Dodaj do ulubionych

Z pochodniami i łopatami powitali Nowy Rok nad ...

IP: 178.73.48.* 01.01.12, 13:02
Naprawdę niesamowity news! Sądząc po zdjęciach, to spotkało się 15 osób i z pochodniami przeszło się po nadwiślańskim brzegu...
Albo ja czegoś nie rozumiem, albo nie wiem, co w tym nadzwyczajnego.
I kulminacja rosnącego napięcia: Na koniec "grupka zasiadła przy ognisku"

Droga Gazeto proszę o odrobinę rozsądku w dobieraniu newsów. Na imprezie na której ja byłem też było kilkanaście osób i też przez jakiś czas chodziliśmy po Warszawie. Fakt, bez pochodni, czyli już nie jest to newsem?
Obserwuj wątek
    • Gość: gazeta ssie Re: Z pochodniami i łopatami powitali Nowy Rok na IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 13:29
      Osób była setka co najmniej, widać mniej bo gazeta zwolniła fotografów stąd i foty takie a nie inne.
    • Gość: Tomo @zaciekawiony IP: *.merinet.pl 01.01.12, 13:50
      Gazeta puściła tego "newsa" bo wszystko co robi terrorysta Przemek Pasek jest według niej godne uwagi.
      • Gość: analfabeta Re: @zaciekawiony IP: *.MAN.atcom.net.pl 03.01.12, 12:19
        Gość portalu: Tomo napisał(a):

> Gazeta puściła tego "newsa" bo wszystko co robi terrorysta Przemek Pasek jest w
        > edług niej godne uwagi.

Co robi terrorysta Przemek Pasek, nie łapie nie znam gościa dlaczego nie ma o nim więcej artykułów ?
        Czemu Gazeta nie pisze o ciekawych i krwawych zamachach tego zbrodniarza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka