kura_ 22.05.04, 02:34 kura już sobie nalała i toast proponuje: za warsiawe za kosmale za tej frajeskiej gdyni co tu pisze w dupe i za ARKE Gdynia bo ją kura lubi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Re: Panie Pndzelku pijem 22.05.04, 02:42 Za Kosmalową WYPIJĘ, z Kurą też się NAPIJĘ, tylko z tym gdyniakiem jakoś NI CHUJA NIE MOGĘ... PS. Polonia i Arka OK!!! tylko ten gdyniak mnie śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ gdyniek skrewił 22.05.04, 02:54 skrewił i sie boi gdyniek jeden bo z niego taki gdyniek jak legionista z otwocka, czyli mały zapasowy sponiewierany gdyniek. gdyńku nasz malutki to nie twoja wina żeś ze wsi ale też nie nasza wina żeś wieśniakiem. daj pokój idź spać albo dobrze mamusi zrób a normalnym ludziom daj sobie popisać Qrapa Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: gdyniek skrewił 22.05.04, 03:03 a powiedział ci kiedyś ktoś żebyś się PIERDOLIŁ? No to ja ci mówię cwelu zajebany... Daj dotknąć się tacie on robi Zły Dotyk... Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ znasz temat gdyniaku??????????? 22.05.04, 03:16 no to kura gratuluje pozytywnie zakończonej odsiadki ale bez honorów boś cwelem był!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ [...] 22.05.04, 03:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: znasz temat gdyniaku??????????? 22.05.04, 10:27 W tej ciszy tak ucho natężam ciekawie i czekam .................... i zamiast usłyszeć"jedzmy nikt nie woła" to Słyszę! bez przerwy jęki z Gdyni. Chłopaki! Zostawicie tego cwela niech go tata piesci...... Nie zadaje sobie tyle trudu ,aby z nim konferowac.Pendzel najlepeij go określił. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Łomatko! 22.05.04, 16:32 Wódko! pozwól żyć!!! Po raz kolejny obejrzałem film z Nickiem Bergiem w roli głównej... i coś mnie drapie w gardle... Odpowiedz Link Zgłoś