Dodaj do ulubionych

Żeby była jasność

18.08.11, 23:40
W Warszawie też żyje wiele osób, którym bardzo nie podoba się finansowanie kleru itp. i wyrażamy stanowczą nadzieję, że jeśli już nastąpi konieczność przyjmowania tu głów kościelnych różnorakich religii, to wolelibyśmy, aby miasto nie dokładało ani złamanego grosza, a organizatorzy wszelkich spędów pokrywali koszty opieki nad utrudnieniami w postaci większych patroli, zmian organizacji ruchu itp.
Obserwuj wątek
    • ritzy Wyjasniam 19.08.11, 00:22
      Warszawa rowniez wspaniałomyślnie udziela schronienia przymulonym sfrustrowanym półgłówkom, ponosząc koszty ich korzystania z miejskich udogodnien i infrastruktury, mimo ze te półgłówki plują jadem na nasze miasto.

Jeślibyś, jako połgłówek, miał wątpliwości o kim mowa, to uprzejmie wyjasniam, że to o Tobie. I podobnych frustratach.
    • panbagien Żeby była tolerancja 19.08.11, 08:08
      maxym74 napisał:

W Warszawie też żyje wiele osób, którym bardzo nie podoba się finansowanie amatorów wynaturzeń seksualnych itp. i wyrażamy stanowczą nadzieję, że jeśli już nastąpi konieczność organizowania wyuzdanych parad, to wolelibyśmy, aby miasto nie do
      kładało ani złamanego grosza, a organizatorzy wszelkich spędów pokrywali koszty
      opieki nad utrudnieniami w postaci większych patroli, zmian organizacji ruchu
      itp.
      • fedorczyk4 Re: Żeby była tolerancja 19.08.11, 08:24
        panbagien napisał:

> W Warszawie też żyje wiele osób, którym bardzo nie podoba się finansowanie amat
        > orów wynaturzeń seksualnych itp. i wyrażamy stanowczą nadzieję, że jeśli już na
        > stąpi konieczność organizowania wyuzdanych parad, to wolelibyśmy, aby miasto ni
        > e do
        > kładało ani złamanego grosza, a organizatorzy wszelkich spędów pokrywali koszty
        > opieki nad utrudnieniami w postaci większych patroli, zmian organizacji ruchu
        > itp.
        A czy do spędów wszelakich zaliczasz również procesje i pielgrzymki?
        I naprawdę uważasz że koszty ponoszone raz do roku i sprowadzajace się wyłacznie do zapewnienia ochrony policyjnej są porównywalne do kosztów ponoszonych nieustajaco i wynikajacych ze specyficznego miejsca kleru w polskim państwie? Emerytury, ubezpieczenia, utrzymywanie kościołów, pensje wszelakie, czy to w szkołach, czy to w wojsku, wszystko to przy niepłaceniu podatków. Nie przesadzasz przypadkiem?
    • Gość: ja Re: Żeby była jasność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 08:32
      Znowu się debilu (maxym) odzywasz?
      • rrdm Re: łojojoj 19.08.11, 09:19
        A ja przyjadę na ten "spęd" i zrobię wielkie kupsko gdzieś na którejś ulicy twojego miasteczka, a że nie jest to miasteczko zbytnio urodziwe to i nic też się wielkiego nie stanie. Nie stanie się też nic jak sprzątnąłbyś je po mnie jako uprzejmy gospodarz po swoim gościu. Buy...
        • fedorczyk4 Re: łojojoj 19.08.11, 12:24
          rrdm napisał:

> A ja przyjadę na ten "spęd" i zrobię wielkie kupsko gdzieś na którejś ulicy two
          > jego miasteczka,

Wcale by mnie to nie zdziwiło oceniając Cie po jakości postu:-)
          • jan-w Re: łojojoj 19.08.11, 12:39
            :-)
            • rrdm Re: łojojoj 19.08.11, 15:07
              kupa i to miasto to ten sam poziom to i wpis poematem być nie musi
              • jan-w Re: łojojoj 19.08.11, 17:28
                rdm napisał:

> kupa i to miasto to ten sam poziom to i wpis poematem być nie musi

Nie musi. Ale świadczy o poziomie, kulturze i zakompleksieniu autora.
                • rrdm Re: łojojoj 19.08.11, 19:33
                  No, najbardziej o zakompleksieniu, tylko jeszcze nie wiem czym? No bo chyba nie tym że Warszawa wyprzedza Radom urodą wśród miast zasyfionych niestety, normalnie zaraz będę mieć doła :))
        • maitresse.d.un.francais buy what? 19.08.11, 16:36
          buy to znaczy "kupić".
          • rrdm Re: buy what? 19.08.11, 19:38
            Jak kolega chce to może być auwierzen (w wersji spolszczonej) tylko chyba to średnio się w tym mieście może kojarzyć...
            • rrdm Re: buy what? 19.08.11, 19:39
              a nawet auwiderzen* :))
    • antekantoni Re: Żeby była jasność 19.08.11, 17:35
      pełne poparcie
      • rrdm Re: Żeby baba wąsy... 19.08.11, 19:42
        ... to by lała na stojąco :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka