Dodaj do ulubionych

Odpocznij na Ursynowie - sprawdź nowe klubokawi...

IP: *.pharma.netia.com.pl 19.08.11, 13:43
wszystko super wszystko cacy. idea jak najbardziej porządana na ursynowie. tylko, że trzeba zachęcić ludzi do decyzji pozostania w jednym miejscu. i tu kluczem może być cena alkoholu. nie dla wszystkich z pewnością, ale dla znamienitej wiekszosci, która zasila takie miejsca (pomijając roskosz). jeśli mam płacić za piwo 8 czy 11 pln to wolę skoczyć do centrum, gdzie do wyboru jest co najmniej kilka ciekawych miejsc na spedzenie nocy i przebierać w ofercie. nie chce mi sie wierzyć, ze nie może być taniej. dajcie cenę od razu 15 pln a zrobi sie elitarnie i z pewnością żaden cham nie wtargnie. kupuję łomżę za 2.50 odpalamy ze znajomymi fajkę na tarasie i mamy ursynoff bez ruszania się z bloku.
Obserwuj wątek
    • Gość: jangcy spokojnie, to tylko reklama :) IP: *.acn.waw.pl 20.08.11, 14:53
      Widac ursynoff na szolc rogozinskiego ma chyba wlascicieli z kregow gazety a przynajmniej bardzo zaprzyjaznionych redaktorów, bo co tydzien mamy teraz artykuł o tej knajpie mimo ze ledwo od ziemi odrosła.
      Przez pierwszy miesiąc potraktujmy to jako rozsądny PR, ale jeżeli potrwa to dłużej to jednak chyba narażacie się na oskarżenie o molestowanie.
      • Gość: ahahahahhahahahhah Re: spokojnie, to tylko reklama :) IP: *.Red-83-33-226.dynamicIP.rima-tde.net 20.08.11, 15:57
        I znowu zachwalanie jak to fajnie na USRYnowie... Obrzydliwe blokowisko dla prowincjuszy i żadne "klubokawiarnie" tego nie zmienią. Szare, brzydkie i daleko. FUJ
        • Gość: ursynoffianka Re: spokojnie, to tylko reklama :) IP: *.acn.waw.pl 20.08.11, 17:25
          ale mamy METRO ;)
          • Gość: Wawaw Re: spokojnie, to tylko reklama :) IP: *.acn.waw.pl 22.08.11, 15:17
            przykro mi, ze ktos tak nieladnie wypowiada sie na temat mojej dzielnicy :(
    • Gość: nhy Re: Odpocznij na Ursynowie - sprawdź nowe kluboka IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.11, 20:29
      Gość portalu: mops napisał(a):

. kupuję łomżę za 2.50 odpalamy ze zn
      > ajomymi fajkę na tarasie i mamy ursynoff bez ruszania się z bloku.

No i gites. Ja też.

Jak mnie wkurza ta dziwna maniera: "ursynoff", "roskosz". Autorami nazw są 10-latki??
      Mieszkam tutaj ale te knajpy będę omijać szerokim łukiem.
    • Gość: ŻENADA ŻENADA IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.11, 23:21
      Słaba kryptoreklama. Żenujące.

"Marzy nam się taka niezobowiązująca atmosfera, w której muzycy próbują sobie, jamują w ciągu dnia, płynnie przechodząc w wieczorny koncert. Dużo muzyki na żywo - mówi Maciek. "

Marzy mi się senna atmosfera baru w Texasie, leniwie płynie czas, murzyn gra na pianie, a spocone kelnerki (krople potu na jędrnych piersiach) roznoszą zimną lemoniadę.

Albo nie - inaczej:

Marzy mi się undergroundowa speluna w której kobieta - wamp gra na pianinie, DJ serwuje remixy Kraftwerk a każdy może przyjść i zaśpiewać.

Itp Itd wielki szit.
    • Gość: piortek Odpocznij na Ursynowie - sprawdź nowe klubokawi... IP: *.homerun.telia.com 21.08.11, 11:25
      Niektórzy mieszkańcy Ursynowa może się i do tych miejsc wybiorą, ale nadzieja na jakichkolwiek gości z innych dzielnic jest całkowicie płonna. Ursynów jest wyłącznie dzielnicą sypialnią i nikt poza jego mieszkańcami tam nie zagląda jak nie musi.
    • Gość: Wwwa Odpocznij na Ursynowie - sprawdź nowe klubokawi... IP: *.acn.waw.pl 22.08.11, 15:19
      Zycze sukcesow, oraz lepszej nazwy. Czy to jest jakis spray przeciwko mieszkancom ursynowa? Ursyn-Off!
    • Gość: Jarhead Głupie i pretensjonalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 18:51
      Ursynoff = Ursyn off = wyłącz Ursynów.

Żenujące.

• Gość: URSoffiak a gdzie Local Coffe?!! IP: *.home.aster.pl 26.08.11, 12:56
      a o natolińskiej Local Coffe ani słowa, a działają już ponad rok ( ostatnia impreza urodzinowa dała czadu ) Kultury pod dostatkiem, muza broń boże komercyjna a ludzie przefajni...
      www.facebook.com/Localnie
      może po prostu nie mają kontaktów w gazecie, ale ja polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka