Dodaj do ulubionych

Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 22:28
Panu Profesorowi należy się wielki szacunek za to zrobił On dla Polski.
Pamiętam Go jeszcze z czasów mojej działalnosci w ROAD. Dzięki Niemu Polska
jest dzisiaj w UE, w NATO i jest liczącym się partnerem na arenie
międzynarodowej. Profesor Geremek, podobnie jak Tadeusz Mazowiecki ma trwałe
miejsce w historii naszego kraju. Nikt tego nie podważy. Ale.. niestety jest
ale.. W sondażach przedwyborczych Profesor osiąga 28% poparcia społeczeństwa
Warszawy. Niestety ordynacja jest tak ułożona, że nie jest to wystarczające.
Unia Wolności nie ma szansy przekroczyć progu 5%!! Wraz z nią przepadnie
Profesor i głosy 28% społecznego poparcia!! Może trzeba było by Profesor
startował z innej listy (partii stworzonej na bazie ugrupowań wywodzących się
z ROAD) ale stało się tak jak jest.
Ludzie chcący głosować na Profesora Geremka powinni ten głos oddać na kogoś z
PiS czy PO. Oczywiście nie ma mowy o Piskorskim i innych tego
typu „politykach”. Ale na tamtych listach też są porządni ludzie a listy PiS
i PO mają gwarancje wejscia do PE.
Nie marnujcie tego głosu bo obudzimy się w Parlamencie Europejskim Lepperów,
Rosattich, Giertychów!! A w naszej Polsce jest przecież tyle jeszcze do
zrobienia że potrzeba by w PE znaleźli się ludzie wyznający ideały
demokracji, tolerancji, praw Człowieka, społeczenstwa obywatelskiego
Pozdrawiam internautów Gazety
ExROAD-ka
Obserwuj wątek
    • wydra10 Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! 07.06.04, 23:20
      Wolę mieć głos stracony niż glosować na nieudacznych oszołomów z PIS albo
      hochsztaplerów z PO. Idę głosować, żeby nie oddawać pola Samejbronie.
      Wybierzcie kolegów braci Kaczyńskich własnymi rękami, bo ja sobie ich nie
      zamierzam brudzić.
      I będę mogła później powiedzieć "a nie mówiłam?", jak się będziecie wstydzić za
      Kamińskiego
      W
      • Gość: banana Panika w szeregach pretorianów Piskorskiego IP: *.chello.pl 07.06.04, 23:39
        Albowiem dociera do nich, ze nadciaga koniec.
        Piskorski osiagnie kiepski wynik. Nawet jesli dostanie sie do PE, jego wpływy w
        PO będą maleć. Zresztą afera mostowa i wyrzucenie Lawniczakowej-Hertlowej z
        partii pokazało, że Pawełek jest nielojalny i nie broni lidzi, jeśli jego d...
        nie jest bezpośrednio zagrożona.
        Na razie jeszcze wszyscy uwikłani w układ warszawski milczą, ale za sprawa SLD -
        to Wieteska, Zdrojewski, Mikliński wymuszaja posłuch i milczenie. Ale oni
        niedługo odejda, ich wpływy osłabną, a wtedy po maleńku, pojedynczo, niźsi
        urzędnicy zaczna opowiadac Kaczorowi, do czego byli zmuszani przez poprzednia
        ekipę...

Piskorczyki widzą, że tak czy siak - kapota.
        Chcą odwlec ten moment próbując odzyskać głosy na Piskorskiego. A że zawsze
        pasozytowali na UW, a na koniec ja okradli, to i teraz tak z przyzwyczajenia
        próbuja okraść Geremka z ludzkiej sympatii i należnych mu głosów wyborców.
        Dlatego zawieszają na różnych forach apele takie jak ten, który otwiera wątek.
        • Gość: exROAD-ka Re: Panika w szeregach pretorianów Piskorskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 23:46
          do "banana".
          Ty już napewno nie przeczytałeś mojego postu. Wzbraniałam się przed głosem na
          P. Piskorskiego. Nie wiem skąd tyle agresji w odpowiedzi na mój wątek. Moje
          losy potoczyły się tak, że kiedy ROAD przekształcał się w UD ja już do UD nie
          weszłam. I od tamtej pory mój kontakt z polityką polegał tylko na tym że brałam
          udział w wyborach - oczywiście głosując na UD potem na UW. Przeczytaj to
          dokładnie i bądź łaskaw odnosić się do słowa pisanego a nie do własnych niezbyt
          mądrych interpretacji.
          • Gość: banana Droga Pierwsza Naiwna! Droga Zatroskana stojąca si IP: *.chello.pl 07.06.04, 23:53
            strojąca sie w ROADowskie piórka!
            Przeciez Ty dobrze wiesz, ze głos oddany na PO, nawet na inną "uczciwą" osobe
            to głos dla Pwełka, o którego walczysz.
            I dobrze wiesz, że głos oddany na Geremka nie jest głosem straconym.
            Z analiz robionych przez Twoich kolegów w PO wiesz, że to własnie Geremek, przy
            pewnej pomocy Rosatiego, ma szansę - alegorycznie naturalnie - wywieżć
            Pickorskiego na taczkach.
            Dlatego jesli Twoje oburzenie na Pawełka nie jest obłudnie udawane, i jesli
            chcesz sie go raz na zawsze pozbyc z polityki, krzycz, by wszyscy zagłosowali
            na Geremka.
        • jaa_ga Re: Panika w szeregach pretorianów Piskorskiego 08.06.04, 12:23
          Po dzisiejszym artykule a Rzepie
          będzie jeszcze "lepiej" - he he...

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040608/kraj/kraj_a_4.html
        • jaa_ga Re: Panika w szeregach pretorianów Piskorskiego 08.06.04, 12:23
          Po dzisiejszym artykule a Rzepie
          będzie jeszcze "lepiej" - he he...

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040608/kraj/kraj_a_4.html
      • Gość: ExROAD-ka Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 23:41
        Wybacz, nie znam Cię ale chyba nie zrozumiałaś zupełnie tego co chciałam
        przekazać w swoim poście. Nie wystarczy powiedzieć "a nie mówiłam" i umyć
        pozornie czyste ręce. To jest działanie strusia.
        • wydra10 Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! 07.06.04, 23:59
          Wypraszam sobie mówienie mi co zrozumiałam, z czego nie. Jestem obrzydliwą
          agitatorką, która pod pozorem "nie tracenia głosów" sieje defetystyczne
          poglądy, bo a nuż ludzie się wystraszą roztaczanych perspektyw i
          zagłosują "bezpiecznie".
          I chyba wyraźnie napisałam, że idę głosować i na kogo. Czy to jest chowanie
          głowy w piasek?
          W
          • Gość: ExROAD-ka Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 00:03
            wydra10 napisała:
            > Wypraszam sobie mówienie mi co zrozumiałam, z czego nie. Jestem obrzydliwą
            > agitatorką,

Jesteś, jesteś nie da się ukryć tego.
            • wydra10 Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! 08.06.04, 00:06
              Nie słyszałaś o literówkach?
              • Gość: ExROAD-ka Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 08:59
                wydra10 napisała:
                > Nie słyszałaś o literówkach?

W psychologii to się nazywa: wypowiedź mimowolna. Tak, tak.
          • wydra10 "Jesteś" - oczywiście 08.06.04, 00:08
            W
        • Gość: banana Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.chello.pl 08.06.04, 00:01
          Gość portalu: ExROAD-ka napisał(a):

> Wybacz,

wybaczam

> nie znam Cię

a kto Cię tam wie?

>ale chyba nie zrozumiałaś zupełnie tego co chciałam
          > przekazać w swoim poście.

zrozumiałam lepiej niz sądziśz, ex-koleżanko

>Nie wystarczy powiedzieć "a nie mówiłam" i umyć
          > pozornie czyste ręce.

cos konkretnie proponujesz? bo u was, w grupie PIC ręce są jakie są, a rozmowy
          sa zawsze o konkretach - sumach, stanowiskach, wziatkach, a nie o takich
          iluzjach jak prestiz kraju czy dobro ojczyzny
          • Gość: ExROAD-ka Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 00:19
            Nie wiem co to grupa PIC. Nie wiem czy powinnam w ogóle odpowiadać na tego typu
            chamskie zarzuty jakie postawiłaś w swoim poście. Dzieli nas klasa. A raczej
            jej brak w twoim przypadku. Ale odpowiem: jeśli dziś Profesor ma
            takich "pretorian" jak ty to trudno się nawet dziwić że zarżnęliście tę partię.
            Kiedy jeszcze ja tam byłam funkcjonowanie takich jak ty było nie do pomyślenia
            nawet.
            • Gość: banana Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.chello.pl 08.06.04, 09:23
              > Nie wiem co to grupa PIC.

wiesz, wiesz, bo ani słowem nie odniosłas sie do faktu, ze tylko głosujac na
              Geremka mozna politycznie zneutralizować Pickorskiego.
              Przeciez Twoja pisanina słuzy nagonieniu głosów Pickorskiemu, a nie ich
              odebraniu

>Nie wiem czy powinnam w ogóle odpowiadać na tego typu
              >
              > chamskie zarzuty jakie postawiłaś w swoim poście.

no, dama określiła by to inaczej

>Ale odpowiem: jeśli dziś Profesor ma
              > takich "pretorian" jak ty to trudno się nawet dziwić że zarżnęliście tę
              partię.

a Ty koniunkturalistko, która - podobno - byłaś w UW gdy ta była u władzy, a
              teraz agitujesz za PO, bo ta idzie do góry, nie masz sobie nic do zarzucenia?

>> Kiedy jeszcze ja tam byłam funkcjonowanie takich jak ty było nie do
              pomyślenia
              > nawet.

no wiedzisz, tylko odeszłaś, wszystko sie zawaliło. Ach, ty filarze UD.
              Megalomanka z Ciebie nie gorsza niż wszyscy z PICu.
              • Gość: ExROAD-ka Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 09:54
                Gość portalu: banana napisał(a):
                > a Ty koniunkturalistko, która - podobno - byłaś w UW gdy ta była u władzy,

Droga Pani! Tym stwierdzeniem ostatecznie przekonała mnie Pani iż nie jest Pani
                w stanie ogarnąć intelektualnie krótkiego tekstu pisanego. Nie byłam w UW, nie
                byłam nawet w UD. Tym bardziej w żadnych późniejszych "mutacjach". Odsyłam
                jeszcze raz do tego co pisałam powyżej. Mniej agresji, mniej zacietrzewienia.
                Nie liczę na dalszą wymianę zdań w takim stylu.
                ExROAD-ka
                • Gość: jacek Głos na Prof. Geremka to GŁOS zyskany !!!! IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 10:06
                  po co glupi tekst 'ogarniac' intelektualnie ???
    • Gość: jacek lepiej z madrym stracic niz z glupim znalezc IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 09:29
      ani PIS (kaczor lamiacy obietnice wyborcze) ani PO (pis- korski) w Warszawie
      nie wchodza w rachube

zostaje Geremek !!!!
      • Gość: Stegnianczyk głupek z okęcia IP: *.HINET-IP.hinet.net 08.06.04, 09:37
        głupek z okęcia zawsze z Gieremkiem. dobrana para - stary kozioł i stary
        schizol.
        • Gość: jacek blokers sie odezwal ... IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 09:40
          zawsze z sld - czy moze teraz samogwalcik ???
    • Gość: jacek glosujac na 'uczciwego' z PiS glosujesz na Piskora IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 09:33
      przeciez on jest pierwszy na liscie PO !!!

podobnie z Kaminski z PiS - czy w Europie ma nas reprezentowac niewyzyty
      grubas ???
      • Gość: jacek glosujac na 'uczciwego' z PO glosujesz na Pi IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 09:34
        powinno byc sorry
        • niech Re: glosujac na 'uczciwego' z PO glosujesz na Pi 08.06.04, 10:37
          Pozwole sie z wami nie zgodzic. Z dostepnych mi materialow prasowych i
          telewizyjnych wynika ze UW przekroczy poziom 12% a prof. Geremek co otrzyma co
          najmniej 33% glosow. Wydaje mi sie ze bedzie to wyrazny sygnal iz w
          najblizszych - nawet sierpniowych - wyborach parlamentarnych UW bedzie w stanie
          stworzyc samodzielnie rzad. I chyba o to nam wszystkim chodzi - zeby Polska
          rosla w sile a ludzie zyli dostatniej.
          PS. Skoro juz znamy faworyta to pozwole sobie swoim skromnym glosem wesprzec
          eurosceptykow i zaglosuje na UPR.
          • Gość: jacek GLOS NA GEREMKA TO GLOS PODWOJNY !!! IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 10:43
            > Pozwole sie z wami nie zgodzic.

alez wlasnie zgodziles sie ze mna i bananka !!!
            • Gość: era Re: GLOS NA GEREMKA TO GLOS PODWOJNY !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.06.04, 11:27
              oczywiście - razem z mężem głosujemy w niedzielę na prof. Geremka. A więc dwa
              głosy od nas.
    • indris Głos na Prof. Geremka to... 08.06.04, 12:34
      ...poparcie dla zaangażowania Polski w iracką awanturę. na dowód tego cytuję
      fragment odpowiedzi z jego biura poselskiego na mój mail:

"Polska powinna jak najszybciej wycofać się z Iraku, jednak po
      wypełnieniu swoich zobowiązań względem sojuszników. Pacta sunt
      servanda.

Pośpieszne wycofanie polskich wojsk naraziło by nasz kraj na
      smieszność i utratę zaufania społeczności międzynarodowej."

Jest to typowe uwolskie krętactwo. Moim zdaniem z draństwa (NIE "błędu" !)
      należy się wycofać, bez krętactwa. Na śmieszność naraziłyby się TYLKO "elyty" i
      tak powinno być.

Polska POWINNA nie mieć zaufania jako współuczestnik NAPASTNICZYCH wojen !
      • jaa_ga Re: Głos na Prof. Geremka to... 08.06.04, 12:40
        "Pacta sunt servanda" - to w wolnym tłumaczeniu -
        nie zamieniaj twarzy na dupę
        • indris Głos na Prof. Geremka to... 08.06.04, 13:55
          ..legalizacja międzynarodowego bandytyzmu. W agresji na Irak Polska nie
          pokazała twarzy, ale pysk międzynarodowego bandziora, względnie amerykańskiego
          fagasa.
          A poza tym JAKI to pakt zawarła Polska z USA ? Bo ja przynajniej nic nie wiem o
          zobowiązaniu ratyfikowanym przez Sejm, że Polska będzie trzymac się USA, aż one
          uznają to za niekonieczne.
          • Gość: jacek spadaj frajerze ... IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 14:04
            nudny jestes ...
          • niech Masz racje... 08.06.04, 14:07
            Ja tez uwazam ze Samabrona wyratuje Polakow nie tylko z tego problemu. Z
            pozostalych tez.
          • Gość: Jakub Berman Brawo towarzyszu Indris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 15:14
            indris napisał:
            > ..legalizacja międzynarodowego bandytyzmu. [...] pysk międzynarodowego
            bandziora, względnie amerykańskiego
            > fagasa.

Co za język, jaka swada! Czuję się jakby znowu wróciły cudowne lata 50-te!!!
            • indris Lata 50-te... 08.06.04, 15:37
              ...odżyły w marcu 2003, kiedy to wszystkie główne media i wszyscy niemal
              politycy (od Kwasa przez Kaczora do Onyszkiewicza) prześcigali się w popieraniu
              Busha i jego ataku na Irak. Różnica polegała na tym,że jednak głosy przeciwne
              też były, ale w mediach szykanowane.
              • Gość: Jakub Berman Re: Lata 50-te... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 16:08
                Nie towarzyszu Indris! Ten piękny język ożył dopiero w ustach towarzysza i
                towarzyszy towarzysza.
                • Gość: jacek swiete slowa !!! IP: *.u.mcnet.pl 09.06.04, 08:24
                  indris to zywa skamienielina zmp !!!!
    • Gość: rsagan Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.man.polbox.pl 08.06.04, 14:06
      jeden głos ode mnie. Wiem ze moi przyjaciele też głosują na Geremka. Czas na
      powrót do polityki dla UW.
      • niech Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! 08.06.04, 14:08
        Z tego co wiem to przyjaciele twoich przyjaciol tez beda glosowac na profesora.
    • Gość: gienek z baniochy Tylko Marszałek Wierzejski uratuje naszom ojczyzne IP: *.chello.pl 08.06.04, 15:55
      przed szustym rozbjorem Polski! Allelója i do pszodu!
      • Gość: jaa_ga Gjenek! Jesteź bozki! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.04, 16:36
        :))))))
    • sceptyk Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! 08.06.04, 17:32
      Maciej Rybinski (Rzepa) oceniajac szanse UW (2.5%), chwali ja, ze jest jedyna
      partia, ktora zna swoich wyborcow z nazwiska, a nawet jest z wiekszoscia po
      imieniu.
      • niech Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! 08.06.04, 17:35
        Kiedys pokutowal przesad ze to SLD ma staly i niezmienny od 1989 roku
        elektorat. Zdaje sie ze teraz te ceche ma UW.
        PS. Rybinski pomylil sie - ten przecinek powinien zostac przesuniety o jedna
        cyfre w bok. W ktory - sam zdecydujesz, wyborco.
      • Gość: jms Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 18:41
        w mojej klasie tez znałam wszystkich z nazwiska i ze wszystkimi byłam po
        imieniu.
        • sceptyk Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! 08.06.04, 22:00
          Ilosciowo podobne zbiory.
    • pan_pndzelek >>>Do exroadki 09.06.04, 08:07
      Moja Droga! Gdyby profesór doktór Bronek Gmerek miał szansę wejść do PE to tym
      bardzie byłby to GŁOS STRACONY...

Ale i tak nie ma o czym deliberować, w UW został tylko profesór i doktór i
      stara kuncowa... Stworzyli kanapę cieni...
      • d.z Re: czym się ekscytować? 09.06.04, 08:57
        Wszak Polsce przypadnie raptem 8% głosów w Parlamencie Europejskim co oznacza
        jednoznacznie, że siły przebicia jakiejkolwiek nie będzie.
        trzeba nawiązywac koalicje itp. itd.
        Wszystkie przedwyborcze obietnice serwowane nam teraz przez wszystkie komitety
        wyborcze można więc spokojnie o kant stołu rozbić.
        Warte one są tyle co i potem polski głos w PE.
        Bez różnicy jest więc na kogo sie zagłosuje bo i tak ten ktoś nic nie będzie w
        stanie zrobic.
        • pan_pndzelek Re: czym się ekscytować? 09.06.04, 09:04
          d.z napisał:
          > Wszystkie przedwyborcze obietnice serwowane nam teraz przez wszystkie
          komitety
          > wyborcze można więc spokojnie o kant stołu rozbić.

Podobnie jak wszystkie uprzednie obietnice przedreferendalne. Co dziś widać
          gołym okiem...

> Bez różnicy jest więc na kogo sie zagłosuje

Co prawda to prawda... Dlatego najprawidłowiej jest tę farsę olać ciepłą
          strugą... Niemniej gdyby nagle mi odwaliło i znalazłbym się pod urną to wybiorę
          UPR...
          Ale ostatnio rzadko mi odwala...
          • Gość: jacek przeciez ty jestes z samoobrony !!! IP: *.u.mcnet.pl 09.06.04, 09:13
            zaczales sie wypierac ???
            • pan_pndzelek Re: przeciez ty jestes z samoobrony !!! 09.06.04, 09:20
              Jabcuś, jak tam noc z tatkiem? Któregoś razu barwnie się rozpisałeś o swoich
              jazdach z ojczulkiem... Może jakąś paradę kazirodców zorganizujesz? Na pasie
              startowym?
              • Gość: jacek przeciez ty jestes z samoobrony !!! IP: *.u.mcnet.pl 09.06.04, 09:33
                nikt oprocz ciebie nie czytal - sam napisales - sam przeczytales - nawet
                wykorzystanie mojego nick nic nie zmienilo

typowe dla samoobroniarzy !!!
                • pan_pndzelek Re: przeciez ty jestes z samoobrony !!! 09.06.04, 09:41
                  Teraz ci wstyd za tę chwilę słabości? Odstaw jabola...
                  • Gość: jacek przeciez ty jestes z samoobrony !!! IP: *.u.mcnet.pl 09.06.04, 09:43
                    nudny jestes

za duzo arizony....
    • Gość: banana no, nie d.z.ecie IP: *.chello.pl 09.06.04, 09:11
      Rację masz o tyle, że nic nie bedzie mógł zrobic człowiek z ulicy - jakiś
      pupilek Leppera czy nawet Kamiński z PiS.
      Ale ludzie pewnego formatu, jak chocby prof. Geremek, którzy wszystkich
      wpływowych ludzi w Europie znają, a z wieloma są na ty, moga naprawdę
      skutecznie lobbować. Bo ich głos zostanie wysłuchany (także dlatego, że
      profesor potrafi jeść nożem i widelcem oraz prowadzic konwersacje w języku
      innym niż gwarowy polski).

W tych wyborach bardziej niz w jakichkolwiek innych liczy sie jakośc człowieka
      i to, czy jest szanowany na "salonach" europejskich. A Geremek ma najlepszą z
      wszystkich Polaków prase i jest naprawde bardzo szanowany.
      • pan_pndzelek HAHAHA Geremka euroumiejętności 09.06.04, 09:18
        > Bo ich głos zostanie wysłuchany (także dlatego, że
        > profesor potrafi jeść nożem i widelcem oraz prowadzic konwersacje w języku
        > innym niż gwarowy polski).

No no... to zaiste kwalifikacje ma nasz profesór dochtór przeogromne...
        Rozwaliłaś mnie... Ale ja jestem lepszy w takim razie, bo umiem jeszcze
        obsłużyć szczypce do homara i widelczyk do ślimaków... To ja pierwszy
        powinienem być w PE... Lepiej już nie zachwalaj Gmerka bo to żałosne zaczyna
        być...
        • Gość: banana Re: HAHAHA Geremka euroumiejętności IP: *.chello.pl 09.06.04, 09:27
          Dobry jesteś w autoreklamie. Ja też zadbam o swój image i napiszę Ci, że z
          wdziękiem wyjadam ślimaczki używając nie tylko widelczyka (!!), ale potrafię
          też je przyrządzić.

A co do profesora G. to nie ma lepszego preprezentanta Polski na Europę. I
          koniec.
          • pan_pndzelek Re: HAHAHA Geremka euroumiejętności 09.06.04, 09:40
            > Dobry jesteś w autoreklamie. Ja też zadbam o swój image i napiszę Ci, że z
            > wdziękiem wyjadam ślimaczki używając nie tylko widelczyka (!!), ale potrafię
            > też je przyrządzić.

Mniam... ale tak od samego początku? To znaczy od stanu surowego-żywego? Bo to
            rzeczywicie sztuka...

> A co do profesora G. to nie ma lepszego preprezentanta Polski na Europę. I
            > koniec.

No dobra... dla Ciebie nawet Geremek...
            • wydra10 Re: HAHAHA Geremka euroumiejętności 09.06.04, 10:10
              Ja też poproszę o ślimaczki na przystawkę i Geremka jako główne.
              W
              • pan_pndzelek Re: HAHAHA Geremka euroumiejętności 09.06.04, 10:16
                Tylko co użyć do Geremka? Szczypce? Pałeczki? Z nożem czy jak do ryby bez? Tyle
                pytań się ciśnie...
                • wydra10 Re: HAHAHA Geremka euroumiejętności 09.06.04, 10:28
                  Przecież do ryby nóż jak najbardziej! Jeżeli jest specjalny to oczywiście on, a
                  jak nie masz, to możesz użyć zwykłego pod warunkiem, że wiesz iż takiego się
                  nie używa.
                  Co do pytań, co się cisną - zobaczę, co będzie w niedzielę. Ale zamówienia nie
                  zmieniam...
                  W
                  • pan_pndzelek Re: HAHAHA Geremka euroumiejętności 09.06.04, 10:51
                    wydra10 napisała:
                    > Ale zamówienia nie zmieniam...

Tak... Geremek RAZ!!! Ostatni raz... z mizerią...
                    • wydra10 Re: HAHAHA Geremka euroumiejętności 09.06.04, 11:28
                      Słusznie prawisz - cała reszta to mizeria.
                      W
            • tom275 Re: HAHAHA Geremka euroumiejętności 10.06.04, 18:13
              TAK GEREMEK... WARSZAWA POTWIERDZI, ŻE JEST MIASTEM CYWILIZOWANYM KIEDY
              WYBIERZEMY LUDZI TACY JAK PAN PROFESOR, A ZE SZCZĘTEM PRZEPADNĄ TU CI TRAGICZNI
              HOCHSZTAPLERZY OD LEPPERA...
              • niech Re: HAHAHA Geremka euroumiejętności 10.06.04, 18:16
                "Ludzi tacy"? Jakiej tacy?
    • pan_pndzelek Geremek PRZED CHWILĄ W TVN!!!!!! 09.06.04, 11:22
      Geremek przed chwilą w TVN na pytanie żurnalistki: dlaczego według pana Polska
      powinna stawiać na Pata Coxa? odpowiedział: BO TRZEBA GŁOSOWAĆ NA TEGO KTO
      WYGRA...

Cóż za pragmatyzm Panie Profesorze!!! Obawiam się tylko, że w Pańskim przypadku
      to GOL SAMOBÓJCZY...
      • niech Re: Geremek PRZED CHWILĄ W TVN!!!!!! 09.06.04, 13:51
        Wobec tego jesli jestescie fanami profesora i ufacie jego opiniom NIGDY juz nie
        glosujcie na kandydatow UW. Profesor ma RACJE!
        • pan_pndzelek Re: Geremek PRZED CHWILĄ W TVN!!!!!! 09.06.04, 14:44
          Czekałem kiedy żurnalistka z żurnalistą celnie wypunktują tę odpowiedź... bo to
          jest taki cykl o kandydatach do PE i oboje żurnalistowstwo są zwykle tacy
          bardziej agresywni... Ale się zawiodłem... wszyscy spijali sobie miodek z
          ryjów... niczym w jakimś pierd... ulu.
          • niech Re: Geremek PRZED CHWILĄ W TVN!!!!!! 09.06.04, 14:51
            A bo to wiadomo kto kupi akcje ITI? Moze Agora?
    • Gość: xxx Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:34
      To prawda.
    • Gość: Pluszak Wolę stracić z Geremkiem niż wygrać z Piskorskim IP: *.chello.pl 11.06.04, 16:22
      A tak!
    • Gość: alex.4 SWIĘTA PRAWDA!!! WARTO O TYM PAMIETAC!! IP: 216.127.82.* 13.06.04, 18:46
      SWIĘTA PRAWDA!!! WARTO O TYM PAMIETAC!! I NIE GLOSOWAC NA GEREMKA.
      • Gość: tatamta Re: SWIĘTA PRAWDA!!! WARTO O TYM PAMIETAC!! IP: *.chello.pl 13.06.04, 22:59
        no i co bystrzaki?
        gratuluję Profesorowi
    • Gość: Fuzzy Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.chello.pl 13.06.04, 23:07
      Ale sie Pani pomylila, na szczescie!!!

Pozdrawiam,
      Fuzzy
    • Gość: alien Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 09:32
      Na szczęście grubooo sie mylilas- Unia Wolnosci- 6,70%!!!
      • Gość: alien Re: Głos na Prof. Geremka to GŁOS STRACONY!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 09:40
        co trzeba dodać - to hańba dla Polaków że weszła do PE ta zaprzańska partyjka
        UW. Hańba!
        • Gość: jacek Głos na Prof. Geremka to GŁOS ZYSKANY!!!! IP: *.u.mcnet.pl 14.06.04, 09:45
          polecam slownik jezyka polskiego

zaprzanstwo pasuje do przeciwnikow UW - nie do niej !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka