Dodaj do ulubionych

Restauracja z lożą/boxem

26.01.12, 21:00
Witam!
Mam pytanie czy znajdę gdzieś w Warszawie restaurację z wydzieloną lożą/boxem dla 2 osób? Chodzi o to żeby można było spokojnie pogadać. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Restauracja z lożą/boxem 26.01.12, 23:10
      yaroo32 napisał:

> Witam!
      > Mam pytanie czy znajdę gdzieś w Warszawie restaurację z wydzieloną lożą/boxem d
      > la 2 osób? Chodzi o to żeby można było spokojnie pogadać. Z góry dziękuję za od
      > powiedź.
      >
      > Pozdrawiam forumowiczów.

Mam dla Ciebie dwie propozycje

1. Na Stadionie Legii Łazienkowska 3 - z góry widać całe boisko,jest wyciszone i fajnie zaprojektowane
      2. Loża box na Stadionie Narodowym - od niedzieli możesz się ustawiać na spotkania i też z góry możesz mi podziękować ;)

pzdr
      morfi
      • Gość: yaroo32 Re: Restauracja z lożą/boxem IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.12, 23:26
        Wow no oczywiście dziękuję, kiedyś na pewno skorzystam bo niezłe lokale, ale na teraz coś bardziej romantycznego mi potrzeba:)

pozdrawiam
        • radiomis Re: Restauracja z lożą/boxem 27.01.12, 08:28
          Dla 2 osob? To mnie do glowy przychodzi tylko oranzeria w Belvedere. No, moze, ale miejsc jest dla 3-4 osob - stolik we wnece przy wejsciu w Bezgranicznej
    • Gość: mi Re: Restauracja z lożą/boxem IP: *.fbx.proxad.net 27.01.12, 14:07
      "Bistro de Paris" na tylach Teatru Wielkiego, ale bez rezerwacji na boks z pewnoscia sie nie zalapiesz.
      • radiomis Re: Restauracja z lożą/boxem 27.01.12, 14:44
        U M.Morana "box dla 2 osob" ? na podwyzszeniach po obu stronach sa po 3-4 stoliki.
        To raczej "chinski gabinet" w Villa Nuova albo najmniejszy gabinet na pietrze w Tradycji.
        Na upartego, jest stolik we wnece, za kotara w Delicji Polskiej.

Tylko czekac az ktos napisze, ze w McDonaldsie sa stoliki oddzielone sztucznymi palmami...
        • Gość: mi Re: Restauracja z lożą/boxem IP: *.fbx.proxad.net 27.01.12, 15:08
          Do mnie sie podpinasz? Bistro de Paris nie ma nic wspolnego z 'bistro'. Obejrzyj chociaz ich strone - nie byles a sie wymadrzasz.

Aha: "Tradycja" nie dziala chyba od roku, zostala tylko "Rozana", w "Delicji" glos sie niesie ze az milo, a "Villa Nuova" ma naprawde fatalna kuchnie, chyba ze zmienili kucharza.
          • radiomis Re: Restauracja z lożą/boxem 27.01.12, 16:55
            Fakt. Rozana, nie Tradycja.
            Reszty nie komentuje, bo nie warto
            • fedorczyk4 Re: Restauracja z lożą/boxem 27.01.12, 17:19
              Jeśli "U Kucharzy" poprosisz rezerwując, to też dostaniesz niszę dwu osobową, ale z duzym rachunkiem:-)
    • maitresse.d.un.francais Re: Restauracja z lożą/boxem 27.01.12, 21:04
      Chaty brak, Jarosławie?
      • morfeusz_1 Re: Restauracja z lożą/boxem 27.01.12, 22:45

o właśnie,na chatę też możesz iść - lodża czyli balkon z widokiem jak najbardziej na miejscu
      • ritzy Re: Restauracja z lożą/boxem 27.01.12, 23:48
        Metresko, z chata teraz latwiej, niz drzewiej bywalo.

Problem w tym, ze laseczka sie niby wstyda isc prosto na chate. A w rzeczywistosci chce sie najesc i napic w eleganckiej restauracji zanim przyjdzie co do czego.
        • morfeusz_1 Re: Restauracja z lożą/boxem 28.01.12, 11:22

a jak przyjdzie co do czego to mówię ; chłopie nie żeń się bo nie przeżyjecie dwóch miesięcy w tej betonowej dżungli i następnej loży będziesz musiał szukać w suwałkach..

i jeszcze jedno... od kiedy to się loża/box nazywa ;)
      • mkkrawiec Re: Restauracja z lożą/boxem 28.01.12, 23:55
        A czy trzeba zawsze jadać NA CHACIE, Nauczycielko Francuskiego?
    • Gość: rekin Re: Restauracja z lożą/boxem IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.12, 07:49

Jezus Chrystus wypomina Kapłanom Faryzeuszy o wykręceniu Prawa
      Gdzie stawia ich jako drzewo prowadzące zostaje ścięty jego czubek.
      Depcząc przykazanie - czci Ojca i Matkę swoją jako się od nich należy chytrze odwracając je.
      Jeśli prawo jest tylko naprowadzeniem i orientacją a drogą czyste pragnienie Ducha świętego.
      Które ma w nas zamieszkać.
      To jak młodzież Izraelska mogła dociec prawdy z obalonymi znakami
      I pojednać się z Bogiem bez jego wysłannika.
      Toteż ci to przestępcy prawa - krzyżując tego który nosił prawo w własnej Naturze.
      Czyż prawo Boga nie z natury Boga wychodzi nie odwrotnie?
      Jeżeli ktoś ściągnie z internetu narzędzie zbrodni jakim się posługują organizacje przestępcze i je naświetli.
      Czyż nie ostrzeże wielu?
      Czy to ma być przestępstwem.
      Jeśli ACTA są czystymi intencjami to dlaczego się to czyni po kryjomu?
      Czyż społeczeństwo nie wykazuje swojej woli dojrzałości które okazuje?
      Wiadomo jest że trudno się zgodzić z tym by niweczyć czyjąś pracę.
      I nie ponosić odpowiedzialności.
      Tak jest prawo ponad prawem jakie trzyma ten którego ukrzyżowano.
      Rózga żelazna. lub Apokalipsa jak kto zwał!
      Jeśli ona zostanie użyta przypadkiem nie szukajcie schronienia u ofiar swoich.
      Wydam was z kopytami Lucyfera.

Rekin oceanu Grom.
      • Gość: wawiak Re: Restauracja z lożą/boxem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 11:18
        rekin? płotka z sekty wędkarzy zalożonej 2000 lat temu. I mętalność bez zmian-przepisywanie czegoś co ktoś napisał. Sekciarz!
    • Gość: yaroo Re: Restauracja z lożą/boxem IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.12, 20:00
      Hehe:)
      Dziękuję wszystkim za odpowiedzi:) to nie tak jak niektórzy myślą:) z dziewczyną jestem już długo tylko że ostatni czas na rozjazdach trochę i w ten weekend przyszło spotkać się w Warszawie. W chacie owszem rozmawiamy, jemy, no ale w stolicy chaty nie mamy, po prostu musieliśmy pogadać (niekoniecznie na oczach świata), a i owszem dobrze zjeść. a od kiedy to się lożą/boxem nazywa? Hm nie mam pojęcia! tylko te dwa słowa na szybko mi przyszły do głowy jak musiałem coś wygooglać o takich miejscach:) Niemniej jednak, dzięki wielkie:) Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka