Dodaj do ulubionych

Lewackie bandziory niszczą Warszawę

IP: 178.73.49.* 11.11.11, 14:23
Grupa około 100 osób zaatakowała policjantów na rogu ul. Nowy Świat i ul. Świętokrzyskiej.

Około południa grupa około 100 osób zaatakowała policjantów, a następnie zabarykadowała się w kawiarni na rogu ul. Nowy Świat i Świętokrzyskiej. Na miejsce wezwano dodatkowe siły policji.

Jak nieoficjalnie dowiedziała się PAP, wśród tych osób są anarchiści z Niemiec.

www.zyciewarszawy.pl/artykul/2,644148_Policyjna-akcja-na-Nowym-Swiecie.html
Obserwuj wątek
    • fedorczyk4 Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę 11.11.11, 20:40
      Gratulacje dla skrajnej prawocy i kiboli. Mieli bardzo udane występy na placu Konstytucji i na Rozdrożu. Tym samym okazali swoją prawdziwą mordę. Mimo że mieli ja odważnie ozasłoniętą. Brawo chłopcy narodowcy.
      • Gość: K Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę IP: 212.180.165.* 11.11.11, 22:43
        Ja widziałem tak samo zasłonięte mordy tu i tu.

Tylko komentarz był jakby inny.
      • Gość: Anna z W-wy Re: Kibole z Białegostoku przyjechali autokarami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 10:35
        na koszt PiSu ...... i to nie byli "lewacy" tylko "patrioci" zasłużeni dla kampanii PiSu!!!
      • Gość: Sługa Boży Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę IP: *.opera-mini.net 12.11.11, 20:45
        Nieprawda, to katofaszyści zaatakowali policjantów i dostali póżniej zasłużony społeczny wp...l. Zapanowała trwoga i rozległy się modlitwy do Boga a to pomoże jak umarłemu kadzidło.
    • jan-w Faszystowskie bandziory niszczą Warszawę 11.11.11, 20:56
      Od kiedy ONR, MW, OWP, kibole i Solidarni 2010 to lewacy? Zalinkować filmy pokazujące wyczyny bandytów z marszu faszystów?
      • Gość: kixx a tu policja w obronie prawa IP: *.acn.waw.pl 11.11.11, 21:08
        www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU&lc=_8hoGXBTwcGSutwbZZsyRroj08T3-YlAtAMspfMczco&feature=inbox
        • jan-w Słusznie. Policja ma egzekwować przesytrzeg. prawa 11.11.11, 22:44
          Tu masz więcej tych krzywdzonych przez "brutalną policję" ludzi z flagami: www.youtube.com/watch?v=OVRR1xlznXU
          To że takie bydło używa flagi polskiej do swoich zadym to jej poniżanie.
          • Gość: kixx Oo!Widze,kolega zwolennik gestapowskich metod IP: *.opera-mini.net 12.11.11, 09:16
            Nie znalem kolegi z tej strony.
            • jan-w Re: Oo!Widze,kolega zwolennik gestapowskich metod 12.11.11, 11:52
              Egzekwowanie przestrzegania prawa siłą wobec rozjuszonych bandytów to gestapowskie metody? Jeżeli ktoś uważa że w wolnym kraju należy tolerować demolowanie miasta i rzucanie brukiem w ludzi, to powinien oddać się w ręce specjalistów.
              • Gość: kixx Re: Oo!Widze,kolega zwolennik gestapowskich metod IP: *.opera-mini.net 12.11.11, 13:59
                Mam wrazenie ze piszemy o dwoch roznych wydarzeniach .Mnie chodzi tylko i wylacznie o,wg mnie,mocno dyskusyjny sposob unieruchomienia lezacej osoby polegajacy na kopaniu w glowe.
                • Gość: wuxx Re: Oo!Widze,kolega zwolennik gestapowskich metod IP: *.opera-mini.net 12.11.11, 20:52
                  To faktycznie był błąd, takiego matoła powinien skopać po dupie, żeby rozum mu wrócił na własciwe miejsce. Jednakowoż, jeżeli stwierdził, że to przypadek nieuleczalny to czynił dobrze, bo wbił matołowi w pamięć, ze czynił wcześniej niestosownie.
                  • atob Re: Oo!Widze,kolega zwolennik gestapowskich metod 15.11.11, 08:45
                    Wiesz ja chetnie bym wbil tobie w pamiec kilka rzeczy.
                    Ale podejrzewam ze jestes jednym z tych smieci co zapraszaja szwabow na marsz niepodleglosci w Polsce ...w Warszawie ...
                    Za rok kazdy szwab dostanie odemnie w twarz ...i bede z tego dumny.
                    Ze upoluje jakas lewacka ku....
                    • Gość: wawiak Re: Oo!Widze,kolega zwolennik gestapowskich metod IP: *.play-internet.pl 16.11.11, 18:48
                      już taki jeden się odgrażał w podobny sposób jak kolega atob.
                      może kolega atob odwiedzi kolegę "rafała-gołego-łajt- pałera" w szpitalu i zagra razem z nim?
                      www.bijamnieniemcy.pl/bijamnieniemcy.php
                      :-D
          • atob Re: Słusznie. Policja ma egzekwować przesytrzeg. 15.11.11, 08:48
            Jasiu ....slownictwo.
            Prosze opamietaj sie choc troche. Na razie ...
      • Gość: Duch Moskiewskie nauki IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 22:40
        Marsz faszystów? Patrioci to dla ciebie faszysci? Ty zes w Moskwie najwyrazniej nauki pobieral. Tfu!

ps A brykali to zwykli chuligani spod znaku Legii. Im wszystko jedno po ktorej stronie. Byle na przeciw policji.
        • jan-w Faszyści to nie patrioci. 11.11.11, 22:52
          Obejrzy link który przysłałem. Ci kibole znaleźli się tam nieprzypadkowo. Z wypowiedzi Bosaka w tv wynika że byli zaproszeni do udziału. A Kaczyński przed wyborami sam się kumał z najgorszymi kibolami i jednego z ich szefów - przestępcę "starucha" zatrudnił w swojej gazecie jako dziennikarza (!).
          Czy członków ONR, NOP, MW, OWP i innych ugrupowań nazywam faszystami? Oczywiście. Sami sie tak nazywają. A to właśnie oni byli organizatorami tego marszu nienawiści, niszczenia Warszawy, atakowania policji, dziennikarzy, demolowania samochodów itd.
          Tak czcili klęskę Dmowskiego 11 listopada kiedy stracił szansę na realizację swoich chorych mrzonek. Ale z pewnością nawet nie wiedzieli co to za data ;-)
          • Gość: Duch Nazizm to lewactwo! IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 23:08
            Jesteś jak Goebbels. W każdym zdaniu bądź to kłamstwo, bądź to manipulacja. Ewentualnie zwyczajna bzdura. Zapewne dostałeś jakieś wyróżnienie.

Bez odbioru.
            • jan-w Faszyzm jest niechlubnym przeżytkiem. 11.11.11, 23:26
              Naprawdę wydaje ci się że stosując w każdym poście wyłącznie obrażanie polemisty zamiast rzeczowych argumentów, przekonasz kogokolwiek do tego że to twoja opinia jest słuszna?
              Jeżeli tak, muszę cię zmartwić. Mylisz się. Założenie kolejnych nicków które cię "poprą" to też tylko marna manipulacja.

BTW: Gdzie skłamałem?
              Kaczyński nie zwąchiwał się z kibolami?
              Nie zatrudnił "starucha" w swojej gazetce propagandowej?
              NOP czym ONR to nie faszyści?
              Nie atakowali policji i dziennikarzy?
              Nie zdemolowali wielu samochodów?
              11 listopada Dmowski nie przegrał?

Ośmielisz się ustosunkować merytorycznie do tych pytań, czy tylko będziesz obrzucał wyzwiskami? To ślepa uliczka.
            • Gość: Anioł Re: Nazizm to lewactwo! IP: *.opera-mini.net 12.11.11, 20:48
              Właśnie całkowicie odwrotnie. Nazim to prawactwo i degeneracja.
              • michal1401 Re: Nazizm to lewactwo! 12.11.11, 21:11
                czym się różni zamaskowany bandyta ubrany na czarno wyćwiczony w walkach w zwarciu, uzbrojony w pałkę, od zamaskowanego bandyty ubranego na czarno, wyćwiczonego w walkach w zwarciu, uzbrojonego w pałkę??
                Antifowcy to tacy sami naziole, tyle że zamiast hitlera czytają lenina
      • ritzy Jan-wie, mam nadzieje, ze poczytales 12.11.11, 15:26
        w różnych żródłach o tym, co sie działo w Warszawie i troche sie zreflektowales.

To co pisałeś wczoraj przedstawia Cie w skandalicznym swietle zaklamanego propagandzisty. Wypisz wymaluj Jureczek Urbanek z Trybuny Ludu, czy innego „Żołnierza Wolności”.

Najbardziej mnie rozbawia (bo juz powaznie, jako partnera do uczciwej dyskusji, trudno Cie traktować) rzeka „faszyzmu” wylewajaca się spod Twej klawiatury i zastępująca rzeczowe argumenty. Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawe, że klepiąc takie wytarte propagandowe komunały ośmieszasz sie. Zwłaszcza wobec tych, którzy starają się myśłeć niezależnie na Forum.

A tak przy okazji, Staruch będzie przestępcą wtedy, jak go skaże sąd, a nie jakis anonimowy dupek na forum GW „Warszawa”. Jak na razie, prokuratura nie jest w stanie przedstawic mu wiarygodnych zarzutów. Z tego co przeniknęło do wiedzy publicznej, jest oskarżany o zabranie kibicowi Polonii klapek i ręcznika oraz „odgrzano” dawna sprawe, w ktorej uderzył równego sobie osiłka, po czym obaj się przeprosili i uznali sprawę za niebylą.
        • jan-w Ritzy... 12.11.11, 17:29
          Że będziesz bronił kiboli, faszystów (ONR,OWP,MW,NOP) nie miałem wątpliwości. Przecież to twoi towarzysze niedoli. Czy podobnie jak Duch, nie potrafisz podjąć merytorycznej dyskusji i odpowiedzieć na pytania które mu zadałem?
          Obaj macie dziecinny zwyczaj obrzucania polemisty najbardziej fantastycznymi obelgami i pomówieniami, kiedy wiecie że nie potraficie obronić słuszności swoich wypowiedzi.
          Dobrze wiesz że właśnie takie zachowanie ośmiesza autora.
          O staruchu piszesz bzdury.
          1. Jest przestępcą ponieważ był już karany: www.futbolnews.pl/informacje/przeglad-portali/art,3497,staruch-z-wyrokiem.html
          2. Obecne postępowanie nie dotyczy klapek, a pobicie ludzi: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10256640,Sad___Staruch__zostaje_w_areszcie__Nie_pomogly_poreczenia.html

Proponuję abyś równie poważnie podchodził do dyskusji zamiast publikować stek bluzgów jak jakiś kibol.
        • jan-w Jeśli masz wątpliwości co do faszyzmu organ.marszu 12.11.11, 18:55
          Polecam:
          Młodzież Wszecpolska: www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/m/Mlodziez_wszechpolska.jpg Zresztą ich hajlowanie kiedy się spiją, jest powszechnie znanym faktem.
          ONR: www.redink.pl/pf/onr/slides/onr24.jpg
          NOP: i.pinger.pl/pgr195/a7204bda000c573f4913f7d5/prawdziwi+polacy+z+nop.jpg
          OWP: www.owp.nazwa.pl/owp/images/stories/14.10.2011-top.JPG
          Gratuluję towarzystwa ;-)
          • ritzy Wątpliwości mam, ale pewnie mi je wyjasnisz 13.11.11, 17:53

Czy byłbyś może łaskaw oczyscic nieco pole debaty, wyjaśniajac niektóre pojęcia, którymi szermujesz (ja, na przykład, połowy tych skrótów, które przytaczasz nie znam). Jeslibys miał klopoty, to zawsze możesz zapytac Fedorczyk. Ta kobieta wydaje się wiedziec bardzo wiele.

1. Co to jest faszyzm w dzisiejszej Polsce

2. Ilu jest, Twoim zdaniem, „faszystow” dzis w Polsce

3. Dlaczego poglądy istniejące w naszym kraju i nazywane przez Ciebie „faszystowskimi” są niebezpieczne – dziś, w 2011 roku, w Polsce, kraju z ustabilizowana demokracja, członkiem Unii Europejskiej, Rady Europy i 50 innych organizacji międzynarodowych.

Dla ułatwienia Ci zadania, przytaczam poniżej wypowiedż (dzisiejszą) T. Nałęcza, historyka, specjalistę od okresu międzywojennego

"Niemcy nie muszą przyjeżdżać tu walczyć z brunatną zarazą"

Doradca prezydenta Bronisława Komorowskiego podkreślił, że zaproszenie przez środowiska lewicowe radykalnych antyfaszystowskich bojówek z Niemiec było "fatalnym pomysłem". - Nie wolno wysyłać w świat sygnału, że Polsce grozi faszyzm, że niemieccy antyfaszyści muszą się zjawiać w Warszawie, by walczyć z jakąś brunatną zarazą w Polsce. W okresie międzywojennym ONR (Obóz Narodowo-Radykalny, jedno ze stronnictw uczestniczących w "Marszu Niepodległości" - red.) był organizacją faszyzującą, ale wielu jego działaczy zginęło potem w hitlerowskich obozach za Polskę - przypomniał Nałęcz. - Na pewno dziś nie można tych ludzi nazywać faszystami - podkreślił.
            • Gość: kixx Ja Ci wyjasnie IP: *.acn.waw.pl 13.11.11, 18:31
              Nalecz to zakamuflowany faszysta
            • jan-w Re: Wątpliwości mam, ale pewnie mi je wyjasnisz 13.11.11, 21:30
              1. Temat na wykład. Forum "Warszawa" to nie miejsce na to.
              2. Ilu jest twoim zdaniem blondynów dziś w Polsce? Nikt na temat ilości faszystów, nie prowadził badań. Problem w tym że te niewielkie grupki są bardzo hałaśliwe, a co bardziej nierozsądni politycy przygarniają ich pod swoje skrzydła. Najpierw LPR, potem PIS.
              3. Dlaczego propagowanie faszyzmu jest niebezpieczne? Pytanie doprawdy żenujące.
              Cała Europa wycierpiała wiele od faszystów i Komunistów i trzeba nieustannie pilnować aby antyludzkie organizacje dążące do eksterminacji narodów nie zdobyły znów władzy. A bywa że się zbliżają. Np adopcja MW jako młodzieżówki LPR. Kilka lat temu młodzi ludzie po obozie szkoleniowym (chyb MW, albo którejś zbliżonej organizacji , podpaliła i zabiła bezdomnych w Legionowie, w ramach "czyszczenia społeczeństwa ze śmieci". Domagają się zabijania/wysiedlania żydów, murzynów, homoseksualistów, azjatów itd itd.
              Współczesna MW podkreśla że chce korzystać z dorobku przedwojennej organizacji o tej nazwie. Czyli getta ławkowego i noszenia ze sobą drewnianych pałek do bicia "obcych rasowo"? Tzw. bejsboli?
              4. Jeżeli nie wiesz co oznaczają skróty MW, NOP czy ONR to proponuję użyć wyszukiwarki, chociaż czym są 2 z tych 3 powinieneś wiedzić z lekcji historii.
              • ritzy Tak tez sie spodziewałem 13.11.11, 22:40
                Faszysci sa zatem niesłychanie niebezpieczni, ale ani co to jest faszyzm, kto jest faszysta, ani ilu ich jest - nie wiadomo. Poza tymi, na ktorych Ty, do spólki z Krytyką Polityczną i mędrcami z GW, nie wskażecie.

A jesli nie wiadomo co to znaczy w dzisiejszej Polsce faszyzm, każdego można o to oskarzyc. Oczywiscie nie przed sądem, ale w sferze propagandowo-publicznej. Tak jak to robi lewactwo ze swoimi oponentami od dluzszego juz czasu.

Piszesz, że "Domagają się zabijania/wysiedlania żydów, murzynów homoseksualistów, azjatów itd itd.". Zabijanie - to przestepstwo. Jesliby ktos nawolywal do zabijania innych, to natychmiast by ladowal w wiezieniu, przy ogolnej aprobacie spolecznej. Natomiast jesli chodzi o wysiedlanie? Czy to jest niezpieczne dla naszego społeczeństwa jesli ktos ma poglady, ze nalezy ograniczyc liczbę nieintegrujacych sie cudzoziemcow w Polsce? Rozejrzyj sie po Europie. Partie domagajace sie uregulowania kwestii migracyjnej mnożą się we wszystkich nieomalze krajach. Dlaczego? Bo dotychczasowa "postempowa" polityka imigracyjna doprowadziła do wielu nieszczesc i katastrof spolecznych.

Natomiast co do homoseksualistow... Bicie na alarm w chwili, gdy po raz pierwszy zadeklarowany, wojujacy homoseksualista dostaje sie do Sejmu, wskazuje, ze troszke jakby rozmijasz sie z rzeczywistoscia.

Zaś Murzynow (czyli czarnoskorych z Afryki) mamy tam juz dwoch. Moze to i nie jest duzo w liczbach bezwzglednych, ale w stosunku do liczby ludnosci murzynskiej w Polsce to chyba nie jest mało? Powiedzialbym nawet, ze moze są oni w sejmie nadreprezentowani? O ile, oczywiscie, ktos by chcial sie bawic w kryteria rasistowskie - jak to zwykle czyni "lewica".

Podsumowując: Postempaki twierdzą, że jest poważne zagrożenie faszyzmem, natomiast jakakolwiek proba sprowadzenia tych oskarżeń do konkretu wykazuje ich bezpodstawność i czysto propagandowy, nieuczciwy charakter.
                • jan-w Zauważyłeś że stałeś się adwokatem faszystów? 13.11.11, 23:32
                  Świadomie mącisz. Nie napisałem że nie wiadomo co to jest faszyzm, tylko ze forum "Warszawa" to nie miejsce na wykład. Musiałby on być bardzo długi gdyby założyć że rzeczywiście nie wiesz co to jest faszyzm, MW, ONR itd.

Co do np zabijania żydów, zapewne nie słyszałeś i nie widziałeś w tym towarzystwie okrzyków "Żydzi do gazu!"? Informacji o morderstwach ludzi wyszkolonych przez MW (lub podobnych) w ramach "czyszczenia miasta" w moim poście przez roztargnienie (z pewnością) nie zauważyłeś.

To że w sejmie są homoseksualiści, transwestyta czy murzyn dowodzi tylko że faszyści to jest niewielka, ale agresywna i niebezpieczna grupa. Ostatecznie PiS także po raz szósty przegrał wybory, ponieważ jest jego wódz wielokrotnie się ośmieszył a postępowanie jego i jego dworu jest potępiane przez większość ludzi.

Naprawdę, twierdząc że w Polsce nie ma faszyzmu, faszyzm obecnie nie jest niebezpieczny, a ONR, NOP czy OWP to grzeczni chłopcy - tylko się ośmieszasz.
                  • ritzy Wycofuje sie 14.11.11, 00:01
                    - Jesteś faszystą!
                    - Ale co to znaczy, co to jest faszyzm?
                    - To każdy wie. Powtarzam, jesteś faszystą!

Z koniem nie bede sie kopał. Choc wlasciwie zamiast konia mam na mysli inne zwierze. Podobne.
                    • jan-w Re: Wycofuje sie 14.11.11, 08:55
                      Rzeczywiście. Dyskusja z osoba która nie czyta postów adwersarza, potrafi tylko obrzucać go zniewagami, ale nie potrafi podjąć merytorycznej dyskusji i odpowiedzieć na którekolwiek z pytań dowodzących że zabrnęła w ślepą uliczkę i nie ma dosyć honoru aby się do tego przyznać, nie ma sensu. Czy znów utworzysz pacynkę która cię poprze jak ostatnio? :-)
                      • Gość: kixx czy to bedzie argument? IP: *.acn.waw.pl 14.11.11, 16:46
                        vod.gazetapolska.pl/685-wystarczylo-trzymac-flage-narodowa
                        • jan-w Re: czy to bedzie argument? 14.11.11, 18:15
                          Skąd wiesz że był goniony tylko za trzymanie flagi? Znasz wszystkie okoliczności tego zajścia? Czy nie było to po wezwaniu policji do opuszczenia tego terenu? Bardzo łatwo odpowiednia wycięty fragment filmiku (nawet nie wiadomo gdzie i kiedy zrobiony) wrzucić na jakiś portal i udawać że to materiał dowodowy. Poczekajmy aż ten człowiek złoży skargę a sąd znając [b[wszystkie[/b] okoliczności wyda wyrok.
                          • ritzy Pełna żenada 14.11.11, 23:57
                            jan-w napisał:

"Poczekajmy aż ten człowiek złoży skargę a sąd znając [b[wszystkie[/b] okoliczności wyda wyrok."

Przeciez Ty nawet nie umiesz tekstu wytłuścic, a dyskutowac z powaznymi forumowiczami chcesz. Źenada.
                            • jan-w Rzeczywiście żenada 15.11.11, 08:51
                              Ritzy napisał:
                              > Wycofuję się. Z koniem nie będę się kopał

No i ośmieszyłeś kompletnie zamieszczając jednak kolejne dwa posty.
                              Niemerytoryczne (do dyskusji jak dowiodłeś jesteś za cienki) a tylko kibolskie w stylu. Może dlatego ich tak bronisz?

Zapomniałeś wyraźnie o starej zasadzie - piłeś, nie pisz.
                              • fedorczyk4 Re: Rzeczywiście żenada 15.11.11, 09:17
                                Janie jestem pełna podziwu dla twojej cierpliwości i uporu z jakim usiłujesz wytłumaczyć Twój punkt widzenia ludziom których interesuje wyłącznie własny jedynie słuszny.
                                Tym bardziej, że tu właściwie nie ma o czym dyskutować. Nie wiem kto personalnie zaprosił niemieckich antyfaszystów, natomiast na pewno nie zrobiło tego Porozumienie 11 Listopada, organizator Kolorowej Niepodległej. Na koncercie ich i im podobnych nie było. Natomiast wiadomo dokładnie kto koleguje się z kibolami. Można też sprawdzić ile osób ze strony manifestantów z Marszałkowskiej zostało zatrzymanych, a ilu z Placu Konstytucji, i jakich zniszczeń dokonała Kolorowa:-) Byłam na koncercie Kolorowej. Był tak pokojowy, że w sumie wręcz nudny. Jak policja stwierdziła, że nowa wersja Międzynarodówki jej nie odpowiada śpiew natychmiast umilkł. Jedyne co mogło podpaść pod oznaki ekstremy do byli młodzi antifowcy od strony Wilczej, których banery były duże i jednoznaczne, a twarze zasłonięte. Ale policja zainteresowała się nimi najwyżej trzy razy między 12 a 15 i nie zatrzymała ani jednego.
                                Byłam też po 15 na Placu Konstytucji. Widziałam wielopokoleniowe rodziny z dziećmi, widziałam wesołych młodych ludzi. I wygladali sympatycznie. Wprawdzie ja nierozumiem jak można iść na jakąkolwiek manifestację pod auspicjami Młodzieży Wszechpolskiej i Organizacji Narodowo Radykalnej, ale to jest subiektywne odczucie i tyle. Natomiast tłum kibolski który nadciągał ze wszystkich stron powinien zastanowić tak organizatorów, jak i pacyfistycznie nastawionych uczestników. Nie zastanowił, nie zareagowali, tym samym zaakceptowali ich jako przynależnych do nurtu i tym samym skompromitowali się kompletnie.
                        • jan-w Re: czy to bedzie argument? 14.11.11, 18:21
                          Film wysłany na Youtube z USA, polecany przez Gazetę polską znaną z licznych kłamstw, nie budzi mojego zaufania. Poczekajmy lepiej na ewentualny wyrok sądu.
                          • Gość: kixx Re: czy to bedzie argument? IP: *.acn.waw.pl 15.11.11, 14:17
                            dlaczego tu musilmy czekac na wyrok sadu,a organizatorow Marszu z checia powieslibys zaocznie?
                            Dlaczego twierdzisz,ze to byl marsz faszystow?

Jestem troche blizej srodka niz Ritzy,ale takze jestem troche blizej srodka niz Ty.
                            Tak mi sie przynajmniej wydaje.
                            ps.Gazeta Wyborcza tez jest znana z licznych klamstw i manipulacji-co nie przeszkadza mi jej czytac-i wyciagac wnioski z tego co przeczytam.Skupianie sie na jednostronnej informacji doprowadza do znieksztalcen w postrzeganiu swiata.Na co zreszta niektorzy piszacy w tym watku sa bardzo dobrym przykladem
                            • Gość: kixx polecam ten material IP: *.acn.waw.pl 15.11.11, 14:55
                              winny,a raczej winna,jest wskazana jednozancznie
                              vod.gazetapolska.pl/692-niemiecka-antifa-oplula-polski-mundur
                        • ritzy Zdemaskował się 14.11.11, 23:59
                          Wyraźnie widac, ze trzyma tę flagę po faszystowsku.
                        • Gość: wawiak Re: czy to bedzie argument? IP: *.play-internet.pl 16.11.11, 18:57
                          wystarczy trzymać flagę narodową, żeby nie wykonywać poleceń policjanta na służbie?
                          przecież wyraźnie słychać: bieg!
                          patriotyzm rzucił mu się na uszka?
      • atob Re: Faszystowskie bandziory niszczą Warszawę 15.11.11, 08:50
        Jasiu faszystow to szukaj wsrod swoich przyjaciol z nieniec .
        Nie wiem kto zaprosil takie lewackie scierwa z niemiec .
        Ty pewnie wiesz .
        I nie wstyd Ci ???
        • jan-w Re: Faszystowskie bandziory niszczą Warszawę 15.11.11, 09:03
          Ooo.. Widzę że Ritzy widząc jak się wygłupił, ściąga posiłki z kręgów kibolskich ;-)
          Brawo Ritzy!
          BTW: Jest rzeczą typową dla ludzi o niskiej samoocenie próba spoufalania się z polemistą przez zwracanie się do niego zdrobnieniem imienia. To nic nie daje. Kibol pozostaje kibolem.
          Skoro ten wątek (z woli Ritzego) ma stać się teraz tylko miejscem prostackich połajanek, z mojej strony EOT.
          • Gość: atob Re: Faszystowskie bandziory niszczą Warszawę IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.11.11, 09:59
            Uzylem zdrobmienia majac na uwadze Twoj iloraz inteligencji.
            Ja widac po odpowiedzi sie nie pomylilem...
    • Gość: a Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.11, 00:37
      Za rok i ja wezmę udział w marszu. Z hasłem "Warszawa dla Warszawiaków". Będę bronił swojego domu, swojej ulicy i swojego miasta.
    • Gość: m. Lewactwo robi się coraz bezczelniejsze IP: 31.61.108.* 12.11.11, 01:30
      Mam ochotę iść na marsz za rok, choć do PiS, kiboli, MW i ONR mi daleko. Lewactwo obraziło naród, zapraszając "gości" z zagranicy.
    • Gość: . Nowy Świat azylem bandytów z Niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.11, 11:05
      Kibole zachowywali się jak bandyci, to jasne i bezsporne, ale czego się spodziewać po ludziach którzy parę lat temu zdemolowali stadion własnej drużyny?? Na złość policji gotowi bić się sami cegłówką po głowie, śpiewając "mam tak samo jak ty..." niszczyć i dewastować to miasto...

Ale fakt że kawiarnia Nowy Świat stała się bazą wypadową dla bandytów z Niemiec którzy przyjechali na gościnne występy z pałkami, którzy zaatakowali grupę ludzi rekonstruujących wojska Napoleońskie, świadczy że to miejsce powinno służyć dla każdego Warszawiaka i Polaka jako spluwaczka. Nie jestem zwolennikiem ani prawicy ani lewicy, ale teraz gardzę tymi gnojkami z obu stron, który pospraszali szumowiny z Polski i innych krajów, by psuli obchody Święta Niepodległości (obchodzonego od 1937 roku)
      Niech sobie spraszają do mieszkania na demolkę, ale niech nie wychodzą za próg, w przestrzeń publiczną
      • Gość: gość Re: Nowy Świat azylem bandytów z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 15:29
        Taak nic dodać nic ująć . A pomyśleć że ci co zawsze krytykują innych jako faszystów mieli się zawsze za coś lepszego -wylazło szydło z worka ...
        • jan-w Riztzy, nie ośmieszaj się do końca :-) 12.11.11, 17:32
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Taak nic dodać nic ująć . A pomyśleć że ci co zawsze krytykują innych jako fasz
          > ystów mieli się zawsze za coś lepszego -wylazło szydło z worka ...

Naprawdę twój niepowtarzalny styl łatwo rozpoznać.
    • Gość: rambo Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę IP: *.centertel.pl 12.11.11, 20:25
      bandziory to bandziory należy ich aresztować i do kamieniołomów na conajmniej 10 lat to reszcie się odechce przemocy, a tak łobuzy poleżą w cieplutkiej celi, żarcie ful wypas a po wyjściu od nowa bijatyki i rabunki
      • Gość: gość Re: Lewackie bandziory plus jan w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 21:15
        W jakim celu sprowadziliście chuliganów z Niemiec do Warszawy?
        Zauważmy że nie bili tych z MW a uczestników grup rekonstrukcyjnych .Padały określenia świadczące o rasizmie owych "antyfaszystów" -polska świnia itp .
        A może środowiska lewackie u nas są zbyt słabe -lub polscy lewicowcy są za mało "bojowi"tzn. za mało nienawidzą swoich rodaków więc trzeba było ściągnąć najemników z Niemiec..
        Stary trick -podczas rewolucji bolszewickej WCZK wykorzystywała oddziały złożone z Łotyszy Chińczyków do "brudnej roboty". Nie ufali Rosjanom....
        Zdaje się mamy powtórkę..

Nie zdajecie sobie sprawy pyszniąc się swoim "yntelygenctwem" że spraszając tu Niemców w TEN -być może dla was nieistotny dzień przekroczyliście pewną niewidzialną granicę ...
        Możesz janie w w nieskończoność wyliczać hajlujących z MW podkreślać obecność NOP którego nb. prawdziwa polska prawica się brzydzi (narodowiSocjaliści przecież ten NOP) .

Ale to wszystko przebiliście zapraszając Niemców -którzy przy okazji pokazali jak kochają i szanują Polaków.
        • Gość: jacek Niemcy jako straszak - przeciez ro smieszne IP: *.speed.planet.nl 14.11.11, 08:05
          Niemcy pojawiali sie w Polsce - miedzy innymi deputowana do Bundestagu Cynthia Roth byla w Polsce na zakazanej przez Lecha Kaczynskiego Paradzie Rownosci w 2004 w Warszawie

Niemcy wielokrotnie beda przyjezdzac do Polski - i na Euro 2012 i na demonstracje przeciwko skrajnej prawicy w Polsce

wolni mieszkancy Europy maja prawo przyjezdzac do Polski i demonstrowac przeciwko szalenstwom polskiej brunatnej prawicy - tak samo jak to robia u siebie, dla przypomnienia brunatna prawica w Niemczech jako wrogow okresla juz nie tylko Azjatow i czarnoskorych - ale takze Polakow osiedlajacych sie w Niemczech

otwarcie granic stalo sie faktem - Polacy mieszkaja w calej Europie, a demonstrancji niemieccy moga demonstrowac, gdzie chca - i maja do tego zdecydowanie wieksze prawo niz polscy kibole walczacy w polska policja

• Gość: Andrzej Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę IP: *.cust.telenor.se 12.11.11, 21:16
      no a teraz Tusk pocaluje pieknie w dupe Angele po uprzednim otarciu ust by znowu nie zostalo to nazwane "wilgotnym gestem "

scenariusz
      1)napad w stolicy ,
      2) opluwanie polskiego munduru
      3) niemcy bija polskich policjantow ,
      4)zatrzymanie szkopow ,
      5) telefon z Berlina ,
      6)Tusk zmienia tryb orzekania z przestepstwa na wykroczenie ,
      7)Tusk caluje Angele w Dupe,
      8) list z przeprosinami do Berlina ,
      9) Polska wyplaca odszkodowania niemeickim bandziorom
      9a) polska policja przeprasza za zatrzymania
      10) rok 2045 w ksiazkach histori zapisano 11, 11, 2011 niemieccy turysci w zlosci w dniu nie podleglosci napadnieci przez Brudnych polakow.

ech Polsko . Gdyby to polacy tak zachowali sie na ulicach Berlina ha to by ich zlinczowali ! a u nas poza Kaczorem wypowiadajacy prawdziwe odczucia nikt nie raczyl skrytykowac szkopow.
      co za kraj? wystraszony Premier nie potrafi sie zdeklarowac?

no tak , pewnie w nagrode zrobia go Euro-oslem by mogl w Berlinie zalatwic swojej kobicie sprzatenie po godzinach.
      i tak to Polska najbardziej rozwijajacy sie kraj EU znowu jest miedzy Ruskiem i Niemcem ..Ruski sa zli bo spadl u nich samolot ...a Niemcy sa zli bo zatrzymalismy ich bojowkarzy...i znowu jak za dawnych lat prowokacji stalo sie zadosc.. Poklocic nas z Ruskimi a potem obrazic sie nan nas .
      Angelo plan wykonany , prawie jak za dziadka Adolfa. Tylko zapomnieli chlopcy spalic poczty co prawda to nie Gdanska ale poczte tez mamy fajna . ...
      • Gość: BUC Profilaktycznie spieprzam z Wilanowa przed Euro IP: *.centertel.pl 12.11.11, 22:41
        Policja nie jest w stanie poradzić sobie z bandytami grasujacymi na ulicach. Co będzie kiedy do miasta przyjadą "kibice" z Anglii, Niemiec czy Holandii? Przecież oni także nie zastosuje sie do 6 apeli policji o rozejscie sie. A ja w obronie własnej mogę wystrzelic tylko 6 razy.
    • Gość: jacek jak sam zauwazyles "lewackie bandziory" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 09:47
      zostaly ok 13 zatrzymane

a od godziny 15 trwalo regularne niszczenie poajzdow policji i stacji telewizyjnych oraz placu Konstytucji

"lewackie bandziory" maja niepodwazalne alibi

ktoz wiec niszczyl i demolowal ???
    • Gość: gość Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę IP: *.centertel.pl 13.11.11, 17:39
      hańba, przecież oni wiedzieli że policja się cacka zamiast pałować konkretnie i dlatego chętnie przyjechali. w usa to by połowa z nich została zastrzelona bo tam policja nie cacka się z bandziorami i taka u nas powinna być. na filmach widać jak kopią policjantów a oni stoją jak pomniki zamiast od razu wyłapywać bandziorów i pałować.
    • warzaw_bike_killerz Bezcelowe (?) klotnie? 13.11.11, 18:29
      Jaki tytan intelektu mogl wydac zgodne na marsz i na blokade marszu w jednym miejscu?

Ten ktory chcial aby wszyscy zajeli sie zaostrzeniem prawa dotyczacego demonstracji, pikiet, zgromadzen publicznych?

Idealnie wkrecono wszystkich, ale mysle, ze jak przykreca srube, to prewencyjnie beda zatrzymywac autokary z gornikami, gdy przyjdzie glosowac nad oszczednosciami budzetowymi.

Piekne rozegranie.
      • jan-w Re: Bezcelowe (?) klotnie? 13.11.11, 20:00
        Zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem, nie trzeba uzyskiwać zgody na marsze, manifestacje itp. Wystarczy zawiadomić odpowiedni urząd administracji wcześniej. To właśnie chcą zmienić prezydent u rząd.
        • warzaw_bike_killerz Re: Bezcelowe (?) klotnie? 13.11.11, 21:51
          Zgodnie z obowiazujacym w Polsce prawem, po zgloszeniu swojego zgromadzenia mozna uzyskac BRAK ZGODY na zgromadzenie. Powodow jest mnostwo. W przypadku zgromadzenia pod domem premiera Tuska bylo miedzy innymi mozliwosc zaklocenia miru domowego okolicznych mieszkancow.
          sp. Lecha Kaczynski tez mogl zakazac Parady Rownosci w Warszawie. Sprawa otarla sie o ETPC i nakazano zmienic prawo. Do sierpnia 2011 prawa nie zmieniono. Teraz bylo juz inne? Kiedy je uchwalili?
          • jan-w Re: Bezcelowe (?) klotnie? 13.11.11, 22:24
            Nic się nie zmieniło. Powtarzam: Nie potrzeba zgody organu samorządowego na zgromadzenie, natomiast w kilku wypadkach można go zakazać. Czyli jak pisałem - nikt nie wydał zgody, można co najwyżej oczekiwać wyjaśnień dlaczego nie zakazano. Trzeba umieć rozróżniać te dwie zupełnie różne rzeczy.
            Co do LK, zrobił Warszawie i Polsce wiele dużo gorszych rzeczy, chociaż i ta go kompromituje.

• warzaw_bike_killerz Re: Bezcelowe (?) klotnie? 13.11.11, 23:19
              Doskonale wiem, ze w Opus Dei istnieje tak jak w Watykanie domniemanie niemej zgody. Wiec moje uproszenie o wydaniu zgody, zgodnie z katolicka nomenklatura powinno byc zrozumiane jako brak wydania zakazu. Jest oczywiste, ze wydali zgode nie wydajac zakazu chocby rownie absurdalnego jak w przypadku miljarda pincset odmow (zakazow), ktore wydano zgromadzeniom w sprawie uwolnienia konopii (HGW rok 2010), ktore to zostalo zmiazdzone przez NSA:
              orzeczenia.nsa.gov.pl/doc/FAF18B1FDE
              Nie sprzeczam sie co do nomenkalatury (podlega rejestracji/wydanie zakazu/ nie potrzeba zezwolenia) tylko do meritum - wydano zgode na obie (milczaca poprzez brak wydania zakazu) przez co mniej wiecej kazdy pantofelek (aby nie obrazac pierwotniakow) mogl przewidziec rozwoj wydarzen. Na 3 dni przed "marszem niepodleglosci" organizatorzy (te ultrasy naziole) apelowali, by nie wydawac zgody na blokade ich marszu. Przedszkolak juz by zaczal cos kumac - marsz/blokada marszu. Nie. Nikt nie zajarzyl, a zakladam, ze w magistracie nie siedza ani pantofelki ani przedszkolaki, wiec wiedzieli co sie stanie. Prowokowali niczym Biedron mowiacy po raz drugi, trzeci i czwarty o ciosie ponizej pasa (za pierwszym razem nie prowokowal, potem juz cieszyl sie, ze nadal smiechem reaguja, co zrobilo ze smiejacych zenujaca grupe wrobionych dzieciakow)

LK zakazal nie tylko parady rownosci - zakazal rowniez manify prawicowcow (co sklania mnie do myslenia, ze wykazywal wieksze zaangazowanie do skupiania ciosow na swojej osobie, a nie wkrecaniu obu stron - kompromitacja? Daleki bylbym do okreslania tego w ten sposob)

Obie strony zostaly wkrecone, ale nie one sa celem. Po komentarzach prezydentow (i kraju i miasta) po opinii wazniejszych glow niz placzace scinki "radykalnych" prawych i lewych, zakladam, ze zaostrzenie ustawy o zgromadzeniach ma na celu bardziej kompleksowe rozwiazania wobec zupelnie innych, twardszych przeciwnikow niz mlodziez z ADHD. Poczekamy zobaczymy.
    • balcerek_jozef Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę 13.11.11, 19:34
      to wina tuska
    • jhbsk Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę 13.11.11, 19:59
      Jeśli kibolskie bydło to lewacy to faktycznie masz rację.
      • Gość: atob Re: Lewackie bandziory niszczą Warszawę IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.11.11, 08:43
        nie chce mi sie wglebiac w jakze wazkie sprawy kto jest kim...
        Ale moja droga ...pozrawiam Cie serdeczie;) Bardzo serdecznie .
        I jak widzisz internet "przeklamuje" .
        Prawda ze nie jestem taki zly ;) ;) ;)
    • Gość: lewak Frontière(s) IP: *.de 13.11.11, 20:06
      Polecam film o patriotach jak Zygmunt - Frontière(s)
      • Gość: fabiann4 Warszaw-biker ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 00:01
        Zarówno lewacy od Blumsztajna jak i ci z drugiej strony faktycznie się podłożyli jak dzieci z I klasy .
        Grzesio i Jasio postanowili się pobawić samochodzikiem w piątek . Grzesio chciał zabawkę na 16 na to Jasio zaryczał że też chce na 16... Opiekunka nic nie robiła ...chłopcy się pobili .
        Za tydzień rodzice zaskoczyli ich- mówiąc że zabawki już nie będzie -"bo się bijecie ".
        Ale bęęędziemy grzeczni.....-no dobra dzieciaki .ale od dziś targacie zakupy ze sklepu ,szorujecie podłogi i nie zadajecie rodzicom zbędnych i głupich pytań....np. czemu już nie kupujemy wam słodyczy....I czemu nie dostajecie kieszonkowego.
        • balcerek_jozef Re: Warszaw-biker ma rację 14.11.11, 19:50
          a politykom w to graj... że durnoty leją się
    • Gość: Duch Do jana W IP: 91.216.239.* 15.11.11, 15:11
      W zasadzie to nie powinienem odpowiadać, bo ów forumowicz nie zachowuje żadnych standardów rzeczowej rozmowy, ale w zasadzie na pożegnanie z forum się przełamię.

Do rzeczy - zarzuciłeś mi, że bez pokrycia napisałem, że każde zdanie twojego wpisu było albo manipulacją, albo kłamstwem, albo bzdurą. Wykażę, że się myliłeś. Poniżej twoja wypowiedź.

Obejrzy link który przysłałem. Ci kibole znaleźli się tam nieprzypadkowo. Z wypowiedzi Bosaka w tv wynika że byli zaproszeni do udziału. A Kaczyński przed wyborami sam się kumał z najgorszymi kibolami i jednego z ich szefów - przestępcę "starucha" zatrudnił w swojej gazecie jako dziennikarza (!).
      Czy członków ONR, NOP, MW, OWP i innych ugrupowań nazywam faszystami? Oczywiście. Sami sie tak nazywają. A to właśnie oni byli organizatorami tego marszu nienawiści, niszczenia Warszawy, atakowania policji, dziennikarzy, demolowania samochodów itd.
      Tak czcili klęskę Dmowskiego 11 listopada kiedy stracił szansę na realizację swoich chorych mrzonek. Ale z pewnością nawet nie wiedzieli co to za data ;-)

1. W linku są nie tylko kibole, ale także prowokatorzy. Przejrzyj zamieszczone na głównej stronie youtube filmiki, w których wykryto prowokację lewicowych bojówek przy wszczynaniu bójek.
      2. Ci kibole nie byli zapraszani przez nikogo. Znaleźli się tam, bo im każda okazja pasuje. Z patriotami mają tyle samo wspólnego, co zadymiarze z antify. Po prostu lubią się bić. Bosak zapraszał natomiast normalnych kibiców, którzy zresztą stawili się licznie i godnie uczestniczyli w Marszu.
      3. Kaczyński nie "kumał się" się z żadnymi kibolami.
      4. Kaczyński nie ma swojej gazety. To, że niektóre tytuły mu sprzyjają nie czynią z nich gazet Kaczyńskiego, podobnie jak "Gazeta Wyborcza" nie jest gazetą Tuska, "Przegląd" gazetą SLD, a "Nie" gazetą Palikota. W szczególności Kaczyński nie decyduje o polityce kadrowej tychże pisemek.
      5. Z tego co wiem, to "Staruch" chyba nie jest przestępcą. Nie ma to zresztą nic wspólnego z tym co działo się 11 listopada.
      6. W jednym zdaniu masz rację. Istotnie ty sam nazywasz członków ONR, NOP, MW, OWP faszystami. Choć szczerze pisząc nie wiem dlaczego. Być może dlatego, że nie wiesz co to faszyzm, ani kto jest faszystą. Rozumiem, że stosujesz lewicową logikę określania faszystą każdego, kogo poglądy nie są zbieżne w wybranych tematach (patriotyzm, nacjonalizm) z twoimi. Spieszę wyjaśnić, że logikę tę rozpropagowali staliniści. Nie idź tą drogą - nie ma ona nic wspólnego z prawdą - to zwykła manipulacja, której uległeś na skutek lenistwa umysłowego.
      7. Członkowie ONR, NOP, MW, OWP nie nazywają siebie faszystami. Przynajmniej zdecydowana większość.
      8. Marsz Niepodległości nie był marszem nienawiści, niszczenia Warszawy, atakowania policji, dziennikarzy, demolowania samochodów. To o czym piszesz to marginalne incydenty sprowokowane przez stosunkowo nieliczną grupę bezideowych kiboli i lewackich prowokatorów. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi po prostu przemaszerowało w imię szczytnych idei patriotyzmu. Nazywanie ich wandalami to i bzdura, i oszczerstwo jednocześnie.
      9. Marsz Niepodległości nie czcił klęski Dmowskiego. Zresztą nawet nie wiem, o jakiej klęsce piszesz, bo chyba nie o odzyskaniu przez Polskę niepodległości, czemu człowiek ów poświęcił większą część życia. Nawet pomimo tego, że sporo podobnych tobie naywało te Jego marzenia "chorymi mrzonkami".
      10. Poziom wiedzy wśród uczestników Marszu najprawdopodobniej przewyższa znacząco średni poziom wiedzy historycznej polskiego społeczeństwa. W szczególności jeśli idzie o znajomość daty 11 listopada.

Nie zachęcam do riposty, bo z doświadczenia wiem, że będzie niemerytoryczna, obraźliwa i awanturnicza. Żegnam natomiast. Raczej ozięble, ale cóż, zima za pasem.
      • fedorczyk4 Re: Do jana W 15.11.11, 17:10
        Polecam warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,10645947,Prowokator___A_nie__to_jednak_nasz_czlowiek_.html
      • Gość: jacek chlopie pisz krocej, mniej glupot i klamstw zmiesc IP: *.speed.planet.nl 15.11.11, 20:33
        przez to ze piszesz takie dlugie posty trudno zliczyc wszystki glupstwa i klamstwa - i nie wiadomo z czego bardziej sie smiac

staraj sie ograniczac do najwyzej jednej bzdury w poscie bo sam sie pogubisz
        • fedorczyk4 Re: chlopie pisz krocej, mniej glupot i klamstw z 15.11.11, 22:33
          Zlicz je i zweryfikuj. I konieczniej podaj wyniki. Czekam.
          Moze dojdziesz biedaku do pierwszej Wielkiej Prawdy, że nie jestem chłopem. I może będzie to Twoje pierwsze oświecenie które doprowadzi Cię do zrozumienia i Wielkiej Prawdy Ogólnej Miłości. Tak ogólnie bo narazie kretynem bezrozumnym ogólnie jesteś:-)
          • Gość: kixx Re: chlopie pisz krocej, mniej glupot i klamstw z IP: *.acn.waw.pl 16.11.11, 13:52
            no i sie dostalo jajcusiowi,w dodatku nieslusznie-staruszka fedorczyk nie lapie reguly drzewka na forum:)
            a jeszcze niedawno taka czula,wzajemnie sie wspierajaca,para byla z tej dwojki
            • Gość: widziałem naziola Re: chlopie pisz krocej, mniej glupot i klamstw z IP: *.aster.pl 19.11.11, 17:57
              www.youtube.com/watch?v=POgtdyLFp5g&feature=related
    • ritzy Wielce Szanowny Panie Adminie 20.11.11, 23:22
      Osobnik wystepujący pod nickiem "jan-w", w ramach walki z faszyzmem oskarżyl mnie w tym wątku, że w dyskusji z nim używam różnych nickow (jak on to nazywa "pacynek"), aby wzmocnic swoje racje. Chcialbym nadmienic, że mniemanie "jan-w", jakobym potrzebowal jakichs specjalnych wzmocnień w debacie z nim wskazuje na wyjatkowo dobre sampopoczucie i wielce zawyzona samoocene owego osobnika. Do debat z oponentami na tym poziomie przygotowuje sie sluchajac co tez ma do powiedzenia żeberko od mojego antyfaszystowskiego kaloryfera.

Ale ad rem. Czy mogłbym Pana prosic, Szanowny Adminie, aby zechcial Pan orzec tu publicznie, na forum, czy IP autora (gosc) ponizszego wpisu jest tożsame z IP, spod którego ja pisuję - czy to zalogowany jako "ritzy", czy tez niezalogowany. Czy też może to jakies inne IP?

Będę wdzięczny za wyjasnienie tej kwestii. A wraz ze mną wdzieczna bedzie tez prawda.

forum.gazeta.pl/forum/w,51,130590173,130618874,Re_Nowy_Swiat_azylem_bandytow_z_Niemiec.html
       Re: Nowy Świat azylem bandytów z NiemiecIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: gość 12.11.11, 15:29 Odpowiedz

Taak nic dodać nic ująć . A pomyśleć że ci co zawsze krytykują innych jako faszystów mieli się zawsze za coś lepszego -wylazło szydło z worka ...

forum.gazeta.pl/forum/w,51,130590173,130621539,Riztzy_nie_osmieszaj_sie_do_konca_.html
       Riztzy, nie ośmieszaj się do końca :-)
      jan-w 12.11.11, 17:32 Odpowiedz
      Gość portalu: gość napisał(a):

> Taak nic dodać nic ująć . A pomyśleć że ci co zawsze krytykują innych jako fasz
      > ystów mieli się zawsze za coś lepszego -wylazło szydło z worka ...

Naprawdę twój niepowtarzalny styl łatwo rozpoznać.

Osobnik wystepujacy pod nickiem "jan-w" jeszcze raz zasugerowal, ze w debacie z nim uciekam sie do jakichs "sztuczek".

Czy znów utworzysz pacynkę która cię poprze jak ostatnio? :-)
      forum.gazeta.pl/forum/w,51,130590173,130658867,Re_Wycofuje_sie.html
      • ritzy Admin, ja tylko zartowałem 24.11.11, 22:37
        I dobrze, żes sie na tym zarcie poznał, Adminie. Przyznam sie, że nawet przez sekundę nie myślałem, że pokażesz prawde. Przeciez to by godziło w slynnego antyfaszyste Forum, Jana-wu, ktory podobno (tak pisali tutaj) oprocz walki z faszyzmem ma tez hobby - jest cenzorem na jakims tam forum. No to przeciez nawet dziecko wie, ze kruk krukowi oka nie wykole...

Sciskam Was, Adminów (i wszystkich antyfaszystów)

wasz
        Ritzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka