Dodaj do ulubionych

BTM Leader - znacie??

06.03.02, 11:38
Mam pytanie, czy znacie firme BTM Leader SA? Jeśli tak, to czy mógłbym prosić
Was o jakieś info, czym dokładnie się zajmują, jakieś strony www o nich
(firmowa strona jest totalnie beznadziejna i brakuje informacji o nich)Z góry
wielkie dzięki
pozdrawiam :))
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: BTM Leader - znacie?? IP: 217.11.134.* 06.03.02, 11:47
      Coś słyszałem. Rzeczywiście firmowa strona jest idiotyczna a ta ich reklama w
      jakich projektach uczestniczą i z kim współpracują to kompletna bzdura.
      Zadzwonili do mojego ojca z ofertą spotkania. Rozmowa była w stylu "daj nam pan
      kasę a my ją oddamy z odpowiednim procentem". Potem sam usiłowałem się z ta
      firmą ale mnie zbywali twierdzeniem że "pan prezes musi osobiscie zaprosic".
      Dla mnie to jakaś lewizna i bym uważał. Już sama nazwa to mówi: BTM jest
      skrótem od Better Than Money.
      • tolo3 Re: BTM Leader - znacie?? 06.03.02, 11:53
        właśnie wczoraj mój stary z nimi rozmawiał i dlatego szukałem info o nich :))
        THANX :))
      • Gość: Mar Re: BTM Leader - znacie?? IP: 213.25.197.* 06.03.02, 12:14
        Gość portalu: maciek napisał(a):

> "daj nam pan kasę a my ją oddamy z odpowiednim procentem". "pan prezes musi
        osobiscie zaprosic".

Czy zameldowanym na terenie powiatu pruszkowskiego dają jakieś preferencje? Czy
        to jest dobrze widziane, czy wręcz przeciwnie?

• Gość: Zbyszek Re: BTM Leader - znacie?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 22:14
        Gość portalu: maciek napisał(a):

> Coś słyszałem. Rzeczywiście firmowa strona jest idiotyczna a ta ich reklama w
        > jakich projektach uczestniczą i z kim współpracują to kompletna bzdura.
        > Zadzwonili do mojego ojca z ofertą spotkania. Rozmowa była w stylu "daj nam pan
        >
        > kasę a my ją oddamy z odpowiednim procentem". Potem sam usiłowałem się z ta
        > firmą ale mnie zbywali twierdzeniem że "pan prezes musi osobiscie zaprosic".
        > Dla mnie to jakaś lewizna i bym uważał. Już sama nazwa to mówi: BTM jest
        > skrótem od Better Than Money.

Witam,
        Ze mna sie skontaktowali, bylem na spotkaniu na ktorym sie dowiedzialem ze
        dopiero na szkoleniu 5-godzinnym sie dowiem naprawde o co chodzi i ile bede mogl
        zarobic.
        Mysle ze nie pujde - wyglada to na dosyc subtelne urabianie czlowieka w celu ...
        potencjalnego zarobku a tak naprawde to niepewnego.
        Pozdrawaim,
        Zbyszek

• Gość: ZS Re: BTM Leader - znacie?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 22:16
        I jak dalej potoczyly sie sprawy z Twoim ojcem?
    • Gość: J Re: BTM Leader - znacie?? IP: *.acn.waw.pl 18.09.02, 00:01
      ciekawy artykul. warto przeczytac. zadzwonili do mnie. jak sie chcialem
      dowiedziec wiecej o wspolpracy oferowanej mi, to nie chcieli przez telefon
      powiedziec, wiec nie marnowalem czasu wiecej niz rozmowa telefoniczna.

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020522/ekonomia/ekonomia_a_8.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka