Dodaj do ulubionych

Point House - TWK

12.10.11, 16:22
Zgodnie z obietnicą - nowy wątek odnośnie kwestii formalnych inwestycji.
(...)
Strony oraz zainteresowane podmioty mogą zapoznawać się z wnioskiem Inwestora oraz „Kartą informacyjną przedsięwzięcia” oraz złożyć uwagi i wnioski dotyczące przedsięwzięcia w Biurze Ochrony Środowiska Urzędu m.st. Warszawy, Plac Starynkiewicza 7/9, pok. nr 414, od poniedziałku do piątku w godzinach pracy Urzędu tj. 8.00 - 16.00.

Szczegóły:
bip.warszawa.pl/Menu_przedmiotowe/ogloszenia/OS/postepowania/srodowiskowe/wszczete/2011/Budowa_budynku_administracyjnego_przy_ul__Pulawskiej.htm
Obserwuj wątek
    • kasertltd Re: Point House - TWK 12.10.11, 18:05
      Zmieniono system wentylacji, nie chce mi się tego drugi raz pisać bo mnie serwer wywalił, ale napisałem bardzo długi tekst o wadach tej zamiany, którtko mówiąc jest gorzej, przebito na wylot otwory przez ściany zewnętrzne od strony Palutha, gdzie w projekcie są pod kątem 90 st. O opiniach eksperta tez pisałem, generalnie jest to gorsze rozwiązanie (ale tańsze :) ).
      • kasertltd Re: Point House - TWK 14.10.11, 03:05
        Miałem spotkanie w sprawie wentylacji, zapewniono mnie iż zniana jest na "lepsze" podyktowana kwestiami techniczno-handlowymi, dostawcy rozwiązań niejednokrotnie w trakcie realizacji inwestycji informują o zmianach w rozwiązaniach swoich systemów. Tak też było w tym przypadku. Zastosowano nowsze rozwiązanie o niegorszych - jak mnie zapewniono - parametrach. Oto link do strony producenta:
        www.aereco.com.pl/product.php?product=eht

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka