szary_dress 23.01.12, 18:04 Może jest tu ktoś kto zna tę szkołę i mógłby coś o niej powiedzieć. Warto się tam uczyć? Szczególnie interesują mnie opinie o kierunku technik farmaceutyczny. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 12:54 Powiem tak nie polecam. Sama zaczęłam naukę w tym roku. Strasznie niski poziom...nauczyciele słabo wszytsko tłumaczą..wręcz odnoszę, ze olewaja uczniów. Szukaj czegoś innego :P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais collegium, hehe? znowu przerost formy nad treścią 06.02.12, 16:38 Odpowiedz Link Zgłoś
bakew Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? 04.02.17, 22:06 Niski poziom a zdawalnosc egzaminów 100%. Coś tu nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? IP: *.acn.waw.pl 06.02.12, 18:31 chlopie,uciekaj z tego grajdola Odpowiedz Link Zgłoś
szary_dress Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? 06.02.12, 19:30 ...czyli jak zwykle. Kurde a już myślałam, że warte toto uwagi. Dzięki za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? IP: *.centertel.pl 08.01.15, 09:19 Uczylem sie tam i wierz mi ze to syf. Nic nie mizna zalatwic. Nie mozna sie dogadc nikt z naszego kierunku nie wydalby pozytywnej opinii. Sku...synstwo i dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak staś został st Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? IP: *.189.38.60.atman.pl 19.01.15, 10:27 Szkoła mała. Wykładowcy i dyrektor Flak bardzo wporządku. Sprzęt w szkole wysokiej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolesegzamin Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? 27.03.15, 16:21 tak znam. syf rozpie... dziadostwo brak kompetencji syf w dokumentach raktwanie ucznoiw jak smieci brak planow brak informacji nie mozna sie dogadac. uczylem sie tam i nie zamierzam wrocic.! NIE POLECAM! UWGAA, WYZYSK Odpowiedz Link Zgłoś
kolesegzamin Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? 27.03.15, 16:21 dziadostwo naprawde nie polecam, kompletna reorganizacja, boze kochany jaki idiotyzm............ Odpowiedz Link Zgłoś
kolesegzamin Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? 27.03.15, 16:22 tragedia wali, nie polecam nic sie nie zgadza wyzysk oszukuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? IP: *.home.aster.pl 08.07.17, 13:28 Omijać z daleka!!!! Zajęcia odwoływane są z dnia na dzień, planu też nie można się doprosić, praktyk nie ma, kontakt z sekretariatem to dramat. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1268 Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? 18.06.18, 13:08 Szkoła prezentuje bardzo niski poziom nauczania, ma olewczy stosunek do uczniów, problemy organizacyjne występują tu na porządku dziennym - ciężko uzyskać jakiekolwiek informacje (zajęcia odwoływane z dnia na dzień lub jeszcze tego samego dnia), wykładowcy nie są osobami kompetentnymi (aż ciężko nie wspomnieć tu o dyrektorce - Pani Flak) często się spóźniają lub nie przychodzą na własne zajęcia. Pracownie są bardzo słabo wyposażone - brakuje sprzętu a jeśli jest to bardzo stary. Sam budynek aż prosi o remont. Bardzo NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartus1986 Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.19, 00:52 Ja znam dobrze, w styczniu kończyłem. Te komentarze to chyba konkurencja wypisuje. W przeciwieństwie di innych szkół nie obcinają godzin, bardzo dużo zajęć praktycznych. I chyba jedyna szkoła, która organizuje zajęcia w aptece szpitalnej. Mnie uczyli w Collegium nauczyciele z tytułem doktora z Warszawskiego Uniwersytetu medycznego. Jeden to nawet był doktor habilitowany. Kadra jest bardzo kompetentna. A zmiany w planie? Nauczyciele teżludzie. jak my nie przychodzimy, to cacy, ale oni nie mogą się rozchorować. Szkoła zawsze starała się organizować zastępstwa. Ja nie odczułem, żeby był problem z informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Collegium. ZSP na Stawki- zna ktoś? IP: *.master.pl 21.09.20, 00:04 Osobiście polecam Collegium. Skończyłem tę szkołę i uważam, że była bardzo dobra. Jak ktoś się nie uczy bądź uczy z doskoku może mieć inne zdanie. Ważna jest zainteresowanie przedmiotem i dążenie do własnego określonego celu. Mnie zajęcia ciekawiły, a praktyka wprowadzała w zagadnienia od strony praktycznej. Szkołę skończyłem, pracę znalazłem, a zdobytą wiedzę wykorzystałem w zawodzie, którą teraz rozwijam samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś