Gość: Wyborca Dla niej(!)straż miejska by w minutę przyjechała! IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 18:20 To była kompletnie wariacka reakcja.Nie chcę wariatów ani w Sejmie ani w ratuszu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tet Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: 178.73.48.* 06.10.11, 18:27 mnie kiedyś zaatakowała kiedy nasze samochody stały na czerwonym świetle, wysiadła ze swojego, podbiegła do mnie i zwymyślała, bo według niej jechałam zbyt wolno a jej się śpieszy! To było właśnie na Słowackiego. Jedyne co mogę powiedzieć, to wizerunek prywatny tej pani mocno odbiega od jej wizerunku medialnego. To zresztą jej powiedziałam jak skończyła swój atak na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3mil Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 18:54 Oto PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiPOkryzja No no, to się popisała pupilka Bufetowej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 20:05 Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawiak trzeba ją teraz aresztowac! IP: *.devs.futuro.pl 06.10.11, 22:20 zrobtowwawie.blox.pl/2011/09/Budzet-ESK-juz-wiemy-wiecej.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi Tusko-bufeciarze daja swoich najlepszych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 22:30 do Sejmu a ze to nie sa to tytani intelektu i niezbyt przejmuja sie prawem, no coz - wazne zeby dobrze krecili lody, umieli sprzedac ustawe na cmentarzu po twardych negocjacjach albo byli dobrzy w "prywatyzajcach" no a, ze duzy % to niedorozwoje - tym lepiej dla smietanki Tusko-Bufetu - latwiej kontrolowac tych ponizej progu normalnego rozwoju intelektualnego Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa-szmata Nię bede głosował na PO, ale kobieta 06.10.11, 22:33 dobrze zrobiła, nie lubię buraków parkujących byle jak blokując innych uczestników ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.11, 00:05 Kodeks karny: Art. 288. § 1. Kto cudzą rzecz niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkingowy Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.subscribers.sferia.net 07.10.11, 00:16 Ileż to razy mam taką samą ochotę. Na 125 procent, tarasującym był pisiowski funkcjonariusz. Nie może za daleko od wejścia parkować, bo dźwiga ciężki łańcuch z napisem- Jihad Legia. A wychylać za bardzo też się nie może, bo jest na warunkowym. Za poręczeniem któregoś z czołowych Ciemnogrodzian. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Masz racje. To podobno Staruch na przepustce 07.10.11, 00:31 postawil tam swoja limuzyne. A tak na marginesie, ciekawe skad mial pieniadze na tak drogi samochod? Uwazam, ze powinni przedluzyc mu areszt do czasu wyjasnienia tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismatol Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.11, 08:39 Najlepszy do rysowania karoserii jest kawałek widii.Jak dobrze pociągnąć to blachę przetnie.Brzydko? A co zrobić z cymbałem tarasującym chodnik,wjazd itd? Zadzwonić po straż? Przyjedzie za dwie godziny albo wcale a jak już przyjadą to się okazuje ze ma układy lub wręcz immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenabuchodonozor Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... 07.10.11, 10:27 to się nazywa frustracja :) Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowy_kryzys głupia pi..zda 07.10.11, 10:49 jak bym dorwał taką na gorącym uczynku i nie daj Boże gdyby porysowała mojego Pandeczkę to bym jej je.b.ną tak z liścia że by się POsrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefina Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.11, 11:07 głupia dupa. wkleja sie karne kutasy i git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heieieei Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 07.10.11, 11:14 hahaha Pawned Odpowiedz Link Zgłoś
ann.oyed Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... 07.10.11, 11:14 Wszyscy myślą że ona taka kulturalna a ona tylko udaje. No i wot kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.polskiemedia.pl 07.10.11, 11:32 Nic jej nie zrobią - ta pani jest z tzw. "towarzystwa wzajemnej adoracji" , a dla nich jest inne prawo. Inne prawo jest dla niej, Zientarskiego, Jędrzejczak, a inne dla Kowalskiego, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
ann.oyed Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... 07.10.11, 12:07 Jeżeli jesteśmy narodem, w którym wszyscy wszystkie winy zarzucają innym, i nigdy nie widzą choćby źdźbła winy własnej, w którym normą jest brak humoru, brak uśmiechu, brak uprzejmości i zakładanie z góry że jemy ktoś coś na złość, to ta Pani wypełniła wszystkie normy. Na posła ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O W Polsce takie zachowanie to norma... IP: *.host.witnet.pl 07.10.11, 12:21 Nie oczekujcie więc, żeby kandydatka na posłankę się wycofała. Odpowiedz Link Zgłoś
ad2009 Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto 07.10.11, 13:17 Jakie społeczeństwo tacy jego przedstawiciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Zachowała się jak osoba niezrównoważona IP: *.jmdi.pl 07.10.11, 14:33 psychicznie. Normalny człowiek takich rzeczy nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
i-meadow @nt 07.10.11, 15:32 "(...) buractwa typu rysowanie karoserii, urywanie lusterek i spuszczanie powietrza z kół nie toleruję. Jak ktoś ma problem, to od tego są służby porządkowe i holowanie pojazdów. Tylko nigdy nie uznałbym, że wybryk jednego członka świadczy o całej partii. I na PiS nie zagłosuję dlatego, bo dwóch panów z tej partii rozbijało po pijaku wózki golfowe w hotelu i jeszcze podciągnęli to pod jakiś spisek, ale dlatego, że nie odpowiada mi styl uprawiania polityki przez prezesa tej partii. " Wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania28 Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 21:55 Aniu, popieram Cię! Powinno byc prawo zabraniające takiego parkowania, ktore uniemozliwia innym wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiam43 Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto 10.10.11, 09:40 I co - pomogło p. Ewie Czeszejko-Sochackiej z PO dostać się do Sejmu RP? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiam43 pomogło dostać się do Sejmu RP? 10.10.11, 09:43 Jak w tytule - przecież miała darmową kampanię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2grosze Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: *.ica.net 02.01.13, 14:58 Taaaa. Tu komentuja sami zrownowazeni i niespotykanie kulturalni ! :))) I tak dobrze, ze nie skopala auta, bo mogla sobie zrobic krzywde! Jak juz musisz sie wyladowac - spusc powietrze!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś