu humor. Tak został wychowany. To są jego poglądy. Bycie rasistą nie dyskwalifikuje go jako dziennikarza. AMEN
      • Gość: wawiak Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.146.252.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.11, 10:00
        kuba to co prawda słoik z koszalina, ale inteligentny, więc jestem za nim.
        trzymaj się kuba i wal po zakłamanych pyskach!
        bez względu na kolor i religię pyska. ;)
    • Gość: Ewelina Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 09:56
      Wojewódzkiego nie oglądam - bo nie gustuję w wygłupach błazna na jakiejkolwiek antenie i programie. Ale to jest mój wybór i pilot skutecznie mi w tym wyborze pomaga. Jednak powierzenie Wojewódzkiemu prowadzenie tak wyjątkowego wydarzenia jakim jest koncert z okazji objęcia przez Polski przewodnictwa w Unii uważam za kompletne nieporozumienie.
    • mikka8 Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm 10.06.11, 09:57
      A ja tam w podswiadomosci "kibicuje" tym straaasznym rasista :P Niech sie rozejda wiesci po swiecie ,ze Polska to bardzo rosistowski i nieprzyjazny kraj. Nie chce,aby w Polsce bylo tak jak teraz jest w poprawnych politycznie krajach Uni Europejskiej. Widze to na codzien tu,poza granicami Polski,i jedyna mysl jaka przychodzi mi do glowy to ,aby nigdy w mojej ojczyznie nie bylo tej muzulmanskiej zarazy.
      Kuba to zwykly przesmiewca tych "swietych norm", i nie rozumie po co tyle krzyku.Ale krzyczcie! Czym glosniej i dalej tym lepiej.
      • Gość: mruczykot Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.doplaty.gov.pl 10.06.11, 10:07
        a ty mikka weź się solidniej za naukę albo wróć do szkoły, bo ty większy wstyd Polsce niż Kubuś przynosisz
        • Gość: herbatnik Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 10:14
          .doplaty.gov.pl
          Sądząc po godzinie i adresie jesteś w pracy urzędasie - więc przestań siedzieć na forum tylko weź się do roboty zamiast piprzyć głodne kawałki.
        • Gość: herbatnik Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 10:24
          IP: *.doplaty.gov.pl 10.06.11, 10:07

a Ty czasem przyjacielu w pracy nie jesteś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka