Dodaj do ulubionych

Czy Parada Równości będzie legalna?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:14
homoseksualisci, lesbijki i geje stanowia 10% spoleczenstwa, placa podatki-
maj pelne prawa do parad, malzenstw i adopcji !

do wszystkich homofobow- i tak za jakis czas unia wymusi na tym ciemniackim
kraju prawa do parad, malzenstw, adopcji dla geji, lesbijek- wiec na nic
wasze skamlanie !
Obserwuj wątek
    • Gość: Werter tez tak mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:55
      Też tak mysle,powinna się odbyć, placimy podatki!!!! .
      • Gość: oldskul Re: tez tak mysle IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.04, 11:32
        i co z tego ze pedzie placa podatki?ja tez je place i nie mam zamiaru ogladac
        ich "parad".ani tym bardziej moje dzieci.to gdzie i co sobie wkladacie to wasza
        sprawa ,nie to nie interesuje ani nikogokolwiek innego.siedzcie ze swoim
        problemem w domy w pedo-klubach a nei szukacie akceptacji dla swoich
        dolegliwosci.to budzi tylko obrzydzenie.
        • Gość: PiJaK Re: tez tak mysle IP: 80.51.242.* 05.06.04, 12:05
          Nie jestem homofobem i akceptuję homoseksualistów. Jestem jednak przeciw tej
          paradzie. Szczególnie wtedy gdy wzbudza ona takie kontrowersje.
          Heteroseksualiści nie chodzą na parady i nie afiszują się aż tak ze swoją
          orientacją. Rozumiem pragnienie akceptacji gejów i lesbijek, ale w ten sposób
          jej nie zdobędziecie.
          • Gość: edwj Re: tez tak mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:12
            Panie prezydencie Kaczyński,
            Proszę nie ulegać ogólnej paranoi, trosce o "kulturę" społeczeństwa i twardo
            trzymać się zasad moralnych. Nie można ustępować krzykliwej grupie ludzi,
            których głównym celem jest udowodnienie, normalnej pod względem seksualnym,
            większej części społeczeństwa, że inność - to droga do szczęścia i przyszłości.
            Jak można z seksu robić publicznie bóstwo, najwazniejszy problem dla człowieka?
            Prawda, wolność i godność jednostki - to wartości konieczne do rozwoju
            człowieka. Prawda jest dla człowieka kluczem do świata. Kultura, nauka opierają
            się tylko na prawdzie. A o jaką prawdę tu chodzi? To jest zaprzeczeniem prawdy
            ! Za parę lat będziemy ubolewć na własną głupotą, że dopuściliśmy do głosu zło w
            najgorszym wydaniu, że w imię tzw. wolności zaprzeczamy, ba, gloryfikujemy
            nieprawę. Jak długo to sie utrzyma? Za mało słuchamy filozofów, choćby
            Bergsona, van Liera, Husserla, Tischnera, a nawet Marksa. Łatwo ulegamy
            natomiast rozmaitym ideom, zwłaszcza - tym przychodzącym ze skostniałego
            (dobrobytem) Zachodu, krytykującym wszystko, co się da. Jesli w społeczeństwie
            przeważa krytycyzm nad twórczym działaniem - jest to krok do zagłady tego
            społeczeństwa. Tego uczy historia. Ludzie ! Myślmy, jak LUDZIE.
            • Gość: Rzadki Po co to wszystko? IP: *.sulejowek.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 17:47
              Nie rozumiem po co pederasci robia taka przysluge Kaczynskiemu. Przeciez dla
              niego to najlepsza propaganda przed wyborami, po prostu marzenie!
              • Gość: owszem Re: Po co to wszystko? IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 05.06.04, 17:55
                Oj, niestety masz rację. Mają prawo, ale nie mają racji i więcej goli strzelają
                sobie niż przeciwnikowi...

No cóż, mimo wszystko, nawet jeśli korzystanie z tego prawa im zaszkodzi -
                należy im pozwolić z niego korzystać. Nikt nie ma prawa być silniejszy tylko
                dlatego, że sam siebie uważa za mądrzejszego.
            • Gość: Werter Poraża co piszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 11:57
              Dno!!!!!
        • Gość: pedoman Re: tez tak mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:01
          Chciałbyś ! Nidoczekanie twoje !!! Geje muszą walczyć o swoje prawa. I wezmą
          je sobie prędzej czy póżniej. A na tak wogóle to mnie mdli jak cipy liża się
          na ulicy z facetami !
          • Gość: Al Re: tez tak mysle IP: *.bb.telus.com 06.06.04, 18:06
            Pedofil ty pedale
            • Gość: Werter Do moderatora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:42
              Bardzo proszę moderatora o zablokowanie wejścia na forum "forumowiczowi" o
              nicku AL, ów czlowiek, obrzuca wszystkich epitetami,cyt,"Parówa, pedofil,
              pedal, zboczeniec,"itp, Jest to przecież kulturalne Forum ,GW, i dlatego "na
              salony" powinni wchodzic kulturalni ludzie.
              • Gość: Al Re: Do moderatora! IP: *.bb.telus.com 06.06.04, 19:24
                prawda w oczy kole
                • Gość: Werter Prawda jest wartoscia cennną Do "Ala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:35
                  natomiast brak kultury nie, i jeszcze jedno, zarzucileś mi tchórzostwo,że niby
                  kryję się po"kątach" ze swoim, gejowskim życiem,otóż nie, w pracy o mnie wiedzą
                  bo powiedzialem,a jeśli chodzi o moje frustracje, to są one, na miare
                  zagrożenia ze strony homofobicznego spoleczenstwa,ale generalnie jestem
                  czlowiekiem duzo pracujacym, i pomagającym innym.
                  • Gość: Al Re: Prawda jest wartoscia cennną Do "Ala" IP: *.bb.telus.com 06.06.04, 19:44
                    Wiesz czego nie lubie w tobie :zadufania .Dlatego z toba walcze .Badz sobie
                    gejem, ale nie propaguj tej "psedo kultury".

Proud to be strait- Al ( moze to bedzi kidys zabronione)

PS . Odnioslem wrazenie ,ze ty czekasz na zniewagi
                    • Gość: Werter Chodzi kolturę gejowska ? przejdzmy na czat GW PG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:54
                      Przejdzmy na czat pokój gościnny GW czekam werter
                      • Gość: Al Re: Chodzi kolturę gejowska ? przejdzmy na czat G IP: *.bchsia.telus.net 06.06.04, 20:13
                        Dziekuje za zaproszenie , ale niestety nie wiem jak przejsc
                        do pokoju goscinnego. Dotej pory tylko czytalem posty ,ty mnie zmusiles do
                        zareagowania na twoj sposob traktowania tych co maja inne zdanie niz ty.
                        • werter-6 to bardzo skomplikowana sprawa 06.06.04, 20:41
                          Kiedy ja pojawilem sie na tym forum, Ty już byles, i odpowiadales niektórym
                          forumowiczom w podobnym stylu ,jak w naszym przypadku, krótko mówiac, nie
                          mialem szansy Cie poznać innego!I zareagowalem nerwowo, odcinając siebie ten
                          sposób od szansy cywilizowanej rozmowy zToba ,Ja mam szacunek do partnera w
                          dyskusji, jesli bedzie odpowiedni "klimat" nie jestem zarozumialy, to co
                          zobaczylesz bylo pancerzem."." Jesli jestes zalogowany na stale w Gazecie , bo
                          ja tak, to wchodzisz na czat gazety, i wybierasz,np, Gośc. i juz.Bardzo mi
                          zalezy na poznaniu Twojej opinni na temat manifestacji a takze spraw wokól
                          tego.Dobra, podaje moj adr mail wotan2@o2.pl napisz i spotakamy sie na
                          jakims czacie, pozrawiam Werter.
                          • Gość: Al Re: to bardzo skomplikowana sprawa IP: *.bchsia.telus.net 06.06.04, 21:02
                            Tak masz racje, odpowiadalem Helenie ,ktora przede wszystkim
                            polowala na bledy ortograficzne .Wysle ci Email lecz pozniej,teraz wybieram sie
                            na spacer z rodzina( mamy 9 godzin roznicy-jest poludnie).
              • Gość: Al Re: Do moderatora! IP: *.bb.telus.com 06.06.04, 19:35
                POskarz sie mamie albo na zebraniu anonimowych homos
      • Gość: Lui Re: tez tak mysle IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 05.06.04, 11:34
        No nie wspomniałeś, jeszcze, że dzięki wam przemysł wazelinowy przechodzi
        kwitnący okres :)
        • Gość: Lui Re: tez tak mysle IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 05.06.04, 11:47
          A z drugiej strony nie mógłby ktos zorganizowac parady lesbijek ? Na taką sam
          bym chętnie poszedł i wydaje mi się, że niktby kamieniem nie rzucił ;)
          • Gość: polonus z Lyonu [...] IP: 82.254.147.* 05.06.04, 22:30
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Werter Etrangere z Lyonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 11:59
              Znowu belkoce!!!!
        • Gość: pedoman Re: tez tak mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:04
          Jak rozumiem używasz wazeliny? hehehe
      • Gość: student Re: tez tak mysle IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 05.06.04, 13:07
        malzenstwa, parady ok, ale z aborcja to juz przegiecie!!!
      • Gość: normals pedryle do rezerwatów IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 13:26
        --------------------------------------------------------------------------------
        Pedalstwo i lesby stanowią w porywach 1.5% społeczeństwa, szacując tak wysoko
        uważa się, że wielu z nich tylko raz spróbowało tego procederu i dalej
        pozostają w związkach heteroseksualnych. Zapisek, że jest ich 10% społeczeństwa
        jest bzdurą, te 10 zaledwie procent społeczeństwa dopuszcza związki
        homoseksualne co nie oznacza, że sami są homoseksualistami, świadczy jedynie o
        ich światopoglądzie.
    • russel2 Re: Czy Parada Równości będzie legalna? 04.06.04, 23:55
      1. Z tego co ja wiem to homoseksualistów jest 4-6% co stanowi około
      2,000,000 Polaków
      2. Bez względu na to czy ktoś płaci podatki czy nie jest równy wobec prawa.
      3. Sprawy takie jak małżeństwa homoseksualistów, adopcje przez pary
      homoseksualne nie są i nie będą rozstrzygane przez ustawodawstwo unijne.

Mam kilka znajomych osób homoseksualnych ale są one Twoim zaprzeczeniem
      oszołomie. Kiedyś miałem pogląd że wszyscy geje są tacy sami ale jest to takie
      samo głupie stwierdzenie jak to że wszyscy heteroseksualiści są tacy sami.
      • Gość: Lui Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 05.06.04, 11:37
        No skoro lubisz schylać się po mydło :)
    • Gość: Frapek Masturbator potępiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:55
      Moja skłonność to masturbacja. Może się zaawiszuję na mieście z moją ręką.?
      • Gość: xxx Re: Masturbator potępiony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:15

> Moja skłonność to masturbacja. Może się zaawiszuję na mieście z moją ręką.?

Juz sie afiszuja - takie duze plakaty z czerwona reka. Mozna sie domyslac, od
        czego ona taka czerwona i podpuchnieta ;-)
      • Gość: igor Re: Masturbator potępiony IP: *.igloonet.pl / 213.199.233.* 05.06.04, 10:29
        Przyłączam się!!
        Załozywy organizację onanistow, będziemy wydawać pisemko, żadac prawa do
        nieskrepowanej masturbacji, zapłodnieniain vitro par masturbatórów. Za rok na
        czele naszrgo marszu pójdzie prezydent, za cztery zażądamy proporcjonalnego
        udziału w europarlamencie. Jest nas z pewnością więcej niż tych homo!! Aha,
        jeszcze festiwal kultury Onan 2005. :)
    • Gość: Lesbijka Po co ten protest? Byliśmy, jesteśmy i będziemy. IP: *.chello.pl 05.06.04, 01:37
      Skąd tyle nienawiści w was?
      • sceptyk Re: Po co ten protest? Byliśmy, jesteśmy i będzie 05.06.04, 01:50
        W jakich, kurwa, nas? Kto demokratycznie wybranego prezydenta miasta po pysku
        tlucze? A wy rechoczecie.
        • russel2 Re: Po co ten protest? Byliśmy, jesteśmy i będzie 05.06.04, 02:02
          Tak jak według "was" kamienie rzucone w kierunku prof. Szyszkowskiej, ministrów
          Balickiego i Celińskiego (vide marsz tolerancji Kraków 2004) były kamieniami
          sprawiedliwości i wynikiem "swoistej dynamiki protestów społecznych" tak
          przyznasz że to ciacho spełnia dokładnie te same postulaty talmudzkiej logiki.
          A jeśli Twój pogląd jest taki, że nie jesteśmy równi wobec prawa to sory ale ...
          • sceptyk Re: Po co ten protest? Byliśmy, jesteśmy i będzie 05.06.04, 02:17
            Ale w sumie to o co Ci chodzi? Imputujesz mi, ze ja rzucalem w tych zadymiarzy
            w Krakowie? Albo inni dyskutanci z tego, warszawskiego Forum? Natomiast owszem,
            poparlem wyborczy program Kaczora i chce, aby go realizowal. Co sie dzialo w
            Krakowie, gowno mnie obchodzi. Ja jestem z Warszawy.

Ponadto nie zapominaj, ze uliczne zadymy maja swoje prawa. I kto sie decyduje
            brac w nich udzial musi pewne ryzyko wziac pod uwage. Obojetne, czy to jest
            homoseksualista, czy alterglobalista, czy wrzeszczacy prawicowiec, czy
            zwiazkowiec, czy kibol wreszcie.

Porownuj rzeczy i sytuacje porownywalne. A nie powtarzaj bezmyslnie sloganow
            wymyslanych przez halasliwych politycznych cwaniakow (czyli gejow).
            • russel2 Re: Po co ten protest? Byliśmy, jesteśmy i będzie 05.06.04, 02:38
              1. Zadymiarzami nazywam tych, co łamią prawo i tych, co używają siły do
              propagowania swoich poglądów- w związku z tym adje..j się od ludzi
              manifestujących (legalnie i pokojowo).
              2. Poza ocenianiem zjawisk, wymyślaniem epitetów i wyrażaniem swoich uczuć
              (pobożnych życzeń Twych) potrafisz uargumentować swój pogląd, dlaczego
              homoseksualistom odmawiasz egzekucji swych praw?
              3. Ja powtarzam slogany a Ty nie potrafisz merytorycznie do nich się
              ustosunkować (no albo nie chcesz mnie oświecić, dlaczego są one nieprawdziwe i
              skazujesz mnie na pogrążanie się w nieświadomości)
            • russel2 Re: Po co ten protest? Byliśmy, jesteśmy i będzie 05.06.04, 02:47
              Poza tym jeśli Twoja Kaczuszka łamie prawo (temu już chyba nikt nie zaprzeczy-
              można dywagować jedynie czy w słusznej sprawie czy nie) to nie dziw się że
              zgodnie z Twoją logiką protestów społecznych dostała ciastkiem w dzióbek he he.
              • Gość: koń [...] IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 03:05
        • sceptyk Niecala godzina wystarczyla 05.06.04, 10:58
          sceptyk napisał:

> W jakich, kurwa, nas? Kto demokratycznie wybranego prezydenta miasta po pysku
          > tlucze? A wy rechoczecie.

by kolejny kretyn (Russel2) zarechotal

(...) Twoja Kaczuszka (...) dostała ciastkiem w dzióbek he he.
          • russel2 Re: Niecala godzina wystarczyla 05.06.04, 13:51
            Sorrrry ale po tym co napisałeś wnioskuję że albo nie potrafisz czytać albo
            jesteś ignorantem a słowo sceptyk (sceptycyzm) jest Tobie równie obce jak
            myślenie. Pamiętaj kij ma dwa końce- tolerujesz kamienie-to nie dziw się
            ciastkom. Kamieniarze są warci ciastkarzy i nie da się piętnować jednych
            tolerując drugich- takie są mechanizmy społeczne. Żyj sobie słodko w świecie
            pobożnych życzeń, i dalej dawaj się manipulować burkom politycznym-bo Tobie
            równie łatwo jest przykleić łatkę powielacza sloganów.
    • Gość: Strażak Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: 217.153.143.* 05.06.04, 08:16
      A paradujcie sobie.Proponuje aby to buło w środku tygodnia i przez kilka
      dni.Ściągnąć policje z całej Polski.I tym sposobem Warszawa będzie znowu
      miastem spokojnym,bezpiecznym i przejezdnym.A tak poważnie to kogo to obchodzi?
    • Gość: Strażak Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: 217.153.143.* 05.06.04, 08:27
      Zastanawiam się nad nazwą parady.Równości?Wobec kogo?Wobec czego?Niedługo
      bedziecie chcieli dzieci adoptować.Jak chcecie pokazać że jesteście tacy równi
      to sobie je sami (same) zróbcie.A wasza parada czy sie odbędzie czy też nie to
      tak naprawde nikogo nie obchodzi.Jako dobre miejsce polecam Bemowo
      Lotnisko.Dużo miejsca i możecie sobie zrobić nawet orgie pedalsko-lesbijską.
      • Gość: PaulNajda Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.sn3.clouditalia.com 20.03.21, 18:55
        Hm...nie wiesz o czym mówisz, oczywiście ze geje powinni adoptować dzieci i rak się dzieje na całym świecie. Pierwsze długofalowe badania wskazują na to ze pary homoseksualne są lepszymi rodzicami niż hetero (być może dlatego ze bardziej się o te dzieci starali, także więcej energii w wychowanie wkładają). Ja i mój partner zaadoptowaliśmy dwójkę rodzeństwa 18 lat temu, chłopca ktory jest niepełnosprawny i dziewczynkę. Dzisiaj chłopak ma 21 jeden lat, dziewczyna 18, fantastyczni ludzie z ogromnym potencjałem i przyszłością. Oczywiście nie w Polsce ale w Uk.
    • Gość: wdl [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 09:11
      • Gość: ja123 Re: A jeżeli ja bardzo kocham swojego psa to czy IP: *.w81-49.abo.wanadoo.fr 05.06.04, 10:11
        jak możesz porównywać człowieka do psa?
        • Gość: igel Re: A jeżeli ja bardzo kocham swojego psa to czy IP: *.ham.dial.de.colt.net 05.06.04, 10:25
        • Gość: Igel Re.Parada -czy demonstracja....... IP: *.ham.dial.de.colt.net 05.06.04, 10:34
          Mam nadzieje,ze elektorat PIS-u zmniejszy sie conajmniej o 1,5 mln Polakow.
          Mowiac szczerze do niedawna popieralem jeszcze PIS ale poraz ktorys z koleji
          Kaczynski daje na dowody swoich luk edukacyjnych i braku tolerancji.Gdyby
          chociaz zachowal to dla siebie.Jest jednak politykiem a w polityce nie cierpie
          ciemniakow nawet Gebels-Lepper potrafi sie w tej kwestji lepiej zachowac.Czas
          skonczyc z ciemnota.Mielismy ja juz przy stolkach w historii.
          Zyczeniem jest by wyszli nie tylko wszyscy Geje ale i ci ktorzy sa przeciwko
          ciemnocie i nietolerancji./Powinni tez wyjc i ci w sultannach- jest ich
          przeciez az tylu/
          • l.jacek Mylisz się. PIS zyskal kilka głosów więcej. 05.06.04, 11:18
            !
          • l.jacek A głosów zboczków nie miał nigdy 05.06.04, 11:21
            !
        • Gość: wdl Re: A jeżeli ja bardzo kocham swojego psa to czy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 10:38
          A jak pederaści mogą przyrównywać kobietę do mężczyzny i odwrotnie?
          Ale, masz rację, zostawmy psy. Jeżeli bardzo kocham swoją córkę to z nią mogę?
        • Gość: Lui Re: A jeżeli ja bardzo kocham swojego psa to czy IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 05.06.04, 11:42
          Sorki, ale On chyba mówił o pedałach
        • Gość: lenin mylisz się jest tu tyko porównanie pedała do psa, IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 13:24
          nikt nie mówi o człowieku
      • Gość: Obi Van chcesz to mozesz. No problem. IP: *.aster.pl 05.06.04, 11:44
        .
    • Gość: kw Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.aexp.com.pl 05.06.04, 09:41
      Homoseksualiści są błędami w produkcji, natura zaprojektowała nas jako
      heteroseksualistów. Nigdy części wybrakowane nie są tak samo traktowane jak
      części pełnowartościowe.
      • Gość: edwj Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:31
        Panie prezydencie Kaczyński,
        Proszę nie ulegać ogólnej paranoi, trosce o "kulturę" społeczeństwa i twardo
        trzymać się zasad moralnych. Nie można ustępować krzykliwej grupie ludzi,
        których głównym celem jest udowodnienie, normalnej pod względem seksualnym,
        większej części społeczeństwa, że inność - to droga do szczęścia i przyszłości.
        Jak można z seksu robić publicznie bóstwo, najwazniejszy problem dla człowieka?
        Prawda, wolność i godność jednostki - to wartości konieczne do rozwoju
        człowieka. Prawda jest dla człowieka kluczem do świata. Kultura, nauka opierają
        się tylko na prawdzie. A o jaką prawdę tu chodzi? To jest zaprzeczeniem prawdy
        ! Za parę lat będziemy ubolewć na własną głupotą, że dopuściliśmy do głosu zło w
        najgorszym wydaniu, że w imię tzw. wolności zaprzeczamy, ba, gloryfikujemy
        nieprawę. Jak długo to sie utrzyma? Za mało słuchamy filozofów, choćby
        Bergsona, van Liera, Husserla, Tischnera, a nawet Marksa. Łatwo ulegamy
        natomiast rozmaitym ideom, zwłaszcza - tym przychodzącym ze skostniałego
        (dobrobytem) Zachodu, krytykującym wszystko, co się da. Jesli w społeczeństwie
        przeważa krytycyzm nad twórczym działaniem - jest to krok do zagłady tego
        społeczeństwa. Tego uczy historia. Ludzie ! Myślmy, jak LUDZIE.
    • Gość: qube Po co całe to afiszowanie się ? IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 09:57
    • l.jacek Pedały i lesbijki to" margines" 05.06.04, 10:38
      Są to słowa prof. Bogusława Wolniewicza, które w pełni popieram. Dość tej
      poprawności politycznej. Nazywajmy rzeczy po imieniu.
      • Gość: ble Re: Pedały i lesbijki to" margines" IP: *.cable.wanadoo.nl 05.06.04, 10:41
        dobra, nazwijmy rzeczy po imieniu - jestes kretynem, pozdrawiam
        • l.jacek Re: Pedały i lesbijki to" margines" 05.06.04, 10:44
          Urażony? Jak zdołałeś wyklepać te dwa zdania swoją miękką łapką?
          • Gość: miś Re: To polityczna zadyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:01
            Widziałem tego Niemca w TV wyglada jak 5 zł za krzaka! Okazuje się ze on jest z
            tej pojebanej partii byłego księdza który się sfajfusił i odszedł z Koscioła!
            Wyszło szydło z worka! Oni realizuja swoje cele polityczne które szkodza temu
            państwu! Geje niech zrozumią i nie pieprzą tutaj na forum że nie mają prawa, że
            ktoś ich tu prześladuje! Gdyby tu chodziło o dyskryminacje, walke o podstawowe
            prawa obywatelskie dla nich to jestem za, ale tu chodzi o promowanie zboczenia
            pod przykrywką hasełek w stylu tolerancja, równość itd. Nikt jeszcze sensownie
            nie odpowiedział na pytanie: Czemu ma służyć ta manifestacja?
            • l.jacek Straszyli nas kiedyś amerykańską stonką, 05.06.04, 11:13
              a "niemiecka biedrońka" to dopiero szkodnik.
          • Gość: Werter Przesladuje cię kompleks???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:49
            Bardzo to widać !!!!, tak bardzo Tobie geje przeszkadzaja? Idż do
            psychoanalityka, ja wiem co Tobie jest, ale zostawie to dla siebie.
          • Gość: Do Jacka Jacek, Geje to nie tylko fryzjerzy i baletowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:26
            to również spora grupa osiłkow, wiec
            uważaj, żeby ci tacy mordy kiedys nie obili za
            twoje faszystowskie poglądy.
        • Gość: Marcin Re: Pedały i lesbijki to" margines" IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 00:40
          Górnicy to też margines. Jest ich w Polsce - statystycznie rzecz biorąc -
          jeszcze mniej niż osób homoseksualnych. I nikt z tego powodu, że stanowią
          znikomy odsetek polskiego społeczeństwa nie zabraniał im manifestowania w
          Warszawie, chociaż z góry było wiadomo jak ich protesty będą wyglądać.
      • Gość: Werter ok nazwijmy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:32
        Jesteś ciasnym polskim homofobem, a Europa, ta prawdziwa, śmieje się z was do
        lez!!!!!ale do czasu!!!!!
        • Gość: al Re: ok nazwijmy !!!! IP: *.bchsia.telus.net 06.06.04, 16:31
          A ty homoniewiadomo, ktory ze strachu zaczyna szczekac na wszystkich i kasac
          co popadnie.Europa ci nie pomoze,wesolku smutny
    • Gość: wer Tyklko częściowo masz rację IP: *.itpp.pl 05.06.04, 10:56
      Homoseksualiści jako obywatele mają pełne prawa do demonstrowania - to prawda.
      Zakaz Kaczyńskiego jest skandaliczny.
      Jednak geje i lesbijki nie mają i chyba nie będą mieć prawa do małżeństw, bo
      małżeństwo to zinstytucjonalizowany związek kobiety i mężczyzny. Mogę sobie
      wyobrazić jakąś forme instytucjonalizacji związków jednopłciowych, ale nie
      sądzę, by uzyskały one te same przywileje, co małżeństwa (np. nie powinny chyba
      mieć prawa do wspólnego opodatkowania się). Nie będą też mieć prawa do adopcji,
      bo na to nie zgodzi się większość społeczeństwa. Nawet ja - osoba, która nie ma
      żadnych pretensji do homoseksualistów - głosowałbym przeciw prawu do adopcji.
      • Gość: Jędrzej Re: Tyklko częściowo masz rację IP: *.chello.pl 05.06.04, 11:33
        Gość portalu: wer napisał(a):

> Homoseksualiści jako obywatele mają pełne prawa do demonstrowania - to
        prawda.
        > Zakaz Kaczyńskiego jest skandaliczny.
        > Jednak geje i lesbijki nie mają i chyba nie będą mieć prawa do małżeństw, bo
        > małżeństwo to zinstytucjonalizowany związek kobiety i mężczyzny. Mogę sobie
        > wyobrazić jakąś forme instytucjonalizacji związków jednopłciowych, ale nie
        > sądzę, by uzyskały one te same przywileje, co małżeństwa [...]

--------------------------

Cieszę się, że wreszcie znalazłem tu kogoś, kto podziela mój pogląd. Napisałem
        w ostatnim czasie kilka postów w podobnym do twojego duchu, ale odzew był
        znikomy. Większość forumowiczów prezentuje postawy skrajne: są to albo
        nienawistnicy gotowi prześladować ludzi za samą tylko odmienność albo zagubieni
        progresywiści, którzy wmówili sobie i próbuja wmówić nam, że nie ma różnicy
        między zwykłym małżeństwem a związkiwem jednopłciowym.
      • Gość: Świstak Niestety bardzo częściowo masz rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:41
        Gość portalu: wer napisał(a):

> Mogę sobie wyobrazić jakąś forme instytucjonalizacji związków jednopłciowych,
        > ale nie sądzę, by uzyskały one te same przywileje, co małżeństwa (np. nie
        > powinny chyba mieć prawa do wspólnego opodatkowania się). Nie będą też mieć
        > prawa do adopcji, bo na to nie zgodzi się większość społeczeństwa.

Tu właśnie ma swoje źródło niechęć do przyznania homo prawa do demonstrowania
        swojej odrębności: jeżeli bowiem zrobi się małą szparę w tamie, napór homo może
        ją całkowicie wyrwać.
        Twierdzisz że na coś nie zgodzi się większość społeczeństwa. Otóż jeżeli raz
        ustąpi się zboczeńcom, ci będą napierać coraz bardziej, widząc że mogą jednak
        coś ugrać. Najpierw będzie to prawo do promocji pedałowania, jutro -
        legalizacja związków homo, pojutrze - zrównanie tych związków ze zwykłymi
        małżeństwami, itd., aż dojdzie do delegalizacji małżeństw osób o różnej płci.
        Co, wydaje Ci się to idiotyzmem? Nie takie idiotyzmy już przeszły. Czy
        wyobrażasz sobie np. 50 lat temu samą możliwość dyskusji o eutanazji? Nie. A
        dzisiaj w wielu krajach, i to tzw. demokratycznych, bez problemu, z
        błogosławieństwem prawa, usuwa się ze świata żyjących niechcianych dziadków czy
        rodziców.
        Tak więc lepiej dmuchać na zimne, żeby pewnego dnia nie obudzić się w kraju, w
        którym wszystkich hetero będą siłą przeorientowywać na homo.
        • Gość: Werter Wer bist Du??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:38
          Poraża to, co ty wypisujesz!!Myslę jednak, że edukacja europejska się Tobie
          przyda,nie obraz się, ale Twój post kompromituje Cie
          • Gość: wer Re: Wer bist Du??? IP: *.itpp.pl 05.06.04, 22:07
            Werter, nie rozumiem, co chcesz poiwiedzieć i z czym się nie zgadzasz. Jeśli to
            wyjaśnisz - będziemy mogli podyskutować. W tej chwili po prostu nie mam
            pojęcia, która część mojego posta budzi twój sprzeciw.
            • Gość: Werter odpowiedam " Wer" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 10:48
              To rzeczywiscie skomlikowane,bylo już pózno, pisalem odpowiedz jakiemuś
              homofobowi,ale zanim zacząlem pisac, spojżalem na sąsiadujący ze mną tekst, a
              byl to Twoj post, zreszta fajny, ale ja się tak zasugerowalem Twoim
              nickiem "Wer"a wer po niemiecku znaczy "kto"krótko mówiąc użylem Twego nicku
              do tytulu mojego postu "Wer bist Du? " "Kto jestes" tytul ten jest
              zresztą "Grą slów" ot caly problem,odpowiadajac komu innemu uzylem twojego
              nicku, balem sie ze mogę Cię urazić.Pozdrawiam.
      • Gość: Werter Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:49
        Pomylilem "nicki" odpowiadajac "swistakowi", w tytule mojego postu znalazlo
        sie pytanie Wer bist du? ,a mialem na mysli twój nick, "Wer" to miala
        być "gra slów" przepraszam jeszcze raz.
    • Gość: polonus z Lyonu Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: 82.254.201.* 05.06.04, 11:02
      Gość portalu: ale znajdz mi cudz napisał(a):

> homoseksualisci, lesbijki i geje stanowia 10% spoleczenstwa, placa podatki-
      > maj pelne prawa do parad, malzenstw i adopcji !
      >
      > do wszystkich homofobow- i tak za jakis czas unia wymusi na tym ciemniackim
      > kraju prawa do parad, malzenstw, adopcji dla geji, lesbijek- wiec na nic
      > wasze skamlanie !

A my UNIE pierd....imy rowno.Jak sie odwazycie wyjsc na ulice ,to lomot
      murowany. Wasza UNIA daleko w Brukseli,a nasze kije bliziutko na waszych
      durnych lbach.A za zniewazenie prezydenta Warszawy pana Kaczynskiego
      oberwiecie podwojnie.
      • Gość: 234 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:22
        • Gość: polonus zLyonu Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: 82.254.201.* 05.06.04, 17:58
          Gość portalu: 234 napisał(a):

> pieer... sie chu.. sam dostaniesz lomot od przypakowanych na silowni gejow

Zalatwcie obydwa zezwolenia :dla pederastow i dla Mlodziezy Wszechpolskiej i
          kibicow pilkarskich.Wycofajcie policje do koszar.A wtedy dzien waszej parady
          bedzie pierwsza i ostatnia manifestacja w waszym zyciu.
      • Gość: Indian [...] IP: *.adsl.hansenet.de 05.06.04, 11:23
        • Gość: polonus z Lyonu [...] IP: 82.254.201.* 05.06.04, 18:02
        • Gość: polonus z Lyonu Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: 82.254.201.* 05.06.04, 18:11
          Gość portalu: Indian napisał(a):

> >>>A my UNIE pierd....imy rowno.Jak sie odwazycie wyjsc na ulice ,to l
          > omot
          > murowany. Wasza UNIA daleko w Brukseli,a nasze kije bliziutko na waszych
          > durnych lbach.A za zniewazenie prezydenta Warszawy pana Kaczynskiego
          > oberwiecie podwojnie.<<<
          > Kaczor to zoofil i kazirodca , dlatego jest przeciwko paradzie . A co ty za
          > zboczek : zakochany w kaczorze i pierd...sz unie

Ja w tej pierd...nej UNIIn zyje na co dzien od ponad 20 lat.Zgnilizna
          moralna ,bezkarnosc politykow ,zboczencow ,pedofilow, bandytow ,zlodziei malych
          i wysokiego rzadowego szczebla osiagnela takie rozmiary ,ze wiekszosci
          normalnych i porzadnych ludzi marzy o wypieprzeniu tej calej pseudo-
          demokracji.Potrzebna jest dyktatura organizacji i partii patriotycznych,ktora
          zaprowadzilaby wreszcie porzadek w tym UNIJNYM burdelu.
      • Gość: Werter Poziom dyszla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:16
        Jak wiekszosc polonusów prezentujesz to, co jest temacie postu!!!!
        • Gość: polonus z Lyonu [...] IP: 82.254.201.* 05.06.04, 18:13
          • Gość: Marcin o poziomach. IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 00:56
            Gość portalu: polonus z Lyonu napisał(a):

> Dyszel ci w dupe ,pederasto!!!!

No właśnie. Piękny przykład człowieka ograniczonego, prostego, który swoje
            problemy (zapewne poważne, skoro tak wpływają na jego równowagę emocjonalną)
            stara się odreagować w jeden prosty sposób - agresją i nienawiścią. Czy ty,
            malutki człowieczku, myślisz że na nas robi wrażenie to jak bluzgasz? To jak
            się ciskasz? Możesz się zapluć na smierć klepiąc tu dziesiątki postów
            ociekających nienawiścią, pełnych wulgaryzmów i złości. Nas to śmieszy. Budzi
            pogardę dla ciebie (celowo z małej 'c') i tobie podobnych. Pisz co chcesz,
            krzycz, groź, nie zasłużysz nawet na wzruszenie ramion. Sam sobie wystawiasz
            świadectwo. Każdym słowem. Tym co teraz myślisz czytając mój post.
            20 lat we Francji. Kolejny sfrustrowany polonus, z kompleksem niższości
            wyśrubowanym na nie wiadomo jak wysokie poziomy. Nie znaczysz tam nic, jesteś
            nikim, Francuzi tobą gardzą (jak wszystkimi obcymi, w tym są do ciebie
            podobni), jesteś zerem. I wiesz to. I to ci spać nie daje. I nie będzie dawać,
            bo wiesz, że nic nie odmieni twojego miejsca w świecie. Więc nienawidź. Krzycz.
            Nic nie zmienisz. Pozostaniesz tym czym jesteś dokładnie w tym samym miejscu
            gdzie jesteś.
            Drobne wyjaśnienie - dlaczego piszę 'my'. My, czyli ci, którzy potrafią o
            problemach trudnych dyskutować na poziomie. Nawet jeśli każdy z nas ma zupełnie
            różne zdanie.
            • Gość: Al Re: o poziomach. IP: *.bb.telus.com 06.06.04, 01:04
              Marciu cioteczko ,czemu klamiesz ?Gdyby cie to nie dotknelo do zywego,
              nie pisalbys tyle farmazonow.
              Probowales kiedys z koza...? Daj znac jak bylo.
              • Gość: Werter Facet, nie kompromituj polonii francuskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 10:28
                Polski frustracie!!!!!!!
                • Gość: Al Re: Facet, nie kompromituj polonii francuskiej IP: *.bb.telus.com 06.06.04, 16:40
                  Jakze sie ciesze ,gdy wscieklosc jest jedyna rzecza ktora mozesz znalezc
                  w sobie ,ty ksenofobiczny smutasie.
                  Nie miszkam we Francji dupeczko ty moja, ty moj Holmsie kochny
            • Gość: Al Re: o poziomach. IP: *.bb.telus.com 06.06.04, 01:15
              Cytuje wypowiedz pewnego Amerykanina:
              " Sluchaj Polsko...Dzisiaj oni chca tylko " toletancji" , jutro beda chcieli
              "akceptacji", nastepnego dnia beda chcieli miec "wplywy" i
              w koncu "promowania". Ten " marsz toleranccji" jest wlasnie pierwszym
              krokiem do ustanowienia programu promowania homoseksualizmu nie tylko jako
              zalegalizowanego "lifestyle",ale preferowanego "stylu bycia".
              Nie boj sprzeciwiac sie temu co jest "politically uncorect", inaczej lawina
              ruszy , ktorej nie bedzie mozna zatrzymac.Mam racje czy ..mam racje? "
              Nie mozna dopuscic do sytuacji do jakiej doszlo w NY SF czy Vancouver
            • Gość: Werter Etrangere!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 10:23
              Dziekuje Tobie za znakomity tekst "On nigdy nad poziomy nie wyleci"
              • Gość: Al Re: Etrangere!!!!! IP: *.bb.telus.com 06.06.04, 16:42
                Tak jak i ty
    • Gość: oldskul Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.04, 11:27
      a kto ci oswiecony baranie wmowil za pedzie stanowia 10% spoleczenstwa?
    • Gość: julek Geje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:37
      Pytanie innego rodzaju dlaczego nie nazywacie sie zgodnie z regulami jezyka
      polskiego? Powiedzmy tak jak nalezy - stowarzyszenie pedetastow, a nie jakies
      zapozyczenia - razi was slowo pederasta vel pedal? czy moze tezaz to poprawnie
      polityczna pisownia?
      • Gość: Werter Wyjaśniam.!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:11
        Termin pederasta oznacza "pociąg" seksalny do dzieci,!!natomiast slowo
        gey " "wesoly" z ang,okresla naszą orientację seksualna ale do osob doroslych,
        tak nawiasem, szkoda ze nie znasz laciny, lub greki, to wiele by wyjasnilo.
        Tobie!!!! GEJ
        • Gość: polonus z Lyonu Re: Wyjaśniam.!!!!!!!! IP: 82.254.147.* 05.06.04, 22:36
          Gość portalu: Werter napisał(a):

> Termin pederasta oznacza "pociąg" seksalny do dzieci,!!natomiast slowo
          > gey " "wesoly" z ang,okresla naszą orientację seksualna ale do osob
          doroslych,
          > tak nawiasem, szkoda ze nie znasz laciny, lub greki, to wiele by wyjasnilo.
          > Tobie!!!! GEJ
          • Gość: Werter Re: Wyjaśniam.!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:57
            Nie rozumiem w jakim celu, zakompleksiony czlowieku, cytujesz mojego posta, bez
            swojego komentarza??Czy nie rozumiesz czlowieku, że slowo pederasta, nie
            dotyczy homoseksualistow!zaiste, logika polonusa !!!!!!!!!!!
        • Gość: polonus z Lyonu Re: Wyjaśniam.!!!!!!!! IP: 82.254.147.* 05.06.04, 22:44
          Gość portalu: Werter napisał(a):

> gey " "wesoly" z ang,okresla naszą orientację seksualna ale do osob
          doroslych,
          > tak nawiasem, szkoda ze nie znasz laciny, lub greki, to wiele by wyjasnilo.
          > Tobie!!!! GEJ

Od wiekow zboczencow seksualnych majacych ciagoty do chlopcow albo mezczyzn
          nazywano w Polsce -PEDERASCI.Nie ma zadnej potrzeby zmieniac to nazewnictwo i
          szukac nazw w jezykach obcych.Chyba ,ze pederasci szukaja zaslony dymnej,ze to
          niby pederastow juz nie ma ,natomiast oni juz nie sa pederastami a tylko
          wesolymi chlopcami -gejami.Tfu na psa urok jak mawial pan Zagloga.Jak go tak go
          zwal a z kutasem jak dawniej do dupy i do gowna lezie.
          • Gość: Werter Język katolandu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 10:15
            Belkot katoobywateli.!!
            • Gość: al Re: Język katolandu!!!! IP: *.bchsia.telus.net 06.06.04, 16:52
              Ha, ha !!W ktorym sie urodziles i sparszywiejesz,jezeli wczesniej nie
              zdechniesz na AIDS
    • Gość: tom Kto ci głupku wmówił że 10% społeczeństwa to IP: 213.25.22.* 05.06.04, 11:39
      homosie. Przez 40 lat nie spotkałem w swoim środowisku nikogo podobnego!
      • l.jacek Mam 42 lata i nie spotkałem pedzia ani lesby. 05.06.04, 11:41
        Gdzie te 10%?
        • Gość: Lesbijka Re: Mam 42 lata i nie spotkałem pedzia ani lesby. IP: *.chello.pl 05.06.04, 21:27
          Są wszędzie, są Twoimi sąsiadami, spotykasz ich w sklepie, w urzędzie, w
          tramwaju, w szpitalu....
          Nie wiesz że są homoseksualistami, bo wyglądają tak samo jak każdy człowiek. Na
          czole nie mają etykietek.
      • Gość: Werter bo się ukrywaja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:28
        homofobie!!!! Nie spotkaleś??? bo sie ukrywaja!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Al Re: bo się ukrywaja!! IP: *.bb.telus.com 06.06.04, 16:47
          Ty tez ukrywasz frustracie.Szczekasz tylko naforum,na codzien nie ubierasz sie
          na rozowo.Strach to potworne uczucie.....
          • alex.4 Re: bo się ukrywaja!! 07.06.04, 13:48
            może gdyby urządzać takie demonstracje to ludzie przekonaliby się, że geje nie
            różnią się niczym od innych mezczyzn - ani sposobem ubierania, pogladami
            politycznymi, wyglądem itd.
            pozdr
          • Gość: matti.i Re: pederastów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:10
            > gey " "wesoly" z ang,okresla naszą orientację seksualna ale do osob doroslych,

Czy ty nie wiesz, po co gejom "małżeństwa" i prawo do adopcji dzieci (małych
            chłopcow, oczywiście)?

Jest ścisly związek między homoseksualizmem a pederastią czy pedofilią: piąstka
            małego chłopca pasuje idealnie do odbytnicy dorosłego geja, który jest przecież
            uzależniony od wrażeń w tej części ciała. Jak dorośnie, taki chłopiec będzie dla
            kogoś "normalnym" gejem. Po angielsku nazywa się to "fisting".
    • Gość: ksaw Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: 193.19.140.* 05.06.04, 11:41
      Gość portalu: ale znajdz mi cudz napisał(a):
      > homoseksualisci, lesbijki i geje stanowia 10% spoleczenstwa, placa podatki-
      > maj pelne prawa do parad, malzenstw i adopcji !
      >
      > do wszystkich homofobow- i tak za jakis czas unia wymusi na tym ciemniackim
      > kraju prawa do parad, malzenstw, adopcji dla geji, lesbijek- wiec na nic
      > wasze skamlanie !

Pedofile i zoofile też płacą (zapewne) podatki.
      Czy z powyższego można wyciągnąć wniosek, że mogą swoją dewiację publicznie
      demonstrować, a co więcej - oficjalnie adoptować dzieci i zawierać (kto z
      kim ?) małżeństwa?
    • Gość: Bogusław Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.pila.dialup.inetia.pl 05.06.04, 11:47
      Wybierzcie Leppera.
      On rozwiąże ten problem.
    • Gość: oszolom.z.r.maryja Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:59
      czas najwyższy rozprawić się z bzdurami typu że pedały to 10% spoleczeństwa
      raczej 1/10 jesli już! pozostała reszta to pedały wtórne dla których to jest
      stylem życia
      • Gość: Matematyk Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.06.04, 12:30
        Nie chcę cię rozczarowywać, ale 10% to właśnie 1/10 (takich rzeczy, o ile
        pamiętam, uczą już w szkole podstawowej).
    • Gość: Hetera Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:13
      Wszystkie lesbijki i homo... na ulicę!co się szczypać! Władza jest zajęta
      odbijaniem gorącej piłki, nawet nie zauważy tłumu. Postarzejecie się i problem
      sam wygaśnie, nim góra się porozumie.Życzę wam nowych dozgonnych .przyjażni
      zawartych na wiecu. Hej!
    • Gość: foksik Re: Czy Parada Równości będzie legalna? IP: *.netcontrol.pl / 62.233.163.* 05.06.04, 12:18
      Witamy w ciemnogrodzie
    • piekny2 Re: Czy Parada Równości będzie legalna? 05.06.04, 12:24
      Po prostu kaczor jest gejem i boi się że to się wyda. On lubi seks z facetami a
      szczegulnie ze swoim bratem. I to cała tajemnica.
    • Gość: zxcvbnm to jest prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:26
      prawda jest taka że w każdym społeczeństwie są pewne normy zwyczajowe
      niezależne od przepisów i ustroju które powinny być przestrzegane,fakt że
      Polska jest demokratyczna nie oznacza jeszcze że pewne marginesowe grupy
      społeczne nie mające moralnego poparcia większości jak np. partie rasistowskie
      czy środowiska gejowskie mogą urządzać swe prowokacje w miejscach publicznych.
      ktoś należący do takiego marginesu powinien swoją manię,dewiację raczej
      zachować dla siebie niż się nią obnosić i agitować nią społeczeństwo,to tak
      jakby organizować paradę seryjnych morderców itp,macie już własne kluby i
      dyskoteki gejowskie a to powinno wam wystarczyć
      • Gość: Werter Mylisz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:37
        Ignorancja z Ciebie wylazi, poczytaj troche.
        • Gość: Al Re: Mylisz sie IP: *.bchsia.telus.net 05.06.04, 17:59
          Valter, ty zadufany w sobie imbecylu . Co ty myslisz ,ze czytajac gazete
          posiadles cala wiedze i mozesz innym dyktowac co jest dobre ,a co zle .
          Opamietaj sie pedale
    • Gość: inny Odbyt mnie swędzi. Szukam tolerancyjnego i czułego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:33
      zwolennika wsadzania fallicznego w miejce którym się wypróżniam. I nie mówcie
      później, że nie ostrzegałem, że pyta kupą śmierdzi... Pozdrawiam
    • kobaj Nietolerancja = ciemniactwo 05.06.04, 12:33
      Oto cytat z GW.
      Do której grupy sie zaliczasz?
      Jerzy Głuszyński z Pentora powiedział IAR,
      że najwięcej zwolenników pozbawiania homoseksualistów prawa do demonstrowania
      odmienności
      jest wśród rolników,
      ludzi starszych
      i pracowników biurowych niższego szczebla.
      Bardziej tolerancyjni są mieszkańcy dużych miast, z wykształceniem wyższym.

Wśród Polaków do 29 roku życiu, zwolenników przyznania homoseksualistom prawa
      do demonstrowania jest 55 procent.

• Gość: Werter Masz racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:44
        I dlatego tak trudno z tą grupą prowadzić racjonalny dialog, myslę także, że
        Oni są pod przemożnym wplywem pewnego medium z Torunia, a
        to "zaczadzenie"trudno sie leczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka