Gość: pmp IP: 198.178.236.* 25.10.11, 13:07 W pełni się zgadzam z treścią artykułu! Ja także mam już dość tego triumfu łapczywej bezmyslności i arogancji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niemiec "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w n... IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.11, 13:07 Menadżer PKP - oszpeć most bierz kasę i w nogi Menadżer Palacu Kultury - wywieś gigantyczne szmaty i dostaniesz 50tys premii za "dobry wynik finansowy" od Hanny Gronkiewicz Waltz Menadżer PKO - wywieś szmaty na wszystkich budynkach wzdłuż Marszałkowskiej, bierz kasę i w nogi itd. Menadżer Skry uczy się...uczy. ! Pokaz mi w Warszawie teren a powiem ci kto nim zarządza Polaczek cwaniaczek, czy menadżer zagraniczny (np. Hotelami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j666 Wojtczuk jak terrorysta: Bierz kasę i w nogi...... IP: *.net-serwis.pl 25.10.11, 13:15 Wojtczuk, kto Ci płaci? Może z pensji wyremontujesz stadion Skry? Ja tam startowałem na tartanie jeszcze jako uczeń. I chciałbym, żeby nasze dzieci też tam startowały, a nie powstawało kolejne biurowce i osiedle deweloperskie za łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebpl Won z reklamowymi śmiecami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 13:13 Wg mnie KAŻDA reklama, która zaśmieca przestrzeń miejską jest nielegalna. W śródmieściu niech zostaną okrąglaki i stylowe neony. Migoczące tablice, nadmuchiwane śmieci, oplatające budynki szmaty oraz wszędobylskie potykacze won! Od razu będzie milej dla oka. Odpowiedz Link Zgłoś
nf33 "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w n... 25.10.11, 13:26 skoro nadzór i urzędasy biorą działę za to kurestwo, to ja też chcę! albo won z tymi reklamami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w IP: *.adsl.alicedsl.de 09.11.11, 14:18 Osoba ktora napisala ten artykul nie ma wstydu i jest pacholkiem ludzi ktorzy maja calkiem inne plany co do Skry. Ktos kto glebiej siedzi w tej materi jest dobrze zorientowany i wie o co chodzi i jest takie powiedzenie jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.W centrum Warszawy wisza reklamy na cale domy i jakos nikomu to nie przeszkadza a na Skrze jest Afera poniewaz ktos kto chce ten teren puscic z dymem (atrakcyjny teren) nie moze przyciac kasy dopuki istnieje Skra. pozdrawiam david Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 13:35 Wojtczuk nie rób taniej sensacji - oczywiście lepiej jest ten grunt sprzedać i postawic tam kolejne osiedle apartamentowców lub galerię handlową, wtedy według Cibie będzie milej dla oka i na pewno jeszcze wiele osób na tym zarobi, a tak zarządzający Skrą chce ratować budżet tego ośrodka sportu i nie mając wyjścia posuwa się do takich metod - przecież miasto mu nie da! Może napisz artykuł jak prezes skry może znaleźć pieniądze lub lepiej pomóż mu je znaleźć - a nie takie szopki. Odpowiedz Link Zgłoś
best_kierowniczka Re: "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w 25.10.11, 15:34 Pablito jesteś super! W końcu ktoś napisał coś sensownego. Negowanie wszystkiego jest najłatwiejsze, gorzej kiedy trzeba podpowiedzieć coś sensownego. Władze Warszawy też zawsze tylko negowały wszelkie pomysły Skry na uzdrowienie jej sytuacji, nigdy nikt nie zaproponował własnego pomysłu. Oni mają chyba tylko jeden pomysł - dorwać się do tych hektarów i wyciągnąć z tego jak najwięcej dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Brawo dla zarządu Skry! IP: *.aster.pl 25.10.11, 13:39 to się nazywa przedsiębiorczość, a nie terroryzm, odsyłamszanownego pana redaktora do słownika. stanie jak cielę i czekanie na pieniądze z miasta (czytaj: z sufitu, nieba czy z kosmosu) byłoby grzechem niegospodarności. Reklama komuś przeszkadza? Warszawa jest szpetna, brudna, zaniedbana, a zniszczony stadion to tylko dowód na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Brawo dla zarządu Skry! IP: 212.120.136.* 25.10.11, 13:57 Tak, przeszkadza! Ślepy jesteś czy czytać nie umiesz? Też mam juz, krwa, tego dość. wszędzie muszę patrzeć a to na monstrualną mordę Wojewódzkiego, a to na monstrualna panienkę reklamującą jakąś gazetę, a to na monstrualnego sportowca. Po kilku dniach te szmaty są brudne, zabłocone, zalane wodą. Koło Skry przejeżdżam codziennie i naprawdę wolę patrzeć na rosnące tam, w tej chwili już ukryte za cholernym stelażem, drzewa. A menager Skry niech d*pą nie rzuca, skoro przez tyle lat doprowadził do dewastacji ośrodka, to niech teraz nakryje się ogonem i zniknie ludziom z pola widzenia, bo żadna powierzchnia wielkoformatowa już klubowi nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Brawo dla zarządu Skry! IP: *.aster.pl 25.10.11, 14:11 ciekawe czemu rzucasz przekleństwami i tak bardzo cię grzeje ten temat. ja też jestem codziennie w tej okolicy i widzę prace na Skrze i jakoś nie słyszę złych komentarzy. Zobacz co się dzieje w urzędach i tam się uzewnętrzniaj. I nie wierz dziennikarzom. tyle mojej rady. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Brawo dla zarządu Skry! IP: *.rev.snt.net.pl 25.10.11, 15:50 Ty jojo, trochę się chyba zakręciłeś. Skra od niedawna ma nowy zarząd i to stare władze w porozumieniu z miastem doprowadziły do upadku tego klubu. Dobrze, że mamy Euro bo byś pewnie do tej pory skarpety kupował na Stadionie X lecia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Ochoty cwaniactwo zarządu KS SKRA IP: *.aster.pl 25.10.11, 13:59 Od początku lat 90.ub. wieku obserwuję niesłychane cwaniactwo kolejnych zarządzających KS SKRA (o specyficznej proweniencji...) kosztem interesu publicznego i przy bierności władz miasta. Zamiast koncentrowac się na działalności sportowej nieustannnie prowadzone tam były rózne szemrane i uciązliwe dla mieszkańców Starej Ochoty interesiki (bazar, komis samochodowy itp.). Likwidowano kolejne sekcje i rozsprzedawano majątek, próbowano wprowadzic deweloperów zmierzających do intensywnej zabudowy terenów sportu i rekreacji, próbowano zablokowac plan miejscowy dla tego terenu itd. itp., a teraz ta bezczelna akcja reklamowa. Tolerował to w poprzedniej kadencji (a wrecz wspierał b. dyrektor Biura Sportu ratusza wystawiony na tę synekurę przez b. koalicjanta - SLD). Miasto powinno przejąc ten klub i zacząc nim energicznie zarządzac ! Stop samowoli i sobiepaństwu na SKRZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
best_kierowniczka Re: cwaniactwo zarządu KS SKRA 25.10.11, 15:22 Proszę mi podać choć jeden przykład klubu sportowego w Warszawie, który jest energicznie i sprawnie zarządzany przez Miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemiec "Menadżer Skry" = pasożyt Skry ? IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.11, 14:04 Siedzą nieudolni pasożyci na publicznych spółkach i dorabiają mega reklamami, niczym prywatny folwark. PKO, PKP, PKiN,...itd. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 14:22 Miasto miało tyle lat to w głębokim poważaniu a teraz jak jest sposób na przywrócenie świetności to się buntują. Tyle lat miasto miało na to. czy któryś urzędas ma "ąty" bo grosz mu z tego nie skapnie? A ja jestem za. i niech wiszą te reklamy skoro po roku czy dwóch mają odsłonić piękny obiekt sportowy. najłatwiej jest kogoś wyeksmitować, nie dać mu szans a miastu zabrać tak piękny obiekt i oddać w łapy debilowi, który postawi tam kolejne superluksusowe klocki. A może urzędasy nie miały czasu na Skrę bo wyznaczali nowe superbuspasy w czasie gdy i tak miasto stoi w trakcie budowy metra? Ratusz się upokarza w ten sposób. Ja chcę mieć obiekt sportowy w centrum miasta. Chcę się cieszyć z Memoriałów Kusocińskiego tak jak lata temu. Straciliśmy to na rzecz innego miasta - może i stadion narodowy oddamy? A ja chcę iść z synem obejrzeć Memoriał Kusocińskiego albo na basen na Skrę tak jak mój Tata chodził ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol AMS mniej zarobi IP: *.atms.com.pl 25.10.11, 14:26 I tak się zwalcza konkurencję :P Poszczujemy ludzi i po sprawie. A klienci będą mogli tylko u nas kupić. Komuś się ubzdurała przestrzeń publiczna na cudzej własności to niech utrzymuje ją. "Tym okradzionym jesteśmy my, warszawiacy. " a kto zwróci utracone koszty właścicielowi ? My warszawiacy ? Chcą coś zawłaszczyć należy wyrównać straty właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERROR AMS-U , bo TERROR AMS-U , bo mniej zarobi IP: *.rev.snt.net.pl 25.10.11, 20:37 AMS ma pewnie na to chrapke. Dzwiwne !!? że nigdy Wybiurcza Gazeta nie pisze o swojej siestrzanej firmie ASM , która porozstawiała w warszawie ok 2 500 !! bilbordów i innych paskudstw na nogach, m.inn w parkach, . ZEROOOOOOOOOOOOOOOO obiektywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katomowie Wojtczuk wstydź się! IP: 87.96.120.* 25.10.11, 15:06 Wojtczuk z premedytacją bojkotujesz plany remontu Skry. Kto Ci daje prawo aby publicznie pomawiać zarząd stadionu? Szkoda,że Gazeta Stołeczna nie chce poprzeć całej inicjatywy a może boi się , że AMS nie postawił tam sowich tablic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wojtczuk wstydź się! IP: *.rev.snt.net.pl 25.10.11, 15:56 Ja nawet znam jednego Pana z AMS-u który składał ofertę na Skrze. Za psie pieniądze oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
best_kierowniczka "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w n... 25.10.11, 15:16 Redaktor Wojtczuk widzi tylko jedną stronę medalu. Może jednak pomyślałby o tym ile starych kamienic udało się wyremontować dzięki pieniądzom z tych "strasznych reklam". Od podziwiania "przestrzeni publicznej" również klubom sportowym nie przybędzie pieniędzy na remonty stadionów. W życiu nie ma nic za darmo, więc może warto na kilka miesięcy zrezygnować z podziwiania tej "przestrzeni publicznej" żeby w końcu dzieci i młodzież Warszawy mogła trenować lekką atletykę, bo nie wszyscy chcą kopać piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
best_kierowniczka Re: "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w 25.10.11, 15:27 "Triumf łapczywej bezmyślności i arogancji" a co to takiego? To władze naszego miasta są bezmyślne, zachłanne i aroganckie. Zależy im tylko na tym żeby położyć łapę na tych 20 ha SKRY (co nie daj Panie Boże). Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 No dobrze Panie redaktorze. 25.10.11, 16:05 Jeśli nie tak, to jak? Może przedstawi Pan biznesplan dla Skry, klubu sportowego, a przede wszystkim jego obiektów, którego wdrożenie przywróci im świetność i pozwoli cieszyć się warszawiakom kolejnym pięknym i nowoczesnym obiektem sportowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: No dobrze Panie redaktorze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 18:01 Ja ci przedstawię jedynie słuszny biznesplan dla "Skry". Za trzy laty wypie.rda.lajcie z nieswojego terenu. I nie popuszczać syfiarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan AMS "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w n... IP: *.rev.snt.net.pl 25.10.11, 16:09 Panie Michale Wojtczuk jako wielki fan AMS i Gazety Wybiórczej jestem zażenowany faktem że nie postawiliście tam swoich małych paskudnych tablic z reklamami pasztetu z biedronki, karkówki z Tesco, Papieru toaletowego i Podpasek. Wtedy na pierwszej stronie wybiórczej rozpisywał by się pan na temat : Menadżer AMS jak czarodziej zmienia szaro-bure warszawskie ulice. Piątka Michaś. Tak dalej wykończyć konkurencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwa Re: "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w IP: *.aster.pl 25.10.11, 17:20 ech, założe sie, że goście z AMS już na Skrze byli, oferte złożyli, ale odmówili i się przez GW zemścili:-) ciekawe co cy było jakby AMS tam reklamę powiesił.... już widze te nagłówki w gazecie. superbohaterzy z ams ratują skre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
felicjan15 "Menadżer Skry jak terrorysta: Bierz kasę i w n... 25.10.11, 20:37 Gazeta Wyborcza zatrudnia dziennikarzy którym nie przeszkadza totalna ruina. Ja pamiętam jak jeszcze 25 lat temu działały na Skrze pływalnie (bodaj pięć) i odbywały się zawody sportowe w tym memoriał Kusocińskiego. A jak nastało "nowe" to był totalny upadek obiektu. A radość ludowi przynosiła giełda na Skrze a nie sport i rekreacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Hipokryzja Agory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 23:43 Chciałem zapytać, a do kogo jak nie do Agory, wydawcy Gazety Wyborczej, należy największa spółka reklamowa AMS, która zaśmieca bilbordami nie tylko Warszawę ? Zwykła hipokryzja w stylu GW !!!!! Uderzcie się we własny policzek, wtedy dacie przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi AMS i Bufet nie moga sie doczekac zeby sie dorwac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 07:40 do tego terenu zeby wycisnac co sie da na developerce i oczywiscie zeby plotem z reklamami zarzadzala koszerna firma cyngiel szechterowki wspiera ta strategie artykulem ktorego nie powstydzilby sie propagandzista z lat 50tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Podpisywać zdjęcia archiwalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.12, 08:14 Skoro umieszczacie zdjęcie archiwalne z ubiegłego roku to zaznaczcie to. Ktoś jeszcze gotów pomyśleć, że fotograf Wojciech Olkuśnik podpisał obecną śmieciową umowę z Agorą. Dla niezorientowanych więcej informacji: www.facebook.com/groups/207904301286/ Odpowiedz Link Zgłoś