monika.zal Re: Kawka? 16.06.08, 09:55 żadna kawka karmię piersią... jogurcik z płatkami owsianymi ;D Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kawka? 16.06.08, 09:58 A ja jestem po solidnym stakanie kawy i już myślę o drugim - kawa mnie przyma przy życiu. Odpowiedz Link
mamawaw Re: Kawka? 16.06.08, 10:20 ja tez już druga... monika może chociaż kawa zbożowa/trzeba jakoś oszukać mózg... Odpowiedz Link
mamawaw Re: Kawka? 16.06.08, 13:51 sibeliuss napisał: > Oszukać mózg? > Są ludzie, którzy nie piją kawy moze i są ale ja takich nie znam... Odpowiedz Link
mamawaw Re: Kawka? 16.06.08, 14:40 ja tam nie rozumie jak można odmówić pysznej kawki/wiem są smakosze herbat...idę z sobie zrobić 3!!! Odpowiedz Link
jtb A ja mam pytanie 16.06.08, 11:12 Jaką kawę wybrać i jak ją przyrządzać żeby naprawde była dobra. Odpowiedz Link
mamawaw Re: A ja mam pytanie 16.06.08, 14:03 jtb napisał: > Jaką kawę wybrać i jak ją przyrządzać żeby naprawde była dobra. ja mam dwa sposoby /pierwszy na szybko czyli rozpuszczalna espresso ale z dodatkiem pinakolady(z alkoholem oczywiście)lub z dodatkiem innego likieru.Drugi bardziej absorbujący bo w specjalnym czajniczku (caffetierce) parzę kawę naturalną(ale to trochę trwa za to efekt super/b. pyszna).Nie używam natomiast do kawy śmietanek/mleczka cukru.Lubie z przyprawami(już gotowe do kupienia w supermarkecie lub samodzielnie mielę kardamon /cynamon). Odpowiedz Link
mamawaw Re: Kawka? 16.06.08, 15:03 lilith76 napisała: > Popołudniowa kawa > a jak!!!do tego prasówka/póki dziecię śpi... Odpowiedz Link
mamawaw Re: Kawka? 17.06.08, 10:03 sibeliuss napisał: > Pozdrawiam z nad kubeczka numer 2 he/ja też pzdr. -oczywiście wypijam 2 kubek! ale zarz ruszam do parku ... Odpowiedz Link
mamawaw Re: Kawka? 17.06.08, 10:06 fajna pogoda i kaczki pewnie głodne czekają na codzienną porcję bułeczek... Odpowiedz Link
mamawaw Re: Kawka? 17.06.08, 10:05 mamawaw napisała: > sibeliuss napisał: > > > Pozdrawiam z nad kubeczka numer 2 miało być zaraz...ale chyba jednak nie robota znów czeka/kilka h przed kompem... Odpowiedz Link