Gość: KIM LIU IP: *.zipnet.com.pl 01.03.02, 08:55 OSTATNIO ZAMIESZKAŁY W GDYNI OBECNIE W WARSZAWIE. PRACOWAŁ NIEDAWNO (PODOBNO) W SKLEPIE JUBILERSKIM, KTÓRY MIESCIŁ SIE W GALERII MOKOTÓW PROSZĘ O POMOC. Z GÓRY DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tassman Re: POSZUKUJĘ PIOTRA KASPERSKIEGO 01.03.02, 09:06 Gość portalu: KIM LIU napisał(a): > OSTATNIO ZAMIESZKAŁY W GDYNI OBECNIE W WARSZAWIE. > PRACOWAŁ NIEDAWNO (PODOBNO) W SKLEPIE JUBILERSKIM, KTÓRY MIESCIŁ SIE W GALERII > MOKOTÓW > PROSZĘ O POMOC. > Z GÓRY DZIĘKUJE *************** Czy to nie on przypadkiem "wystawił" ten sklep paru chłopakom w pończochach na głowie?? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim liu Re: tassman IP: *.zipnet.com.pl 01.03.02, 10:08 Nie czas na żarty. Poza tym nie wciskaj sie kolego Poszukuje tej osoby a ty mi tu wyskakujesz z głupotami. Nie maz innego ciekwszego zajęcia. Ten twój żarcik był strasznie kiepski. popracuj jeszcze nad nad swoimi gagami. Mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tassman kim wu shu 01.03.02, 10:31 Gość portalu: kim liu napisał(a): > Nie czas na żarty. > Poza tym nie wciskaj sie kolego > Poszukuje tej osoby a ty mi tu wyskakujesz z głupotami. > Nie maz innego ciekwszego zajęcia. > Ten twój żarcik był strasznie kiepski. > popracuj jeszcze nad nad swoimi gagami. > Mimo wszystko pozdrawiam ************* Wziałem sobie do serca twoje uwagi i lece czym predzej szukac twojego przyjaciela:) tassman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim liu Re: POSZUKUJĘ PIOTRA KASPERSKIEGO IP: *.zipnet.com.pl 01.03.02, 13:24 co za palant z Ciebie . Przepraszam Ale naprawde jestes kiepskim facetem. To najdelikatniejsze okreslenie, wybacz, ale juz długo nie natknęłam się na taka wredotę. Proszę nie wchodź tutaj i nie przeszkadzaj. Nie bądź prymitywny proszę. pozdrwiam KIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: POSZUKUJĘ PIOTRA KASPERSKIEGO IP: *.gtn.net 04.03.02, 19:41 tasssman, talizman,assmam .......... czy cos podobnego. Dlaczego dzieciol jak ty musi wszystko zepsuc? Odpowiedz Link Zgłoś