zmien 17.10.11, 16:36 szukam w miarę taniego i solidnego optyka w Warszawie, dałam sobie spokój z "markowym" V.E. - kłamcy, pijawki i tandeciarze. Oszukali mnie na niemałą kasę - jakość szkieł i oprawki - szkoda gadać, mam ich dość... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba06 Re: solidny optyk w stolicy 18.10.11, 19:56 potrzebujesz tylko okulary? czy badanie też? jeśli tak, to polecam p.Marek Ożóg optometra, bada dokładnie, na forum gazeta.pl możesz poszukać więcej info www.optometria.waw.pl/ofirmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_zelek Re: solidny optyk w stolicy IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 19:59 hm, mogę polecić opticline, z tego co wynika z wizytówki to mała "sieć" w Warszawie, punkty ma na Ochocie (tam byłem) Mokotowie i Jelonkach. Polecam Ochotę, była tam fajna babka, chyba szefowa, kompetentna, potrafi doradzić. Ceny jak na warunki stolicy super, solidnie, bez ściemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: solidny optyk Bielany, Żoliborz IP: *.ip.netia.com.pl 13.01.12, 15:30 poszukuję na ŻOLIBORZU, ewentualnie Bielany bo niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: solidny optyk Bielany, Żoliborz 13.01.12, 23:00 sproboj Lenti, naprzeciwko szpitala Brudnowskiego, wiem ze to nie Bielany ale zawsze to blizej. Mozesz tez sprobowac przy placu Konstytucji , idac od strony centrum po prawej stroni pod takim "arkadami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: solidny optyk Bielany, Żoliborz IP: *.centertel.pl 14.01.12, 01:50 motylanoga... Skad przyjechales do Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: solidny optyk Bielany, Żoliborz 16.01.12, 08:24 Polecam na Młynowie - Długosza 20. Sprawdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: solidny optyk Bielany, Żoliborz IP: *.eurotel.cz 20.09.12, 09:48 Na ulicy Marymonckiej, niedaleko AWF. Jest jeszcze jeden w Galerii Żoliborz na Broniewskiego, ale ten stanowczo odradzam, choć oferują/oferowali różne zniżki. Na plastykowych szkłach (wcale nietanich) z powłoką anty-refleksyjną od razu pojawiły się malutkie transparentne plamki. Po roku z kilku plamek zrobiła się jedna większa, która uniemożliwia patrzenie, a pani w sklepie twierdzi, że to - rysa!!! Od lat noszę plastykowe szkła, ale z czymś takim spotkałam się po raz pierwszy. Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optyk Re: solidny optyk Bielany, Żoliborz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 23:54 Może warto byłoby najpierw złożyć reklamację i ewentualnie później "stanowczo" komuś doradzać!!! Łatwo można komuś popsuć opinie, na którą człowiek pracuje latami. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: solidny optyk w stolicy IP: *.warszawa.mm.pl 13.01.12, 22:02 przy KEN-ie pomiędzy stacją Stokłosy a kościołem Wniebowstąpienia Pańskiego. Może nie są wyjątkowo tani, ale chyba lepiej kupić okulary na ładnych parę lat i zapomnieć o naprawach niż bawić się samemu w dokręcanie śrubek i klejenie "kropelką" co parę tygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: solidny optyk w stolicy 13.01.12, 22:50 Na kilka lat to nie jest dobry pomysł. Wady wzroku się zwykle pogłębiają. A że powinny być jak najwyższej jakości to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: solidny optyk w stolicy 14.01.12, 18:01 Toteż w ciągu tych lat należy chodzić do okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś
pokolenie1200zl Re: solidny optyk w stolicy 22.09.12, 22:08 Proponuje optyka przy Broniewskiego 85 solidna firma Odpowiedz Link Zgłoś
maryjkan Re: solidny optyk w stolicy 20.01.14, 17:07 OPTICION Broniewskiego 85 w Warszawie Zdecydowanie NIE POLECAM, niesympatyczna obsługa, mały wybór oprawek, ceny wysokie ale przede wszystkim okulistka która tam przyjmuje to zupełne NIEPOROZUMIENIE. Brak zainteresowania pacjentem, i bardzo nieprzyjemny wręcz obraźliwy i lekceważący stosunek do pacjenta. Moja córka zgłosiła się do p.Smoktunowicz skarżąc się na podwójne widzenie po badaniu usłyszała, że nie ma fizjologicznych nieprawidłowości wobec tego najprawdopodobniej jej się wydaje, że widzi podwójnie. Na prośbę o wydanie tego stwierdzenia na piśmie została wyrzucona z gabinetu. - SKANDAL strata czasu i pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
marika_w Re: solidny optyk w stolicy 20.04.20, 17:35 Ja polecam Salon optyczny Smolińscy - mega dobre ceny i zakład z 50 letnią tradycją. Maja bezpłatne badanie wzorku jak się u nich wyrobi okulary. optykmarszalkowska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś