IP: *.kosson.com 04.06.04, 21:04
....zakonczcie te wnerwiajace watki na FW oi trej glupiej paradzie, to psuje
zapach na tym forum.Kogo obchadza jacys "homoseksualisci".
Jesli chcecie o nich gadac to zrobcie swoje forum!!!!!!!!!!!
Proponuje o bojkot tych watkow, tzn klikajcie na przycisk "skasujcie ten
watek"!!!
pzdr w szczegolnosci dobrych warszawiakow i ludzi co nie chca slyszec o w/w
watkach!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • bzdziagva Re: K....... 04.06.04, 21:09
      nie tylko Ty o to prosisz...
    • alex.4 Re: K....... 04.06.04, 21:09
      kilka osób chce zbić kapitał polityczny. Nie są w stanie wymysleć innego aby
      zwrócić na siebie uwagę wyborców. Zreszta jak widać jest tro niestety strasznie
      drazliwy temat.
      pozdr
      • niech Re: K....... 04.06.04, 21:10
        Alex4 ma racje. Pogadajmy o kobietach. Alex4 - co powiesz nam o sobie?
        • alex.4 Re: K....... 04.06.04, 21:12
          Ja lubie tajemniczośc więc o sobie milcze i nigdy nie komentuje wypowiedzi na
          mój temat
          pozdr
          • niech Re: K....... 04.06.04, 21:14
            Szkoda...
            • Gość: wnerwiony Re: K....... IP: *.kosson.com 04.06.04, 21:24
              bbbbbbbbbbbbbbbbbblllllllllllllaaaaaaaaaaaaggggggggggaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
              wszystkich przestancie o tym homoseksualizmie kogo to obchodzi!!!!!!!!
              jest tyle innych spraw w warszawie, np dziurawe drogi, pijani kierowcy czy
              bezpieczenstwo.
              Wiec zaczne co sadzicie na temat bezpieczenstwa w rejonie centrum, moze
              mieliscie jakies przykre sytuacje???
              Ja osobiscie narazie nie mialem i odpukac.
              pzdr
              • alex.4 Re: K....... 04.06.04, 21:29
                ale to prezydent Warszawy uznał, że nie ma wiekszego problemu. To wicemarszałek
                z lpr uznał, że nie ma wiekszego problemu. Zresztą i jeden i drugi przede
                wszystkim próbuje zbic kapitał polityczny i dotrzeć do pewnej części elektoratu.
                Zresztą sprawa gejów to tylko część akcji Kaczora. Próbuje się ograniczać
                wolność w teatrach. Zabawne, ale to prezeszło bez echa. Wiec Kaczor musiał
                znaleść nowe polu zdobywania głosów uprzedzenia wobec gejów. Szkoda, że tego
                szeryfa nie było gdy rozrabiali kibice. W Warszawie jest wiele problemów. Władze
                Warszawy zdaje się że nie traktuja je priorytowo. Najwidoczniej wola mówić o
                gejach a nie o II linii metra.
                pozdr
                • bzdziagva Re: K....... 04.06.04, 21:32
                  Alex4!
                  Zainteresowanie Niecha Twoja osoba potwierdza regule, ze Niechu jest
                  kryptogejem!
                  (*-*)
                  • Gość: wkurzony Re: K....... IP: *.kosson.com 04.06.04, 21:47
                    to przestaniecie??
                    • slodkoslony Re: K....... 04.06.04, 21:57
                      Geje wszystkich obchodzą .
                      Zwykle od tyłu. Należy być czujnym !
                      • bzdziagva Re: K....... 04.06.04, 21:58
                        slodkoslony to nastepny kryptogej!
                        • Gość: wkurzony Re: K....... IP: *.kosson.com 04.06.04, 22:07
                          geje probuja zwrocic nasza uwage, wiec przestanmy o nich pisac,
                          blagam!!!!!!!!!!!
                          • niech Re: K....... 04.06.04, 22:09
                            Nie rozumiem. Bsciakwa pisze za Alex4 to laska, ja sie nia interesuje a psiakwa
                            pisze ze jestem gejem. Fsiagwa, chyba masz jakies problemy z ustaleniem
                            tozsamosci seksalnej. Obawiam sie ze twoi rodzice zamiast wprowadzac cie w
                            teorie wprowadzili cie w praktyke. A raczej wprowadzili ci w praktyke.
                            • Gość: wnerwiony Re: K....... IP: *.kosson.com 04.06.04, 22:14
                              przestac natychmiast!!!
                              poromawjajmy o czyms bardziej inteligentnym, hhmm??
                              podajcie jakis temat......
                              • niech Re: K....... 04.06.04, 22:15
                                Sex z Alex.
                                PS. 4.
        • buggi Re: Alex kobieta? 04.06.04, 22:16
          niech napisała:

> Alex4 ma racje. Pogadajmy o kobietach. Alex4 - co powiesz nam o sobie?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=13197036&a=13197135
          Tak pisze kobieta: "Nie zdziwilBYM sie" ? Ja bym sie zdziwila.
          • niech Re: Alex kobieta? 04.06.04, 22:18
            W Bialymszczawiu kobiety nie roznia sie specjalnie od mezczyzn. Bylem -
            widzialem - nie konsumowalem.
            • Gość: bardziejwkurzony Re: K.... IP: *.kosson.com 04.06.04, 22:20
              No i znowu ten watek zamienil sie w szajs!!!!!!!!!
              blagam wwrocmy do normalnosci i do prawdziwych problemow a nie ze ktos jest
              kobieta albo gejem,
              bbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaggggggggaaaaaaammmmmm!!!!!!!!!
              • slodkoslony Re: K.... 04.06.04, 22:24
                Oczywiście sam w sobie fakt , że ktoś jest gejem albo nawet kobietą ,
                nie musi być jeszcze problemem .

Istotne jest tylko byśmy wiedzieli kto jest kim.
                I dlatego dyskutujemy ...
                • Gość: wkurzony Re: K.... IP: *.kosson.com 04.06.04, 22:26
                  alechyba przyznasz ze moga to byc bardziej inteligentne rzeczy niz te w/w .
                  • slodkoslony Re: K.... 04.06.04, 22:30
                    "Te rzeczy" zwykle nie są zbyt inteligentne .

A jakie jest IQ "Twojej rzeczy "?
              • buggi Re: Sluchaj no wkurzony 04.06.04, 22:33
                Mozesz byc sobie wkurzony bardziej, albo mniej, nie jest to problemem. Mozesz
                byc tez dla odmiany zdenerwowany, badz bardziej drastycznie: wkurwiony i to tez
                nie bedzie problemem. Problemem natomiast staje sie Twoja upierdliwosc. Co
                Tobie przeszkadza, ze grupka osób woli sobie poodyskutowac o gejach a nie o
                dziurach w jezdniach? Moze na komunikacjio znajdziesz cos bardziej
                odpowiedniego i na poziomie.
                • Gość: wkurzony Re: Sluchaj no wkurzony IP: *.kosson.com 04.06.04, 22:42
                  Spokojnie frajerze chodzi mi oto ze sa inne bardziej ciekawsze problemy niz
                  jacys tam "geje" ktorzy chca zwracac uwage spokojnych ludzi.
                  Nikt nie kaze ci sie tu wypowiadac jesli chcesz dalej psuc atmoswere na FW to
                  bierz swoja dupe w troki i rozmawjaj o gejszach u siebie w wiosce a nie w
                  Warszawie gdzie sa powazniejsze problemy niz parada upierdliwosci
                  homoseksualistow zeby tylko narobic problemow w stolicy i skupic na sobie uwage.
                  Masz jeszcze inne wyjscie, zrob wlasne forum na temat "JA buggi, wielki
                  homoseksualista".
                  • buggi Re: Sluchaj no wkurzony 04.06.04, 23:10
                    Nie obchodza mnie geje i ich bolesne problemy. Jezeli ciebie tez one nie
                    interesuja masz wyjscie: nie czytaj ich watków i zamiast zalosnie apelowac o
                    szczesliwy ich koniec, rozwlekajac swoje 'blagam' na cala szerokosc monitora,
                    wymysl inny ciekawy i warty do przedyskutowania temat.
                    PS Do twojej wiadomosci:nie jestem homosiem. Nie jestem tez homoska.

ﮏﻳﻧ ﺭ ﺎﺘﻓﺭ ﮏﻳﻧ ﺭ ﺍ ﺪﻨﭘ ﮏﻳﻧ ﺭ ﺎﺘﻔﮔ
    • umfana slodkoslony! 04.06.04, 22:35
      Cenie Twoje posty chodz czesto mam przeciwe zdanie, ale dzis przynudzasz.
      Prosze pisz z sensem, albo wcale!
      • slodkoslony Re: umfana ! 04.06.04, 22:39
        Cenię sobie Twoje uznanie .
        Bądź mi muzą !
        • niech Re: umfana ! 04.06.04, 22:42
          Umfaja gejem? A po co?
          • slodkoslony Re: umfana ! 04.06.04, 22:53
            Miałem nadzieje , że umfana nie jest gejem skoro miałaby byc moją muzą .

I jak tu pisac o 'dziurach w asfalcie' skoro nie wiadomo co załozyciel takiego
            wątku mógł miec na myśli .
            • sceptyk Re: umfana ! 04.06.04, 23:03
              slodkoslony napisał:

> I jak tu pisac o 'dziurach w asfalcie' skoro nie wiadomo co załozyciel takiego
              > wątku mógł miec na myśli .

Ze o Murzynach, to zgoda. Ale plec, plec niejasna!
              • Gość: wkurzony Re: umfana ! IP: *.kosson.com 04.06.04, 23:05
                no narazie rozmowa sie nie kleji, ale dobrze ze nie jest o tej wkurwiajacej
                paradze, to jedyny plus tego.
                • slodkoslony Re: umfana ! 04.06.04, 23:11
                  I dlatego żeby rozmowa sie nie zacząła lepić należy zdemaskować seksualną
                  tożsamość wszystkich uczestników.
                  • buggi Re: umfana ! 04.06.04, 23:18
                    slodkoslony napisał:

> I dlatego żeby rozmowa sie nie zacząła lepić należy zdemaskować seksualną
                    > tożsamość wszystkich uczestników.

Skoro rzekles A, rzeknij B i zdradz nam swoja tozsamosc.
                    • slodkoslony Re: Tożsamość seksualna 04.06.04, 23:27
                      Lubie zwierzęta .

Poluję . Zjadam . Popijam .
                      • buggi Re: Tożsamość seksualna 04.06.04, 23:35
                        To, do czego sie Slodki przyznales, to bardzo oryginalne,wiesz... Chyba Cie
                        jednak nie pobije w pomyslowosci, ale dziekuje/my za szczerosc.
              • Gość: zalozyciel Re: umfana ! IP: *.kosson.com 04.06.04, 23:09
                mialem na mysli oderwanie wzroku od tej glupiej parady i porozmawianie na
                jakies ciekawsze tematy.
                pzdr
                • Gość: wkurzony Re: brawa dla..... IP: *.kosson.com 04.06.04, 23:15
                  .....slodkoslonego......wiec zrobmy to !!!!!!!!
                  • bzdziagva to sa tu osoby ktore znaja suahili 05.06.04, 00:11
                    jest kobietą
                    • sceptyk Re: to sa tu osoby ktore znaja suahili 05.06.04, 00:42
                      Bzdziagva, mimo ze pieprzysz trzy po trzy non-stop, postanowilem zrobic wyjatek
                      i zainteresowac sie Twym ostatnim postem. Bo lubie Afryke. Czulem, ze to znowu
                      jakas glupota. I mialem racje.

Umfana oznacza chlopaka. I nie w swahili, ale w zulu.
                      • bzdziagva Re: to sa tu osoby ktore znaja suahili 05.06.04, 00:52
                        Sceptyk Ciebie tez lubie chodz nie zgadzam czesto z Toba!Dzieki za sprostowanie!
                        Dalem plame ...szit!
                        I pozdro!
                        • Gość: wkurzony I wszystko od nowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kosson.com 05.06.04, 14:06
                          :[
                          • alex.4 Re: I wszystko od nowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 14:42
                            widać co naprawdę internautów kręci:)
                            pozdr
                            • Gość: wkurzony Re: I wszystko od nowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kosson.com 05.06.04, 14:44
                              no tez racja!
                            • Gość: wkurzony Re: I wszystko od nowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kosson.com 05.06.04, 14:47
                              alex.4 to chyba jeden z niewielu ludzi na tym forum ktorzy maja rozum w
                              glowach a nie slome!!
                              Potrafi zrozumiec ludzi.
                              pzdr dla wszystkich ktorzy maja muzg zamiast slomy albo pustki!
                              • bzdziagva Re: I wszystko od nowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.04, 23:09
                                oj nie tylko alex4...np: baranek vel gaz.gaz jest Ok...sadze ze dziewczyna
                                nawet wiecej ma madrego do powiedzenia !
                      • slodkoslony Re: to sa tu osoby ktore znaja suahili 05.06.04, 15:01
                        I ja lubię Afrykę .
                        Jednak nie na tyle by afrykański chłopiec / umfana był moją Muzą .
                        • bzdziagva Re: to sa tu osoby ktore znaja suahili 05.06.04, 23:14
                          umfana znaczy w zulu czarny czlowiek(arykanin) a nie chlopiec, tak jak umlungu
                          znaczy bialy czlowiek(europejczyk).
                          um-czlowiek, fana-czrny, lungu-bialy
                          Jesli sceptyk nie zna sie w temacie, niech nie sieje idiotyzmow na czacie!
                          • sceptyk Bzdziagva, nie piernicz 06.06.04, 00:13
                            Umfana w jezyku zulu znaczy boy, lad, laddie. Poszukaj po Internecie i wskaz,
                            skad wziales swe tlumaczenie.

Zacznij moze od tego linku. To uznany slownik.

www.websters-online-dictionary.org/definition/Zulu-english/

Niech dodam, ze zulu ma kilka odmian. Cholera ich wie, co oni tam kląskaja po
                            swojemu. Ja sie trzymam wersji oficjalnej jezyka.

I niech dodam jeszcze, ze zulu oczywiscie nie znam. Ale mialem okazje osluchac
                            sie troche ze swahili. I dlatego zdziwilo mnie to co napisalas i postanowilem
                            sprawdzic.
                            • umfana Re: Bzdziagva, nie piernicz 06.06.04, 00:20
                              Sceptyk a moze tak na wybralbys sie na studia uniwersteckie z afrykanistyki?!
                              Nie musisz insynuowac ze jestem gejem, skoro jestem dziewczyna!
                              Moze obawiasz sie konkurencji krypotgeju?
                              • sceptyk Bzdziagfana 06.06.04, 00:22
                                koncze z Toba te niekorzystna dla mnie wymiane mysli. Jak zmadrzejesz to daj
                                znac.

Spokojnej nocy zycze
                                sc-k
                                • umfana Re: Bzdziagfana 06.06.04, 00:24
                                  mozesz dodac mnie do swoich wrogow albo ignorowac moje posty.
                                  nie musisz mi dokuczac..Ok?
                                  • sceptyk Re: Bzdziagfana 06.06.04, 00:30
                                    Dziecko, o co Ci chodzi? Ni stad ni zowad wyzywasz mnie od chamow i nieukow, ja
                                    mimo to zachowuje spokoj ducha, a Ty mi w odpowiedzi znow cos zarzucasz.

No, siadz przed lustereczkiem i popatrz na siebie, czy do twarzy Ci z ta
                                    nieuzasadniona i niepotrzebna zloscia? Jak tak bedziesz dalej sie indyczyc, to
                                    Ci sie dredy rozprostuja.
                                    • umfana pax ... sceptyk 06.06.04, 00:39
                                      przepraszam Cie !!!
                                      • basia a jak 06.06.04, 00:52
                                        w języku zulu jest baranek?
                                        • Gość: jaa_ga gazgazgaz.. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.06.04, 00:59
                                          ...o ile się nie mylę...
                                  • slodkoslony Re: Female ??!! 06.06.04, 09:42
                                    A ja nadal nie wiem czy umfana może [ jako kobieta ] być mi Muzą czy też [ jako
                                    chłobiec ] niekoniecznie ...
    • alex.4 Re: K....... 06.06.04, 11:34
      pozdrawiam bzgwvia. Nie przejmuj się ujadaniem kundelków
      pozdr
      • bzdziagva (*-*) 06.06.04, 16:58
        dziekasy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka